Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:20:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vam prišla zaželet lahko in mirno noč moj gleda za avte preko neta, tako da zdaj sem zvisela od računalnika za nekaj cajta. Bodite pridne in fajn čvekajte papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:21:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih Potem gremo pa spat in to zdaj takoj. Jutri čez dan lenarimo. Zvečer pa turbo pogon. A mislite, da bi zdržale? Me prav zanima. A ste za akcijo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:22:34
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet lahko in mirno noč moj gleda za avte preko neta, tako da zdaj sem zvisela od računalnika za nekaj cajta. Bodite pridne in fajn čvekajte papa dobro izberita, ker jaz sem se vredu nasrala z mojim avtom. Sem približno 1000 € vložla, da sedaj dela kot je treba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:22:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. kdaj pa odrineš??? a ja še to dejte mi povedat kere so fajn toplice sploh če maš majhne force??? Meni Čatež Tam še sploh nisem bila. Pa mami nima "vez" tam. Za otroke je meni ta Zimska termalna riviera zakon. V poletni pa še nisem bila je pa tudi superrrrrrrrr. bom mogla mal prečekirat, mam še čas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:22:35
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih a misliš da bo že zjutraj padla 200-tka....optimistka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:22:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet lahko in mirno noč moj gleda za avte preko neta, tako da zdaj sem zvisela od računalnika za nekaj cajta. Bodite pridne in fajn čvekajte papa Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:23:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . Vi tudi????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:23:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mali je končno zaspal , jaz pa sem sedaj budna kot sova. Naš pa še kar rogovili po dnevni če je pa fajn tipkat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:23:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih a misliš da bo že zjutraj padla 200-tka....optimistka Če bo deževalo, potem smo vedno pridne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:23:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . kaj pa dragi, je doma?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:24:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. kdaj pa odrineš??? a ja še to dejte mi povedat kere so fajn toplice sploh če maš majhne force??? Meni Čatež Tam še sploh nisem bila. Pa mami nima "vez" tam. Za otroke je meni ta Zimska termalna riviera zakon. V poletni pa še nisem bila je pa tudi superrrrrrrrr. bom mogla mal prečekirat, mam še čas Le daj. Otroci imajo tam kaj za početi - ne pretiravam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:24:41
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet lahko in mirno noč moj gleda za avte preko neta, tako da zdaj sem zvisela od računalnika za nekaj cajta. Bodite pridne in fajn čvekajte papa lahko noč pa upam da dobita takšen avto ki vam bo všeč in dobro služil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:24:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . Moj spi, končno, HB je mir sedaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:24:55
|
|
|
|
Anitka
|
Nobena ne komentira mojega predloga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . Vi tudi???? Men se že mešaaaaaaaaaaaaaaaa. Ponavad zaspi ob osmih, zdej pa že dva dni full pozn grrrrrrrrr , Najbolj da jo pripelm Gali pa se naj skupi zabavata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:25:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. kdaj pa odrineš??? a ja še to dejte mi povedat kere so fajn toplice sploh če maš majhne force??? Meni Čatež Tam še sploh nisem bila. Pa mami nima "vez" tam. Za otroke je meni ta Zimska termalna riviera zakon. V poletni pa še nisem bila je pa tudi superrrrrrrrr. bom mogla mal prečekirat, mam še čas Le daj. Otroci imajo tam kaj za početi - ne pretiravam. Jaz bi tudi šla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:25:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:26:08
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih Potem gremo pa spat in to zdaj takoj. Jutri čez dan lenarimo. Zvečer pa turbo pogon. A mislite, da bi zdržale? Me prav zanima. A ste za akcijo? jaz ne morem nehat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:26:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . Vi tudi???? Men se že mešaaaaaaaaaaaaaaaa. Ponavad zaspi ob osmih, zdej pa že dva dni full pozn grrrrrrrrr , Najbolj da jo pripelm Gali pa se naj skupi zabavata Ti kar pripelji. On se full zabava na tleh z goro igrač
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:26:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet lahko in mirno noč moj gleda za avte preko neta, tako da zdaj sem zvisela od računalnika za nekaj cajta. Bodite pridne in fajn čvekajte papa nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:27:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih Potem gremo pa spat in to zdaj takoj. Jutri čez dan lenarimo. Zvečer pa turbo pogon. A mislite, da bi zdržale? Me prav zanima. A ste za akcijo? Če se moram cel dan žogat, potem ne morem lenarit , če igrama cel dan košarko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:27:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nobena ne komentira mojega predloga jest sem na slow motion dons
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:27:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. kdaj pa odrineš??? a ja še to dejte mi povedat kere so fajn toplice sploh če maš majhne force??? Meni Čatež Tam še sploh nisem bila. Pa mami nima "vez" tam. Za otroke je meni ta Zimska termalna riviera zakon. V poletni pa še nisem bila je pa tudi superrrrrrrrr. bom mogla mal prečekirat, mam še čas Le daj. Otroci imajo tam kaj za početi - ne pretiravam. Jaz bi tudi šla Saj bo tudi zate prilika in upam, da prav kmalu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:27:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih Potem gremo pa spat in to zdaj takoj. Jutri čez dan lenarimo. Zvečer pa turbo pogon. A mislite, da bi zdržale? Me prav zanima. A ste za akcijo? jaz ne morem nehat no dej še mal pa bo 1000 , pa še tally lahko danes zašiba novi del
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?