metuljcek321
|
Good morning, ladies! Evo, mami in ati sta se nauzila jagod, potem pa spala kot topa. Tudi tamaucek je bil zmatran, je spal 11 ur, zdajle ima pa jutranji dremez na sporedu. Naso maskoto sem malce obrezala v ACDSee-ju ---- ce greste gledat nazaj slikico, boste videle, da v desnem sp. kotu pise DOG FOOD ... kr neki Umpa, Blacky, Levinja, Majuska, lepe in ganljive porodne zgodbe. Smeh in solze, tako kot je rekla populis ... in tko kot je naslov komada Jana Plestenjaka No, on ma solze in smeh, a ne? It's all the same story rovarka, a ob tebi je bila pa mama med porodom? Kako si se pocutila? To je verjetno tud en tak poseben obcutek, a ne? karamela, we're keeping our fingers crossed for you! Srecno na izpitu! Tims, od linkov mi je najbolj vsec No Doubt ... Gwen Stefani mi je super tudi zdaj, ko je solo. Aja, sicer sem pa ravno rped kratkim prebrala, da bojo spet No Doubt nastopali skupaj ... to bo fajn! Majuska - vau, RAchel obvlada! Gibcna je kot cigumi. Almera, mojcek, neboglasnica hd, ne bos verjela, ampak tisti Doorsi v zgodbi nase mojcek so tudi meni padli v oci ... in potem se Morrison omenjen proti koncu ... hja, mojcek, ocitno smo vse za prvo storijo OMG, Umpa, kva pa tebi dogaja! Pa Blacky, levinja, spet sem se smejala kot pecen macek. Kaj je z lanom in zimsko? Videla ladybuge? Alles OK? Majuska, za Izolo (btw: Arabinan dance party: count me in ), populis, za obisk pri babi & zenske cveke ... Ena je sprasevala za poletne nacrte: mi bomo na parceli na Hrvaskem. Komaj ze cakam! Tko zelo na izi ... can't wait. ilatic, 1, 2, 3, .... do 10 ... Meni je to enkrat naredil, k sem imela ceeeeel roman & mi je tud dvignilo pisker do nebes ... sem se mogla kar fino skulirat, pa jovo na novo ... Ilatic, kar pocasi, pa bo. Potem pa ctrl+a, ctrl+c ..... zihr je zihr, ker tale RR zna zamocit glih ob nepravem cajtu! Toliko za jutro, zdaj pa napolnit zelodcek ... Popoldne pa pride sestricna na mini pocitnice .... hura, hura, hura!