yania
|
evo mene...ma nič se mi ne da... kr nekaj skos jem po malem... tamalček spi v bušiju, itak, ko pa bom hotla jaz it spat...pa spet ne bo miru,,, In kaj ste ve kaj počele... Gledala sem imena babic v Lj.P, in ugotovila, da se moja v 1. piše Glavan...Nives ji je pa ime...ful uredu, poleg je bil pa še Anže, ki je bil takrat pripravnik...res sta bila uredu, no zdaj je endini moški porodničarv Lj.P...a ne, al se motim...kolikor vem je tako...vem da me je stalno spraševal, če bom limonino ali pomarančno palčko, za zmočiti ustnice, pit pa ne smeš, čeprav ene pravijo da so tudi pile... Se pa spomnim, kako so me potem, ko sem rodila, naterali še na postelji, da grem lulat, mene pa nič tiščal, a mehur je bil baje fuuuul polhn... in so rekli da bojo mogli drugače kateter mi vstaviti...haloooo...pa mi odpre pipo, če bo lažje in nič, seveda...moj je bil že čist na trnih zraven, a bo?...je spraševal, jaz pa ja ne, če me ne tišči, pa še ležala sem, u bistvu so mi dali posodo kar pod rito, napol sede...no potem je pa rekla, če i obljubim, da se bom na oddelku potrudila in šla,,,in seveda sem ji...no ko sem prišla v sobo, ne vem točno al takoj , ali ne, samo ko sem šla in mi je celo uspelo, vem, pa da je bil tak smešen filing, ko kar ne tišči nič....ja pa nič mi ni voda uhajala med nosečnostjo al kaj podobnega, pa tudi zdej mi ne, samo res ne vem zakaj je tako.... no in si umijem roke, meni pa sivina pred oči...samo stekla sem hitro nazaj do postelje in kr padla na njo...ja tako sem bila utrujena od vsega skupaj...grozno...ja pa še sama v sobi, sej me še našli ne bi... tokrat močno upam, da bom s kjero v sobi, čeprav vsi pravijo, ja je pa bolj luštno če si sam, imaš več miru...mah moje dete je čez dan spalo, ko jaz nisem,,,ponoči pa jokalo...vseeno, če bi jih imela še 10 v sobi...
|