|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
19.1.2009 19:47:46   
Fargesia
Grethy, številka modrca bi bila pomoje kr dost...user posted image aja, pa še spodnjih hlač, da vidimo če si med baročnimi, tako kot smo nekatere...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
19.1.2009 19:52:50   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Grethy, številka modrca bi bila pomoje kr dost...user posted image aja, pa še spodnjih hlač, da vidimo če si med baročnimi, tako kot smo nekatere...user posted image user posted image user posted image

se strinjam s Fargi...ne bi bilo pa tud slabo, če bi nam poslala še svoje prstne odtise,....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
19.1.2009 19:57:14   
neela
user posted image ....saj sem točno vedla....en bolj provokativni mail, pa ste že kot user posted image na med...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
19.1.2009 20:09:13   
Grethy
Afna user posted image user posted image user posted image

šibam na šiht

lavjuol

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
19.1.2009 20:29:54   
lučka 25
Daaaaaaan, noooooč.

Sem že tu. ja, ja sem toliko časa nakupovala za kosilo.user posted image  No ja, mal sem se potepala s prijateljicami, smo imele mal čvekalnega dneva.

Fargi, ko sva pa midva začela je bila pa popularna tale pesem tukaj.Ja, ja sva že dooolgo skupaj, 15 let. Glede na najina leta, sva bila takrat res še otroka. user posted image  Na plesne pa pojdi z dragim, ker bosta to kmalu potrebovala. user posted image

neela, kot vidiš nas moraš samo podražit s kakim komentarjem pa smo že na kup. user posted image  Smo prave koklje špikle špoklje.

Grethy, ne jima takoj vse povedat, kar naj se še malo matrata, ker firbc pa tud ni kar tako.user posted image

Inana, kot je že neela rekla, čim prej naj ti uspe priti med nosečke.

nf, a si res že duhec postala, ko te nič ni tu gor.

Martinki, sem tudi že jaz slišala za Bownovo terapijo in, da je marsikateri koristila.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
19.1.2009 20:59:11   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Afna user posted image user posted image user posted image

...ja, ja....tud to ime imam v svojem naboru 'middle name-ov'.....user posted image

Grethy, saj veš, da te imamo tud me neizmerno raaadeeee....user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
19.1.2009 21:03:18   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Smo prave koklje špikle špoklje.

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
19.1.2009 21:39:06   
miska73
Neela user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala... žal bo tisto z računalnikom bližje resnici...

Gretič kaj maš nočne ta teden? Pazi na cesti.

Nfka je pa res izginila v neznano... uzela jo magla

Inana velkome to d klab... naj ti čimprej porata.
Ker tale klomifen ni glih tolk okusna zadeva, da bi ga človk kar naprej papal.

Pozdravček seveda tudi ostalim.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
19.1.2009 22:59:15   
Inana
Hvala punce za dobrodošlico ... A da ni dober tale Klomifen, pravite? A ga je treba lizat al samo požreš? Jih nisem šla še niti v lekarno iskat, ker še vedno upam, da se je kaj prijelo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
20.1.2009 7:45:53   
Grethy

Ahm .. najprej dobro jutrooooooooooooo ...

Neela hvala, tud jaz vas imam vse rada, ne glede na barvo, raso in spol ... user posted image user posted image user posted image

Ja matr duš Podgančika moja ... a s vidla kako je trešlo čez vikend tmle v Tuhinjski ... en mrtu pa ne vem kolk ranjenih ... se kr mal bojim teh kombijev, res so orng mašine in so kr mal agresivni šoferčki, morš se pelat sto, ker se jim mudi, drgač bi te kr u grabn porinl ... grrrrrrrr ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 20.1.2009 7:47:46 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
20.1.2009 7:50:36   
Grethy

Grethy, ne jima takoj vse povedat, kar naj se še malo matrata, ker firbc pa tud ni kar tako.user posted image

Imaš ti čist prou ... ne povem kolk velke gate nosim ... prou mini že niso ... morjo kr orng rit pokrit  user posted image user posted image user posted image user posted image , nikol nisem bla peresno lahka ... user posted image user posted image al pa no .. pr treh letih sem bla pa res en bogi kostko user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
20.1.2009 8:05:05   
Anonimen
Jutro.

Samo hitro se javim, da ne boste mislile kam sem zginla. Zbolela sem - in to ful. Grozno kašljam, vročine od38 - 39°C.. Skratka, čist sem zanič. user posted image

Lepo se mejte.

(odgovor članu Grethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
20.1.2009 9:10:46   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jutro.

Samo hitro se javim, da ne boste mislile kam sem zginla. Zbolela sem - in to ful. Grozno kašljam, vročine od38 - 39°C.. Skratka, čist sem zanič. user posted image

Lepo se mejte.

user posted image user posted image user posted image Drži se in hitro pozdravi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
20.1.2009 9:11:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Imaš ti čist prou ... ne povem kolk velke gate nosim ... prou mini že niso ... morjo kr orng rit pokrit  user posted image user posted image user posted image user posted image , nikol nisem bla peresno lahka ... user posted image user posted image al pa no .. pr treh letih sem bla pa res en bogi kostko user posted image user posted image user posted image ...

Ko sem bila jaz še majhna so me tudi imeli za podhranjeno, ker nisem nič jedla,...ampak zdaj, zdaj me poglej pa boš videla eno sumoborko.user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
20.1.2009 9:13:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Hvala punce za dobrodošlico ... A da ni dober tale Klomifen, pravite? A ga je treba lizat al samo požreš? Jih nisem šla še niti v lekarno iskat, ker še vedno upam, da se je kaj prijelo ... user posted image user posted image user posted image

Ne, ne ta tablet se popije. Miška je bolj mislila na stranske učinke, ki jih imajo ali smo imele nekatere. Lahko se zgodi, da jih ti n boš imela (vročinski valovi, vrtoglavica, zaspanost, slabši vid,...)

Kakšno dozo so ti pa predpisal?

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
20.1.2009 9:13:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Smo prave koklje špikle špoklje.

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
20.1.2009 11:17:43   
tecnobica
Joj, punce, ste pa naklofale enih postov, odkar me ni blo tukaj. Jaz se trudim nekaj z mojim faksom, pa nimam nič časa pogledat vsa pridt.

Lučka, ko je bla ta pesem, ki si jo dala, sem bila pa jaz s 7. razredu. Takrat še pojma nisem imela od fantih. No, všeč so mi že bili...

Inana, dobrodošla med nami.

Suzi, ja kje si se pa stiskala na kakem mrazu, da si zbolela? Zdej pa bejž v pojstlo pa en vroč čajček si skuhaj.

Nč. Grem naprej se ukvarjat s faksom. Lepo se imejte.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
20.1.2009 11:50:27   
Martinki
Sm klicala bownovo terapevtko in mam prvo terapijo drug teden. Terapija celega telesa in pogovor traja 1 uro, cena je 35 eur. Vam drug teden javim kako to gre.

lp s severa

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
20.1.2009 13:25:26   
Fargesia
Lučka, si ti v petek popoldne doma?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
20.1.2009 13:41:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučka, si ti v petek popoldne doma?

Polpoldne sem doma, za zvečer pa še ne vem.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
20.1.2009 13:43:20   
miska73
V petek zvečer sta pa obadve v Kongu na srečanju IVF-ovk user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
20.1.2009 14:00:36   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

V petek zvečer sta pa obadve v Kongu na srečanju IVF-ovk user posted image

Evo, miška si me rešila. Skoz sem razmišljala, kaj je že v petek zvečer, pa si mi zdaj pomagala, za kaj sem si že rezervirala čas. ja to je pa sedaj moj nov sindrom, ki se imenuje "NEPOPRAVLJIVA POZABLJIVOST"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
20.1.2009 16:51:16   
Martinki
Morm vam povedat, da sm ful razočarana nad mojim ginekologomuser posted image . Dons sm mu prnesla hsg izvid in ker je vse ok kr ni vedu kaj bi z mano. Je reku, da nej kr naprej še K jem. Ultrazvoka ni niti omenil. Ko sm mu pa omenila, da moje krvi še ni dal na hormonske preiskave je bil pa sam tih. Zdej nej bi 2 meseca jedla še K (se prav vse skp že 12 škatel) in pol bi mi naredu histeroskopijo, pol pa dal napotnico za IVF. Aja, pa da nej se že kr zdej v Mb prijavim, ker je itak čakalna lista ful dolga.

Jz res ne vem no...podn od podna...si bom mogla res druzga poiskat.user posted image  Klomifen sm pa že v kanto vrgla, dost jih mam.

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
20.1.2009 16:52:14   
Inana

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Ne, ne ta tablet se popije. Miška je bolj mislila na stranske učinke, ki jih imajo ali smo imele nekatere. Lahko se zgodi, da jih ti n boš imela (vročinski valovi, vrtoglavica, zaspanost, slabši vid,...)

Kakšno dozo so ti pa predpisal?

Ahaaaa user posted image Razumem ... No, če bom že mogla skozi vse to, upam, da vsaj uspe user posted image user posted image user posted image
Meni so predpisali en Klomifenček na dan.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
20.1.2009 16:59:51   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Martinki

Morm vam povedat, da sm ful razočarana nad mojim ginekologomuser posted image . Dons sm mu prnesla hsg izvid in ker je vse ok kr ni vedu kaj bi z mano. Je reku, da nej kr naprej še K jem. Ultrazvoka ni niti omenil. Ko sm mu pa omenila, da moje krvi še ni dal na hormonske preiskave je bil pa sam tih. Zdej nej bi 2 meseca jedla še K (se prav vse skp že 12 škatel) in pol bi mi naredu histeroskopijo, pol pa dal napotnico za IVF. Aja, pa da nej se že kr zdej v Mb prijavim, ker je itak čakalna lista ful dolga.

Jz res ne vem no...podn od podna...si bom mogla res druzga poiskat.user posted image  Klomifen sm pa že v kanto vrgla, dost jih mam.

Kaj pa če bi raje šla v LJ.
Mislim, da so tam le malo krajše čakalne dobe.

Zakaj bi ti pa delal histeroskopijo? A ima kak naj sumu?
Ti predlagam, da si izboriš, da ti naj da takoj napotnico, pa ti bodo v MB (ali LJ) že naredili potrebne operacije.
Če namreč ni suma na nič posebnega, se dela samo diagnostična laparoskopija.

Če tako ali tako nimaš zaupanja v njega, potem ali menjaj osebnega G ali pa sforsiraj napotnico za neplodnostno ambulatno, pa boš tam v rokah strokovnjakov.

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......