|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
19.1.2009 9:09:41   
bačko
JUtro!
Pozdravljena Pikicain Dreamhorse!
Mony glede teže se ne obremenjuj.Tudi jaz se nisem še nič zredila.Se še bova, boš videla!
MIdva sva kupila Chicco voziček v Rutarju!Zraven ima košaro, lupinco in športen del.In še torbo z previjalnp podlogo in dežno prevleko!Zanj pa smo dali 400 eurov.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
19.1.2009 9:12:14   
lenika
Lahko jaz dam vseki 2 kilograma, pa se bomo vse tri zredile dovolj za polovico nosečnosti.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
19.1.2009 9:24:20   
manna
Živjo.
A mi lahko prosim malo svetujete - sem danes prav zaskrbljena! namreč ponoči se mi je trikrat zgodilo da sem se tko čudno zbudila, kot da moje noge, roke in trebuh ne bi bili dovolj prekrvavljeni. Roke sem imela rahlo mravljinčaste in noge tko nekam mrzle. Prav čudno. Ali je možno da otroček ni imel dovolj krvi??!! Tudi sicer se ponoči neštetokrat zbujam ker mi noben položaj ni udoben. Ali mogoče katera ve od kdaj naprej se ne sme spati na hrbtu (popolnoma zravnano na hrbtu, noge stegnjene) ?? Tudi na levem boku (tako namreč svetujejo) mi ni udobno.
Zjutraj sem sicer poslušala srček z angelsoundom in je bil kot običajno enakomerno hiter. Pa me vseeno skrbi...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
19.1.2009 9:46:56   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Živjo.
A mi lahko prosim malo svetujete - sem danes prav zaskrbljena! namreč ponoči se mi je trikrat zgodilo da sem se tko čudno zbudila, kot da moje noge, roke in trebuh ne bi bili dovolj prekrvavljeni. Roke sem imela rahlo mravljinčaste in noge tko nekam mrzle. Prav čudno. Ali je možno da otroček ni imel dovolj krvi??!! Tudi sicer se ponoči neštetokrat zbujam ker mi noben položaj ni udoben. Ali mogoče katera ve od kdaj naprej se ne sme spati na hrbtu (popolnoma zravnano na hrbtu, noge stegnjene) ?? Tudi na levem boku (tako namreč svetujejo) mi ni udobno.
Zjutraj sem sicer poslušala srček z angelsoundom in je bil kot običajno enakomerno hiter. Pa me vseeno skrbi...

Sama sicer nimam izkušenj s tem, ker sem prvič noseča, vendar se mi zdi, da je to dokaj normalno. Meni se pa recimo dogaja, da mi kolki zaspijo. Je tudi zelo zoprn občutek. Pa tudi glede spanja mi ni nič več udobno. Tako da nas je verjetno več takih user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
19.1.2009 9:48:33   
majana79
manna, jaz sem se zadnjič tako zbudila s čisto omravljinčeno roko. Predvidevam da sem spala na hrbtu in je teža pritisnila dol. Dr. Pušenjak pravi da omejitve za spanje na hrbtu ni, razen, če si invalid in ne čutiš živčevja, da drugače nas pa telo opozori kdaj se moramo obrnit. To se zgodi tako, da se zbudiš.
Jaz pozicije menjavam, sem pa opazila da lažje spim na levem boku kot na desnem, pa tudi še na trebuhu, s tem da eno nogo visoko pokrčim in sem v bistvu na eni strani malo dvignjena. Včasih si dam kar vzglavnik pod bok in mi je super.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
19.1.2009 9:51:46   
lenika
Spiš tako kot ti paše. Verjemi mi, da ti ne bo pasalo spat tako, da za otročka ali tebe ne bi bilo dobro. V spanju ne moreš vplivat kako se obračaš, definitivno pa se vedno obračamo tako kot nam paše in je to najbolje. Jaz spim na trebuhu in ko sem bila prvič noseča, mi nikakor ni bilo jasno, kako bom lahko spala še kako drugače kot na trebuhu. Pa je bilo tako, da ko mi ni pasalo več biti na trebuhu, sem se avtomatsko obrnila. Kar pa se tiče spanja na hrbtu, pa baje otrok pritiska na eno žilo in si ti slabše prekrvavljena, zato je mnogim nosečnicam slabo, če ležijo na hrbtu. Jaz sem v prvi nosečnosti do konca ležala na hrbtu in mi nič ni bilo slabo. V porodnišnici, ko so me priklopili na ctg, so mi rekli, da če mi je slabo, naj se obrnem na bok, pa mi ni bilo. Sedaj zaenkrat tudi še brez problema ležim na hrbtu. Nič se ne sekiraj. Tako kot ti paše, je najbolje zate in za otroka, če pa se boš ulegla v kakšen napačen položaj, pa te bo telo gotovo opozorilo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
19.1.2009 9:54:05   
lenika
Joj, boste videle kako bomo spale čez kakšne 3 mesece.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
19.1.2009 10:01:50   
Mala_princeska
Moja ginekologinja je še na bolniški - sem zjutraj klicala, tak da je danes ni......

ker jo nujno rabim zaradi dveh težav - bule v nožnici (menda bolj rumenkaste barve, odkrila včeraj) in pomodrevanja prstkov na rokah.

A morfologije ne opravi nadomestni zdravnik? Tudi mene skrbi, ker imam naslednji torek redni pregled in sem v dvomih ali bo moja g. že nazaj.

Tak da danes samo telefonarim, nočem pa bit tečna direkt v čakalnici.

Manna če te zebe, gre verjetno za slabo cirkulacijo krvi;

mene bolj skrbi moje pomodrevanje prstov, sem že Pušenjaku pisala na MON in me je prav prestrašil, tko da moramo raziskat kaj bi to bilo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
19.1.2009 10:02:11   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Joj, boste videle kako bomo spale čez kakšne 3 mesece.user posted image

Sploh ne bomo spale. user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
19.1.2009 10:02:57   
Janci F
Manna, meni se velikokrat dogaja da se ponoči zbujam, pa čeprav se do nosečnosti nikoli nisem.
Večino noči prespim na hrbtu in mi do sedaj to ni povzročalo težav.

Vseeno ti pa predlagam, da pokličeš ginekologinjo, za vsak slučaj.
Predvsem pa zato, da te pomiri, da se ne boš obremenjevala preveč s tem.

Prepričana sem, da bo vse uredu.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
19.1.2009 10:07:44   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

ker jo nujno rabim zaradi dveh težav - bule v nožnici (menda bolj rumenkaste barve, odkrila včeraj) in pomodrevanja prstkov na rokah.

Jaz bi šla sigurno k nadomestnemu ginekologu se pokazat.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
19.1.2009 10:08:50   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Manna, meni se velikokrat dogaja da se ponoči zbujam, pa čeprav se do nosečnosti nikoli nisem.
.

In vse bolj se bomo zbujale, ker bomo vse bolj okorne, vse manj nam bo pasalo, pekla nas bo zgaga, otroček bo brcal,... Govorim iz izkušenj.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
19.1.2009 10:14:25   
manna
Hvala za vaše odgovore! Zdaj sem že bolj mirna, pa tudi dete me je malo brcnilo pred kratkim. Res upam da se dobro počuti, da je zdravo in pridno raste !

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
19.1.2009 12:05:20   
Cesarica13
Če smo pri brcanju sem pa jaz imela zanimivo in zabavno izkušnjo. Kavo sem nehala piti že nekaj mesecev pred zanositvijo, ker me je bolel žlodec. In ko sem zanosila mi itak ni pasala. Smo pa zadnjič imeli zabavo in sem si eno privoščila. Meni je mali/mala tako delal po trebuščku, jaz sem se ves večer samo smejala. Zelo lepi občutki in še jasno mi ni bilo zakaj naenkrat taki ringa-raja noter. No, naslednji dan se ni nič oglasil/a. Kasneje sem ugotovila, da sem ga zgleda zelo razburila. Kave zame več ni do poroda.

Pa še nekaj, kako rešujete zadevo s spolom, ko še ne veste kaj bo? jaz ko pripovedujem vedno uporabljam moški spol - otrok - plodek, moški. In pol vsak vpraša: a fantek bo?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
19.1.2009 12:40:31   
lenika
Jaz uporabljam tudi moški spol kot dojenček.

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
19.1.2009 12:48:00   
Janci F
Naju tudi vsi sprašujejo kaj bova imela, pa vsakemu rečeva, da se bova pustila presenetiti.
In potem, ko ugotovijo da govorim o moškem spolu (otrok, dojenčke) vsi rečejo, Iiiiiiiii fantka boste imeli.
Potem se pa samo zasmejim, saj res ne veva kaj bo.
Ne morem govoriti o srednjem spolu, ker mi je tako neosebno. Saj moj otrok ne more biti tisto. user posted image

Čez  vikend se mi je večkrat zazdelo, da čutim brce in moram povedati da so me prav osrečile.
Sploh potem, ko so se večkrat pojavile.

Upam, da je bilo to to in da se bo še večkrat oglasil, sem pa v 21. tednu.

Še 9 dni do morfologije.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
19.1.2009 13:02:14   
Anonimen

Gantar, kaj se ti je že v prvi nosečnosti zgodilo? Sem očitno spregledala.

Slikamo pa mi vsake dva tedna bušija, tako kot v prvi nosečnosti.

lenika... v prvi user posted image  sem imela ss, in sicer 17T. Zjutraj mi je na wc-ju odtekla voda. in bilo je vsega konec.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
19.1.2009 13:31:37   
Goldy
Pozdravljene!

backo - kateri chiccotov voziček si pa kupila? Pa to sedaj ali že prej? Mi se tudi nekaj mučimo okrog tega, pa se še nisva čisto odločila....

Jaz zdaj brcike čutim že večkrat na dan.user posted image  Če se umirim in tako. Čeprav pa včasih pobrca tudi, če samo sedim.... Luštni občutki.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
19.1.2009 14:51:55   
luši
gantar - moje sožalje... js sm mela splav v 8tednu kar je še zgodej pa mi je blo vseen hudo in si tut predstavljat ne morem tvoje bolečine...

mala-princeska - čimprej do ginekologa pa čeprou nadomešča... izobrazbo majo vsi isto - pomagal ti bo vsak..

tut js že kr fino čutim brcike čeprou sm šele v 17t...  sam je pa zanimivo ker ko začne razgrajat po bušiju pa se premetavat js to fino čutim... ampak v trenutku ko se moj dragi dotakne bušija neha... k da bi že zdej vedu kdo ma avtoriteto pri hiši pa koga mora ubogat user posted image

kličem ga js tut na fantka... ne vem mogoče navada ker vsakič kadar ne vem spola uporabljam moškega (to se mi zdi da kr večina...) zame je 'tamauček' al pa kr 'sine' ker mam občutek da bo fant pa na nuhalni je rekla da se ji zdi da bi lahko biu fant - za bolj natančno bomo pa počakal do 6.2. na morfologijo...

spim pa js na trebuhu in to tko da mam eno nogo iztegnjeno drugo pa pokrčeno pa podloženo z dvema blazinama zato da sm dvignena in mam eno blazino še mal pod trebuščkam... tko mi paše pa še kislina me ne peče kar me je prej skoz ne glede na to a sm la na boku al pa na hrbtu...

vozičke sm pa js že gledala in mi sploh ni tok pomembna firma... mi je blo par različnih fletnih... gledam pa tko da ma res komplet vse da ni treba pol dokupovat, da ma čimboljše teste, da je okreten (zato sm bolj za velika kolesa- trikolesnike) pa da je nastavljiv v vse možne smeri in višine ker js sm bl pr tleh (154cm) moj ma pa 2metra tko da se noben od naju ne bo matrov user posted image hočem pa da je ročaj enoten (da nista 2) ker se mi zdi da je lažje vodljiv... pa še to kar se košare tiče... čeprou bomo mele dojenčke poleti bom košaro js kupla ker mislm met pol še enga (al pa 2) pa za vsak primer hočem met košaro doma ker bo voziček pol ustou...

srečanje pa js čist podpiram sam vrjetn ne bom mogla pridt ker ne smem vozt (mam ene take čudne tablete za srce k na mojga otročka nimajo vpliva, vplivajo pa na moj vid in ne morem za volan tut če bi hotla, ker ne vidm tut 2m pred sabo), da bi pa na avtobus hodila me pa niti mal ne mika ker iz kranja vozi po stari cesti, men je pa že v osebnem avtomobilu če sedim zadej rad slabo - edin če bo šla še katera iz kranja pa greva lahko skupi...
s5 sm napisala ceu roman k da bi bla edina tukejuser posted image - to je pa to k ne znam nehatuser posted image
uglavnem uživajte pa nobenih problemov vam želim...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
19.1.2009 15:27:11   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaz bi šla sigurno k nadomestnemu ginekologu se pokazat.

Lenika hvala za skrb , jutri svojo gin. zagotovo pokličem, ker pride nazaj z bolniške, pol v sredo pa pokazat se najbrž; jutr ravno tako čudno dela da ne morem.
Zaradi prstkov me je pa osebna zdravnica potolažila, da ni nič nevarnega in da bomo raziskali po nosečnosti; če se mi bo težava še pojavljala.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
19.1.2009 15:33:22   
Mala_princeska
Ja frajle kaj je sedaj s srečanjem, katera je glavna organizatorka? user posted image user posted image user posted image

Drugač pa danes se nisem mogla zadržat; sem kupila:
  • en komplet iz flisa (žabice, jopica, kapica, copatki) št. 56 za iz porodnišnice, upam da ne bo predebelo - sicer pa vse, le da novorojenčka ne bo zeblo, ga pa ne bom zadekala
  • dva bodija na preklop z gumbki z dolgimi rokavi in dvoje žabice od pasu navzdol vse št.68 v
  • vse kupila v Baby centru
Me je pač zagrabilo. user posted image

Ja, jaz tudi uporabljam moški spol, čeprav ne vem kaj bo.
Pač dojenček gor, dol....user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
19.1.2009 15:37:28   
Janci F
luši jaz sem iz Kranja.

Iz katerega konca Kranja pa si?
Kar ne morem verjet, da je končno ena iz Kranja.

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
19.1.2009 16:07:09   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                   
user posted image  mery15031981                                                   
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                               

user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                            
user posted image nina16                             
user posted image bambinca                                                                                            
user posted image Tej_a                                         
user posted image salcka                                       
user posted image  Liam                            

01.06.

user posted image  deja777 (24 let, por. PTUJ) P:  26.01.  user posted image   1. Anej Ian 5.5.2007               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel                   

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image  *alina*   (27 let, por. LJ)  P: 19.01, M: 22.01    user posted image                                  
user posted image  Mucica1     user posted image  

user posted image   Nina16      M: 05.01. user posted image         

03.06.

user posted image  Dreamhorse (26 let, por. PTUJ)  M: 26.01.                                      
user posted image  Lenika (30 let, por. NM) P:        user posted image   1. Matic 12.5.2006       
user posted image Meridaub                      

04.06.
user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 10.2., M: 28.01    user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                          
user posted image smrketa24   (       )    P: 22.01.      user posted image
user posted image Mony25      (           )      P: 30.01     
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image             

05.06.

user posted image jabolka  (27 let, por. IZOLA )  P: 28.01.   

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (29 let,por. LJ) P: 13.2., M: 22.1. user posted image  1. Žana 1,5 l                              
user posted image emelly     

07.06.

user posted image   Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image  *blu*   

user posted image MK8     P: 22.01                                                         

08.06

user posted image  cesarica13  (31 let, por. MB )  P: 6.02, M: 11.02.   
user posted image manna    (          )   M: 27.01.   user posted image                                         

user posted image tadejluka                                                        
user posted image Nastyaa      

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image    bibi                                                               
user posted image   Mala_ princeska (26 let, por. NM)  M: 27.1.                  
user posted image   Hanuši                                                         

11.06.

user posted image kalateja (25 let, por. SG)    M: 30.1.  user posted image          
user posted image  Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image                                               

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 16.1.         1. Rubi 2 leti
user posted image Cally   (28 let, LJ ali NM)  M: 30.01 user posted image                  

13.06.

user posted image Julyo8

user posted image princ_princeska           

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image  miškolinka 82           M: 05.02.
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 3.02.      

15.06.

16.06.

user posted image  Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image   Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy                   P: 13.1., M: 30.01 user posted image                     

user posted image amaya                        P: 13.1.                       
user posted image  Majana79                  M: 29.1.           

user posted image   ronja1a

18.06.

user posted image tincaminca   
user posted image fejči

19.06.

user posted image  Biba14     (26 let, por. MB )    user posted image                                          
user posted image  Skuštrana                P: 13.01.
user posted image   Mitmor                                                    

20.06.  
user posted image
loveforever  (23 let, por. CE)  M: 09.02.     1. Tjaša 2 leti
user posted image
 Dodi                             
user posted image nenah83            P: 20.1.    
user posted image  *pikica (23 let, por. CE) 

21.06.  

user posted image Lino  (30 let)    P: 3.02.                     2user posted image     1. Mare 10 let
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let, por.SG)       P: 02.02.                 1user posted image                              
user posted image Pomaranči (čeprav navijam za raka)

23.06.  

user posted image fragola                     P: 13.1, M: 10.2                       
user posted image  maycha                    M: 05.02.       

24.06.

user posted image 22zlatolaska19          
user posted image  Gantar  (28 let)       P: 5.02.       

25.06.  

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I                      

27.6.

user posted image  Bjondi                 P: 20.1.                    

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam                                      

29.06

user posted image Banči06                          

user posted image Lsica   user posted image                                                   

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO)

user posted image   Luši  (20 let)            M: 06.02                          

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 87

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
19.1.2009 16:21:30   
*alina*
Živjo,

mi lahko katera pove, če so ji preverjali količino sladkorja v krvi? Jaz sem bila namreč danes na pregledu in ker ni bilo moje G, nadomestna ni bila prepričana zakaj je bilo v moji knjižici napisano, da se preveri še to. Drugače pravi, da sta voda+kri BP, tako da ne vem na podlagi česa sem dobila še napotnico za sladkor. Kolikor vem to ne preverjajo vsem user posted image , ali pač? Zredila sem se pa zaenkrat 3 kg (21 t).

Drugače pa komaj čakam morfologijo v čet!!!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.1.2009 16:28:18   
tadejluka
Hej!
No pa še za seznam se javim.
Mi mamo baje fanta tretjič- me je G čist presenetu pa mi naredu 4d UZ ker majo ravno novega pa se mal uči, tko, da sem vidla obrazek, pa lulčka,... moj pa ni verjel pol je pa G kar slikco lulija naredu za domov, pa še slikice otroka!!!!
Doma mam pa že Tadeja 5,5 let in Luka 4 leta, sem iz Radovljice, stara 27 let...
Brcamo konkretno že od 15 tedna, kile so še vedno -5kg, jem pa zdej še za nazaj!

Tolk zaenkrat...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?