Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 12:39:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Eno še nalimam.... saj bom kasneje zbrisala Sta si kaj podobna? ups.... bo treba nižje it
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.1.2009 12:40:10 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 12:41:56
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 13:04:30
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,full sta si podobna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 13:05:55
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa je zdaj korenčkovo kašico jedla Zgleda,da ji je dobra,je kar usta odpirala,pa jezik ven potiskala.Zdaj pa šew natur mlekec za povrhu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 13:56:14
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubi, ful sta si podobna! Midva sva iz sprehoda. Je bilo prav super, lepo sončno, samo ful veter piha. Račkapk, sem iz Ljutomera. Drugače bivša Ptujčanka, sem smo se preselili pred 5 leti.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 13:59:37
|
|
|
|
petra1978
|
No, pa dajmo slikice limat: Gal, star 45 minut, ko sem bila jaz še pod narkozo. Seveda je ati bil tako zmeden, da je več slikal s telefonom kot pa z fotoaparatom.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 20.1.2009 14:05:11
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa se samo nažiram danes. Prej sem jedla smokije in čokolado,zdaj pa jem ananasov kompot in sladko smetano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 14:13:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara da ne boš mislila, da ti nekaj pametujem. Sploh to ne mislim, in sem ti hvaležna za odgovor.. Sta si kaj podobna? Meni se zdita fuul podobna.... Lara je danes jedla fižolete.... ma ona bi kr jedla in jedla.... ma se mi je zdelo, da bi moglo bit dovolj... Do zdaj ji samo korenček ni bil preveč všeč, ali pa je bla preveč lačna in je hotela mleko...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 15:40:53
|
|
|
|
pf
|
Lara kaj fižol si ji dala? Kaka faca si ti. Jaz se ga tak na veliko otepam, ko jo dojim, da je ne bi šravfalo, ti pa kar direkt Lariki fižoletovo kašico. Dobra si, da si upala. Jaz nimam jajc za tako. Zdaj sem se pa nasmejala. Itak pa smeh je pol zdravja. Bubi ful sta si podobna. Čisto ista sta. Če bi dala kdaj ob bubija slikce gor, ne vem če bi kar skapirale da ni bubika. Luškana sta. Bubika lepo spi ponoči? Midve sva bile dve uri in pol na sprehodu. Sem kar utrujena. Pa Lana je zdaj nekaj tečkala deset minut, ko sem jo dala spat, ampak zdaj vseeno spi. Hvala bogu, malo mira. Saraya sem naročila jantarjevo ogrlico preko čarobnega sveta, ampak še ni prispela. Sem pa dobila danes majice in teniske od superge.si. Nikice mi niso lepo prav, čeprav je moja številka, tak da jih moram zdaj menjati osebno na Tomas sport. Ne bom več pošiljala nazaj, če pa ne vem katere naj imam druge. Trenerko še dobim, drugače pa so nikove majčke zame in mojega ful lepe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 20.1.2009 15:41:28
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa danes že cel dan govori m m m mam mam mmmmm mammm
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 15:44:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara kaj fižol si ji dala? Ja, če pa so v paparici ena od zelenjav, ki se jo daje v četrtem mesecu.... zato sem si upala... upam, da je ne bo preveč napenjalo... ajuto...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 15:47:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Račkapk, sem iz Ljutomera. Drugače bivša Ptujčanka, sem smo se preselili pred 5 leti. A u Ljutomeru imate sonček pri nas je posijal za cca. 2 minuti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 15:59:00
|
|
|
|
pf
|
Lara saj pol, če je pa v paparici potem je pa že ok. To se pravi, da lahko začnem potem jaz tudi jest vse počasi, če Lani dajem že vsak dan malo sokca. Kaj misliš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 16:03:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara saj pol, če je pa v paparici potem je pa že ok. To se pravi, da lahko začnem potem jaz tudi jest vse počasi, če Lani dajem že vsak dan malo sokca. Kaj misliš? Jaz mislim, da ja... Jaz sem do prvega meseca jedla že čisto vse. Meni je patronažna tko ukazala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 16:05:54
|
|
|
|
pf
|
Pri nas pa vsi ne. Od patronažne, pediatrinje, mame, tašče, ome. Tak bi jedla kislo repo, pa pečenice, ali pa nekaj iz zelja, čevapčiče, lepinjo s čebulo in kajmakom. Kar nekaj tega ni na jedilniku že dalj časa. Ma bo že.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 16:56:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nas pa je zdaj patronažna prišla pozdravit k nam bo tut pršla zdej en krat zakaj pa to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 17:02:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* luškana ..za pojest... je pa bubi tud mel take svetle lase..pa ga zdaj poglej .. Bom jaz probala še kako našo poskenirat za primerjavo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 17:31:32
|
|
|
|
gold fish
|
......mater...nekaj ste se zaganjale...do tretjega dela.....ki pa te zdaj ste ... hodim gledat gor pa tema..... mrtvilo.... ...meni se pa nikamor ne mudi ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 17:32:44
|
|
|
|
gold fish
|
leda - preverila...... imaš prav... Ona je stalno prijavljena v Piranu, začasno v LJ....zato je dobila...... škoda...da te nisem mogla razveselit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 17:39:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Poglej ta uha... na tej sliki so res izrazita... iiiiiiiiiiii kake učke ...uhki so pa prav lepi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 17:41:29
|
|
|
|
gloria
|
Jaz ne morem kopirat nič sem... pa sem kar link prilepla---- da crkneš od smeha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 17:43:21
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Smile! cuker
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 17:44:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem si kavico naredila, pol pa hočem v lonček nalit oz. začnem nalivat, priteče pa samo voda.... h hi... itak, če sem pa istočasno še en tortni biskvit pekla.... ma to ne bom jaz jedla, bo dobrodošlica za mojega možeka... Ma neeeeeeeeee, ne bom mu v fris zabrisala.... si slika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 17:46:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sta si kaj podobna? ja ful
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 17:46:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša pa je zdaj korenčkovo kašico jedla Zgleda,da ji je dobra,je kar usta odpirala,pa jezik ven potiskala.Zdaj pa šew natur mlekec za povrhu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?