|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
20.1.2009 19:59:05   
blaža
čer2. user posted image  Prvič me je vrglo ven

No tle pa je živahno. swej če počakam do 23 ure, pol bo res.user posted image

No Blaž že eno urco spi, Matija pa pogleda še eno risanko pa gre spat. Sem oba stuširala, pa v mižo.user posted image

Mesecnica te moram spomnit za kopalnico, si reklauser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
20.1.2009 20:06:39   
Februarka08
Sem ji dala not mal medolinota in je zgleda pomagal, je več popilauser posted image zdej že drnjoha, neki se je oglasila prejle, ampak če še ne spi, pa še bouser posted image
Moj gleda tv, jaz pa........ kle, kot vednouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
20.1.2009 20:10:17   
mesecnica
Mala_pikica - mi imamo sedaj 7 zob. Zgoraj 4 in spodaj 2, ter sedaj še 1. Tebi pa pošiljam user posted image  za slabo neprespano noč in pa user posted image user posted image user posted image  za Luka. Kateri antibotik pa imate? A ga daješ na žličko? Mi smo tudi že kar nekaj antibiotikov čez pa jih tudi večinoma ni marala. Tako, da te čisto razumem user posted image . A si probala z brizgo?
Pina-1 - user posted image  za Mio. Upam, da se čimprej pozdravi.
Misar - vam tudi želim, da se Lana čimprej pozdravi user posted image .
Blaža - ti bom na e-mail poslala zapiske - samo sporoči mi naslov.user posted image
Itata - a da je tole odrivanje trmarenje?user posted image  Uh... Aja - glede alergologa - kje ste pa bili? Katerega zdravnika ste imeli? Glede AD je res en user posted image . Mi imamo že en čas težave s tem. Nega je res zelo pomembna. Pa seveda stroga dieta brez alergena.
Dolenjka - user posted image  za super noč.
Blacky* - user posted image  za Vala, da mu čimprej vročina pade.
Februarka08 - ne se sekirat za Larisino težo. To ni pokazatelj. Pa še vaga lahko narobe kaže. Glavno, da je Larisa zadovoljna. user posted image
Jencili - upam, da vam prehlad čimprej mine user posted image .
Suzi* - user posted image  za prehlad. Glede mame... Te čisto razumem. Od mojega user posted image  so čist nekje primerljivi. S to razliko, da tega pri naju ne izvajajo, ker je naša pač alergik - so pa zato pri vseh ostalih nečakih to delali in so mi šli že takrat lasje pokonci, ker niso upoštevali staršev. Meni gre tudi na živce, da skoz nekaj s sladkarijami posiljujo (oz. otroci so jih veseli) navkljub starševim željam. No - pri nas kot pravim je pač sedaj drugače, ampak zaradi naše situacije. Čeprav so tudi že izjavili, da so te alergije bolj tako, da bo treba pač user posted image  kar dat vse za jest, da se telo navadi. user posted image  Haloooo!!! user posted image  Za znoret. Pa isto ob prepovedih govorijo, da naj kar pustim itd... Ampak jaz jo hočem vzgojiti po svoje in pika. Mi kar slabo ratam, ko jih poslušam. Tako, da če mi verjameš si male ne bi upala pustit samo pri njih, ker jim ne zaupam. Žal... Na srečo so pa naši cool kar se tega tiče in mi nikoli ne ugovarjajo, ko izrečem kakšno prepoved. Ravno tako striktno upoštevajo njeno dieto. user posted image  Tako, da jo bom brez strahu pustila v varstvu.
Bamby - upam, da se Anaja čimprej pozdravi user posted image .
MetiLu - user posted image  za prvi dan.

Aja - bejbe ena info...
Smo imeli ravno obiske pa smo o tem debatirali...
Glede olajšav za vzdrževane družinske člane...
Namreč povedali so mi, da sedaj itak ni več pomembno kdo ima prijavljenega otroka, ker je itak pri vseh ista olajšava. No - kakor vem je bila včasih posebna lestvica po %. No - tako, da sem šla namensko iskat na net to informacijo in evo:
http://www.durs.gov.si/si/davki_predpisi_in_pojasnila/dohodnina_pojasnila/stopnje_dohodnine_za_leto_2007/lestvica_za_odmero_dohodnine_in_olajsave_za_leto_2007/
Očitno je sedaj res fiksni znesek in je tako najbrž minimalna razlika (če sploh je) ne glede na to kdo uveljavlja.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 2378
20.1.2009 20:10:54   
mesecnica
To mi je zaradi linka raztegnilo se mi zdi user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
20.1.2009 20:14:04   
blaža
mesecnica, mi pišeš na zs, pa ti pol odpišem, da te dam na seznam prijateljev, ki če ne ne znam poslat sporočilauser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2380
20.1.2009 20:14:46   
dolenjka
Čer user posted image

Mi smo se minimalno našopingirali, potem pa smo prišli domov ravno za Tarino spanje in je pridno odspala 2 uri (no, 5 minut manj user posted image ) in med tem sva mi2 pokosilala, pa kavico popila in 1 pivce za živce user posted image  - vsak user posted image  Pa inauguracijo sva gledala in potem še Tara, ko se je zbudila user posted image

Opažam da ste res zgovorne user posted image  

A med že uvajate user posted image  Sem videla da Februarka ti že medolino prakticiraš user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2381
20.1.2009 20:16:28   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Mi smo se minimalno našopingirali, potem pa smo prišli domov ravno za Tarino spanje in je pridno odspala 2 uri (no, 5 minut manj user posted image ) in med tem sva mi2 pokosilala, pa kavico popila in 1 pivce za živce user posted image  - vsak user posted image  Pa inauguracijo sva gledala in potem še Tara, ko se je zbudila user posted image

A med že uvajate user posted image  Sem videla da Februarka ti že medolino prakticiraš user posted image  

Ne mi ga še ne. ne vidim neke grozne potrebe s hitenjem.

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
20.1.2009 20:20:11   
blaža
hvala mesecnica, si bom vsaj približno sliko ustvarla.user posted image

Sej v soboto greva čez v Adriaker, pa bova dala nardit predračun.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
20.1.2009 20:24:13   
mesecnica
Blaža - sem poslala. Si dobila?

Mesečnica

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
20.1.2009 20:26:11   
Februarka08

Čer user posted image

ja, jaz sem ji že dala medolino... saj mislim da nisem edinauser posted image

tamala je nekaj začela pet v postliuser posted image user posted image user posted image upam da čimprej zaspi nazaj...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
20.1.2009 20:28:46   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Blaža - sem poslala. Si dobila?

evo zdej je prišlo pa pogledamuser posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2386
20.1.2009 20:30:47   
ella79
čer user posted image
suzi prav je, da poveš svoje, ker si ti mati svojih otrok in tudi odgovorna za vzgajanje. Pomoje mami še parkrat poveš svoje, pa se te bo že bala user posted image user posted image user posted image sam res, k jaz sem pri teh zadevah zelo zahtevna, pa ma tašča že kar mal rešpekta pred mano user posted image user posted image user posted image je pa pravilno, da če nekaj prepoveš, pri tem, kjub trmi, tudi vztrajaš user posted image

berem, da je kar nekaj februarčkov bolnih user posted image z Zojo vsem pošiljava eno goro zdravja in en velik user posted image vsem

eno ??? a ste že dobile odločbo za odtroški dodatek? vem da imajo rok 1 mesec, sam ponavadi jo pošljejo v parih dneh. Jaz sem jo elektronsko poslala pomoje že ene 3 tedne nazaj user posted image

aja, pa na ZS sem dobila obvestilo, da smo eno nagradico prejeli od Fale user posted image user posted image user posted image sem k sem dodajala slikice eno čist za foro poklukala za sodelovanje in evo user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
20.1.2009 20:33:02   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer user posted image

ja, jaz sem ji že dala medolino... saj mislim da nisem edinauser posted image

tamala je nekaj začela pet v postliuser posted image user posted image user posted image upam da čimprej zaspi nazaj...

kaj je to medolino user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2388
20.1.2009 20:37:14   
dolenjka
Ella user posted image  za nagrado user posted image  Kaj si pa dobila user posted image

Medolino je kašica ala rižolino user posted image  Tu so vsi "otroški" artikli, ki vsebujejo med, označeni z 12+,  v
Slo pa niso, kljub remu da je med alergen. Meni je P med do 1 leta odsvetovala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
20.1.2009 20:43:16   
ella79

Ella user posted image  za nagrado user posted image  Kaj si pa dobila user posted image

Medolino je kašica ala rižolino user posted image  Tu so vsi "otroški" artikli, ki vsebujejo med, označeni z 12+,  v
Slo pa niso, kljub remu da je med alergen. Meni je P med do 1 leta odsvetovala user posted image

eno knjižico, pomoje kej z recepti user posted image user posted image user posted image

uh, jaz se teh stvari tudi še izogibam user posted image bo lahko še celo življenje vses to jedla, pa zakaj naj ne bi zdej to kar ji zagotovo ne 'škodi' user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
20.1.2009 21:15:51   
MetiLu
Čer!
Jaz sem tud dala za sirup 9,60€ user posted image  sem šla prej v lekarno, pa sem še slezov sirup proti kašlju vzela, ker revček tok kašlja ... vročine HB nima. Zaenkrat je tišina v spalnici, tko da možno da je pa sirup le malo pomagal... so se mu pa spustile pikice po prsih, ker sem ga zjutraj namazala z justovo kremo materina dušica, pa je zgleda dobil reakcijo user posted image  upam,d a bodo kmalu zginile...

Zdej grem pa spat, ker sem čist sesuta, upam, da bomo dones kej spal, ker če ne bom na šihtu kar dol padla user posted image  user posted image

Jutri imam še zobarja popoldan, tko da m čaka eno mesarjenje (beri:čiščenje kanalov user posted image )...

Nočko, pa lepo spite user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
20.1.2009 21:24:24   
Blacky*
čer,

mi smo popoldan spet imeli vročino 38,9. Sem jo zbijala s svečkami. Zdaj spi in čakam na 23 uro da vidim kako bo, ko bo svečka spustila. Jutri imamo ob 9 pediatra. Pa da mi še razložijo kaj je to zdaj z našimi datumiuser posted image In kdaj bomo imeli sistematični pregleduser posted image Upam, da ne pri dveh letih glede na njihovo prestavljanje in še zmedo.

Avto je doma, so zamenjali alternator in je šlo iz garancije. HB.

No, gum na vozičku pa še nismo napumpali... bomo že, saj tako in tako ne gremo nič ven user posted image .

Kaj je še včeraj šlo ne po pravi poti? user posted image , danes se že lahko malo smejim... lahko bi se mi pa gladko odpeljalo... a kera ve a majo v Polju dostop do neta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa v petek začnem z delom in mi je že čist user posted image , pa še študij mi ne gre najbolje, ker sem računala da bo Val v vrtcu jaz pa za knjigo... a ni problema... samo da se pozdravi

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
20.1.2009 21:25:13   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!
Jaz sem tud dala za sirup 9,60€ user posted image  sem šla prej v lekarno, pa sem še slezov sirup proti kašlju vzela, ker revček tok kašlja ... vročine HB nima. Zaenkrat je tišina v spalnici, tko da možno da je pa sirup le malo pomagal... so se mu pa spustile pikice po prsih, ker sem ga zjutraj namazala z justovo kremo materina dušica, pa je zgleda dobil reakcijo user posted image  upam,d a bodo kmalu zginile...

Zdej grem pa spat, ker sem čist sesuta, upam, da bomo dones kej spal, ker če ne bom na šihtu kar dol padla user posted image  user posted image

Jutri imam še zobarja popoldan, tko da m čaka eno mesarjenje (beri:čiščenje kanalov user posted image )...

Nočko, pa lepo spite user posted image

no to ti pa nič ne zavidam, ker sem ne dolgo nazaj tudi jaz dala čez isto mesarjenje. Upam, da ne bo preveč bolelo

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
20.1.2009 21:36:45   
katka37
Suzi, definitivno imaš ti prav. Na štiri oči ji še enkrat povej, če se pa ne bo držala, omeji obiske. Kruto,ampak kaj češ drugo. Sem se  jaz tudi z mojo morala malo skregati, da je videla, da resno mislim. Saj še zdaj včasih proba, ampak upošteva potem kar rečem.

Itata, user posted image  za alergijo.

Meda baje naj ne bi do enega leta, jaz sem se pri vseh treh tega držala (se držim user posted image ).

Metilu, ni prijetno, pa na srečo kar hitro gre ponavadi s temi kanali. Drži se.

< Sporočilo je popravil katka37 -- 20.1.2009 21:37:41 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
20.1.2009 21:38:50   
srečka nosečka
čer, user posted image

naša še kar ne spi user posted image , se sedaj z atijem mučita zaspat.

ella - user posted image  za nagrado, pa glej, da nam kakšen recept zaupaš user posted image
blacky - user posted image  za srečo, da se čimprej pozdravite.
Če te pa kaj potolaži user posted image , jaz sem čez dober teden tudi že v službi user posted image

meti - pogumno k zobarju user posted image , čeprav ni nič kaj prijetno. Jaz ga imam jutri že navsezgodaj. Tokrat zadnjič, pol želim nekaj časa mir pred njim user posted image

Medolino in podobno pa ni enako svežemu medu, ker je termično obdelan. user posted image To je bil odgovor pediatrinje.  Je pa res zakaj že zdaj z vsem tem, ko imajo še celo življenje čas za to. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
20.1.2009 21:39:50   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer,

mi smo popoldan spet imeli vročino 38,9. Sem jo zbijala s svečkami. Zdaj spi in čakam na 23 uro da vidim kako bo, ko bo svečka spustila. Jutri imamo ob 9 pediatra. Pa da mi še razložijo kaj je to zdaj z našimi datumiuser posted image In kdaj bomo imeli sistematični pregleduser posted image Upam, da ne pri dveh letih glede na njihovo prestavljanje in še zmedo.

Avto je doma, so zamenjali alternator in je šlo iz garancije. HB.

No, gum na vozičku pa še nismo napumpali... bomo že, saj tako in tako ne gremo nič ven user posted image .

Kaj je še včeraj šlo ne po pravi poti? user posted image , danes se že lahko malo smejim... lahko bi se mi pa gladko odpeljalo... a kera ve a majo v Polju dostop do neta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa v petek začnem z delom in mi je že čist user posted image , pa še študij mi ne gre najbolje, ker sem računala da bo Val v vrtcu jaz pa za knjigo... a ni problema... samo da se pozdravi

ma kaj so ti rekli glede na to ,d ama tako visoko vročino? meni se zdi čudno, da ni sprejet takoj.user posted image  pri nas ponavadi te prej naročijo, da prideš, da vidijo kaj je. npr. matija je enkrat imel virus pljučnice in je mel 40 vročino in če mu ne bi dala Dr antibijotike, bi se razvilo naprej. no upam, da bo hitro mimo.

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
20.1.2009 21:41:02   
dolenjka
Meti, materina dušica je za otročke naših starosti precej močna user posted image , moraš vedeti da je to eterika, zato se uporablja le na podplatih v zelo majhni količini, pa tudi deluje dobro, ker gre direktno v kri user posted image  Če pa jo kje drugje uporabljaš mora biti še manj, pa priporoča se hladilno mazilo za podlago, ker je tako močna zadeva user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
20.1.2009 21:44:41   
blaža

Meti, materina dušica je za otročke naših starosti precej močna user posted image , moraš vedeti da je to eterika, zato se uporablja le na podplatih v zelo majhni količini, pa tudi deluje dobro, ker gre direktno v kri user posted image  Če pa jo kje drugje uporabljaš mora biti še manj, pa priporoča se hladilno mazilo za podlago, ker je tako močna zadeva user posted image

A te lahk zadene?user posted image  ne se hecam. kakšni pa so učinki?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
20.1.2009 21:45:06   
ella79
blacky user posted image user posted image user posted image da se Val čim prej pozdravi

SN
jaz sem tudi mneja, da zakaj bi zdej z vsem tem hitela, k še vseh otalih 'dobrih' stvari ne obvlada user posted image

meti vam pa želim noč z čim manj kašljanja

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
20.1.2009 21:47:27   
blaža
meti, kaj ti ne more dat injekcije za omrtvičit, zobar ko ti čisti kanale? meni da injekcijo za vse živo. me je če ne ful strah, da me celo prešpika pa raje potrpim, kot da pol kej čutim, sem zajec za zobarja, grem raje še enkrat rodit, kot pa da me tam kej boli. no sej moj je fajn en mlad in je nežen.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.