Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 13:15:39
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Aja do dans pa sem se zredila 10,8 kg. Obseg trebuščka pa je 103 cm. kako to da ste se vse tako malo zredile, men gredo pa kg kr gor res da imam apetit tak kot en delavec na gradbišču in to od začetek 8 meseca, od takrat so šli kg gor za toliko kot prvih 7 mesecev. res pa je da sem prej držala 6 let dieto, (zdj jem pa vse po vrsti pa nič mi ne smrdi vse mi je dobro ) in aktivno športala kar mi zdj manjka. Ah, sej bo šlo vse dol. kakih 10 kil boš kr v P. pustila, ostalo pa potem počasi, pa bo!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 13:16:58
|
|
|
|
Bethany
|
Kje je zdej ta dež, ko sem se odločla, da ne grem na sprehod?? Ko se boma zrihtale, se bo pa ziher ulilo...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 13:28:26
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ A je možno, da se G na uz zmoti težo? Men je rekla, da ima +- 2900 g. To je ja malo??!!! ginekolog ne more točno do grama določit teže, je neko odstopanje. Sej do takrat, ko boš rodila, se bo še malo poredil
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 13:35:34
|
|
|
|
betty80
|
_kathy_, ne obupat. Sej bo. A to so ti UZ nardili v porodnišnici? Me zanima kaj šokantnega bom še zvedla na teh pregledih, glede na to, da si ti zdej dobila čisto druge informacije, kot od ginekologa.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 13:37:43
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ A je možno, da se G na uz zmoti težo? Men je rekla, da ima +- 2900 g. To je ja malo??!!! ginekolog ne more točno do grama določit teže, je neko odstopanje. Sej do takrat, ko boš rodila, se bo še malo poredil bodi vesela kathy moj že sedaj tehta 4100 gramov ne vem kako bo to izgledalo na porodu
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 13:43:27
|
|
|
|
spps
|
ojla1 vidim,da med januarskimi celjankami še nič ne dogaja ,punce sej bo,še noben ni not ostal vem pa,da je zoprno to čakanje,bo kaj al ne... držite se in naj vam to čakanje čimprej mine
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:07:26
|
|
|
|
blue eye
|
Jst sem se odločla da grem jutr rodit pa pika . Naša družinska kolegica ima abrahama in je rekla nej počakam tk dolgo pol pa nej grem rodit. Čeprav mislim da bo mala bebica rekla: VEČ SREČE PRIHODNJIČ
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:17:09
|
|
|
|
betty80
|
Jst bi tud šla jutri rodit............ampak verjetno je to samo moja skromna želja.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:18:55
|
|
|
|
blue eye
|
Ti maš jutri rok, a ne?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:19:42
|
|
|
|
betty80
|
Ja. Verjetno pa ta rok ne drži hehe
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:23:56
|
|
|
|
blue eye
|
Še dobro da tu na forumu čvekamo, da mi hitreje minevajo dnevi, drugače bi se mi ga zmešal doma. Zdj so pa še doma neko gripo staknal, so na antibiotikih. Ajoj no . Tega pa zdj res ne rabim .Pa še umaknat se nimam kam k še urejama stanovanje .
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:24:47
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty80 Ja. Verjetno pa ta rok ne drži hehe Mogoče boš mela več sreče kot midve s kathy
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:27:22
|
|
|
|
betty80
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye Še dobro da tu na forumu čvekamo, da mi hitreje minevajo dnevi, drugače bi se mi ga zmešal doma. Zdj so pa še doma neko gripo staknal, so na antibiotikih. Ajoj no . Tega pa zdj res ne rabim .Pa še umaknat se nimam kam k še urejama stanovanje . Ja pri nas doma so tudi vsi zboleli, zato sem pa zdej pri tašči.Baje, da neka gripa razsaja, da imaš visoko temperaturo. Upam, da je ne staknem kje. Ti se pa tudi čuvaj, zdej nebi bilo fino zbolet
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:28:01
|
|
|
|
betty80
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye IZVIRNO SPOROČILO: betty80 Ja. Verjetno pa ta rok ne drži hehe Mogoče boš mela več sreče kot midve s kathy Skoraj dvomim.....se bom pustila presenetit.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:32:37
|
|
|
|
_kathy_
|
Ja sej vem, da tamali ve, kdaj mora ven pridit. Verjetno čaka, da se lubiju herpes poceli, da ga bo lahk pol polupčkal. Drugače sem pa tudi upala, da bo bolj majhen, da ga bom "lažje" rodila. Pa tudi midva z lubijem nisva velika in tudi ob rojstvu nisva bila glih korenjaka. Samo nadležno mi je to, ko me kr gnjavijo, zakaj še ni, pa kak to itd. Sem se lubiju tko zasmilila, da je reku, naj ugasnem mobi in ker imava doma na srečo še eno sim kartico, mi je šel en mobitel kupit, pa bo notr dal to sim. Tko da se bova samo midva slišala, mojim domačim sem povedala, da če bo kaj novega, da tkoj zvedo, za vse ostale bom pa do poroda nedosegljiva. Ker, to, da v času, ko sem bila samo na ctg-ju, dobim skoraj 20 neodgovorjenih klicev, je pa že hudo!!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:36:34
|
|
|
|
betty80
|
Uf _kathy_, to je pa res hudo. Jst morem potrkat, da me zaenkrat še pri miru pustijo. Tudi iz službe me ne klicarijo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:44:29
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty80 IZVIRNO SPOROČILO: blue eye Še dobro da tu na forumu čvekamo, da mi hitreje minevajo dnevi, drugače bi se mi ga zmešal doma. Zdj so pa še doma neko gripo staknal, so na antibiotikih. Ajoj no . Tega pa zdj res ne rabim .Pa še umaknat se nimam kam k še urejama stanovanje . Ja pri nas doma so tudi vsi zboleli, zato sem pa zdej pri tašči.Baje, da neka gripa razsaja, da imaš visoko temperaturo. Upam, da je ne staknem kje. Ti se pa tudi čuvaj, zdej nebi bilo fino zbolet Možno da je že prepozno ker sem kot bi me povozil traktor, kašljam ža dva dni danes me je pa grlo začelo bolet . Kaj pa nej v tem primeru nardim??? Tk kot da že ni dovolj vsega na kupu?????Mislim da bom še jst začela danes jokat ker to je pa že višek vsega!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:44:41
|
|
|
|
mbd0411
|
Kathy,ne računaj na to,da če bo lažji otroček,da boš potem tudi ti lažje rodila. Prvi je bil pri meni težji,pa sem rodila lažje,a daljše obdobje,drugi pa je bil lažji in sem rodile hitreje in težje.Sicer sta bila oba poroda v treh urah končana,a določeno je bilo hitreje ali počasneje....Zakomplicirala sem
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 14:47:13
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Ker, to, da v času, ko sem bila samo na ctg-ju, dobim skoraj 20 neodgovorjenih klicev, je pa že hudo!!!! kathy - pa sem jst misnla da mam krizo s klici, pa vidm da maš ti pravo grozo. Mogoče pa glih zarad tega ne greš rodit ker te skoz vsi obremenjujejo pa klicarijo in se enostavno ne moreš sprostit in v miru pričakat to vajino dete.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 15:41:45
|
|
|
|
betty80
|
blue eye čimveč tekočine pij, pa med in sadje. Nevem kako je potem, če dobiš visoko temperaturo..... verjetno ni dobro
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 18:01:45
|
|
|
|
bybyka_1987
|
spet se jaz oglasam in me zanima ce ima katera G dr.darjo gasperlin-dovnik?in kak ste kj zadovolne z njo?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 18:10:02
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987 spet se jaz oglasam in me zanima ce ima katera G dr.darjo gasperlin-dovnik?in kak ste kj zadovolne z njo? js sem jo mela pred leti, pa mi je preveč hladno delovala, pol sem pa zamenjala, ker sem hotela imeti kako, ki se bolj zavzame, predvsem med nosečnostjo, in sem se prav odločila
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 19:01:56
|
|
|
|
_kathy_
|
Mene zanima, če ima katera isto težavo kot jaz. Mene danes ful boli spodnji del trebuha. Tko, kot da mi ful dol tišči. Sej me je do sedaj tko pikalo notri, samo zdaj me pa neprestano boli, sploh, če stojim, da se moram kar hitro usedit. Zakaj to???
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 19:03:49
|
|
|
|
mbd0411
|
Ja pripravlja se,pripravlja.Še malo pa bo. Ti se sprosti,privošči kako toplo sprpščujočo kopel,pa spat.Potem ne bo časa za spanje.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 19:11:41
|
|
|
|
barika
|
A ni šla ena s svoim fantom stavit, da more do danes it rodit??? no, sej še ni konec dneva. _kathy_ tole je pa malo too much, date takle gnjavijo... izklopi telefon in misli, pa misli na kaj prijetnega. groza no.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
odnosi med spoloma(prosim odgovorite saj potrebujem za šolo hvala že v naprej)tina152Kakšni so odnosi z partnerjam pri vas doma?slabi (
6%)
dobri z občasnimi pepiri (
32%)
dobri (
20%)
zelo dobri (
36%)
nimam partnerja (
6%)
drugo (
0%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!