lučka 25
|
Pikovitka, super. Pa ti si res prava kokoška. Sonček, vidim da si še v enem kosu in mali malo nagaja G, ko spi med ctg. Slikica mojega bušija? Pa saj se moram še slikat. Še dobro da si me spomnila. Sam moj ni tako lep kot pri suhicah, je še malo obložen. Shuka, kot pravi gigi, probaj še Bownovo terapijo, mogoče pa bo vsaj to pomagalo. gigi, a nisi ti hodila na Bownovo terapijo pred postopki, a sem kaj zamutila in je bila to kaka druga? mismis, vidim da si imela izlet do Gk, ampak ti je bilo pa vsaj dano uč vržt na dr.D. BarbiG, vidim d sta z možem že nadoknadila izgubljeno od prejšnjega tedna. Super. Zarja, res je to težko., ko se prijateljem zgodi nekaj takega. Kot so že rekle punce. Poslušaj svoje srce in boš najbolje vedela kaj narediti. Hedi, to pa je buši od bušijev. Velik je velik, ampak lep. bambi, pri vas sonček, pri nas pa dež. Pa saj enkrat mate pa lahko tudi na vašem koncu lepo. lara, ja garderoga se pa kar krči. Pri mni tudi že kaj, pa glih tako perem kot prej. Še dobr, da sem doma in se mi ni treba prav urejat glede cunj, lahko nosim ta razvlečene. Reby, se merkaš in božaš bušija? Najin otrok je že zdaj srkljan, ker ga moj skoz nekaj boža pa ljubčka. Je že zdaj napovedal, da če bo punčka bo očijeva lubica. Dakec, super, da je dieta uspešna in se ti ni treba špikat z inzulinom. Ampak prstki so p res prešpokani zaradi kontrol. Pa saj bo. bbpikica, lepo da že gledaš naprej. Ampak saj bo že pred Prago uspelo. mojsonček, bližaš se polovici. Gre čas prehitro? Pija, kako si ti naša dobrovoljka? miška, kako kaj špikice, a te mal hecajo. Saj bo kmalu konec, pa veselje toliko večje, ko bo test pokazal . žogica, upam da vama uspe kaj več zvedeti o nadaljni terapiji. Zanimivo pa je, da ne shujšaš, kjub spremembi v prehrani. Pa mogoče res daj kar še enkrat pregledat hormone, če ne drugega, boš vsaj pomirjena. T1979 in MTB1979, lepo pozdrav.
|