|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
19.1.2009 18:36:00   
blue eye
dali, katja_p, kathy - imate zasebna sporočila za facebook

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
19.1.2009 18:42:55   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

dali, katja_p, kathy - imate zasebna sporočila za facebook

Vam raje kr tle povem, da sem full malo na FB...Se sploh ne spomnem pogledat...

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
19.1.2009 18:52:01   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Nekaj me zanima ...moj tamali je danes cel dan miren. Le prej, ko sem šla ležat se mi je malo pretegnil. Mislite, da bi se mogla it pokazat u P???user posted image user posted image user posted image

kathy - baje se res otrok tik pred porodom umiri, tako da če ne čutiš vsaj 10 gibov, to lahko pomeni da se otroček ne počuti več dobro v maternici, da mu je lahko kej hudo ker ima že ful malo prostora

men se je to zgodilo včeraj - ker moja user posted image že od samega začetka 3/4 gobov izvaja ponoči zjutraj in zvečer in sem bila kr mal panična ker me kr naprej klicarjo če sem še kr doma, če še zmeri naštejem 10 gibov in podobno. Če te skrbi raje pojdi v P in te bodo dali na ctg in preverili če je vse ok.

Ne vem če katera ve ali se to ko user posted image napne in izboči ritko tudi šteje kot gib al bol kot zatrdevanje trebuhauser posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
19.1.2009 18:54:41   
blue eye
Evo midva sva nazaj iz trgovine. Kako lepe spalnice imajouser posted image user posted image .Sam k nebi bilo vse tako  drago, bo najin user posted image kr kmalu prazen, če bo šlo tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
19.1.2009 18:58:26   
Dali*
Punce betty80 se pa ni nič oglasila danes.... Sam je ne bo bom gnjavila po sms, ker bi mi najbrž že kaj poslala, če bi blo kaj... Ne bom tečna...ker men bo to full težil...

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
19.1.2009 19:47:03   
blue eye
Kathy tud ni nikjer več , a je že šla v P?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
19.1.2009 19:54:09   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

Kathy tud ni nikjer več , a je že šla v P?

user posted image  si tudi na dobri poti, ne user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
19.1.2009 19:56:23   
brkn83
pozdravljene.

sem prišl mal pogledat, če je že katera šla rodit, ampak vidim da ni nič. Vidim, da so ravno še štiri pred mano na seznamu, tk da bom res kmalu na vrsti.
blue eye - vidva sta pa res ful pridnauser posted image user posted image user posted image . midva še tudi urejava najino spalnico in otroško sobo.

težave z zatekanjem pa so tudi pri meni, sam men sam noge zatekajo in to predvsem od kolena navzdol - gležnji so prav okrogli, tk da sploh ne morem nič obuti. ampak to se mi dogaja sam takrat, kadar sem preveč na nogah in premalo počivam. zdej pa poskušam mal več počivati, pa je veliko bolje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
19.1.2009 20:45:37   
Bethany
A zdaj se boste pa vse na fejsbuk vrgle?? Kdo bo pa tle čvekal?? user posted image user posted image C - c -c!!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
19.1.2009 20:47:00   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

A zdaj se boste pa vse na fejsbuk vrgle?? Kdo bo pa tle čvekal?? user posted image user posted image C - c -c!!

jst, ker na FB-ju nisem bla že full dolg. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
19.1.2009 20:48:51   
_kathy_
Oi, ne nikamor še nisem šla. Sem šla po kebab lubiju in tašči, ker sta delala. Pa sama  sem si šla po malico. Potem sem pa šla malo lubiju na šiht pomagat. 

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
19.1.2009 20:50:20   
_kathy_
blue eye, jst pa nimam sporočila na FBuser posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
19.1.2009 20:52:14   
Dali*

Oi, ne nikamor še nisem šla. Sem šla po kebab lubiju in tašči, ker sta delala. Pa sama  sem si šla po malico. Potem sem pa šla malo lubiju na šiht pomagat. 

pridna in skrbna punca, ni kej...

uf...se mi je zaluštal kebaba...mmmm piščančji z velikooo zelenjave....

...prej ga nisem jedla že 4 leta, zadnjič me je pa tok prijelo in sva ga z mojim kar 2 x v enem tednu...zdej bi lahko spet... mogoče pa jutri...pje si mi naredla lušte...

...zdejle bova jedla golaž in polento...sam čakam, da pride moj priden user posted image ...jah, mal pozno, ampak mi ni filing, če jem sama...se mi pa že tok lušta golaža...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
19.1.2009 21:06:53   
_kathy_
Ah ja ...Dali*, mmm ja piščančji ...mmmuser posted image user posted image user posted image .

Pa res, betty80 jst tud že cel dan pogrešam ...je že šla v rim??

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
19.1.2009 21:10:59   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

jst, ker na FB-ju nisem bla že full dolg. user posted image

no, fino, me je že skrbelo, da bom osamljena tle gor, hehe!! user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
19.1.2009 21:21:44   
_kathy_
bethany, noben ne bo osamljen, sej smo čveke na RR, ane???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
19.1.2009 22:59:38   
Bethany

bethany, noben ne bo osamljen, sej smo čveke na RR, ane???user posted image user posted image user posted image

ok, sem potolažena... user posted image user posted image zdaj pa spat. lahko in mirno noč. Pa javite, ko / če boste šle v Rim.papa

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
19.1.2009 23:49:55   
_kathy_
Zdaj grem pa še jst v vodoravni položaj. Nočko!user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
20.1.2009 7:26:08   
mbd0411
Jutro,user posted image
A je kaj novega?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
20.1.2009 8:10:52   
bybyka_1987
pozdravljene spet se se prebudila v dezeven dan katastrofa saj ne maram dezja moja pikica se spancka tak da si bom vrjetn privoscla zdle en fajni kakavuser posted image drgac sem pa ful jezna na te mozolje po obrazu nikoli jih nisem imela niti pri 1. nosecnosti hehe upam da bodo kmal zginal ker so res grdi  sicer pa sem tak ful utrujena se mi nic ne lubi kaj pa we kak ste kaj

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
20.1.2009 8:11:27   
blue eye
Jutro,

še zmeri doma user posted image , še zmeri user posted image , še zmeri sva duo in ne trio. nič novega.Vsak dan se bolje počutim, kot da sploh nebi bila že 2 dni čez rok.ajaj.

Bom šla delat mal tako user posted image in takouser posted image mogoče bo kej. Zgleda bo betty80 pred mano.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
20.1.2009 8:17:36   
bybyka_1987
hehehe jaz sem bila ce prvi rok po menstruaciji 3 tedne cez rok po uz 5dni tak da ubistvu ker me je bilo strah it rodit ob enem pa sem ze tudi cakala komaj kdaj bo hehe sej bo kmalu prawjo da orgazem pospes porod a ne?user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
20.1.2009 8:55:11   
lananai
sonček85, še tuki se ti zahvaljujem za podatke. user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
20.1.2009 9:00:53   
betty80
Dobro jutro,

še sem tu user posted image . Nič še ni. Malo več sluzi, redno otrdevanje trebuha, včeraj me je en mal špikalo, in to je to. Spala sem super. V soboto sma šla z mojim peš na Šmohor, pa to očitno tud ne pomaga user posted image . Domača naloga tudi ne.........prosiva ga naj pride ven, pa tud nič. Mojmu sem rekla, da tako kot ga je not spravu, naj ga še ven user posted image . Jutri imam PDP, pa mislim da ne bo nič. Morem bit pa že ob 7h pri ginekologinji.

Danes sem pri tašči v CE, ker so moji vsi zboleli, pa ne upam tja. No toliko za enkrat, da veste da sem še zmeraj tu.

_kathy_, blue eye, držim pesti, da se vama bo čimprej začelo nekaj dogajat. Na koncu bomo pa vse tri skupaj v porodnišnici končale user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
20.1.2009 9:01:57   
Lolita23
Jutro!!!

Vsem, ki še čakate na svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bybyka
mozolji te čist razumem

18.3.2009

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?