Gilo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Zdravo! Malo časa za RR, dokler se mala ne naveliča v ležalniku Bili smo v laboratoriju, dali smo kri in vodo. Je rekla sestra, preden ji je dala pikico: zdaj pa bo malo muzike Pa si je Tia mislila, ja malo morgen in ni niti trznila ko ji je vzela kri Bravo miška moja Ko smo se vozili domov, pogledam tamalo nazaj v avtu, če spi, pa vidim da ima celo bundico krvavo Ja ji je začela kri spet tečt in tam ko je prijemala z rokicami je blo vse flekasto - po sveže oprani roza bundici Jaooooo! V lekarni sem si kupla čaj za ledvice in mehur, ker hodim lulat vsakih 5 minut in dobim pač nek urološki čaj. Še dobro, da sem šla brat navodila, ko sem prišla domov, ker ni primeren za nosečnice in doječe matere Kaj hudiča naj zdaj pijem Sem klicala v lekarno, če obstaja kateri čaj, ki pa je primeren za doječo mater in ga valda ni.. So mi rekli naj pijem veliko čajev, ki jih pač smem, ampak da ni to to.... bemtiš! Upam, da se rešim te nadloge, ker zna bit precej hudo... Sem imela kot otrok vnete ledvične čašice in pre parimi leti hudo vnet mehur, da nisem k sebi prišla več kot mesec dni,. ker se mi je že na jajčnike potem vdarlo.. tudi jaz sem imela vnetje ledvičnih čašic, pri 6 letih, pa sem bila 3 tedne v bolnici. Kaj pa ti rovar_ka? He, he, zdaj pa kr pišem, ko berem za nazaj
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|