|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 21:35:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3976
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 21:37:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3977
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
20.1.2009 21:38:29   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Evo, mi smo uspeli zbit vročino na 37.4. Lan spi, mož ima SPET službeno večerjo, Zimska pa si je odprla pivo in vas bere na 103. strani.

mislim da boš rabla več kot 1 pivo da prebereš 50 straniuser posted image user posted image user posted image

Zimska: super, da ni več vročine. Ti samo poišči poste od Metuljčice, Blacky30...in boš na tekočem, ker delata povzetke. Pa še Mirjam 80.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3978
20.1.2009 21:40:37   
lex
zimska za vaju z lanomuser posted image user posted image user posted image

rovarka tako sem jaz mojo mami imela pri Alini naštimano, ker sta bila Aleks in lexš v bolnici, zaradi Aleksovega rota virusa, samo da je rekla da niti pod razno ne gre z mano v porodno - no jaz em ji pa nazaj trdila, da brez nje ne gremuser posted image user posted image user posted image  bi se po moje še pred bolnico kregali. No pa se je Alina odločila in počakala, da sta prišla domov in da se je Aleks k sebi spravil, potem je pa na PDP ven skočilauser posted image user posted image user posted image

ilatic - bogi Tarik user posted image  a ga ne moreš malo bolj pazit no user posted image  (joke). mojemu se Vita vedno prevrže - razlog: pozabi da nima Aline pač pa Vito user posted image . Za tehniko se ne sekiraj. meni je šel ta predmet najbolj na živce. edina od punc sem znala vse o dvo in štiri taktnih motorjih in ker nisem lepo pisala sem vedno imela tehniko u; une ko so pa lepo pisale pa zu, o motorjih in podobnih zadevah se jim pa še sanjalo ni.

rovarka saj vem, sej bi se verjetno jaz tudi, ampak ko pa zdaj pomislim - jao

hd rdeča pesa je kuhana ko ji olup zlahka gre dol, jaz sem jima dajala to okoli 1 leta, pa pomaranča še ni rioročljiva - vsi agrumi okoli leta (lahko dobi alergijo, moja P je krivila mandarine za alegrijo pri 1 letu pri Aleksu, no bilj je sicer kriv A )

dzanika -  Miškolin;

http://www.osebnost.si/clanki/preglej.php?id=28 pa še članek o pravljicah

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
20.1.2009 21:41:37   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Mirjam, tudi tebi hvalauser posted image

a men pa nič hvalauser posted image user posted image user posted image

sorry, ne vem kak sem lahko pozablauser posted image Pa še smejala sem se zraven, da je navzgravžen ko sto materuser posted image tudi tebi hvala HVALAAAA HDuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3980
20.1.2009 21:43:24   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lex

rovarka tako sem jaz mojo mami imela pri Alini naštimano, ker sta bila Aleks in lexš v bolnici, zaradi Aleksovega rota virusa, samo da je rekla da niti pod razno ne gre z mano v porodno - no jaz em ji pa nazaj trdila, da brez nje ne gremuser posted image user posted image user posted image  bi se po moje še pred bolnico kregali. No pa se je Alina odločila in počakala, da sta prišla domov in da se je Aleks k sebi spravil, potem je pa na PDP ven skočilauser posted image user posted image user posted image

itak, da bi mami popustila, če bi prišlo do tegauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 21:43:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3982
20.1.2009 21:45:29   
lex

je rekla, da je nikol več ne dobijo tam notuser posted image , verjetno bi jo firbec premagal in seveda veselje, da vidi če bi ji bla podobna ko se rodiuser posted image user posted image user posted image , ker zdaj je izrezana babiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Za Aleksa je trdila že na UZ da ji je podobenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
20.1.2009 21:50:36   
lex
aja Vita bi imela pa sedečega polžekauser posted image user posted image user posted image , ker misica noče po vseh 4user posted image , pač pa se premika sede, tak se je Alina eno nogo pod rit, z drugo pa se je odrivala, Vita sicer še ni tako daleč se pa z rokami tako dolgo vleče, da rit pregura tja ko jo rabi. Saj pravim, točno ve kaj je najbolj udobnouser posted image user posted image user posted image . sicer rabi še ful časa, jo bom posnela pa boste videle.
Alina je na tak način šibala kot nora in naučila se je plazit šele potem ko je že obvladala hojo

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
20.1.2009 21:51:05   
rovar_ka

je rekla, da je nikol več ne dobijo tam notuser posted image , verjetno bi jo firbec premagal in seveda veselje, da vidi če bi ji bla podobna ko se rodiuser posted image user posted image user posted image , ker zdaj je izrezana babiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Za Aleksa je trdila že na UZ da ji je podobenuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a tam se že da to videt?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
20.1.2009 21:58:55   
netki
almera....hvala za dvd user posted image user posted image user posted image super so ble punce....a ti ga pošljem nazaj, al kateri naprej.....???

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
20.1.2009 22:01:06   
Blacky30

Evo, mi smo uspeli zbit vročino na 37.4. Lan spi, mož ima SPET službeno večerjo, Zimska pa si je odprla pivo in vas bere na 103. strani.

Ooooo, midve pa si lahko roko podava. Sem sicer ŽE na 114. strani, do tja sem prilezla od včeraj do danes, sem pa začela brat na 88.user posted image  Jaz pa namesto piva pomarančo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3987
20.1.2009 22:01:34   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

a je to isto kot babyvac

http://soncek.si/si/aspirator-za-ciscenje-noska-s-pomocjo-sesalnika-vecji-i13112.shtml

čist isti ni, je pa verjetno podobna zadeva...

lex hvala za link. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
20.1.2009 22:02:38   
dzanika
mene pa še neki zanima. user posted image   Tiste k boste prošnje zdej za službo pošiljale. A boste poleg prošnje in življenjepisa tut fotokopijo spričevala poslale??  Al pa če ktera druga to ve če je to treba?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
20.1.2009 22:02:44   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

mislim da boš rabla več kot 1 pivo da prebereš 50 straniuser posted image user posted image user posted image

Zimska: super, da ni več vročine. Ti samo poišči poste od Metuljčice, Blacky30...in boš na tekočem, ker delata povzetke. Pa še Mirjam 80.

Nočka,

user posted image

Ma prav neboglasnica. Samo moj se še piše.user posted image  Lahko pa počakaš kak mesec, da ga objavim.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 22:05:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 22:06:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3992
20.1.2009 22:07:18   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

mene pa še neki zanima. user posted image   Tiste k boste prošnje zdej za službo pošiljale. A boste poleg prošnje in življenjepisa tut fotokopijo spričevala poslale??  Al pa če ktera druga to ve če je to treba?

jst jih nikol nisem....razen če ni bilo navedeno
itak če te povabijo na razgovor jih moraš prinest....men se zdi brez veze pošiljat cel pok listov, če mogoče sploh nimajo interesa tega gledat in pol vržejo stran....moje mnenje

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 22:11:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3994
20.1.2009 22:11:22   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Dzanika - načeloma se kopij ne pošilja. Jaz sem jih imela na razgovoru s seboj. če bi hoteli originale videt (jih nikoli niso)

no sej se mi je zdelo... Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 3995
20.1.2009 22:13:48   
Gilo
Živjo punce

berem za nazaj, ker sem v zaostanku, pol mi pa še internet neki nagaja in me ven vrže. Poleg vsega sem iskala svojo porodno zgodbo, da si jo shranim. To je blo enga iskanja, samo 5 dni nazaj sem jo napisala, pa več kot 50 strani nazaj. Punce, umirte se mal, ne dohitevamo user posted image

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
20.1.2009 22:17:33   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

in še:

zakaj v risankah ko koga lovijo vedno najprej pol minute teče na mestu in se mu vrtijo noge?

Ejjjj, rolam se pod mizo. Tak se režim, da mi solze tečejo. Upam, da ne bom zbudila otrok.user posted image user posted image user posted image user posted image Ne smem še enkrat prebrat vprašanja, ker se bom začela še bolj režat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
20.1.2009 22:20:06   
Gilo
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

LOL = Laughing out loud = smejanje na ves glasuser posted image

Tole je pa tud mene že dolgo zanimal kaj pomen in končno eden, ki ve user posted image user posted image user posted image

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
20.1.2009 22:22:18   
lex
rovarka - ja zgleda da je malo falila, ker on ji res ni podobenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
20.1.2009 22:23:35   
Gilo

Zdravo!

Malo časa za RR, dokler se mala ne naveliča v ležalnikuuser posted image

Bili smo v laboratoriju, dali smo kri in vodo. Je rekla sestra, preden ji je dala pikico: zdaj pa bo malo muzikeuser posted image Pa si je Tia mislila, ja malo morgen in ni niti trznila ko ji je vzela kri user posted image user posted image Bravo miška mojauser posted image

Ko smo se vozili domov, pogledam tamalo nazaj v avtu, če spi, pa vidim da ima celo bundico krvavouser posted image Ja ji je začela kri spet tečt in tam ko je prijemala z rokicami je blo vse flekasto - po sveže oprani roza bundiciuser posted image Jaooooo!

V lekarni sem si kupla čaj za ledvice in mehur, ker hodim lulat vsakih 5 minut in dobim pač nek urološki čaj. Še dobro, da sem šla brat navodila, ko sem prišla domov, ker ni primeren za nosečnice in doječe matereuser posted image Kaj hudiča naj zdaj pijemuser posted image Sem klicala v lekarno, če obstaja kateri čaj, ki pa je primeren za doječo mater in ga valda ni.. So mi rekli naj pijem veliko čajev, ki jih pač smem, ampak da ni to to.... bemtiš! Upam, da se rešim te nadloge, ker zna bit precej hudo... Sem imela kot otrok vnete ledvične čašice in pre parimi leti hudo vnet mehur, da nisem k sebi prišla več kot mesec dni,. ker se mi je že na jajčnike potem vdarlo..

tudi jaz sem imela vnetje ledvičnih čašic, pri 6 letih, pa sem bila 3 tedne v bolnici. Kaj pa ti rovar_ka?

He, he, zdaj pa kr pišem, ko berem za nazaj

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

turistični boni
Lelly28 RR

Ali boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?

da (51%)

ne (43%)

nevem še (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!