|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
19.1.2009 16:51:10   
Cally
*alina* tudi jaz imam napotnico za laboratorij za test z glukozo, nisem čisto sigurna, ampak zdi se mi da ta test doleti vsako user posted image , vendar po 24. tednu..naj me katera popravi, če temu ni tako...
Jaz ga bom delala drug teden, pri 20 t in 3dneh...zdi se mi pa, da grem 'predčasno' na test zato, ker naj bi bilo naše dete precej veliko (glede na uz in razdaljo s/f)

lp

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.1.2009 16:51:42   
luši
Janci F - se čist strinjam z izjavo končno ena user posted image
drugač sm iz Križev pri Tržiču ampak mam žlahto na Primskovem oz. bl Huje tko da sm večinoma skoz tm...
pa še dečko je iz okolice...
u kermu konc si pa ti?

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
19.1.2009 16:56:32   
luši
Janči F - se čist strinjam z izjavo končno ena user posted image
drugač sm iz Križev pri Tržiču ampak mam žlahto na Primskovem pa sm velik tm... pa še moj dragi je iz okolice Kranja tko da sm res non-stop v Kranju (ubistvu hodm domov sam spat - pa še to ne bom več dolgouser posted image )

iz kerga konca si pa ti?

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
19.1.2009 17:13:34   
Tina111
Alina - Preverja sladkor v krvi veliko g samo ne pa vsi. To ni nič takega je pa dobro da veš ali imaš povišanega ali ne. Sladkorne v user posted image  so danes kar pogoste. Ni nič nevem kaj nevarno , te mamice dobijo dieto in malo bolj so pozorni na rast otročka, ker so zaradi sladkorne lahko večji in težji. Je pa bolje da ti to odkrijejo prej ker lahko še pravi čas začneš pazit na hrano. Na tvojem mestu se ne bi bala . Razmišljam tudi sama da bi svoji g kar rekla če me naroči na to. Imele so jo skoraj vse moje kolegice in jim je čudno da meni tega g ni nikoli delala. To je tako kot je fino da imaš teste za tokso.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
19.1.2009 17:13:38   
Janci F
luši imaš ZS.

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
19.1.2009 17:14:37   
*alina*
az ga bom delala drug teden, pri 20 t in 3dneh...zdi se mi pa, da grem 'predčasno' na test zato, ker naj bi bilo naše dete precej veliko (glede na uz in razdaljo s/f)

Možno da je odvisno od ginekologa. Meni ni nič rekla, da naj čakam do 24 t, ampak da naj gre kar danes user posted image No in sem šla na Polikliniko in so  mi povedali, da tovrstne preiskave delajo samo od 7h do 10h. Tako da bom šla v čet pred morfologijo.

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
19.1.2009 17:19:14   
*alina*

Tina111 hvala tudi tebi za odg., imaš prav, škodit ne more user posted image .

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
19.1.2009 17:26:45   
mk8
Živjo!

Vas samo pozdravljam, kar se tiče vozička, morm rečt, da sva bla v soboto v baby centru in sva bla čist zmedena. Glede na to, da je to najin prvi otročiček, sploh ne veva, kaj bi bilo potrebno. Pa eni se mi zdijo kr precej dragi...
Drugače pa komaj čakava na morfologijo v četrtek, rada bi se prepričala, da je vse v redu, glede na to, da konkretnih brcih še ne čuti, sploh ne vem če že kaj čutim... Komaj čakam tudi, da bova zvedela za spol, čeprou jst sm se potihem že odločila, da bo punčka :))

Lep večer vam želim.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
19.1.2009 18:42:10   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*
No in sem šla na Polikliniko in so  mi povedali, da tovrstne preiskave delajo samo od 7h do 10h.

A to velja za vse iz LJ, da se mora it na Polikliniko? user posted image Mene bodo v službi začeli res postrani gledat, če bom toliko manjkala... Vse žive krvne preiskave lahko delaš samo dopoldne. :(

Jaz imam morfologijo naslednji teden, naj bi bila v začetku 21. tedna, pa mi je dala samo napotnico za vodo... Očitno res ni enotne prakse pri preiskavah in pregledih.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
19.1.2009 19:13:05   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
A to velja za vse iz LJ, da se mora it na Polikliniko? user posted image Mene bodo v službi začeli res postrani gledat, če bom toliko manjkala... Vse žive krvne preiskave lahko delaš samo dopoldne. :(

To pa ne vem. Jaz imam G v Leonišču in so me poslali tja. Sigurno pa to ne velja za celo Lj. Drugače pa tudi mene moti, da imam preglede vedno dop., ampak tako pač je... Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
19.1.2009 20:46:50   
lenika
Jaz imam pa vse preglede popoldne.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
20.1.2009 8:34:16   
bačko
Goldy kupili smo ga zdaj!Pri Žani sem imela bolj masivnega Hocca in smo ga prodali ker tukaj nimamo dvigala.Bom našla slikico in jo bom pripopala.Takle je naš voziček!
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5726&c_id=33&cf_id=40
Alina meni bodo preverjali sladkov v krvi zato, ker je Žana bila zelo težka ko se je rodila. Na naslednje pregledu moram G spomniti.Kje pa imaš morfologijo v četrtek? Tudi jaz jo ima ob 11 v porodnišnici!Oh vem kako se počutiš ko imaš preglede samo dopoldne?Katerega G pa imaš v Leonišču?Jaz imam Dr.Steblovnikovo.Je zelo uredu!Jaz vedno potem zamudim v službo ali pa moram iti prej iz službe!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
20.1.2009 8:42:21   
lenika
Bačko, če prav razumem, dobiš za 295evrov zraven tudi košaro in lupinico. To ni nič več kot smo mi dali za komplet Quinny speedy pred tremi leti.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
20.1.2009 8:47:08   
bačko
Lenika mi smo ga kupili v Rutarju in smo dali 400 eurov in zraven dobiš še košaro, lupinico, torbo z previjalno podlogo in dežne prevleko.Samo sliko sem hotela pokazati in edino na tej strani sem ga našla.Ja bilo bi fajn da bi dali samo 295 evrov.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
20.1.2009 8:51:37   
lenika
Ja pa vseeno se mi zdi kar OK, sem šla sedaj gledat in bi za quinnyev komplet kot ga imamo mi, sedaj dali okoli 600 evrov.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
20.1.2009 9:01:31   
bačko
Ja midva sva gledala da je dosti ugodno.In sem prav vesela da sem ga kupila.Smo ga že sprobali in je enkraten.Niče lepo se imejte in čuvajte svoje bušije!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
20.1.2009 9:39:10   
lino
Pozdravljene drage souser posted image .

Se vam malo javljam...sej vas dnevno berem ampak se v teme ne vključujem, ker v resnici še nisem šla po nakupih za dojenčke...sem se odločila počakati na morfologijo (3.2.2009) in upam, da se bo videlo kaj skriva med nogicami...in pa seveda, da bo vse o.k. Potem pa bom prvo mal pobrala okrog ponujene oblekice, jih oprala in sortirala in nato šla dokupit potrebne ...user posted image Glede vozička pa so me malo cene "na rit vrgle" kajti nisem pričakovala, da bom za voziček morala odšteti cca. 600-900 €user posted image , kar se mi zdi odločno preveč in sem si ga prav tako odločila izposoditi, ker mislim, da bo ta dojenček zadnji (razen, če ne bom kr pohitelauser posted image ) saj bom dopolnila 31 let in sem skoz govorila, da tam nekje do 33 bi imela otroke...

Uglavnem tistim, ki pišete, da se niste še nič zredile-svaka vam čast, ker jaz se že panično sprašujem, če je vse o.k.user posted image Pa ne  da bi se full zredila - mal preveč mogoče že, ker imam v 18-19 tednu +6kguser posted image (pa jem predvsem zelenjavo, sadje, polnozrnat kruh..., mogoče mal preveč sladkam pijače), ampak kg mi gredo odločno in samo na trebušček (kaj malega se tudi na boke nalepi...) in imam že res velikega bušija...bom na pregledu G. povprašala, če je to o.k.- no sej sicer sem bolj drobne postave...sam ne vem kk bom pol v kakem 8 mesecu še sploh stala-z oporo???..hahahauser posted image user posted image  Ampak sem pa končno vsaj do nosečniških cotk prišla...sem dobila od prijateljice 2 hlače, 2 trenerka hlače, oblekico (poletno) in majčko...neki pa bom še potem kupila...to bo namreč sedaj za kake 2 meseca o.k., pol pa se bojim, da bom morala kupiti številko večje hlače (sedaj imam 36 in so mi glih prav, pa se bom še sigurno zredila v boke...še sreča, da nisem že sedaj rabila kupovati in mi bo morda malo več € prišparano-hvala prijateljice!!!)

Sem spet kr nekam zajadrala in se razpisala...se opravičujem, sploh ker sploh ni v vaši temi...

Imejte se lepo, za srečo vam in vašim user posted image  pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  in se vam še kaj oglasim.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
20.1.2009 9:48:57   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: lino

da bo ta dojenček zadnji (razen, če ne bom kr pohitelauser posted image ) saj bom dopolnila 31 let in sem skoz govorila, da tam nekje do 33 bi imela otroke...

Jaz sem tudi tako rekla pred nekaj leti, sedaj ko bom letos tudi dopolnila 31 let pa sem mejo premaknila na 35user posted image . Bomo videli, kaj bom rekla čez 3 leta, ne hecam se.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
20.1.2009 9:53:33   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Uglavnem tistim, ki pišete, da se niste še nič zredile-svaka vam čast, ker jaz se že panično sprašujem, če je vse o.k.user posted image Pa ne  da bi se full zredila - mal preveč mogoče že, ker imam v 18-19 tednu +6kguser posted image (pa jem predvsem zelenjavo, sadje, polnozrnat kruh..., mogoče mal preveč sladkam pijače), ampak kg mi gredo odločno in samo na trebušček (kaj malega se tudi na boke nalepi...) in imam že res velikega bušija...bom na pregledu G. povprašala, če je to o.k.- no sej sicer sem bolj drobne postave...sam ne vem kk bom pol v kakem 8 mesecu še sploh stala-z oporo???..hahahauser posted image user posted image   

Nič se sekirat, tisete, ki smo bolj drobne se lahko malo bolj zredimo, je meni rekla moja ginekologinja. Jaz sem v prvi nosečnosti startala z 48kg, rodit sem šla s 64kg, en mesec po porodu, pa sem jih imela že 50.
V tej nosečnosti pa bom jutri napolnila 21. tednov in sem pridelala že 6.7kg (odvisno kdaj se tehtamuser posted image ), pa se nič ne sekiram, bo že, z dojenjem gre vse dol.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
20.1.2009 9:58:54   
*pikica
To je pa res naklučje! Mogoče se srečava v porodnišnici user posted image
Katera je pa tvoja ginekologinja? Js hodim k Beničičevi.
Lp vsem user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
20.1.2009 10:00:46   
lenika
Pikica komu je namenjen ta odgovor?

(odgovor članu *pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
20.1.2009 10:25:50   
*pikica
Odgovor je namenjen: loveforever

(piše pod besedilom v oklepaju (odgovor članu loveforever))

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
20.1.2009 11:20:03   
Hanuši
čao pupe,
zelo dolgo se že nisem oglasila, vendar vas redno spremljam. Včeraj imela morfologijo in pokazal se nam je fantek. Princeska doma je bila čisto navdušena, ker si zelo želi bratca. Drugače pa je tut vse ostalo bp.
Vidim, da ste pri opremi. Jaz se bom zopet odločila za Inglesino Zippy. Fenomenalen voziček: kompakten, lahek, zložljiv z eno potezo in eno roko, kljub mareli zelo velika in super vzmetena kolesa, hrbtišče gre v popolnoma vodoraven položaj. Govorim iz izkušenj, sem ga imela pri prvi. Kar pa se tiče Chicco vozičkov, pa punce roke stran. Bila sem vodja Chicco trgovine. Toliko kolikor smo jih prodali, toliko smo jih dobili v reklamacijo.Predvsem S3 in pa Tour4. Edini dober je bil CT.01, katerega pa žal ne delajo več. Res v kvaliteti vozičkov je Chicco postal totalen "pofel". Lahko bi ga dobila -40% pa ga ne mislim, ker so res zanič.

(odgovor članu *pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
20.1.2009 11:33:07   
sončki
Pozdravljene no se vam še jaz pridružim
že od samega začetka vas berem ampak
ni in ni časa, da se vsedem pa kaj napišem
stara sem 33l in pričakujemo 4 -rtega dojenčka
rok imam 19.6 no točno bom vedela ko bom imela
3d , da ne bom zdaj iskala komu bi rada kaj
povedala bom kar napisala na splošno.
Še vedno mi je slabo določene hrane ne
prenesem sem polna energije me pa tudi kdaj pa kdaj
zmanjka, imam pa težave z dihanjem zelo hitro se
utrudim in začnem pihat kot kaka stara lokomotiva.
Premike čutim tko tko odvisno od dneva včasih bolj
včasih manj .Drugače je pa vse ok mrfologijo mam
3.2. spol bo pa tokrat presenečenje no vsaj enkrat
bi rada rodila ne da bi vedla kaj nosim  user posted image , v
nabavo pa ne bomo šli ker mamo vse doma
ker je najmlajša stara 15m vsaj neki user posted image

lep pozdrav vsem user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
20.1.2009 11:53:17   
loveforever
*pikica jaz pa k peternelovi, z ono tvojo sm mela pa zeloooo slabe izkušnje prejšnjo nosečnost ki se je iz malomarnosti končala s ss.
kdaj pa imaš morfologijo? oziroma kakšen pregled?

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?