|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
20.1.2009 21:26:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Mala je zaspala uro prej kot običajno,zih zato k očija ni doma k se nobeden ne afna z njo.
Mislm da se je počas loteva tist strah da kao mame ne bo nazaj,obupna je za pospat ampak kr vztrajam in jo božam če je prehudo pa preguramo,ko bi vsaj ponoči spala flenča mala.

Estrella kaj neki to berem da je Alči boga,ja piki mala a noče nč jest?Zih je kaka viroza,pejte se pokazat jutr,da ne bo mala dehidriralauser posted image user posted image user posted image

Mala je čist OK, živahna, nič ji na videz ne manjka. Pije kolikor pije samo mleko. Če bo ju3 enako stanje greva do P.

Jaz grem, ker res nisem za nikamor, tu na RR samo jamram in težim kako ne je in grem že sama sebi na živce. Mirno nočko vsem, da bodo mali nagajivci spali

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
20.1.2009 21:26:19   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Punce jaz sem tako žalostna in nimam nobene volje do pisanja. Berem še. Sedaj se Matej matra, da bi vsaj mleko spila, ker drugega ni od 16h popolnoma nič. Slišim samo kako se joka in upira. Tudi čaja je spila mogoče slab deci, ga noče več.
Me kar duši ko pomislim na jutrišni dan in kaj me še čakauser posted image

Upam, da bo jutrišnji dan res čisto nasprotje današanjemuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
20.1.2009 21:26:54   
tally

Mala je zaspala uro prej kot običajno,zih zato k očija ni doma k se nobeden ne afna z njo.
Mislm da se je počas loteva tist strah da kao mame ne bo nazaj,obupna je za pospat ampak kr vztrajam in jo božam če je prehudo pa preguramo,ko bi vsaj ponoči spala flenča mala.

Estrella kaj neki to berem da je Alči boga,ja piki mala a noče nč jest?Zih je kaka viroza,pejte se pokazat jutr,da ne bo mala dehidriralauser posted image user posted image user posted image

katy naša je tudi taka ko očija ni doma je lepo poštimana in gre ob 20 spat če ne že prej, ko je pa oči doma se mal z njo igra al pa gresta drnjohat izven tistih njenih ur za spanje in se si ritem čisto sesuje in imamo takle kot je danes, sovica ob pol 10user posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
20.1.2009 21:28:37   
Soncnica Sandra ***

Mala je čist OK, živahna, nič ji na videz ne manjka. Pije kolikor pije samo mleko. Če bo ju3 enako stanje greva do P.

Jaz grem, ker res nisem za nikamor, tu na RR samo jamram in težim kako ne je in grem že sama sebi na živce. Mirno nočko vsem, da bodo mali nagajivci spali

Sej zato smo pa tu punca, da nam lahko pojamraš, in da poveš kak te muči. Veš da te bomo poslušale in poskušale pomagati kolikor se le da!

Mirni in lahko noč vam želim pa da se vse spočijete!

Alja, ti pa le glej da boš juti pridno pančala, da ne bi mami slabe volje!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 4429
20.1.2009 21:29:07   
katy82

Ej lubica prav nč ne težiš,tudi ti si zaslužiš oporo z naše strani ko jo rabiš,ker se za nas vedno razdajaš,kadar rabmo tolažbo.Meni si vedno ful pomagalauser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 4430
20.1.2009 21:29:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz grem pod tuš in pribremzam nazaj.

uživej user posted image

je pasalo user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
20.1.2009 21:29:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Evo mene. Videk še noče spat, se še igra v moji postli. Meni se pa nič ne da in bi najraje šla spat.

Kaj pa tebe šlata? user posted image user posted image user posted image

Kot cota sem, brez volje, zaspana, pa Videk kriči tu poleg, eh, nisem razpoložena za nič.

Boš zbolela ali te depresija šlata? user posted image user posted image

Pojma nimam, pa še mali kar naprej nekaj joka. Zdaj sem mu muziko naštimala. Pa nič ne pomaga, bom ga mogla še malo iz kinderpeta vzet.

Kaj te je Videk čisto zmatral? Upam, da bo hitro zaspal, ti pa tudi pojdi takoj za njim v posteljo, da boš spočita.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
20.1.2009 21:29:16   
Anitka
Grem tečkota dat v posteljo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4433
20.1.2009 21:29:16   
barbaw

tudi tebi

Neposredna povezava do sporočila: 4434
20.1.2009 21:29:19   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: tally

naša sovica pa se še zmeri igra na tleh in nič ne kaže da je zaspana user posted image

važno je da je zadovolnauser posted image user posted image user posted image

sam mami pa ne bo več dolg po moje user posted image

mami je navajena da sovica ob 20h ža spi in je na off, danes pa takole user posted image

ti da nista Emilija in Filip zamenjala režima, ker moj je ponavadi rogovilil do 22, 23, sedaj pa neki čez 20 že panča

Jaz se še vedno vsakič začudim, ko napišeš, da spita. user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
20.1.2009 21:29:22   
barbaw

katy naša je tudi taka ko očija ni doma je lepo poštimana in gre ob 20 spat če ne že prej, ko je pa oči doma se mal z njo igra al pa gresta drnjohat izven tistih njenih ur za spanje in se si ritem čisto sesuje in imamo takle kot je danes, sovica ob pol 10user posted image .

To pa morate poštimat, da bo vedno enako ali je ati ali pa ga ni. Pri nas je vse po urniku tudi če je doma ali ga ni in je to super.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
20.1.2009 21:32:59   
špelin@
Tako, pri bioenergetiku opravili, zdaj pa bomo v prihodnjih dneh (nočeh) videla, če bo kaj učinka user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
Moj user posted image je dal pa drugič u lajfu prat perilo....itak me je skor za vsako stvar vprašal kam spada (med belo, pisano ali temno)....in kam se da prašek pa calgon pa mehčalec pa kaj se pritisne ..... ampak ratalo mu pa je user posted image user posted image user posted image

Tule pa res moram zaploskat user posted image user posted image

Čau mačkice moje,izgubljena duša se vrača na raport-lubi je v nočniuser posted image user posted image user posted image

Nisem se mogla javt ker me je tamala izmozgala v amen pa še doma pri njemu imamo prababi v bolnci od včer ker je reva imela drisko že 2 tedna in se ji nikakor ni ustavlo.Baje da je že boljše in upam da se kmalu pozdravi.Smo imeli pa ful dela z njo preden je ratal zdravnika prepričat da res rabi bolnišnično oskrbouser posted image  
Ojej user posted image user posted image user posted image  Naj ji vsaj zdaj res pomagajo!!!

A kej novga dogaja?
Mi smo tečkani ko user posted image ko se bliža noč in je treba spat,zdej hodi spat okoli 22 ali pa tudi kasneje,mislm kaj mi ga sračkauser posted image .Pa še ponoči ne spi ponavadi šele okoli 3:30 malo zaspi,mam živčke na napeti elastikiuser posted image

O ti mala lumpa... Drži se user posted image user posted image

Jutr se gremo pokazat v službo in pol mal v šoping,komaj čakam da grem mal ven med ljudi pa čeprav v trgovski centeruser posted image

Uživaj user posted image

Punce jaz sem tako žalostna in nimam nobene volje do pisanja. Berem še. Sedaj se Matej matra, da bi vsaj mleko spila, ker drugega ni od 16h popolnoma nič. Slišim samo kako se joka in upira. Tudi čaja je spila mogoče slab deci, ga noče več.

Joj, Estrella*, stara moja, tebe tole resnično razžira user posted image user posted image user posted image   Mogoče ne bi bilo slabo, če Aljo pelješ za zihr k P, te bo znal pomiriti in dati kakšen nasvet. Drži se user posted image

Drage moje, fajn čvekajte, jaz grem jest, potem pa po hitrem postopku umit in spat, ker sva oba z user posted image  zbita...

Mirno nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
20.1.2009 21:33:20   
Soncnica Sandra ***
Punce moje jz grem pa zdele počasi user posted image  in upam, da se naša miša maša ne zbudi prav kmalu. Ma če se bo, se pa pač bo.

Grem v pačevo deželo

NOČKO

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
20.1.2009 21:34:09   
mafi

naša sovica pa se še zmeri igra na tleh in nič ne kaže da je zaspana user posted image

važno je da je zadovolnauser posted image user posted image user posted image

sam mami pa ne bo več dolg po moje user posted image

mami je navajena da sovica ob 20h ža spi in je na off, danes pa takole user posted image

ti da nista Emilija in Filip zamenjala režima, ker moj je ponavadi rogovilil do 22, 23, sedaj pa neki čez 20 že panča

Jaz se še vedno vsakič začudim, ko napišeš, da spita. user posted image

saj se jaz tuduser posted image user posted image user posted image , zgleda da gre na bolš

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
20.1.2009 21:34:26   
hijenca

Evo mene. Videk še noče spat, se še igra v moji postli. Meni se pa nič ne da in bi najraje šla spat.

Kaj pa tebe šlata? user posted image user posted image user posted image

Kot cota sem, brez volje, zaspana, pa Videk kriči tu poleg, eh, nisem razpoložena za nič.

Boš zbolela ali te depresija šlata? user posted image user posted image

Pojma nimam, pa še mali kar naprej nekaj joka. Zdaj sem mu muziko naštimala. Pa nič ne pomaga, bom ga mogla še malo iz kinderpeta vzet.

Boga ,a je bolan,mogoče zobki,vaš nima še nič a ne?user posted image

Ja mi smo še brezzobi. Sem pa ga zopet iz kinderpeta mogla vzet, malo mlekeca je še spil, sedaj pa se tu zraven mene z žogo igra.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
20.1.2009 21:35:19   
Anitka

tudi tebi

Nočkouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
20.1.2009 21:35:20   
mafi

Punce moje jz grem pa zdele počasi user posted image  in upam, da se naša miša maša ne zbudi prav kmalu. Ma če se bo, se pa pač bo.

Grem v pačevo deželo

NOČKO

nočka in upam da ne boš ponoči tako skakala kot ta ovčkauser posted image , želim vam mirno nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4442
20.1.2009 21:36:25   
tally

To pa morate poštimat, da bo vedno enako ali je ati ali pa ga ni. Pri nas je vse po urniku tudi če je doma ali ga ni in je to super.

vem da mormo in skos zaradi tega pi.z.di.m, zato pa če jo tkole zmeša prepustim njemu naj se on potem z njo ubada in jo uspava

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
20.1.2009 21:36:33   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Upam, da bo jutrišnji dan res čisto nasprotje današanjemuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
20.1.2009 21:36:57   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

estrella in vse ostale ki vam malčki ne jedo, prosim ne se sekirat..poglejte kaj je moj mulc naredu  s skuto po 5 urah lakote (ni hotu niti sadne kašice), važn da se je lahk cel napacal.user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO Nejc, tko se delauser posted image user posted image user posted image user posted image Ja očitno mami ma preveč čisto domauser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
20.1.2009 21:36:59   
Srčekgirll

Tule je pa pomlad v moji kuhinjiuser posted image :

user posted image

In sonček v dnevni:

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
20.1.2009 21:37:01   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tako, pri bioenergetiku opravili, zdaj pa bomo v prihodnjih dneh (nočeh) videla, če bo kaj učinka user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje, fajn čvekajte, jaz grem jest, potem pa po hitrem postopku umit in spat, ker sva oba z user posted image  zbita...

Mirno nočko user posted image user posted image user posted image

In kaj je bioenergetik rekel? Držim pestke, da bo učinek čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočkouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
20.1.2009 21:37:02   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: ****
No jaz sem cist adijo pa ne vem, kaj pa je Gregiju user posted image user posted image
Zakaj gre k bioenergetiku?

Ker mulc sakramenski noče spat!!! user posted image user posted image  Uro imamo ob 19h, bomo videli, če se da na tak način kaj poštimat...

Noč minila standardno, le mene se nekaj po malem loteva in me glava boli pa grlo, pa malo kiham. Upam, da ne obležim.

user posted image user posted image user posted image  Pazi nase user posted image

nina7, lepo, da je Gaja vsaj nekaj pojedla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Mah kakor koli... moj Medi je zame najlepsi user posted image user posted image user posted image  Sploh danes ga imam zelo rada ko je pustil avto doma pa mastercarduser posted image user posted image user posted image

user posted image  A dej mir, no, če te ne bi poznale, bi ti še verjele user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Spanje: lubi a tko dober uspaval da je zaspal mal čez 20h in spal do 9h, jedel ob 22.30 in 7h.user posted image  

Estrella*, kateri kruhomat boš kupila? Alja, nehaj štrajkat!!! user posted image user posted image

hijenca, tvojega pridnega Vidka user posted image  sploh ne grem več komentirat, evo, smajli od barbaw user posted image  Zakaj pa ti ponoči nisi mogla spat?

naša noč je bila superrrrrr. spala je do 4 brez zbujanja potem popila 100ml am in spala do 7. zgleda da je bilo res kaj na sadju in kosmičih, da jo je tako napenjalo.

Ampak zdaj mi je za hrano kratko malo vseeno. Kako pico, kebab ali maca bi pa še vseeno požrlo, drugo me pa res ne gane.

Hami-njami user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta sončna, Manca je taka faca z igračami user posted image user posted image user posted image

O, lej jih, tudi sesil in Svojeglava sta pokukali na plano user posted image user posted image

Joški: enaki kot prej - s to razliko, da jih je EMŠO malo dol potegnil, ampak ni sile, ker nimam velikega bogastva user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bobika
Za nami je vikend praznovanj. Naša princeska je imela 3 rojstni dan in smo kar 2 dni praznovali. V soboto pa smo bili na še enem rojstnem dnevu. HB je to za nami, ker je vse skupaj bilo že preveč naporno. Tako za naju kot za otroka. Anže je bil že čisto zmešan.

Oooo, bravo user posted image user posted image user posted image
Čudovite fotke user posted image user posted image user posted image
A sta zdaj maledva bolj zdrava?

Estrella* in Svojeglava, hvala za oba uporabna linka user posted image

edinaos, pestke, da bosta uspela najti dober avto user posted image user posted image

Srčekgirll, torej je Videk zdaj že pravi zobatec user posted image

aurora28, čestitke tvoji prijateljici za sinka user posted image user posted image user posted image

Ta sončna, tudi jaz ne maram oliv user posted image

mafi, a je Filipu v hojici všeč? Ah, vidim, da imaš smolo z njo...

nina7, komot namažeš z Daktarinom, tudi če nisi zihr, da je res soor user posted image  Škodilo ne bo.
Ja, Gregi je imel soor in je izgledalo kar podobno kot na linku od tane7. Mogoče manj na debelo in ni bilo tako izrazito v lisah, z razjedami. Bojl enakomerno, kot gobasta obloga.

nia5, joj, meni bi roke odpadle, če bi Gregca na rokah okoli nosila. Je bilo že takrat, ko je bilo preveč snega za voziček, obupno.... user posted image

kasso, zaenkrat delam samo Keglove vaje in redko trebušnjake, to je trenutno vsa moja telovadba... user posted image

jana81, Nejc se je s skuto umetniško izražal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

mislim pa vseeno, da malo telovadbe in utrjevanje prsnih mišic ne bi škodilo. A ve delate kake vaje?

Ne še

edina, bodi zelo previdna pri nakupu rabljenega senica...moji prijatelji so se zelo zafrknili...vse je šlo narobe, pa drugače je zgledal super avto z malo kilometri...

Če ima avto premalo km tudi ni dobro, ker to pomeni, da ni redno vožen in pri takih avtih vse crkuje ko ga enkrat začneš redno vozit.

Je možno, če gre za res star avto. Pri le nekaj let starem avtu so pa prevoženi km zelo pomembni - večina tistih z veliiiko prevoženimi km se prodaja ravno zaradi iztrošenosti...

Anitka, lepe fotke user posted image

upam da kmalu nehajo naši hroščki tako nagajat ponoči, jaz bi rada spala

na žalost nas to nihče ne vpraša

ja, res je....škoda

sicer se jim bo vse povrnilo, ko bodo imeli voje otroke user posted image

O, hudoooooooooo user posted image user posted image user posted image

*Tiana*, se kaj bolje počutiš?

Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Še mal pa bo lohk odojka sam jeduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
20.1.2009 21:37:16   
tally

Grem v pačevo deželo

NOČKO

nočko Estrella in Ta sončna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4449
20.1.2009 21:37:26   
Anitka

Grem v pačevo deželo

NOČKO

Nočko tudi vam.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?