Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 18:36:00
|
|
|
|
blue eye
|
dali, katja_p, kathy - imate zasebna sporočila za facebook
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 18:42:55
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye dali, katja_p, kathy - imate zasebna sporočila za facebook Vam raje kr tle povem, da sem full malo na FB...Se sploh ne spomnem pogledat...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 18:52:01
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Nekaj me zanima ...moj tamali je danes cel dan miren. Le prej, ko sem šla ležat se mi je malo pretegnil. Mislite, da bi se mogla it pokazat u P??? kathy - baje se res otrok tik pred porodom umiri, tako da če ne čutiš vsaj 10 gibov, to lahko pomeni da se otroček ne počuti več dobro v maternici, da mu je lahko kej hudo ker ima že ful malo prostora men se je to zgodilo včeraj - ker moja že od samega začetka 3/4 gobov izvaja ponoči zjutraj in zvečer in sem bila kr mal panična ker me kr naprej klicarjo če sem še kr doma, če še zmeri naštejem 10 gibov in podobno. Če te skrbi raje pojdi v P in te bodo dali na ctg in preverili če je vse ok. Ne vem če katera ve ali se to ko napne in izboči ritko tudi šteje kot gib al bol kot zatrdevanje trebuha
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 18:54:41
|
|
|
|
blue eye
|
Evo midva sva nazaj iz trgovine. Kako lepe spalnice imajo .Sam k nebi bilo vse tako drago, bo najin kr kmalu prazen, če bo šlo tako naprej .
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 18:58:26
|
|
|
|
Dali*
|
Punce betty80 se pa ni nič oglasila danes.... Sam je ne bo bom gnjavila po sms, ker bi mi najbrž že kaj poslala, če bi blo kaj... Ne bom tečna...ker men bo to full težil...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 19:47:03
|
|
|
|
blue eye
|
Kathy tud ni nikjer več , a je že šla v P?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 19:54:09
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye Kathy tud ni nikjer več , a je že šla v P? si tudi na dobri poti, ne
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 19:56:23
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. sem prišl mal pogledat, če je že katera šla rodit, ampak vidim da ni nič. Vidim, da so ravno še štiri pred mano na seznamu, tk da bom res kmalu na vrsti. blue eye - vidva sta pa res ful pridna . midva še tudi urejava najino spalnico in otroško sobo. težave z zatekanjem pa so tudi pri meni, sam men sam noge zatekajo in to predvsem od kolena navzdol - gležnji so prav okrogli, tk da sploh ne morem nič obuti. ampak to se mi dogaja sam takrat, kadar sem preveč na nogah in premalo počivam. zdej pa poskušam mal več počivati, pa je veliko bolje.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 20:45:37
|
|
|
|
Bethany
|
A zdaj se boste pa vse na fejsbuk vrgle?? Kdo bo pa tle čvekal?? C - c -c!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 20:47:00
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany A zdaj se boste pa vse na fejsbuk vrgle?? Kdo bo pa tle čvekal?? C - c -c!! jst, ker na FB-ju nisem bla že full dolg.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 20:48:51
|
|
|
|
_kathy_
|
Oi, ne nikamor še nisem šla. Sem šla po kebab lubiju in tašči, ker sta delala. Pa sama sem si šla po malico. Potem sem pa šla malo lubiju na šiht pomagat.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 20:50:20
|
|
|
|
_kathy_
|
blue eye, jst pa nimam sporočila na FB
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 20:52:14
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Oi, ne nikamor še nisem šla. Sem šla po kebab lubiju in tašči, ker sta delala. Pa sama sem si šla po malico. Potem sem pa šla malo lubiju na šiht pomagat. pridna in skrbna punca, ni kej... uf...se mi je zaluštal kebaba...mmmm piščančji z velikooo zelenjave.... ...prej ga nisem jedla že 4 leta, zadnjič me je pa tok prijelo in sva ga z mojim kar 2 x v enem tednu...zdej bi lahko spet... mogoče pa jutri...pje si mi naredla lušte... ...zdejle bova jedla golaž in polento...sam čakam, da pride moj priden ...jah, mal pozno, ampak mi ni filing, če jem sama...se mi pa že tok lušta golaža...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 21:06:53
|
|
|
|
_kathy_
|
Ah ja ...Dali*, mmm ja piščančji ...mmm . Pa res, betty80 jst tud že cel dan pogrešam ...je že šla v rim??
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 21:10:59
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Bethany A zdaj se boste pa vse na fejsbuk vrgle?? Kdo bo pa tle čvekal?? C - c -c!! jst, ker na FB-ju nisem bla že full dolg. no, fino, me je že skrbelo, da bom osamljena tle gor, hehe!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 21:21:44
|
|
|
|
_kathy_
|
bethany, noben ne bo osamljen, sej smo čveke na RR, ane???
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 22:59:38
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ bethany, noben ne bo osamljen, sej smo čveke na RR, ane??? ok, sem potolažena... zdaj pa spat. lahko in mirno noč. Pa javite, ko / če boste šle v Rim.papa
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 23:49:55
|
|
|
|
_kathy_
|
Zdaj grem pa še jst v vodoravni položaj. Nočko!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 7:26:08
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro, A je kaj novega?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 8:10:52
|
|
|
|
bybyka_1987
|
pozdravljene spet se se prebudila v dezeven dan katastrofa saj ne maram dezja moja pikica se spancka tak da si bom vrjetn privoscla zdle en fajni kakav drgac sem pa ful jezna na te mozolje po obrazu nikoli jih nisem imela niti pri 1. nosecnosti hehe upam da bodo kmal zginal ker so res grdi sicer pa sem tak ful utrujena se mi nic ne lubi kaj pa we kak ste kaj
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 8:11:27
|
|
|
|
blue eye
|
Jutro, še zmeri doma , še zmeri , še zmeri sva duo in ne trio. nič novega.Vsak dan se bolje počutim, kot da sploh nebi bila že 2 dni čez rok.ajaj. Bom šla delat mal tako in tako mogoče bo kej. Zgleda bo betty80 pred mano.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 8:17:36
|
|
|
|
bybyka_1987
|
hehehe jaz sem bila ce prvi rok po menstruaciji 3 tedne cez rok po uz 5dni tak da ubistvu ker me je bilo strah it rodit ob enem pa sem ze tudi cakala komaj kdaj bo hehe sej bo kmalu prawjo da orgazem pospes porod a ne?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 8:55:11
|
|
|
|
lananai
|
sonček85, še tuki se ti zahvaljujem za podatke.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 9:00:53
|
|
|
|
betty80
|
Dobro jutro, še sem tu . Nič še ni. Malo več sluzi, redno otrdevanje trebuha, včeraj me je en mal špikalo, in to je to. Spala sem super. V soboto sma šla z mojim peš na Šmohor, pa to očitno tud ne pomaga . Domača naloga tudi ne.........prosiva ga naj pride ven, pa tud nič. Mojmu sem rekla, da tako kot ga je not spravu, naj ga še ven . Jutri imam PDP, pa mislim da ne bo nič. Morem bit pa že ob 7h pri ginekologinji. Danes sem pri tašči v CE, ker so moji vsi zboleli, pa ne upam tja. No toliko za enkrat, da veste da sem še zmeraj tu. _kathy_, blue eye, držim pesti, da se vama bo čimprej začelo nekaj dogajat. Na koncu bomo pa vse tri skupaj v porodnišnici končale
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.1.2009 9:01:57
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!!! Vsem, ki še čakate na svoje bybyka mozolji te čist razumem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?