![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 19:59:05
|
|
|
|
blaža
|
čer2. Prvič me je vrglo ven No tle pa je živahno. swej če počakam do 23 ure, pol bo res. No Blaž že eno urco spi, Matija pa pogleda še eno risanko pa gre spat. Sem oba stuširala, pa v mižo. Mesecnica te moram spomnit za kopalnico, si rekla
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:06:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem ji dala not mal medolinota in je zgleda pomagal, je več popila zdej že drnjoha, neki se je oglasila prejle, ampak če še ne spi, pa še bo Moj gleda tv, jaz pa........ kle, kot vedno
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:10:17
|
|
|
|
mesecnica
|
Mala_pikica - mi imamo sedaj 7 zob. Zgoraj 4 in spodaj 2, ter sedaj še 1. Tebi pa pošiljam za slabo neprespano noč in pa za Luka. Kateri antibotik pa imate? A ga daješ na žličko? Mi smo tudi že kar nekaj antibiotikov čez pa jih tudi večinoma ni marala. Tako, da te čisto razumem . A si probala z brizgo? Pina-1 - za Mio. Upam, da se čimprej pozdravi. Misar - vam tudi želim, da se Lana čimprej pozdravi . Blaža - ti bom na e-mail poslala zapiske - samo sporoči mi naslov. Itata - a da je tole odrivanje trmarenje? Uh... Aja - glede alergologa - kje ste pa bili? Katerega zdravnika ste imeli? Glede AD je res en . Mi imamo že en čas težave s tem. Nega je res zelo pomembna. Pa seveda stroga dieta brez alergena. Dolenjka - za super noč. Blacky* - za Vala, da mu čimprej vročina pade. Februarka08 - ne se sekirat za Larisino težo. To ni pokazatelj. Pa še vaga lahko narobe kaže. Glavno, da je Larisa zadovoljna. Jencili - upam, da vam prehlad čimprej mine . Suzi* - za prehlad. Glede mame... Te čisto razumem. Od mojega so čist nekje primerljivi. S to razliko, da tega pri naju ne izvajajo, ker je naša pač alergik - so pa zato pri vseh ostalih nečakih to delali in so mi šli že takrat lasje pokonci, ker niso upoštevali staršev. Meni gre tudi na živce, da skoz nekaj s sladkarijami posiljujo (oz. otroci so jih veseli) navkljub starševim željam. No - pri nas kot pravim je pač sedaj drugače, ampak zaradi naše situacije. Čeprav so tudi že izjavili, da so te alergije bolj tako, da bo treba pač kar dat vse za jest, da se telo navadi. Haloooo!!! Za znoret. Pa isto ob prepovedih govorijo, da naj kar pustim itd... Ampak jaz jo hočem vzgojiti po svoje in pika. Mi kar slabo ratam, ko jih poslušam. Tako, da če mi verjameš si male ne bi upala pustit samo pri njih, ker jim ne zaupam. Žal... Na srečo so pa naši cool kar se tega tiče in mi nikoli ne ugovarjajo, ko izrečem kakšno prepoved. Ravno tako striktno upoštevajo njeno dieto. Tako, da jo bom brez strahu pustila v varstvu. Bamby - upam, da se Anaja čimprej pozdravi . MetiLu - za prvi dan. Aja - bejbe ena info... Smo imeli ravno obiske pa smo o tem debatirali... Glede olajšav za vzdrževane družinske člane... Namreč povedali so mi, da sedaj itak ni več pomembno kdo ima prijavljenega otroka, ker je itak pri vseh ista olajšava. No - kakor vem je bila včasih posebna lestvica po %. No - tako, da sem šla namensko iskat na net to informacijo in evo: http://www.durs.gov.si/si/davki_predpisi_in_pojasnila/dohodnina_pojasnila/stopnje_dohodnine_za_leto_2007/lestvica_za_odmero_dohodnine_in_olajsave_za_leto_2007/ Očitno je sedaj res fiksni znesek in je tako najbrž minimalna razlika (če sploh je) ne glede na to kdo uveljavlja.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:10:54
|
|
|
|
mesecnica
|
To mi je zaradi linka raztegnilo se mi zdi .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:14:04
|
|
|
|
blaža
|
mesecnica, mi pišeš na zs, pa ti pol odpišem, da te dam na seznam prijateljev, ki če ne ne znam poslat sporočila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:14:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Mi smo se minimalno našopingirali, potem pa smo prišli domov ravno za Tarino spanje in je pridno odspala 2 uri (no, 5 minut manj ) in med tem sva mi2 pokosilala, pa kavico popila in 1 pivce za živce - vsak Pa inauguracijo sva gledala in potem še Tara, ko se je zbudila Opažam da ste res zgovorne A med že uvajate Sem videla da Februarka ti že medolino prakticiraš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:16:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Mi smo se minimalno našopingirali, potem pa smo prišli domov ravno za Tarino spanje in je pridno odspala 2 uri (no, 5 minut manj ) in med tem sva mi2 pokosilala, pa kavico popila in 1 pivce za živce - vsak Pa inauguracijo sva gledala in potem še Tara, ko se je zbudila Opažam da ste res zgovorne A med že uvajate Sem videla da Februarka ti že medolino prakticiraš Ne mi ga še ne. ne vidim neke grozne potrebe s hitenjem.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:20:11
|
|
|
|
blaža
|
hvala mesecnica, si bom vsaj približno sliko ustvarla. Sej v soboto greva čez v Adriaker, pa bova dala nardit predračun.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:24:13
|
|
|
|
mesecnica
|
Blaža - sem poslala. Si dobila?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:26:11
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Mi smo se minimalno našopingirali, potem pa smo prišli domov ravno za Tarino spanje in je pridno odspala 2 uri (no, 5 minut manj ) in med tem sva mi2 pokosilala, pa kavico popila in 1 pivce za živce - vsak Pa inauguracijo sva gledala in potem še Tara, ko se je zbudila Opažam da ste res zgovorne A med že uvajate Sem videla da Februarka ti že medolino prakticiraš ja, jaz sem ji že dala medolino... saj mislim da nisem edina tamala je nekaj začela pet v postli upam da čimprej zaspi nazaj...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:28:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Blaža - sem poslala. Si dobila? evo zdej je prišlo pa pogledam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:30:47
|
|
|
|
ella79
|
čer suzi prav je, da poveš svoje, ker si ti mati svojih otrok in tudi odgovorna za vzgajanje. Pomoje mami še parkrat poveš svoje, pa se te bo že bala sam res, k jaz sem pri teh zadevah zelo zahtevna, pa ma tašča že kar mal rešpekta pred mano je pa pravilno, da če nekaj prepoveš, pri tem, kjub trmi, tudi vztrajaš berem, da je kar nekaj februarčkov bolnih z Zojo vsem pošiljava eno goro zdravja in en velik vsem eno ??? a ste že dobile odločbo za odtroški dodatek? vem da imajo rok 1 mesec, sam ponavadi jo pošljejo v parih dneh. Jaz sem jo elektronsko poslala pomoje že ene 3 tedne nazaj aja, pa na ZS sem dobila obvestilo, da smo eno nagradico prejeli od Fale sem k sem dodajala slikice eno čist za foro poklukala za sodelovanje in evo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:33:02
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Mi smo se minimalno našopingirali, potem pa smo prišli domov ravno za Tarino spanje in je pridno odspala 2 uri (no, 5 minut manj ) in med tem sva mi2 pokosilala, pa kavico popila in 1 pivce za živce - vsak Pa inauguracijo sva gledala in potem še Tara, ko se je zbudila Opažam da ste res zgovorne A med že uvajate Sem videla da Februarka ti že medolino prakticiraš ja, jaz sem ji že dala medolino... saj mislim da nisem edina tamala je nekaj začela pet v postli upam da čimprej zaspi nazaj... kaj je to medolino
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:37:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella za nagrado Kaj si pa dobila Medolino je kašica ala rižolino Tu so vsi "otroški" artikli, ki vsebujejo med, označeni z 12+, v Slo pa niso, kljub remu da je med alergen. Meni je P med do 1 leta odsvetovala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 20:43:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella za nagrado Kaj si pa dobila Medolino je kašica ala rižolino Tu so vsi "otroški" artikli, ki vsebujejo med, označeni z 12+, v Slo pa niso, kljub remu da je med alergen. Meni je P med do 1 leta odsvetovala eno knjižico, pomoje kej z recepti uh, jaz se teh stvari tudi še izogibam bo lahko še celo življenje vses to jedla, pa zakaj naj ne bi zdej to kar ji zagotovo ne 'škodi'
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 21:15:51
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Jaz sem tud dala za sirup 9,60€ sem šla prej v lekarno, pa sem še slezov sirup proti kašlju vzela, ker revček tok kašlja ... vročine HB nima. Zaenkrat je tišina v spalnici, tko da možno da je pa sirup le malo pomagal... so se mu pa spustile pikice po prsih, ker sem ga zjutraj namazala z justovo kremo materina dušica, pa je zgleda dobil reakcijo upam,d a bodo kmalu zginile... Zdej grem pa spat, ker sem čist sesuta, upam, da bomo dones kej spal, ker če ne bom na šihtu kar dol padla Jutri imam še zobarja popoldan, tko da m čaka eno mesarjenje (beri:čiščenje kanalov )... Nočko, pa lepo spite
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 21:24:24
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, mi smo popoldan spet imeli vročino 38,9. Sem jo zbijala s svečkami. Zdaj spi in čakam na 23 uro da vidim kako bo, ko bo svečka spustila. Jutri imamo ob 9 pediatra. Pa da mi še razložijo kaj je to zdaj z našimi datumi In kdaj bomo imeli sistematični pregled Upam, da ne pri dveh letih glede na njihovo prestavljanje in še zmedo. Avto je doma, so zamenjali alternator in je šlo iz garancije. HB. No, gum na vozičku pa še nismo napumpali... bomo že, saj tako in tako ne gremo nič ven . Kaj je še včeraj šlo ne po pravi poti? , danes se že lahko malo smejim... lahko bi se mi pa gladko odpeljalo... a kera ve a majo v Polju dostop do neta Drugače pa v petek začnem z delom in mi je že čist , pa še študij mi ne gre najbolje, ker sem računala da bo Val v vrtcu jaz pa za knjigo... a ni problema... samo da se pozdravi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 21:25:13
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Jaz sem tud dala za sirup 9,60€ sem šla prej v lekarno, pa sem še slezov sirup proti kašlju vzela, ker revček tok kašlja ... vročine HB nima. Zaenkrat je tišina v spalnici, tko da možno da je pa sirup le malo pomagal... so se mu pa spustile pikice po prsih, ker sem ga zjutraj namazala z justovo kremo materina dušica, pa je zgleda dobil reakcijo upam,d a bodo kmalu zginile... Zdej grem pa spat, ker sem čist sesuta, upam, da bomo dones kej spal, ker če ne bom na šihtu kar dol padla Jutri imam še zobarja popoldan, tko da m čaka eno mesarjenje (beri:čiščenje kanalov )... Nočko, pa lepo spite no to ti pa nič ne zavidam, ker sem ne dolgo nazaj tudi jaz dala čez isto mesarjenje. Upam, da ne bo preveč bolelo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 21:36:45
|
|
|
|
katka37
|
Suzi, definitivno imaš ti prav. Na štiri oči ji še enkrat povej, če se pa ne bo držala, omeji obiske. Kruto,ampak kaj češ drugo. Sem se jaz tudi z mojo morala malo skregati, da je videla, da resno mislim. Saj še zdaj včasih proba, ampak upošteva potem kar rečem. Itata, za alergijo. Meda baje naj ne bi do enega leta, jaz sem se pri vseh treh tega držala (se držim ). Metilu, ni prijetno, pa na srečo kar hitro gre ponavadi s temi kanali. Drži se.
< Sporočilo je popravil katka37 -- 20.1.2009 21:37:41 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 21:38:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, naša še kar ne spi , se sedaj z atijem mučita zaspat. ella - za nagrado, pa glej, da nam kakšen recept zaupaš blacky - za srečo, da se čimprej pozdravite. Če te pa kaj potolaži , jaz sem čez dober teden tudi že v službi meti - pogumno k zobarju , čeprav ni nič kaj prijetno. Jaz ga imam jutri že navsezgodaj. Tokrat zadnjič, pol želim nekaj časa mir pred njim Medolino in podobno pa ni enako svežemu medu, ker je termično obdelan. To je bil odgovor pediatrinje. Je pa res zakaj že zdaj z vsem tem, ko imajo še celo življenje čas za to.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 21:39:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, mi smo popoldan spet imeli vročino 38,9. Sem jo zbijala s svečkami. Zdaj spi in čakam na 23 uro da vidim kako bo, ko bo svečka spustila. Jutri imamo ob 9 pediatra. Pa da mi še razložijo kaj je to zdaj z našimi datumi In kdaj bomo imeli sistematični pregled Upam, da ne pri dveh letih glede na njihovo prestavljanje in še zmedo. Avto je doma, so zamenjali alternator in je šlo iz garancije. HB. No, gum na vozičku pa še nismo napumpali... bomo že, saj tako in tako ne gremo nič ven . Kaj je še včeraj šlo ne po pravi poti? , danes se že lahko malo smejim... lahko bi se mi pa gladko odpeljalo... a kera ve a majo v Polju dostop do neta Drugače pa v petek začnem z delom in mi je že čist , pa še študij mi ne gre najbolje, ker sem računala da bo Val v vrtcu jaz pa za knjigo... a ni problema... samo da se pozdravi ma kaj so ti rekli glede na to ,d ama tako visoko vročino? meni se zdi čudno, da ni sprejet takoj. pri nas ponavadi te prej naročijo, da prideš, da vidijo kaj je. npr. matija je enkrat imel virus pljučnice in je mel 40 vročino in če mu ne bi dala Dr antibijotike, bi se razvilo naprej. no upam, da bo hitro mimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 21:41:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, materina dušica je za otročke naših starosti precej močna , moraš vedeti da je to eterika, zato se uporablja le na podplatih v zelo majhni količini, pa tudi deluje dobro, ker gre direktno v kri Če pa jo kje drugje uporabljaš mora biti še manj, pa priporoča se hladilno mazilo za podlago, ker je tako močna zadeva
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 21:44:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, materina dušica je za otročke naših starosti precej močna , moraš vedeti da je to eterika, zato se uporablja le na podplatih v zelo majhni količini, pa tudi deluje dobro, ker gre direktno v kri Če pa jo kje drugje uporabljaš mora biti še manj, pa priporoča se hladilno mazilo za podlago, ker je tako močna zadeva A te lahk zadene? ne se hecam. kakšni pa so učinki?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 21:45:06
|
|
|
|
ella79
|
blacky da se Val čim prej pozdravi SN jaz sem tudi mneja, da zakaj bi zdej z vsem tem hitela, k še vseh otalih 'dobrih' stvari ne obvlada meti vam pa želim noč z čim manj kašljanja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 21:47:27
|
|
|
|
blaža
|
meti, kaj ti ne more dat injekcije za omrtvičit, zobar ko ti čisti kanale? meni da injekcijo za vse živo. me je če ne ful strah, da me celo prešpika pa raje potrpim, kot da pol kej čutim, sem zajec za zobarja, grem raje še enkrat rodit, kot pa da me tam kej boli. no sej moj je fajn en mlad in je nežen.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.