Lsica
|
Uf vozički, jaz sem to kar mojemu prepustila, je bolj tehničen tip kot jaz. Saj na koncu bova skupaj zbrala, verjetno kar kombiniranega (zaenkrat sva najbolj navdušena nad PegPerego, glede na kritike-varnost pri zapenjanju, tresenje zaradi koles, pa ne vem več. V glavnem se mi zdijo kombinirani še najbolj ugodni. Baje pa se splača tdi malo v Italijo/Avstrijo it pogledat. Bačko, hvala za izčrpen seznam. Ni mi dalo miru, sem nabavila prve cunjice za dojenčka - 4 bodiji. V glavnem beli - nevtralne barve le eden je rumen, da bo kot piščanček v njem. Za majčke veliko mamic pravi, da jih niso ravno preveč uporabljale (ne mako ne tetra). Za tosamo - industrijsko prodajalno pa sem slišala, da ni nič kaj bolj ugoden nakup kot drugje, tako da bom kar glede na ugodne ponudbe kupovala v običajnih trgovinah... Te mini stvari bom kar že zdaj počasi nabavljala (brez vraževerja, mora it vse dobro), večje - posteljica,previjalna...pa bolj proti koncu. Srečanja v Supernovi se veselim, če se bo le dalo se ga zagotovo udeležim, termin pa mi bolj paše dopoldan... No ja, počakajmo še malo, da vidimo, koliko se nas bo nabralo za kafe. Ja, kdaj in kam boste šle pa na tečaj predporodne priprave ? Sama razmišljam za 6. april, v porodnišnici ljubljana. Najverjetneje bom tja šla tudi rodit, ker mi je najbližje. Sicer bi raje izbrala Postojno, že zaradi tega, ker imaš na voljo več možnosti npr. epiduralna je 100% na voljo, če se odločiš zanjo. Mala princeska, kako je s tabo? Jaz sem v otroštvu prebolela revmatizem, zdaj v nosečnosti me pa tudi bolj matra, me v sklepih (gležnji) ful trga, navadno zvečer, ko se umirim. Kar prečekiraj se, če gre za revmatizem lahko to že s pregledom krvi ugotovijo. Upam, da bo vse v redu, čuvaj se. No toliko naklepala za danes, pa še se slišimo, Lsica.