|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
19.1.2009 23:18:54   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, sem mislila kaksen link do skupine, kjer si plesala. Ma, ni panike. Povej, kako ti je slo? Se znas? Je tezko? Meni izgledajo blazno sexy tiste plesalke, samo meni pa ne gre glih tko gladko - manjka vaje, I guessuser posted image

ahhhh ni linka ... sicer sem kao bila v neki skupini, ampak so nas tiste, ki so že obvladale, odrinile na stran, žal ... itak sama pri sebi vem, da nisem bila dovolj dobra, poleg tega imam obupno tremo pred nastopi. Doma imam sicer en posnetek kvazi nastopa, ampak mi je bolj v sramoto kot ne user posted image   to je bilo bolj za mojo dušo, ker obupno rada plešem, pa muzika mi je na kožo pisana. Treba je pa res izredno veliko vaje, preden obvladaš. Lahko pa napopam link od ameriške plesalke Rachel, ki jo zelo zelo zelo občudujem http://www.youtube.com/watch?v=1JoTGklpzsw&feature=related

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

sem spregledala prej...jaz sem tudi trenirala orientalske plese...

Ooo, se ena orientalka. Mirjam & Majuska, morda bi se pa zmenile, da bi vidve vodili orientalske plese za julijske cvekice?

si pa za hece ... v nekaj letih sem postala tako štorasta (pa še zredila sem se), da niti pomisliti ne smem na kaj takega. lahko se zmenimo le za kak arabian dance party user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 23:21:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 23:27:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3778
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 23:28:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3779
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 23:28:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3780
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 23:29:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3781
19.1.2009 23:29:18   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

da še mal popestrim...

si predstavljate, da gre 30 dijakov in dijakinj v bolnico za duševno prizadete... od 30 pa en moški ravno vas najde, prileti s polnim zaletom do vas, vas objame, dvigne visoko v zrak in objema objema objema 5 minut kot da ste 5letna punčka...

Potem greste v psihiatrično bolnico... spet 30 dijakov in dijakinj... hodite en za drugim skozi vrata, pri katerih sloni en že na pogled odsoten moški.. prvih 15 pride normalno mimo, ko pa pridete na vrsto ve, moškemu odpipa in vas začne na polno ljubčkat po obrazu, objemat, dobesedno "pure love", dokler ga prisotna sestra ne obvlada??

Potem greste en dan po cesti, kjer vas ustavi starejši moški in vam s palico prepreči pot naprej in potem ga morate pol ure poslušat, kako naklada o slovenkah, prijaznosti, blabla, ker se bojite da je duševno neuravnovešen in ne upate storit koraka.

En dan s prijateljico štopata, čeprav VEDNO sedite zadaj, se tokrat vsedete spredaj, če do sedaj ni bilo nič narobe, tudi zdaj ne bo in ne mine pol minute, pa se začne tip zelo zanimat za barve dlak vašega mednožja, če lahko pokažete itd...

En dan gresta s prijateljico po cesti, sredi marca, ustavi vaju starejši moški, vošči vsaki novo leto user posted image in govori, da vaju želi za ženi in ko se mu končno izmuzneta in hitro letita naprej, vaju že čaka z avtom na naslednjem ovinku, da še enkrat vošči novo leto.

Jaz sem magnet za probleme, majkemi.

OMG! Rahlo srhljivo.

zdaj pa še samo čakam, da levinja kero pihne. En večer sem se tak narežala tukaj, da sem se še naslednji dan jokala zraven, ko sem dragemu razlagala.....najbolj se spomnim une omike, ko se je tvojmu zadaj v avto vsedla, pa rekla...ja pa kje ste vsi?! user posted image user posted image user posted image

Pa dajjjjjjjj, zdaj pa si me spet spomnila na to.user posted image user posted image user posted image  Še moj se je jokal od smeha, ko sem mu razlagala. Se je kar nalezel od mene, ker sem se tak režala kot pokjen pisker.user posted image user posted image  Pa Lumpo z onim slepcem.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3782
19.1.2009 23:32:48   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

OMG user posted image user posted image

ne morem verjet?! ki je bil ata rovar?! v službi?!

ata rovar je šel od doma, torej v službo (stran 70 km) 15 min pred mojim prvim popadkom. Ma, nisem ga hotla gnjavituser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3783
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 23:35:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
19.1.2009 23:38:44   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

pa jaz ne vem, a sem bla res tak "srečen"(priden) otrok, al kaj mi je blo...jaz se pa takih prigod sploh ne spomnim, al pa se mi niso zgodile?!

ne sekiraj se, še tukaj se javlja enauser posted image

ful rada berem vaše prigode, to je moglo bit zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3785
19.1.2009 23:43:12   
Blacky30
Ma jaz se spomnim, da sem enkrat s stricem šetala po Lentu, bil je ravno Festival Lent pa imeli so neke dirke na Dravi z onimi skuterji. Na drugi strani ceste pa vse polno kafičev, picerij. In jaz zijalo, valjda, sem gledala tja, če bi koga poznala, pa iz radovednosti po hrani, ki je dišala mimo in naenkrat......BUM....tresk, z levo stranjo glave v kandelaber oz. prometni znak in to tak močno, da je tak počilo, da so vsi pozijali proti meni, potem pa me je še na rit zabrisalo od sile, tak da če kdo ni videl trka slučajno, je definitivno videl mene na tleh. Stricu je bilo tako nerodno, da je šel kar naprej, kot da nisem z njim, pa se režal zraven. Saj prvi moment se je ustrašil, potem pa je videl, da sem ok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
19.1.2009 23:43:37   
rovar_ka
Zimska in Lanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.1.2009 23:44:32   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Stricu je bilo tako nerodno, da je šel kar naprej, kot da nisem z njim, pa se režal zraven. Saj prvi moment se je ustrašil, potem pa je videl, da sem ok.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 23:46:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3789
19.1.2009 23:47:12   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
evo spet sem bla pridna...
in after:
user posted image

Všeč zelo user posted image A to si un rumen "selotejp" gor nalimala, pa vmes pobarvala? In kako ti je ratal tako naravnost ga nalimat? Well done!!! Aha, vidim, da te vse to sprašujejo. user posted image

Umpa user posted image user posted image user posted image Ti imaš zdaj svojo družinico, dragega in Lukca! Da se vi razumete - to je najbolj pomembno. Vem pa, da je težko in mi je zelo žal, da je tako.

rebeca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem porabila že cel paket robčkov .. čudovita porodna zgodba user posted image in sploh ni dolga, sem jo prebrala v šusu, me je kar vleklo in ne bi imela nič proti, če bi je bilo še enkrat toliko user posted image In zdaj berem HD-jin komentar na tvojo zgodbo in se v solzah smejim - HD, moj bi isto rekel, če bi me videl (kva se pa ti spet dereš) user posted image in tudi jaz sem pri vožnji z rešilcem še glavo bolj pribižala ekranu, da ja ne bom kaj spustila user posted image

Umpa, ti si res carica marica - krasna pesmica o Luki in Živi user posted image se režim ko pečen mačk ... in po tvojem opisu vseh bejbik tu gor, ki so ti pri srcu - spet joooookaaaaam user posted image Tudi ti si nam vsem, sem prepričana, postala ljuba - tvoj humor, navihanost, optimizem, pa knjigica in ljubezen do Lukca ... brez tebe naš RR ne bi bil to, kar je.  user posted image user posted image

mirjam80 - lepo, lepo, lepo user posted image user posted image A  reeeeeees??? Prav mahali ste možeku? To čist res al si hotla s tem povedat, da ste nasproti P doma?

Smrtonosno orožje - sem ravno prej z dragim ugotovila, da ga znava že skoraj na pamet, pa je še kar super gledat ... norca sta, oba! user posted image

Meni pa je podpis od rovarke všeč (BC), pa od ...

Kali in sklanjatev ... tu sem tudi jaz vedno dobro skozi prišla user posted image

mojcek1 - like it user posted image user posted image user posted image obe sta hudi, prva še malček bolj pikantna in 100% resnična user posted image   ... pa tud druga je "marsikje" resnična

user posted image

Night, night!

tale fotka pa je genau za nas julijke user posted image user posted image user posted image bravo metuljčicauser posted image

Ne, sam to pa ni več res ... ne morem verjet, kako podobnih misli sva si s HD ... vedno skoraj isto hočem pokomentirat stvari ...

Umpa - se še zelo dobro spomnim tvoje porodne zgodbe ... ne vem zakaj mi je tako ostala v spominu. Ko sem jo spet brala, sem si rekla: ja, ja, to pa že vem  user posted image

Jaooooo Umpa, ne bi verjela, da je res, če ne bi rekla ... kakšne dogodivščine si pa ti dala skozi... jao jao jao user posted image

mojcek, a imaš izkušnje z žensko?????

Joj, rovarka, kar mravljinci so mi šli po telesu, ko sem si predstavljala, da si se sama peljala rodit? Kaj nisi nikogar imela, da bi te peljal???? Joooooooj, bogica nooooo! user posted image user posted image user posted image

Umpa .... nisi dojela koncepta mikrofona ... ahahahahahah... umiram umiram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky in levinja, oprostita, ampak vajini zgodbi preberem jutri ... grem zdaj še malo ponovit, da bom jutri razturala (sicer slabo kaže, ker mi je zmanjkalo časa) ...

nočko ...

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 20.1.2009 0:00:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 3790
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 23:47:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3791
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 23:51:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3792
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 23:54:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3793
19.1.2009 23:55:37   
rovar_ka
levinjauser posted image za zgodbico in dretjeuser posted image

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 19.1.2009 23:56:20 >

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
19.1.2009 23:58:04   
rovar_ka

evo, vam še 1 smejalna za lepe trebušne mišice user posted image

od tete sem dobila 1 tako fajno srebrno zadevo za risanje tatoo-jev, ki se pod neonskimi lučmi svetijo....vauuuuuuuuu user posted image

takrat smo še hodili v yucatana (za vse ne-mb-jevke, to je bila tisti čas najbolj popularna diskoteka) in seveda je to treba probat

ker pa je bilo take lepe srebrne barve..levinja dobi idejouser posted image ......levinja bo imela srebrni make-up na očeh user posted image

izpadlo je noro dobro..user posted image ..pridemo v yucatana.....jaz prva hodim v naši četici in mene ljudje ful gledajo..meni ni jasno zakaj user posted image ..

jaz se obrnem, da nekaj vprašam ostale.....ko jih hoče zadet kap..bila sem ko alienska pandauser posted image ....veste kako sveti neonska luč in jaz uboga revica okrog oči namazana s tistim srebrnim.....user posted image user posted image

zdaj vsaj vem, zakaj so me vsi tako gledali user posted image

si sploh nočem predstavljat, kakšna sem mogla bit

OMG user posted image

hahaha, škoda da nimaš kake slike, po moje si bla prav hudauser posted image Folk si je tak mislo: kaj te s toto je...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3795
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 0:01:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3796
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 0:02:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 0:04:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 0:04:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
20.1.2009 0:06:09   
rovar_ka

lumpa, ti so moja soul mate...user posted image

rovarka, kaj je ati rovar  potem za tabo priletel s službenim avtom in lučkami ter sireno? user posted image

neeeuser posted image tako kot je prišel v službo je tudi odšel. Pa vrtnico mi je prinesel v porodnouser posted image

Mi je pa medtem mama delala družbo oziroma je potem kr ostala do konca poroda. Ful lepouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......