|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
7.1.2009 20:07:53   
mucka25
Evo spet en lep pozdrav iz all inkluziv hotela na prećni kle v Pouser posted image . Ja sem morala v ponedeljek na hitrco kar z rešilcev notr, nisem bla sposobna niti hodt, no na srečo se je vse izkazal kot ledvični kamni in unetje. HB zdaj je pa tud že precej boljše. Tamalima dvema pa to ni nič škodlo, pridno rasteta in se sploh ne pustita motit. Me rajš za spodbudo še mal brcata. V tem času je bolj bogi tamali in moj, ker morta bit sama, pa se tud kar znajdeta. Meni tud že pošten manjka tamali. Če bo šlo tko naprej bom zamudila tud njegove prve korakeuser posted image . Na srečo no pa kar lepo zanj skrbi tašča, pa moja mami pa ostali. Mu ni dolgčas oz ni njim dolgčas.

ANAKARIN poštimajte vi tisto ogrevanje v službi, če vas bo zeblo ne morte delat. Za kofetko se bova pa enkrat pa morde zmenle. Ti kar poklič.

APRILČICA kar hitro se probej poštimat, da boš lahko uživala na vašem zasluženem počitku.

ONA lepo, da ti računaliki spet normalno delajo. Sva tud midva mela podobne težave z netom zarad tovrstnih programov. Prov za znort.

LOIS lepo, da ste se imeli lepo na Veliki planini. Tisto s slabimi slutnjami pa uspešno reši. Pa saj najbrž ni nič.

grem zdaj nazaj ležat, ker prov težko sedim kle . Lepo bodite, ostanite zdrave in nasmejane.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
7.1.2009 20:32:17   
aprilčica07
mucka: joj, ma važno, da je vse ok, ti kr počivaj in pazi nase, tvoji damici v trebuhu pa naj pridno rasteta!

Vidiš, da se moški tudi znajdejo z otrocmi, če je sila!

No, poročilo o našem zdravju: jst kr ok, moj ok, tamali tako tako. kašlja, ampak če ni vročine naj ne zganjam panike so mi rekli. ok, je ne bom večuser posted image user posted image user posted image Je pa naš fant začel zganjaat cirkuse ob opoldanskem spanju in je danes preživel dan brez minutke spanja. sicer je šel zdaj lih spat, ampak je bil v akciji debelih 12 ur. ko sem pršla iz šihta, je bla moja mama že totalno gotova in ni mogla več laufat za njim. je rekla, da je bil uber aktiven danes. nisem niti prašala kaj to pomeni, ker je bolše, da nevem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš, pol malo knjigo brat, ali pa tv, pol pa v mižule, jutri je pač nov dan.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
8.1.2009 8:04:27   
karolina*
No, da se še jaz malo oglasim. Sem kr jezna sama nase malček, ker mi ne uspe se več tako pogosto oglašat...
Torej, da sporočim obljubljeno -  tiste tri dni pred božičem sem bila na dopustu in s tamalo smo uživale do konca. Se potepale, hodile, se cartale, pa predvsem zjutraj dosti spale user posted image . En dan smo se šli vsi trije sankat na Sviščake. Je pa ta mala ful kašljala ene tri tedne, zdej je že boljše. Une tri dni pred silvestrovim sem pa delala, ma itak sem bila v službi sama pa tudi strank ni blo, tako da je bil to tudi kot ene vrste dopust user posted image . Za silvestrovo sva šla z mojim v Špas teater v Mengeš na eno silvestrsko komedijo, potem pa malo žurat v Kranj na prosto. Sva spala kr gor in prvega popoldan prišla domov. Ta malo je čuvala moja mama. Je bilo pa to prvič, da jo je nekdo drugi dal spat. Sicer ni šlo ravno po planih, ma je vseeno zaspala pol, kr na kavču user posted image . Nej ji bo za prvič.

Drugače pa nič posebnega. Kot sem že napisala ta mala jeclja, ma sem govorila z logopedi, defektologi in pediatri in nekaterimi starši s podobnimi izkušnjami in so mi vsi enako povedali - to je razvojna faza, precej pogosta pri otrocih, ki veliko govorijo, saj jim misli prehitevajo sposobnost jezika. Je pa zelo pomembno, da otroka ne popravljaš, ne prekinjaš in ne govoriš namesto njega ampak pustiš, da po svoje pove. NIti nič ga ne smeš opominjat, da govori počasneje, ker s tem mu že daš vedet, da nekaj ni v redu. Se pravi treba je čim bolj ignorirat vse skupaj, pa pred njim se nič o tem pogovarjat. No, upam, da bo prešlo.

APRILČICA tudi js mislim, da se ti ni treba sekirat, ker ta mali ne govori. Moja mama je, ko sem bila jaz majhna čuvala otroke. Med njimi je bil tudi en fantek star enako kot jaz. Jaz sem začela govorit takoj pri enem letu, ta fantek pa nič. Ko pa je dopolnil dve leti, je kar butnilo iz njega. Začel je govorit, kot da bi od nekdaj govoril in me tako v trenutku "dohitel".

MUCKA, lepo, da je s tvojima pikicama vse ok. Čuvaj se dalje. Kdaj že imaš rok?

Kako pa kaj ostale, ki delate na user posted image . Je že kaj novega? Pri nas še nič, ma niti se nismo še prav aktivno začeli ukvarjat s tem. Bi se rada js še malček dala na mesto glede moje psihe. Ma bomo prav kmalu šli v to user posted image .

Lepo se imejte, se še kaj tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1953
8.1.2009 8:12:40   
lois
Sneg user posted image samo, če bi bili še cestarji bolj pridni user posted image .

Kako smo pri nas doma, nič prav dobro, ma se prav nič dost ne pogovarjava. Mislim, da imava oba ene čudne zadrške en do drugega.

Mucka
, čim prej se pozdravi, sem pa prav vesela, da tamičkenima ni prav nič škodilo.

Aprilčica
, koliko pa je star tvoj malček?

Otroci so naše največje bogastvo!

Neposredna povezava do sporočila: 1954
8.1.2009 8:28:33   
aprilčica07
Jutro bejbe,

lois: ja, cestarji.. sem besna ko ris, ker pr nas je blo zmrznejo, očiščeno pa nič, banda nesramnauser posted image user posted image user posted image   sprašuješ o starosti našega lumpa:  bo  imel aprila 2 leti..... je pravi frajer,  edino govorit še mora začet. je začel tudi ukinjat dnevno spanje po ta novem.. mulček lump:)
karolina: projekt dojenčk ja delamo na tem,  kako uspešno pa bom itak poročalauser posted image user posted image

Moram it delat.

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
8.1.2009 12:32:15   
ona
Oj,na hitrco.da vas pozdravim,ker letim najprej k angleščini,pol pa 4 ure italijanščine,ufff
Ko pridem nazaj bom kar po italijansko pisalauser posted image user posted image
Samo,da vam povem,da sem vam nekaj slik dala v album in upam,da ste dobile zs-je,so pa slike take kot so,jih ni blo časa kaj popravljatuser posted image
Glede snega pa no coment,tle po Sežani so posipali samo glavno cesto,levo in desno od semaforja pa nič,katastrofa,ma saj je itak zmeraj tako,da vsi zatajijo,čeprav je bil snega napovedan,kaj čemo!
Ala,letim,fajn se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1956
8.1.2009 13:23:36   
lois
Ona, hvala za slike, tamičkeni so prav luškani, najbolj pa mi je všeč slikica s tamičkeno v banji, prav posrečena je. 

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
8.1.2009 13:54:54   
aprilčica07
ona: hvala za slikce, so ful lepo,  pa krasno bajto imate! pridni!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
9.1.2009 8:51:31   
Anonimen
Jutro,

ONA slikce so fenomenalne, una v banji bi pa mogla dat v okviruser posted image . Hiša ima lepo fasado, tople barve imam rada na hišah. Dobra si da sfolgaš še jezikovne tečaje, kaj kdaj pomešaš npr. pr italijanščini z angleščino in obratno?? Jz vem, da bi delala zmešnjavo.

Doma vse po starem, na šihtu nč novga, razen, da imam zdej eno zatišje (moram si delo sama naredit). Drug teden pa peljem ta večjo k zobarci, da vidimo kaj bo porekla na njene zobe k raste trojkica na mestu štirice in tako štirica kao nima placa da bi lahko zrasla. Se malo boji ortodonta, da ji ta ne bi izpulil to trojko, k ji raste na obe strani iz dlesni. Drug dan pa gremo še na kontrolo h ortodontu, da vidimo kaj bo. Saj bo mene bolj strah kot njo. ne smem ji tega pokazat, saj jo bom še ustrašila.
Ma ko pridem domov malo pred 16 uro, vam povem da je potli štala. ta mali bi skoz visel na meni. a moram bajto zakurit, drva nanesti, skuhati kaj za pod zob,da ne govorim koliko dela je še s cunjami,.....Ja če imam srečo, da je tast doma, mi on okol poldne ogreje stanovanje, da imam toplo, ko pridem. ma ko sm sama in še moj večinoma do teme na šihtu, ni niti čudno, da me ob 18 zmanjka (ko se z mulci uležem na tla v dnevni ali smo skup na kavču, bi kr zaspala). Jao, ma imam mrzlo tud doma, če se prej ne zagreje, cca 13 stopinj in rabi 2 uri, da se segreje do 17 stopinj. Bomo morali poklicati še enkrat majstre, da nam dodajo radiator v otroško in v dnevno sobo.

MUCKA počivaj dokler lahko, dokler ima kdo malega čuvat je dobro, nč se ne sekiraj. mogoče te v pon ali tor pridm kej pogledat, ok??

Aja glede govora, naša ta mala ni govorila do vrtca (takrat je bla stara dobri 2 leti), čez dva meseca okoli 1 nov je že znala 3 pesmice pet, zdej pa govori k ta prava damica. Samo R ji dela problemeuser posted image . Vse počasi, vse bo!

Nč grem vsaj arhiv pospravljat

< Sporočilo je popravil anakarin -- 9.1.2009 8:57:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1959
9.1.2009 12:11:19   
mucka25
Živjo.
No jaz sem še vedno notr, morde jutri kaj več izvem. Bi šla res rada domov, ker je tamali bolan, ima vneta uhca in kašla. No saj ima očka vse pod kontrolo in me niti ne rabi preveč zraven. Sam pogrešam pa ju.

ONA slikice so prov luštne.

ANAKARIN dobra si da ti uspe vse to poštimat. Mene vse to še čakauser posted image

user posted image .

Se še kaj oglasim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
9.1.2009 13:40:53   
lois
Ojla pupe,

odločila sem se, da vam najprej povem, kako sem srečno zadovoljna, da sem tu gor na vašem forumu oz. debatnem krožku user posted image . Sem šla zdajle male prečekirat druge teme in me je prav šokiralo, kako se nekdo malo potoži, ker se mu trenutno to v življenju zdi pomembo (ima probleme), pa jo nekatere tako spluvajo, prav porajtala sem, da so to sploh nekatere take, da rade popluvajo druge. Mislim, prav nesramno od njih.

Mucka, tebi pa želim, da jutri izveš, da greš domov. user posted image za očka, ki ima doma vse pod kontrolo.

Anakarin, moj sinko še zdaj čisto ne izgovori R, pa so mi rekli, da se bo uredilo, samo preveč ga ne smem siliti z vajami. Ko je pripravljen delati vaje, vadiva.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
9.1.2009 19:44:55   
aprilčica07
Na hitro, ker se mi ful mudi, ma vam moram neki povedat..

če bo vse ok, bomo avgusta pestvali:)user posted image user posted image user posted image user posted image   do tja je še daleč, ma enostavno sem vam mogla povedat:)

podrobnosti vam sporočim po 18 januarju, ko pridemo iz dopusta:):):) zaenkrat vemo samo mi2 in ve tle gori, ker vam zaupam:)

Uživajte in se beremo po 18 januarju_)

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
9.1.2009 20:54:44   
ona
Oj,dame!
Najprej APRILČICA,super user posted image user posted image user posted image user posted image Ma daj bog,da je res in,da boste pestvali!!!!
Super,si mi prav dan polepšala oz. večer,sem res zadovoljna!!!!
Uživaj na smučanju in seveda malo bolj pazi nase,ok!
Ne skrbi,bo ostala tle med nami ta novica!!
Ma samo,da ne boš rodila na moj rojstni dan,ker če ne ne bo imel kdo pojest virtualne torticeuser posted image user posted image user posted image
Zdej pa še ostale v akcijo user posted image   ....jaz bom verjetno ostala pri dvehuser posted image .....  user posted image user posted image

Drugače pa jaz tudi glih kar da svolgam dan,me čaka zdej v januarju spet tale ku...zaloga za delat,pa iso standard za poštimat,ker je novo leto,skratka,ne vem kaj se lotit....

Pa hvala za pohvale za slike,ja bajta je tudi meni lepauser posted image user posted image ..edino notri bo treba še nekoč renovirat kuhinjo in dnevno,ker imata že leta,pol bo pa res poštimana hiška!Samo smešno pa je,da pri vsej tej bajti nimam kje naredit rojstnega dneva za otroke,ker je notri smotano razporejeno,so pač te bajte stare 30 let in takrat je rekel tast,da so bili samo 3 načrti za hiše in nisi imel kaj izbirat,ma dobro je!
Ja,tamala naša se pa tako rada kopa,da je joj.Ona bi bila kar vsak dan v banji in ponavadi tako leži z ušesi notri in še poje zraven,nič jo ne moti,da ima glavo v vodi,ma je facauser posted image user posted image
Ja,jeziki oz. tečaji mi kar grejo,sicer angleško kar znam bolj kot italijansko,tako,da niti ne mešam na tečajih,sem prav zadovoljna,ker tudi tej tečaji so tako super,vsi so sproščeni in se imamo lepo.Grem pa zdej po novem v sredo na aNG,četrtek pa ital.,upam,da bo šlo!

ANAKARIN,tista slika je res za v okviruser posted image  
Ti,ma,če bi si vi uštimali termostat za centralno,da se ti vžge prej,ko prideš domov,ker v tem mrazu je res neprijetno prit v mrzlo hišo,pa še potem rabiš verjetno ful časa,da se sploh kaj ogreje.Ma kaj ste naknadno dajali centralno v hišo?
Kako gre pa v službi?Verjetno si malo spočiješ živčke,kajne?
Kako je pa s tamalim,kaj si ga dala v vrtec,če se prav spomnimuser posted image

LOIS,ja glede pluvanja je verjetno povsod na drugih debatah tako in tle smo se prav trefile,da ena drugo razumemo in ne skačemo ena čez drugo,se imamo res fajn in smo kot ena babja družinica,sprejmemo vse od tega,da se hvalimo,grajamo....in tako bo tudi ostalo!

MUCKA,samo kaj si spet v bolnici?ma,ojoj,samo,da bo uredu!Zdej boš itak mogla vedno bolj se pazit,ni kaj in vse držimo pesti,da bo vse uredu s tabo!Drži se,očka bo pa že poskrbel za sinka!user posted image

KAROLINA,MID,kje ste?Pa KaASSO že malo pogrešam,pa TRIXI....

Ok,grem spravljat cunje,imejte se lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 1963
12.1.2009 8:47:24   
karolina*
APRILČICA bravo za user posted image !!!!!!!! Juhej, se ful veselim s tabo!!!!! In ne skrbi, ostane med nami!!!!!! Mi bomo tudi šli počasi v akcijo...Že komaj čakam bit spet user posted image ... V prvi nosečnosti sem tako uživala, da bi kr zavrtela čas nazaj oz. komaj čakam, da bom spet v takem stanju in upam, da bo spet tako lepo. Uglavnem, čuvaj se, ap uživaj na smučanju!!!!

Pr ns vse ok. Čez vikend je bila ta mala mal bolana, je imela vročino, ma nč hujšega. V petek pa imamo posvetovalnico in 4.cepljenje. Ma da ne pozabim ta glavnega - v četrtek 15.01. bo naša princeska upihnila 2. svečko. Joj, kako hitro gre ta čas...

ONA kam pa na italjanščino hodiš?

Nč, šibam kej delat...

lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
12.1.2009 11:53:14   
Anonimen
Ojla babe
mi smo imeli aktiven vikend po doooolgem času, v soboto na rojstni dan, včeraj na sakanje, tu pr nas na Kaliču. Ma vam povem, da smo zmrznili. in sm se bala da bo ta srednja zbolela. Bomo vidli kako bo čez teden.
Danes pa ta mraz kr tišči do 10 smo imeli -10, bom vidla čez pol ure koliko kaže, če se je kej segrelo.
APRILČICA user posted image   tudi z moje strani in obveščaj nas, ok?!Še user posted image ti pošiljam da se vam uresniči letos

letim po ta večjo, ker imamo kontrolo pr zobarci, jutri pa pr ortodontu

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
12.1.2009 12:40:45   
lois
Ojla pupe,

Kako ste kaj preživele vikend? Mi smo bili v soboto pri tako imenovani "tašči" na kosilu; smo praznovali RD.
V nedeljo smo se šli sankat, smo skoraj zmrznili, smo zbrali prav napačen dan za sankanje.

Aprilčica, user posted image :) prav vesela sem zate, čuvaj se in nam poročaj kako se odvija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
12.1.2009 15:16:49   
onur
Živjo. Sama sem tudi priseljena na Kras. Včasih vas prebiram napisala pa menda nisem še nič. Bi vas vprašala ali imate otročiče že starejše ali so še dojenčki? Pri nas imamo pupico staro mesec in tri tedne.

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
12.1.2009 21:46:17   
mucka25
Dober večer punce.

APRILČICA najprej tebi čestitke za najlepšo novico. Zdaj na smučanju malo pazi in potem celo nosečnost veliko užitkov.

No jaz sem drugače od sobote doma, počutim se odlično, sam nisem imela nič časa se vam kaj oglasit. Najprej sem morala po enem tednu dopustovanjauser posted image user posted image spet se mal navadit na dom in delo s tamalim. No moram tud jaz očka pohvalit, ker je imel res vse pod kontrolo in je tamalega ves čas negoval. No saj niti ni blo tako hudo kot je najprej zgledalo, najverjetneje so začele trojkice ven rint in so ga zato mal uhca bolela. Zdaj sem pa jaz na vrsti s cartanjem, ampak ne tamalega temveč mojga user posted image . Je zdaj še on pošteno obležal s 40 vročine, upam, da ni gripa. Tamalega sem dala kar k njegovim v karanteno.

ANAKARIN a vi ste bili tud na Kaliču, no mi smo šli sam z avtom mal pogledat kako je kaj stanje. s tamalim si nisva upala kaj velik zunaj skakat zarad mraza. Pa drugač lahko rečem, da bi lahko parkirišče mal ščistli, ne pa da je marsikdo komaj ven pršu z avtom. Pa če boste spet kaj hodili gremo lahko skupaj.

KAROLINA velik uspeha in užitkov pri delu na drugem user posted image . Jaz tud prov uživam v nosečnosti, čeprav hodim že zdaj okol kot kak balon. Me je marsikdo zdaj v bolnici vprašal, če bo kmalu in sem vse prov šokirala, ko sem rekla, da šele čez 4 mesece.

Zdaj pa nevem kaj naj še počnem, spi se mi še ne, pospravljat ne smem, mi moj ne pusti, češ da sem dons že dost migalauser posted image . no ja bom že kaj. Lepo se imejte se slišimo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
13.1.2009 11:08:02   
lois
Oj,

kako ste kaj?

Jaz na polno delam. Ste bile že kaj na razprodajah? Ma jaz sem šla mal pogledat, pa imajo že precej pobrano.

Onur, lepo da si se nam pridružila, smo prav fletne punce tukaj na tem čveku.
Jaz nisem iz Krasa user posted image . Mojsinček je star 4,5 let. Tvoja pa je še mickena. Se dobro počutite, ste zdravi?

Mucka, lepo da si doma, ti kar počivaj. Ma je zdaj prav veliko viroz. Jaz sem bila zelo bolana, tudi moj, sinček pa je super "trkam".

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
13.1.2009 15:36:58   
onur
Onur, lepo da si se nam pridružila, smo prav fletne punce tukaj na tem čveku. Jaz nisem iz Krasa . Mojsinček je star 4,5 let. Tvoja pa je še mickena. Se dobro počutite, ste zdravi?

Detece je v redu. Malo ma zabasan nosek, drugače pa gre. Sedaj smo se že utekli, ko smo se na začetku bolj lovili, pa še prvi otrok je.

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
14.1.2009 7:42:30   
lois
Ja Onur vem kako je to, tudi jaz imam samo enega in vem kako sem se lovila pri prvem. Bolj te za vse skrbi, ne veš, če delaš prav, ampak saj se privadiš. Pri drugem bo že drugače user posted image . Pa ti, si zdrava? 

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
14.1.2009 8:03:49   
onur
Pa ti, si zdrava?

Malo mi teče iz nosa, vendar ne vem ali je od prehlada ali od alergije? Drugač gre.

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
14.1.2009 10:01:26   
ona
Oj,ma moram se prav javit!user posted image
Najprej pozdrav novi članici ONOUR !!!!Upam,da boš zdržala med namiuser posted image user posted image
Veš,smo tako žleht,da se kar kadi....user posted image user posted image user posted image  se hecam....smo tako fajn punce,da nam ni para,kajne?
Nič,jaz sem sedaj malo štrajkala,ker sem v ponedeljek padla na ledu in me je bolela roka.Ni nič hujšega,samo udarec v roko,pa nogo,tako,da sem raje malo počivala s tipkanjem!Mi pa ni jasno,kako sem telebnila,ker je bil le en košček leda in jaz sem kar hitela,pa sem šla na rituser posted image user posted image
Še dobro,da me ni noben videluser posted image user posted image user posted image
Drugače se pa pripravljam na fešto,bomo v soboto praznovali RD od tamičkene,že 4,kar ne morem verjet in pri vsemu krčenju gostov sem jih zbrala 26user posted image Še dobro,da smo tole podstrešje uredili,da jih bom gor dala,raje,kot tle po bajti,pa še malo placa imam notri!
Bo imela naša pa v ponedeljek rojstni dan,ma bomo v soboto praznovali,ker med tednom mi je kar čudno,kajne?
KAROLINA,ma kaj tvoja ima rd malo pred našo?Skoz sem mislila,da ima oktobra,ne vem zakaj,sem pa vedela,da ima enkrat 15,to sem si zapomnilauser posted image
Drugače pa hodim se učit k Modrijanu in sem ful zadovoljna.Evo danes imam ANG,jutri pa ITAL. in komaj čakam it,ti rečem!
A,ja sem ti rekla,da pridem kaj naokoli pred novim letom,ma smo bli vsi doma tiste tri dni in se mi ni dalo it niti v trgovino,še dobro,da sem imela doma zalogo hraneuser posted image
Bom že prišla en dan,ne skrbi!Imam pa zdej spet tisti standard za poštimat,novo leto pač in zalogo materijala....tako,da mi kar časa zmanjkuje!
Kako je tamičkena,je zdrava?
LOIS,kam ste se šli sankat?A izposojajo sanke tam?
ANAKARIN,te še zebe?user posted image
MUCKA,lepo,da si doma!!!Za trebuh pa verjamem,da ti je kar zrastel,moraš kar upoštevat,da sta le dve punci,pa si drugič noseča,tako,da se še prej pozna trebuh,nimaš kaj!
Pa lepo počivak seveda!!

Ok,bom nehala,ker me že malo roka boli,se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
14.1.2009 10:59:54   
lois
Oj,

Ona, šli smo se sankat v Kandrše, mislim, da ne izposojajo sank, celodnevna karta pa pride 6 €.

Ja Mucka, pravijo, da se v druge bolj pozna, da je trebušček večji. Kaka bi bila še le jaz, predno sem zanosila sem imela 52 kg, rodit sem šla z 85 kg, tako da mi je že zdravnica malo težila user posted image , trebuh pa sem imela takooooo velik.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
15.1.2009 7:51:40   
mucka25
Dobro jutro punce.

Kam ste vse pobegnle, imate tolk delauser posted image ? No saj jaz tud nisem prov pridna za kaj napisatuser posted image .

ONUR dobrodošla med nami. Boš vidla, da je pravi užitek bit med nami. Moj malček ima zdaj že eno leto, dve sta pa na poti in ju pričakujemo nekje konec aprila.

LOIS moj trebušček je v zadnjih dveh tednih tolk zrasu, da se včasih komaj premikam, pa tud kam se zaletimuser posted image . Kar se pa kilogramov tiče imam pa srečo, jih je zaenkrat sam plus 6.

Šibam se je mali zbudu in je treba zajtrk mu narest. včeraj je bil bogi je spet čofnu s postle in ma zdaj tako buško. Čao

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.