Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 9:24:38
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987 pozdravljene spet se se prebudila v dezeven dan katastrofa saj ne maram dezja moja pikica se spancka tak da si bom vrjetn privoscla zdle en fajni kakav drgac sem pa ful jezna na te mozolje po obrazu nikoli jih nisem imela niti pri 1. nosecnosti hehe upam da bodo kmal zginal ker so res grdi sicer pa sem tak ful utrujena se mi nic ne lubi kaj pa we kak ste kaj enako, enako dobro jutro Punci, (moji) dve kolegici (obe dost čez rok) sta se na koncu znašli v isti sobi, ena je prišla zjutraj, druga zvečer, otroka imata pa na isti dan R.D. KAj pa kakšne dolge vroče kopeli, to bi znalo kej pospešit
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 9:29:09
|
|
|
|
katja_p
|
Uf tamala me bo dans čist s tira vrgla ... Sploh noče jest ... kr neki. Zdaj se pa cmeri, da adijo pamet ... Sploh se noče prklopit, pa kr išče ... Nimam pojma, kaj naj si zmislim ... Če ji pa dam po žlički, pol bi pa ona jedla ...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 9:55:51
|
|
|
|
Bethany
|
Jutrooooo!! Kako "lepo" vreme imamo.... superca! Midva sma pa včeraj sprobala nov način uspavanja. Takoj, ko se ji začne zehat in začne tečnarit, jo dama v postelco, seveda se dere ko jesihar zraven, pa ji naštimam uspavanke pa mal božam, po kakih 5-10 min pa težke veke le premagajo in zadrema. In včeraj sma jo dala v posteljo ob pol desetih zvečer in je spala do petih!!! Potem pa sem jo kr napol v snu vzela ven in priklopila, ker so me prsi fuuuul tiščale, se je v pol ure najedla, pa kar hitro nazaj v posteljico in je spala naprej do pol osmih. Juhu! Sem se tak fajn naspala. Katja_p, mogoče je utrujena in zaspana pa zato tečnari, pa se hoče na zizi sam potolažit?? Probaj jo kar uspavat, ker če bi bila lačna, ti ne bi zavračala dojenja. A gre danes katera rodit??
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 10:06:33
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Katja_p, mogoče je utrujena in zaspana pa zato tečnari, pa se hoče na zizi sam potolažit?? Probaj jo kar uspavat, ker če bi bila lačna, ti ne bi zavračala dojenja. Ja najbrž po ni več lačna .... sam men se zdi to čudno, da bi se uspela v slabe 10 min najest (če sploh je blo tk dolg). Zdle pa spi. Jo bom pustila do ene pol dvanajstih, če se sama prej ne bo zbudila.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 10:12:03
|
|
|
|
mbd0411
|
Kje pa je Kathy?? Sinoči sva čvekali na FB,mogoče še pa spi. Ali pa je že šla v P
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:15:12
|
|
|
|
_kathy_
|
Jutro! Evo mene s ctg-ja in uz. Nič novega, dala mi je samo vedet, da bomo še malo čakali. Naslednji ctg imam v petek. Zdaj grem pa ležat, ker sem razočarana, ker ni nič novega, da bi se kaj pripravljalo.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:16:03
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Jutro! Evo mene s ctg-ja in uz. Nič novega, dala mi je samo vedet, da bomo še malo čakali. Naslednji ctg imam v petek. Zdaj grem pa ležat, ker sem razočarana, ker ni nič novega, da bi se kaj pripravljalo. Joj, boga revca ... sej bo
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:18:49
|
|
|
|
_kathy_
|
Tamali ima šele 2900 g. Pol mi pa reče: "Sej punčke so tak pogosto lažje." Kaj?????? Sm se kr sesedla. Če so pa rekl, da je fant!!!! In pol ko ji to povem, mi reče: "Ja sej mislim, da sm fanta vidla, sm zamešala s prejšnjo pacientko, ki ima punčko." Halo???!!!! Men to ni smešn.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:19:14
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!!! Vprašanje Za tiste, ki ste šle na ogled P Celje:A imajo tam urejeno parkiranje, ali je za plačat???Midva nimava niti pojma kje je, pa bi šla pogledat?Ali moraš bit tam točno ob enih ali enkrat vmes v tem času
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:21:23
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Jutro! Evo mene s ctg-ja in uz. Nič novega, dala mi je samo vedet, da bomo še malo čakali. Naslednji ctg imam v petek. Zdaj grem pa ležat, ker sem razočarana, ker ni nič novega, da bi se kaj pripravljalo. ni rečeno... da boš še dolgo čakala. mi je pa hecno, da imaš naslednji ctg šele v petek?? a ni vsak drug dan, ko si enkrat čez rok?? no ja, nič sekirat, kot so meni neštetokrat rekli: not ni še noben ostal. a ni to krasna tolažba...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:22:42
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Vprašanje Za tiste, ki ste šle na ogled P Celje:A imajo tam urejeno parkiranje, ali je za plačat???Midva nimava niti pojma kje je, pa bi šla pogledat?Ali moraš bit tam točno ob enih ali enkrat vmes v tem času Tam morš bit točno. parking je pa za plačat. V bistvu sta dva, eden je tik pred P, tam je en stric v tisti škatli in je rampa, en parking je pa mal naprej, pr zdravstveni šoli, tist je pa na parkomat. In če imaš srečo, ko se pripelješ tja ti kak avto, ki ravno odhaja da listek, ker je sam do dveh za plačat in si tiste listke talajo med sabo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:24:53
|
|
|
|
_kathy_
|
Bethany, ja men je tud hecno. Kr vem, da hodijo vse na 2 dni. Ne vem , čist sm adijo.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:26:14
|
|
|
|
Lolita23
|
kathy_p hvala za odgovor kathy
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:27:15
|
|
|
|
katja_p
|
Bethany, kdaj gresta ven?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:29:29
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Bethany, kdaj gresta ven? dvomim, da kej, je tak črno na zahodu... pomoje bo čez kako urco že dež.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:31:31
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Bethany, kdaj gresta ven? dvomim, da kej, je tak črno na zahodu... pomoje bo čez kako urco že dež. za jutri in čet. kaže bolje, se lahk za jutri zmenima, če ne bo deževalo, tam enkrat po 12ih. a prav? je pa sneg po pločnikih pobralo...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:33:44
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Bethany, kdaj gresta ven? dvomim, da kej, je tak črno na zahodu... pomoje bo čez kako urco že dež. za jutri in čet. kaže bolje, se lahk za jutri zmenima, če ne bo deževalo, tam enkrat po 12ih. a prav? je pa sneg po pločnikih pobralo...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:40:38
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Evo mene iz pregleda. Izvidi so uredu, toxoplazma negativna. Na ultrazvoku vse uredu. Plodovnice je še dovolj, posteljica je uredu, tk da še ne bomo rodili. Naslednji pregled imam 3.2., takrat zjutraj moram tudi v laboratorij dat vodo. Aja do dans pa sem se zredila 10,8 kg. Obseg trebuščka pa je 103 cm.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:47:06
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty80 _kathy_, blue eye, držim pesti, da se vama bo čimprej začelo nekaj dogajat. Na koncu bomo pa vse tri skupaj v porodnišnici končale to bi bilo zanimivo in veselo
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:50:51
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Aja do dans pa sem se zredila 10,8 kg. Obseg trebuščka pa je 103 cm. kako to da ste se vse tako malo zredile, men gredo pa kg kr gor res da imam apetit tak kot en delavec na gradbišču in to od začetek 8 meseca, od takrat so šli kg gor za toliko kot prvih 7 mesecev. res pa je da sem prej držala 6 let dieto, (zdj jem pa vse po vrsti pa nič mi ne smrdi vse mi je dobro ) in aktivno športala kar mi zdj manjka.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:51:18
|
|
|
|
_kathy_
|
Dvomim, jst bom za vsemi, kot kaže. Mam občutek, da še dolg ne bom rodila . Joj, tko mam slab dan, da kr jočem.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 11:53:40
|
|
|
|
brkn83
|
kathy - nič se ne sekiraj, če še ne greš rodit. ko bo čas, boš že šla. Ti še kr uživaj zdej, ko lahko.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 12:17:01
|
|
|
|
_kathy_
|
A je možno, da se G na uz zmoti težo? Men je rekla, da ima +- 2900 g. To je ja malo??!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 12:40:08
|
|
|
|
lananai
|
Srečna bodi, da ima majhno kilažo, bo lažje ven prišel. Se mi pa zdi, da sem nekje brala, da se na koncu ta "izmerjena" teža lahko od prave razlikuje za +/- 500g. Je pa najbrž res, da če so ga ocenili kot 2900g, se najbrž ne bo rodil kot velikan. Toliko pa upam vejo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 13:13:08
|
|
|
|
Bethany
|
Kathy, nič se ne sekiraj glede kilaže tvojega otročka. če je res 2900 g, je porodno težo že dosegel, kar je ok, pa tudi obetaš si lahko lahek porod, je pa tudi res, kot je rekla Lananai, da so možna velika odstopanja te preko UZ-ja ugotovljene teže. Meni je že dva tedna pred rojstvom zmerila 3500g, pol se je pa s to težo rodila, pa je ziher v dveh tednih še nekaj pridobila. Kar se pa tiče, da bebica zamuja, tolaži se s tem, da pač še ni pravi čas, narava že ve, zakaj čaka. Dokler je plodovnica vredu in redno čutiš premike, ni razlogov za skrb ali žalost. Sej boš potem vse za nazaj nadoknadila, kar se cartanja tiče. Verjemi! Slabo razpoloženje pa ziher tudi otrok v trebuhu občuti, pol pa si sploh ne bo upal ven pokukat. A sem te kej potolažla? Lahk pa zadnje dneve z bušijem izkoristita za fotkanje, za spomin. Men so najlepše fotke ratale glih v tem času, ko smo bili že pošteno nestrpni.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?