blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, mi smo popoldan spet imeli vročino 38,9. Sem jo zbijala s svečkami. Zdaj spi in čakam na 23 uro da vidim kako bo, ko bo svečka spustila. Jutri imamo ob 9 pediatra. Pa da mi še razložijo kaj je to zdaj z našimi datumi In kdaj bomo imeli sistematični pregled Upam, da ne pri dveh letih glede na njihovo prestavljanje in še zmedo. Avto je doma, so zamenjali alternator in je šlo iz garancije. HB. No, gum na vozičku pa še nismo napumpali... bomo že, saj tako in tako ne gremo nič ven . Kaj je še včeraj šlo ne po pravi poti? , danes se že lahko malo smejim... lahko bi se mi pa gladko odpeljalo... a kera ve a majo v Polju dostop do neta Drugače pa v petek začnem z delom in mi je že čist , pa še študij mi ne gre najbolje, ker sem računala da bo Val v vrtcu jaz pa za knjigo... a ni problema... samo da se pozdravi ma kaj so ti rekli glede na to ,d ama tako visoko vročino? meni se zdi čudno, da ni sprejet takoj. pri nas ponavadi te prej naročijo, da prideš, da vidijo kaj je. npr. matija je enkrat imel virus pljučnice in je mel 40 vročino in če mu ne bi dala Dr antibijotike, bi se razvilo naprej. no upam, da bo hitro mimo. Danes sploh nisem klicala ker je vročina narasla po 18 in bi mogli potem na urgenco, ker nam do 19 ne bi uspelo do ZD. Za jutri smo pa že od prejšnjega tedna naročeni. Drugače ti pa reče da jo zbijaj, zbijati pa začneš pri 38,5... mah... nazadnje me bodo pa nadrli kje sem hodila... pa naj me samo da bo valu ok ja itak, da nisi mogla vedet, da jo bo imel tudi danes. no ma ponavadi vročina traja najmanj tri dni. če ma že prvi dan visoko vročino je bolje da čim prej greš k zdravniku, ker bo verjetno tudi naslednji dan visoka vročina. naraste pa ponavadi popoldne. vsaj pri nas je blo tako. No to ne govorim za vročino do 38,5 al pa 39. če je pa 40, je pa že res visoka in po moje ni virusno. tako so vsaj meni razložili. Pa baje se pri virozah da hitro znižat z paracetamolom, če je pa bakterijsko pa je višja vročina in se ne zbije tako hitro. no upam, da te nisem kej prestrašla. boste itak jutri vidli in glavno, da ste uspeli valu znižat temperaturo. Držim pesti, da bo vse ok! thx.. javim jutri kaj bo V vrtcu jih je danes v njegovi skupini manjkalo 7, v drugi skupini je bila pa samo ena punčka. Neki na veliko razsaja.... virusi, bronhilitisi... ja tak cajt je , ni kej, no bo že šlo mimo, pa bo kmalu bolje!