karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška evo spet sem bla pridna... in after: Všeč zelo A to si un rumen "selotejp" gor nalimala, pa vmes pobarvala? In kako ti je ratal tako naravnost ga nalimat? Well done!!! Aha, vidim, da te vse to sprašujejo. Umpa Ti imaš zdaj svojo družinico, dragega in Lukca! Da se vi razumete - to je najbolj pomembno. Vem pa, da je težko in mi je zelo žal, da je tako. rebeca, ... sem porabila že cel paket robčkov .. čudovita porodna zgodba in sploh ni dolga, sem jo prebrala v šusu, me je kar vleklo in ne bi imela nič proti, če bi je bilo še enkrat toliko In zdaj berem HD-jin komentar na tvojo zgodbo in se v solzah smejim - HD, moj bi isto rekel, če bi me videl (kva se pa ti spet dereš) in tudi jaz sem pri vožnji z rešilcem še glavo bolj pribižala ekranu, da ja ne bom kaj spustila Umpa, ti si res carica marica - krasna pesmica o Luki in Živi se režim ko pečen mačk ... in po tvojem opisu vseh bejbik tu gor, ki so ti pri srcu - spet joooookaaaaam Tudi ti si nam vsem, sem prepričana, postala ljuba - tvoj humor, navihanost, optimizem, pa knjigica in ljubezen do Lukca ... brez tebe naš RR ne bi bil to, kar je. mirjam80 - lepo, lepo, lepo A reeeeeees??? Prav mahali ste možeku? To čist res al si hotla s tem povedat, da ste nasproti P doma? Smrtonosno orožje - sem ravno prej z dragim ugotovila, da ga znava že skoraj na pamet, pa je še kar super gledat ... norca sta, oba! Meni pa je podpis od rovarke všeč (BC), pa od ... Kali in sklanjatev ... tu sem tudi jaz vedno dobro skozi prišla mojcek1 - like it obe sta hudi, prva še malček bolj pikantna in 100% resnična ... pa tud druga je "marsikje" resnična IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Night, night! tale fotka pa je genau za nas julijke bravo metuljčica Ne, sam to pa ni več res ... ne morem verjet, kako podobnih misli sva si s HD ... vedno skoraj isto hočem pokomentirat stvari ... Umpa - se še zelo dobro spomnim tvoje porodne zgodbe ... ne vem zakaj mi je tako ostala v spominu. Ko sem jo spet brala, sem si rekla: ja, ja, to pa že vem Jaooooo Umpa, ne bi verjela, da je res, če ne bi rekla ... kakšne dogodivščine si pa ti dala skozi... jao jao jao mojcek, a imaš izkušnje z žensko????? Joj, rovarka, kar mravljinci so mi šli po telesu, ko sem si predstavljala, da si se sama peljala rodit? Kaj nisi nikogar imela, da bi te peljal???? Joooooooj, bogica nooooo! Umpa .... nisi dojela koncepta mikrofona ... ahahahahahah... umiram umiram Blacky in levinja, oprostita, ampak vajini zgodbi preberem jutri ... grem zdaj še malo ponovit, da bom jutri razturala (sicer slabo kaže, ker mi je zmanjkalo časa) ... nočko ...
< Sporočilo je popravil karamela6 -- 20.1.2009 0:00:09 >
|