Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 9:36:27
|
|
|
|
leda
|
Verjemi, da JE težko, če nimaš prov nobene izkušnje meta, ko sem se pri devetnajstih odselila od doma, sem spravljala v smeh celotno službo moje mame. sem klicala: mami, daš krompir v vrelo al mrzlo vodo? kuharske knigge mi niso ble glih v pomoč: dodaj ščepec soli. ščepec??!! al pa: kuhaj, dokler ni kuhano. potem sva študentska leta preživela na bonih, sojinih polpetih in toastih. enkrat pa mi je kliknl in zdej že par let navdušeno kuham in pečem...clo vabim folk na večerje s par hodi. in ti rečem, sej neki je talent, ampak kot je znano, vaja dela mojstra. aja, pa tut vse gustine, pa želatine, pa fruktoze zdej znam že najdet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 9:38:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem si kavico naredila, pol pa hočem v lonček nalit oz. začnem nalivat, priteče pa samo voda.... h hi... itak, če sem pa istočasno še en tortni biskvit pekla.... ma to ne bom jaz jedla, bo dobrodošlica za mojega možeka... Ma neeeeeeeeee, ne bom mu v fris zabrisala.... si slika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 9:39:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
a, pa tut vse gustine, pa želatine, zdej znam že najdet Ma tega najboljš niti ne uporabljat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 9:40:20
|
|
|
|
arabela*
|
babe,kak lep dan,še malo pa bo 10 stopinj...vauuuuuuuuu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 9:54:09
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Spet ste pridno pisale. Lara tvoja Larika ima super lepe očke, kar pa se tiče ušesk se mi zdi, da ji ne štrlijo fejst. Če pa se ti zdi, da preveč pa ji daj trak za ušeska gor malo tudi čez dan, ali pa čez noč. Tak so menda včasih dajali, ker če začnejo štrleti ušesa, štrlijo potem vsak mesec in leto lahko bolj. Od kolegice sinek je "moral" na operacijo, ker mu ni lepo podlagala uhic, ko ga je dajala spat. Veš kaj mislim? Ni pogledala, če ima uhico lepo na podlagi in je imel velikokrat kar pomučkano. No moral, čudno je začelo zgledati in so ga vrstniki hecali, ker je bil res pravi uhaček. Bogi revež. Pa vsi so ji govorili, da bo vsak mesec huje in ni poslušala. No saj te ne strašim, Lara nima tak. Jaz če bi pri svoji opazila štrljenje bi ji pa sigurno dala kapco ali trakec gor in se posvetovala z pediatrinjo, ker to ni hec. Saraya a si že dala Marisi ogrlico gor? Bubi tvoja bubika je tak slatka, kak se lepo smejčka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 9:54:17
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 9:54:25
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ma ušesa mu pa tolk štrlijo.. Lari tudi.... desno bolj... smrk... Jonu pa levo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 9:54:42
|
|
|
|
pf
|
Saraya 10 stopinj bo res počasi, pa dež tudi se mi zdi. Nažalost.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 9:55:11
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz ne morem kopirat nič sem... pa sem kar link prilepla---- http://miund.files.wordpress.com/2007/06/mr-bean.jpg
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 9:58:35
|
|
|
|
arabela*
|
bubika,larika,ka sta cakane
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 10:04:53
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubika,larika,ka sta cakane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 10:08:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
az če bi pri svoji opazila štrljenje bi ji pa sigurno dala kapco ali trakec gor Ej hvala ti.. sama ne bi pomislila na to... pa ful pazim, veš, da ji vedno popravim ušesko... desno je bolj na udaru, ker dojim samo na eni strani....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 10:14:55
|
|
|
|
leda
|
kaj boste danes kuhale???? mehiška pizza bo dons pr nas...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 10:16:25
|
|
|
|
pf
|
Lara da ne boš mislila, da ti nekaj pametujem. Na splošno sem to pisala. Vem pa kaj bi storila jaz, če bi Lani štrlela ušesa. Samo se mi ne zdi, da ima Lara štrleča. Če pa se tebi zdi ji pa daj trakec gor. Bolje, da ima trakec gor dva, tri mesece vsak dan malo, kot pa kasneje težave.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 10:42:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara da ne boš mislila, da ti nekaj pametujem. Na splošno sem to pisala. Vem pa kaj bi storila jaz, če bi Lani štrlela ušesa. Samo se mi ne zdi, da ima Lara štrleča. Če pa se tebi zdi ji pa daj trakec gor. Bolje, da ima trakec gor dva, tri mesece vsak dan malo, kot pa kasneje težave. trak res pomaga
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 10:44:14
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa še mam dunajske,pa rebrce od nedelje,se bo pojedlo do konca.Pa riž bom zraven naredla in zeleno solato. Pa še to se mi ne da,mrzim kuhat,edino torto rada delam
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 20.1.2009 10:45:50
|
|
|
|
arabela*
|
pf,ti maš tud za to verižico,ne in,kak si zadovoljna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 10:46:11
|
|
|
|
petra1978
|
Midva z Galom grema zdaj na sprehod, dokler je še sonček, ko pa pridema nazaj, morate bit pa že na 3. delu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 10:56:57
|
|
|
|
arabela*
|
nas pa je zdaj patronažna prišla pozdravit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 11:03:58
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nas pa je zdaj patronažna prišla pozdravit k nam bo tut pršla zdej en krat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 11:04:35
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Midva z Galom grema zdaj na sprehod, dokler je še sonček, ko pa pridema nazaj, morate bit pa že na 3. delu petra iz katerega konca si da mate sonček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 11:26:40
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa spet črpam,jaooo kak je to brezveze...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 12:18:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Sta si kaj podobna?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 12:18:52
|
|
|
|
*bubi*
|
SAmo ne vem, zakaj sta zdaj tak zelena ratala V originalu sta čisto ok.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 12:21:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj niste rekle, da boste slikice limale, da pridemo na 3. del? Al moram še nalimat?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?