Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:08:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča Majo pa nekaj muči. me kliče iz posteljice. Bogica mala. Upam, da čim prej zaspi in da bo mirno spala sem jo kar malo pustila, ker ne morem več če bio treba dobi calpol no, držimo pesti, da bo sama zaspala in da bo pridno pančala celo noč Sem ji mogla malo pomagat z božanjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:08:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča Majo pa nekaj muči. me kliče iz posteljice. Bogica mala. Upam, da čim prej zaspi in da bo mirno spala sem jo kar malo pustila, ker ne morem več če bio treba dobi calpol kaj so spet zobki na pohodu pri vas? aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:08:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje,izgubljena duša se vrača na raport-lubi je v nočni Nisem se mogla javt ker me je tamala izmozgala v amen pa še doma pri njemu imamo prababi v bolnci od včer ker je reva imela drisko že 2 tedna in se ji nikakor ni ustavlo.Baje da je že boljše in upam da se kmalu pozdravi.Smo imeli pa ful dela z njo preden je ratal zdravnika prepričat da res rabi bolnišnično oskrbo A kej novga dogaja? Mi smo tečkani ko ko se bliža noč in je treba spat,zdej hodi spat okoli 22 ali pa tudi kasneje,mislm kaj mi ga sračka .Pa še ponoči ne spi ponavadi šele okoli 3:30 malo zaspi,mam živčke na napeti elastiki Jutr se gremo pokazat v službo in pol mal v šoping,komaj čakam da grem mal ven med ljudi pa čeprav v trgovski center
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:08:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem tako žalostna in nimam nobene volje do pisanja. Berem še. Sedaj se Matej matra, da bi vsaj mleko spila, ker drugega ni od 16h popolnoma nič. Slišim samo kako se joka in upira. Tudi čaja je spila mogoče slab deci, ga noče več. Me kar duši ko pomislim na jutrišni dan in kaj me še čaka Kaj pa če bi ti šla malo na luft?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:08:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Videk še noče spat, se še igra v moji postli. Meni se pa nič ne da in bi najraje šla spat. Kaj pa tebe šlata? Kot cota sem, brez volje, zaspana, pa Videk kriči tu poleg, eh, nisem razpoložena za nič. Boš zbolela ali te depresija šlata?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:09:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem tako žalostna in nimam nobene volje do pisanja. Berem še. Sedaj se Matej matra, da bi vsaj mleko spila, ker drugega ni od 16h popolnoma nič. Slišim samo kako se joka in upira. Tudi čaja je spila mogoče slab deci, ga noče več. Me kar duši ko pomislim na jutrišni dan in kaj me še čaka bogica mala ., zate in te čist razumem kako ti je kaj pa če bi se šla pokazat P????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:09:45
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz grem pod tuš in pribremzam nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:11:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje,izgubljena duša se vrača na raport-lubi je v nočni Nisem se mogla javt ker me je tamala izmozgala v amen pa še doma pri njemu imamo prababi v bolnci od včer ker je reva imela drisko že 2 tedna in se ji nikakor ni ustavlo.Baje da je že boljše in upam da se kmalu pozdravi.Smo imeli pa ful dela z njo preden je ratal zdravnika prepričat da res rabi bolnišnično oskrbo A kej novga dogaja? Mi smo tečkani ko ko se bliža noč in je treba spat,zdej hodi spat okoli 22 ali pa tudi kasneje,mislm kaj mi ga sračka .Pa še ponoči ne spi ponavadi šele okoli 3:30 malo zaspi,mam živčke na napeti elastiki Jutr se gremo pokazat v službo in pol mal v šoping,komaj čakam da grem mal ven med ljudi pa čeprav v trgovski center
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:11:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča Majo pa nekaj muči. me kliče iz posteljice. Bogica mala. Upam, da čim prej zaspi in da bo mirno spala sem jo kar malo pustila, ker ne morem več če bio treba dobi calpol no, držimo pesti, da bo sama zaspala in da bo pridno pančala celo noč Sem ji mogla malo pomagat z božanjem. no, samo da je pomagalo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:12:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem pod tuš in pribremzam nazaj. uživej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:13:27
|
|
|
|
tally
|
naša sovica pa se še zmeri igra na tleh in nič ne kaže da je zaspana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:17:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally naša sovica pa se še zmeri igra na tleh in nič ne kaže da je zaspana važno je da je zadovolna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:18:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally naša sovica pa se še zmeri igra na tleh in nič ne kaže da je zaspana važno je da je zadovolna sam mami pa ne bo več dolg po moje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:20:32
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Videk še noče spat, se še igra v moji postli. Meni se pa nič ne da in bi najraje šla spat. Kaj pa tebe šlata? Kot cota sem, brez volje, zaspana, pa Videk kriči tu poleg, eh, nisem razpoložena za nič. Boš zbolela ali te depresija šlata? Pojma nimam, pa še mali kar naprej nekaj joka. Zdaj sem mu muziko naštimala. Pa nič ne pomaga, bom ga mogla še malo iz kinderpeta vzet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:20:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally naša sovica pa se še zmeri igra na tleh in nič ne kaže da je zaspana važno je da je zadovolna sam mami pa ne bo več dolg po moje mami je navajena da sovica ob 20h ža spi in je na off, danes pa takole
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:21:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally naša sovica pa se še zmeri igra na tleh in nič ne kaže da je zaspana važno je da je zadovolna sam mami pa ne bo več dolg po moje pomoje da res, ampak šefica je šefica in mami mora ubogati na ukaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:21:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje je pa naša glavna in odgovorna nocoj? lika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:22:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally naša sovica pa se še zmeri igra na tleh in nič ne kaže da je zaspana važno je da je zadovolna sam mami pa ne bo več dolg po moje mami je navajena da sovica ob 20h ža spi in je na off, danes pa takole ti da nista Emilija in Filip zamenjala režima, ker moj je ponavadi rogovilil do 22, 23, sedaj pa neki čez 20 že panča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:22:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje je pa naša glavna in odgovorna nocoj? lika ne, ne, se je že oglasila in pravi da ni pri volji, ker ga Alja še vedno sračka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:23:18
|
|
|
|
katy82
|
Mala je zaspala uro prej kot običajno,zih zato k očija ni doma k se nobeden ne afna z njo. Mislm da se je počas loteva tist strah da kao mame ne bo nazaj,obupna je za pospat ampak kr vztrajam in jo božam če je prehudo pa preguramo,ko bi vsaj ponoči spala flenča mala. Estrella kaj neki to berem da je Alči boga,ja piki mala a noče nč jest?Zih je kaka viroza,pejte se pokazat jutr,da ne bo mala dehidrirala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:23:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally naša sovica pa se še zmeri igra na tleh in nič ne kaže da je zaspana važno je da je zadovolna sam mami pa ne bo več dolg po moje mami je navajena da sovica ob 20h ža spi in je na off, danes pa takole ti da nista Emilija in Filip zamenjala režima, ker moj je ponavadi rogovilil do 22, 23, sedaj pa neki čez 20 že panča he he mogoče je kaj po zraku prišlo pa sta zdej kontra naštimana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:24:31
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Videk še noče spat, se še igra v moji postli. Meni se pa nič ne da in bi najraje šla spat. Kaj pa tebe šlata? Kot cota sem, brez volje, zaspana, pa Videk kriči tu poleg, eh, nisem razpoložena za nič. Boš zbolela ali te depresija šlata? Pojma nimam, pa še mali kar naprej nekaj joka. Zdaj sem mu muziko naštimala. Pa nič ne pomaga, bom ga mogla še malo iz kinderpeta vzet. Boga ,a je bolan,mogoče zobki,vaš nima še nič a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:25:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje,izgubljena duša se vrača na raport-lubi je v nočni Nisem se mogla javt ker me je tamala izmozgala v amen pa še doma pri njemu imamo prababi v bolnci od včer ker je reva imela drisko že 2 tedna in se ji nikakor ni ustavlo.Baje da je že boljše in upam da se kmalu pozdravi.Smo imeli pa ful dela z njo preden je ratal zdravnika prepričat da res rabi bolnišnično oskrbo A kej novga dogaja? Mi smo tečkani ko ko se bliža noč in je treba spat,zdej hodi spat okoli 22 ali pa tudi kasneje,mislm kaj mi ga sračka .Pa še ponoči ne spi ponavadi šele okoli 3:30 malo zaspi,mam živčke na napeti elastiki Ojej Jutr se gremo pokazat v službo in pol mal v šoping,komaj čakam da grem mal ven med ljudi pa čeprav v trgovski center Uživaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:25:02
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally naša sovica pa se še zmeri igra na tleh in nič ne kaže da je zaspana važno je da je zadovolna sam mami pa ne bo več dolg po moje mami je navajena da sovica ob 20h ža spi in je na off, danes pa takole ti da nista Emilija in Filip zamenjala režima, ker moj je ponavadi rogovilil do 22, 23, sedaj pa neki čez 20 že panča he he mogoče je kaj po zraku prišlo pa sta zdej kontra naštimana Kaj so zanimivi ti naši kobacajčki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:25:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally naša sovica pa se še zmeri igra na tleh in nič ne kaže da je zaspana važno je da je zadovolna sam mami pa ne bo več dolg po moje mami je navajena da sovica ob 20h ža spi in je na off, danes pa takole ti da nista Emilija in Filip zamenjala režima, ker moj je ponavadi rogovilil do 22, 23, sedaj pa neki čez 20 že panča he he mogoče je kaj po zraku prišlo pa sta zdej kontra naštimana zgleda da je zapihal na mojo stran
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?