lino
|
Pozdravljene drage so . Se vam malo javljam...sej vas dnevno berem ampak se v teme ne vključujem, ker v resnici še nisem šla po nakupih za dojenčke...sem se odločila počakati na morfologijo (3.2.2009) in upam, da se bo videlo kaj skriva med nogicami...in pa seveda, da bo vse o.k. Potem pa bom prvo mal pobrala okrog ponujene oblekice, jih oprala in sortirala in nato šla dokupit potrebne ... Glede vozička pa so me malo cene "na rit vrgle" kajti nisem pričakovala, da bom za voziček morala odšteti cca. 600-900 € , kar se mi zdi odločno preveč in sem si ga prav tako odločila izposoditi, ker mislim, da bo ta dojenček zadnji (razen, če ne bom kr pohitela ) saj bom dopolnila 31 let in sem skoz govorila, da tam nekje do 33 bi imela otroke... Uglavnem tistim, ki pišete, da se niste še nič zredile-svaka vam čast, ker jaz se že panično sprašujem, če je vse o.k. Pa ne da bi se full zredila - mal preveč mogoče že, ker imam v 18-19 tednu +6kg (pa jem predvsem zelenjavo, sadje, polnozrnat kruh..., mogoče mal preveč sladkam pijače), ampak kg mi gredo odločno in samo na trebušček (kaj malega se tudi na boke nalepi...) in imam že res velikega bušija...bom na pregledu G. povprašala, če je to o.k.- no sej sicer sem bolj drobne postave...sam ne vem kk bom pol v kakem 8 mesecu še sploh stala-z oporo???..hahaha Ampak sem pa končno vsaj do nosečniških cotk prišla...sem dobila od prijateljice 2 hlače, 2 trenerka hlače, oblekico (poletno) in majčko...neki pa bom še potem kupila...to bo namreč sedaj za kake 2 meseca o.k., pol pa se bojim, da bom morala kupiti številko večje hlače (sedaj imam 36 in so mi glih prav, pa se bom še sigurno zredila v boke...še sreča, da nisem že sedaj rabila kupovati in mi bo morda malo več € prišparano-hvala prijateljice!!!) Sem spet kr nekam zajadrala in se razpisala...se opravičujem, sploh ker sploh ni v vaši temi... Imejte se lepo, za srečo vam in vašim pošiljam in se vam še kaj oglasim.
|