ona
|
Oj,dame! Najprej APRILČICA,super Ma daj bog,da je res in,da boste pestvali!!!! Super,si mi prav dan polepšala oz. večer,sem res zadovoljna!!!! Uživaj na smučanju in seveda malo bolj pazi nase,ok! Ne skrbi,bo ostala tle med nami ta novica!! Ma samo,da ne boš rodila na moj rojstni dan,ker če ne ne bo imel kdo pojest virtualne tortice Zdej pa še ostale v akcijo ....jaz bom verjetno ostala pri dveh ..... Drugače pa jaz tudi glih kar da svolgam dan,me čaka zdej v januarju spet tale ku...zaloga za delat,pa iso standard za poštimat,ker je novo leto,skratka,ne vem kaj se lotit.... Pa hvala za pohvale za slike,ja bajta je tudi meni lepa ..edino notri bo treba še nekoč renovirat kuhinjo in dnevno,ker imata že leta,pol bo pa res poštimana hiška!Samo smešno pa je,da pri vsej tej bajti nimam kje naredit rojstnega dneva za otroke,ker je notri smotano razporejeno,so pač te bajte stare 30 let in takrat je rekel tast,da so bili samo 3 načrti za hiše in nisi imel kaj izbirat,ma dobro je! Ja,tamala naša se pa tako rada kopa,da je joj.Ona bi bila kar vsak dan v banji in ponavadi tako leži z ušesi notri in še poje zraven,nič jo ne moti,da ima glavo v vodi,ma je faca Ja,jeziki oz. tečaji mi kar grejo,sicer angleško kar znam bolj kot italijansko,tako,da niti ne mešam na tečajih,sem prav zadovoljna,ker tudi tej tečaji so tako super,vsi so sproščeni in se imamo lepo.Grem pa zdej po novem v sredo na aNG,četrtek pa ital.,upam,da bo šlo! ANAKARIN,tista slika je res za v okvir Ti,ma,če bi si vi uštimali termostat za centralno,da se ti vžge prej,ko prideš domov,ker v tem mrazu je res neprijetno prit v mrzlo hišo,pa še potem rabiš verjetno ful časa,da se sploh kaj ogreje.Ma kaj ste naknadno dajali centralno v hišo? Kako gre pa v službi?Verjetno si malo spočiješ živčke,kajne? Kako je pa s tamalim,kaj si ga dala v vrtec,če se prav spomnim LOIS,ja glede pluvanja je verjetno povsod na drugih debatah tako in tle smo se prav trefile,da ena drugo razumemo in ne skačemo ena čez drugo,se imamo res fajn in smo kot ena babja družinica,sprejmemo vse od tega,da se hvalimo,grajamo....in tako bo tudi ostalo! MUCKA,samo kaj si spet v bolnici?ma,ojoj,samo,da bo uredu!Zdej boš itak mogla vedno bolj se pazit,ni kaj in vse držimo pesti,da bo vse uredu s tabo!Drži se,očka bo pa že poskrbel za sinka! KAROLINA,MID,kje ste?Pa KaASSO že malo pogrešam,pa TRIXI.... Ok,grem spravljat cunje,imejte se lepo!
|