Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANŽE IN ANEJA ZA 8 MESECEV VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, tudi Varja se je danes ponoči drla in to kar naenkrat, da sem se ustrašla....... še do sape ni mogla boga. mogoče je kaj sanjala zobki prodirajo Pri nas so zobki. Za vas pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Glede hrane pa PONOCI (22 - 6.30 ) JE SPIL 840 ml AM Sedaj pa spet noce jest??Jaz sem pa spet cist hin ker celo noc samo mleko stimam pa steklenicke pomivam.... Bi pa z veseljem prisla na cvek, hvala za povabilo. Sam kaj cmo mal delec je Vidim, da je tvoj zamenjala dnevno hranjenje za nočno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Imam avto in mozevo kartico he,he.... Samo po mili volji bo še mogla zapravljat, a vem da to ne gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Videk še skoz spi, to še od včeraj zvečer. Slišim pa, da nekaj kašlja, upam, da se mu ne kuha kaj, ker tako dolgo že lep čas ni spal. Sedaj pa si grem skuhat kavico, pa za nazaj je ogromno za prebrat. Je bi namreč ati včeraj doma, pa me je uspel že na vse zgodaj razkurit, tako da sma se danes poslovila samo z hladnim adijo. Upam, da bosta vidva pošlihtala tole.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Noč minila standardno, le mene se nekaj po malem loteva in me glava boli pa grlo, pa malo kiham. Upam, da ne obležim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz pa ne vem kaj se z Manco dogaja zadnja 2 dni. Sam če ima mal časa, da ne ve kaj bi počela se vsede in da palec v usta in cuza palec Kva je zdej to? Probaj ji zamotit roke, da se ti ne bo navadila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kako smo si različni. Meni je bil Matej ko je bil star 20 let bolj všeč, ker je imel le malo dlak, sedaj je pa kot medved
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:08:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil jutro vidim da čvek odpade, škoda. Žan , pozdravi se, ker Aneja je že vsa nestrpna da te vidi. Manca tudi he he postavite se v vrsto Barbaw, za - kg. Z mano ni pa nič . Kaj pa tebe muči? rabi brco v rit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:11:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Vsem vam zelim lep dan...in vam posiljam soncek Joj ko vsa mao tega vašega sončka prišlo do nas
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:11:11
|
|
|
|
tally
|
barbaw ti si nas čisto zbombardirala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:11:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Vsem vam zelim lep dan...in vam posiljam soncek Joj ko vsa mao tega vašega sončka prišlo do nas pa še do nas imamo meglo in dežžžžžž
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:11:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw ti si nas čisto zbombardirala , še nisem iz prakse
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:12:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dober dan, naša noč je bila superrrrrr. spala je do 4 brez zbujanja potem popila 100ml am in spala do 7. zgleda da je bilo res kaj na sadju in kosmičih, da jo je tako napenjalo. pridna punca gggggggggg , 8huuu m gfhbvdrdrb vdr pozdravček od Emilije Žanko in vsi ostali bubančki veliki in mali veliko za čimprejšnje okrevanje. moj je šel notarju in upam da bo stvar danes zaključena, da končno izplačamo stanovanje, potem pa v akcijo za opremo . Upam da res stvar zaključite, potem pa gasa po opremo grem malo za nazaj prebrat.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:12:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Vsem vam zelim lep dan...in vam posiljam soncek Joj ko vsa mao tega vašega sončka prišlo do nas pa še do nas imamo meglo in dežžžžžž mi imamo trenutno le temne oblake
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:13:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz pa ne vem kaj se z Manco dogaja zadnja 2 dni. Sam če ima mal časa, da ne ve kaj bi počela se vsede in da palec v usta in cuza palec Kva je zdej to? mogoče si čoha dlesni, nejc si celo roko not tišči in riba dlesni. ma sej sem že pomislila na to, sam kaj pa vem pol ko se pa sama odloči da je dost, pa gre naprej "po svojih opravkih"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:13:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Vsem vam zelim lep dan...in vam posiljam soncek Joj ko vsa mao tega vašega sončka prišlo do nas pa še do nas imamo meglo in dežžžžžž mi imamo trenutno le temne oblake pri nas pa ful dež naliva in kar vidno pobira sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:14:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej barbaw zgleda da tudi dedci donc ne bojo pomagal Nč, jz grem zdej res Manco skopat in probat dat spat pa pridem pol mal nazaj pogledat če bo še katera kej čivknila Ti kar porihtaj Mančito, da jo malo zmatra in hitro zaspi. Evo, Mančita skopana, nafutrna (beri: pojedla 260ml vode + AM ) in sedaj panča. Sedaj pa samo upam, da ne bo alarm čez uro Ko sem se diskonektala iz RR se je že prvič vklopil alarm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:15:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes mi je bilo in je ful komentarjev, če jih bo katera brala, če ne pa kar preskočite. Bo potem en cajt mir pred mano. ma ne no, pol bo dolgčas, če te ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:15:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Joj kolk dež lije pri nas No se pa vidi, da sneg kar vidno pobira No naša noč je bila nekoliko boljša. Samo 3x budnica pa še to je hitro nazaj zaspala. Najhuje je bilo ko sem se ravno iz RR poslovila, kliknem na RR un križec za zapret okno pa tak zverinski jok, da se jo je po moem dol v vas slišalo . No sam smo tudi to uredili in ta ko sva ponačali z vmesnimi budnicami do 7.30 Mi imamo že pravo pomlad. Še nisem slišala januarja tako ptičke pet. Snega je glih za vzorec. Pri nas bi utonili, če bi se pokazali na plano, tako dež naliva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:16:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz pa ne vem kaj se z Manco dogaja zadnja 2 dni. Sam če ima mal časa, da ne ve kaj bi počela se vsede in da palec v usta in cuza palec Kva je zdej to? Probaj ji zamotit roke, da se ti ne bo navadila. Sej jo, sam nič ne pomaga. Če ji pa probam prs ven potegnit ga pa kot vakum da nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:17:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil jutro vidim da čvek odpade, škoda. Žan , pozdravi se, ker Aneja je že vsa nestrpna da te vidi. Manca tudi he he postavite se v vrsto He he, vide se postavita v vrsto Barbaw, za - kg. Z mano ni pa nič . Kaj pa tebe muči? rabi brco v rit pazi da je ti ne dobiš od nje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:30:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo vam pripopam par slikic, kako naša Manca zjutraj napade škatljo z igračami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:31:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej barbaw zgleda da tudi dedci donc ne bojo pomagal Nč, jz grem zdej res Manco skopat in probat dat spat pa pridem pol mal nazaj pogledat če bo še katera kej čivknila Ti kar porihtaj Mančito, da jo malo zmatra in hitro zaspi. Evo, Mančita skopana, nafutrna (beri: pojedla 260ml vode + AM ) in sedaj panča. Sedaj pa samo upam, da ne bo alarm čez uro Ko sem se diskonektala iz RR se je že prvič vklopil alarm Tolaži se kot jaz, da vse enkrat mine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:31:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes mi je bilo in je ful komentarjev, če jih bo katera brala, če ne pa kar preskočite. Bo potem en cajt mir pred mano. ma ne no, pol bo dolgčas, če te ne bo nekaj delam zraven in pospravljam, zdaj pa je alarm
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?