Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:34:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Kofe za vse. Peč je zakurjena, da nam bo toplo. Spanje je blo zadovoljivo. Mamo že 6. zobek , si nism mislna, da bo tko hitro k včeri ni še nč kazalo da bo. Pr nas je dež. Groza in to vreme. VSE NAJBOLJŠE ANEJA IN ANŽE ZA 8 MESCEV. Tko, zdej greva z Vidkom pa k babici na kavico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:34:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Noč je bila boljša od prejšnjih, samo če vse skupaj zajamem pa ne vem, če je bilo boljše. Ko sem šla ob 22h spat nisem zaspala, ker se je Maja 5x zbudila v pol ure. Potem se je drla kot žival, meni se je pa mešalo od jeze in utrujenosti. Pri atiju se je še bolj drla tako da ni bilo druge kot da sem jo vzela iz posteljice in je bila pokonci do cca 00.45. Ko je bila budna je klicala mama mama in se smejala. Zdaj še spi in upam, da bo še spala ko se vrnem iz vrtca. Barbaw upam, da to obdobje kmalu mine Vaga kaže vsega skupaj -4,1kg. Sem kar ponosna nase. Berem kasneje. Uživajte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:35:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Manca, pejd se sama kopat, mami nima časa Tale je hot, sam bi mu glavao zamenjala. Davida ne maram Bjak.... jaz imam boljsega doma Men niso vsec depilirani moski, razen pod pazduho pa tam spodaj....po prsih pa nogah pa mora bit mal kosmat... kako smo si različni. Meni je bil Matej ko je bil star 20 let bolj všeč, ker je imel le malo dlak, sedaj je pa kot medved ljubavni tepih je zakon Sej vse v merah normale..prov kosmat ko medved mi pa tud ne bi bil vsec... Mah kakor koli... moj Medi je zame najlepsi Sploh danes ga imam zelo rada ko je pustil avto doma pa mastercard a veš da imam jaz še od petka njegovo kartico...hmmmmmmmmm počasi mi začenja domišlija delovati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:36:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila malo boljša od prejšnje ,je malo manj kašljal,enkrat ga je še ati prišel uspavat,ker sem bila jaz že čisto fertig.Sva imela zjutraj že inhalacije,potem je pa že eno kitico odspal.Danes bo verjetno še bolj spal,ves utrujen od zbujanja in kašljanja ponoči Upam, da bo čez dan res bolje spal, mami ti si pa tudi odpočij. SEm klicala P in imava v četrtek kontrolo. Včeraj smo bili toliko pri P,da danes že mene grlo boli,pa že dobra sem bila Ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:37:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Joj kolk dež lije pri nas No se pa vidi, da sneg kar vidno pobira Pri nas je pa tak sonček in tako toplo, da bova z Galom lahko kar nekaj časa zunaj rogovilila. No naša noč je bila nekoliko boljša. Samo 3x budnica pa še to je hitro nazaj zaspala. Najhuje je bilo ko sem se ravno iz RR poslovila, kliknem na RR un križec za zapret okno pa tak zverinski jok, da se jo je po moem dol v vas slišalo . No sam smo tudi to uredili in ta ko sva ponačali z vmesnimi budnicami do 7.30 Super za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:37:29
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7, pol skute je že napredek, jaz si kar ne upam dat GH je spila ob 8h 150AM in sedaj čakam do malo pred 11h, ko fre spat, da ji dam sadje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:37:30
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Manca, pejd se sama kopat, mami nima časa Tale je hot, sam bi mu glavao zamenjala. Davida ne maram Bjak.... jaz imam boljsega doma Men niso vsec depilirani moski, razen pod pazduho pa tam spodaj....po prsih pa nogah pa mora bit mal kosmat... kako smo si različni. Meni je bil Matej ko je bil star 20 let bolj všeč, ker je imel le malo dlak, sedaj je pa kot medved ljubavni tepih je zakon Sej vse v merah normale..prov kosmat ko medved mi pa tud ne bi bil vsec... Mah kakor koli... moj Medi je zame najlepsi Sploh danes ga imam zelo rada ko je pustil avto doma pa mastercard a veš da imam jaz še od petka njegovo kartico...hmmmmmmmmm počasi mi začenja domišlija delovati Opa, to pa je nevarno. A si kupila kruhomat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:38:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mj h,k khpšn c-ćy,<<<<<<<<<<<<<<<29' ppmonbv<dtrRqs--.+ OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJM,. >Bh PI OP'4'ČLK<----------------.......................JM UB Evo to so pa jutranji pozdravčki Mance za vse hroščke ngbbd oKIOUUZUH B,MJUNCJMNMBG FIKKJL. M
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:39:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Manca, pejd se sama kopat, mami nima časa Tale je hot, sam bi mu glavao zamenjala. Davida ne maram Bjak.... jaz imam boljsega doma Men niso vsec depilirani moski, razen pod pazduho pa tam spodaj....po prsih pa nogah pa mora bit mal kosmat... kako smo si različni. Meni je bil Matej ko je bil star 20 let bolj všeč, ker je imel le malo dlak, sedaj je pa kot medved ljubavni tepih je zakon Sej vse v merah normale..prov kosmat ko medved mi pa tud ne bi bil vsec... Mah kakor koli... moj Medi je zame najlepsi Sploh danes ga imam zelo rada ko je pustil avto doma pa mastercard a veš da imam jaz še od petka njegovo kartico...hmmmmmmmmm počasi mi začenja domišlija delovati Opa, to pa je nevarno. A si kupila kruhomat? ne še, ga bo možek, ker je moje finančno stanje na psu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:39:08
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz pa grem sedaj mojega čmrleka zbudit, ker je sumljivo, da spi še od včeraj. Ne bo potrebno, ga že slišim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:41:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jutro! Videk še skoz spi, to še od včeraj zvečer. Slišim pa, da nekaj kašlja, upam, da se mu ne kuha kaj, ker tako dolgo že lep čas ni spal. da ti ne bo zbolel! Pa priden da tako dolgo panča!!! Sedaj pa si grem skuhat kavico, pa za nazaj je ogromno za prebrat. Je bi namreč ati včeraj doma, pa me je uspel že na vse zgodaj razkurit, tako da sma se danes poslovila samo z hladnim adijo. Bosta bolj medena, ko se za vikend vrne domov
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:42:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Vidim, da je bil večerni čvek v polnem zagonu in bom imela dosti branja Spali smo kot ponavadi: za en Potem pa je Gregi ravno mrknil in je malo pred poltretjo klical šofer iz službe... Ojej No, v glavnem: danes gremo k bioenergetiku, last hope, kaj naj rečem Bomo držali pestke, da bo pomagalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:42:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mj h,k khpšn c-ćy,<<<<<<<<<<<<<<<29' ppmonbv<dtrRqs--.+ OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJM,. >Bh PI OP'4'ČLK<----------------.......................JM UB Evo to so pa jutranji pozdravčki Mance za vse hroščke ngbbd oKIOUUZUH B,MJUNCJMNMBG FIKKJL. M Ti so pa najbrž od Gala?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:44:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, upam, da se danes bolje počutiš Hvala Špelin@ , veš še kar ne dojemam in se ne morem sprijazniti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:45:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo sem ze na 150 strani Upam da mi uspe cez vse priti, ker se mi mudi v trgovino. Imam avto in mozevo kartico he,he....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Noč je bila boljša od prejšnjih, samo če vse skupaj zajamem pa ne vem, če je bilo boljše. Ko sem šla ob 22h spat nisem zaspala, ker se je Maja 5x zbudila v pol ure. Potem se je drla kot žival, meni se je pa mešalo od jeze in utrujenosti. Pri atiju se je še bolj drla tako da ni bilo druge kot da sem jo vzela iz posteljice in je bila pokonci do cca 00.45. Ko je bila budna je klicala mama mama in se smejala. Zdaj še spi in upam, da bo še spala ko se vrnem iz vrtca. Barbaw upam, da to obdobje kmalu mine Vaga kaže vsega skupaj -4,1kg. Sem kar ponosna nase. Berem kasneje. Uživajte! Kako sem pa tole spregledala. barbaw upam da se cez dan spocijes in miljon telih za izgubljene kilograme~~~!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Manca, pejd se sama kopat, mami nima časa Tale je hot, sam bi mu glavao zamenjala. Davida ne maram Bjak.... jaz imam boljsega doma Men niso vsec depilirani moski, razen pod pazduho pa tam spodaj....po prsih pa nogah pa mora bit mal kosmat... kako smo si različni. Meni je bil Matej ko je bil star 20 let bolj všeč, ker je imel le malo dlak, sedaj je pa kot medved ljubavni tepih je zakon Sej vse v merah normale..prov kosmat ko medved mi pa tud ne bi bil vsec... Mah kakor koli... moj Medi je zame najlepsi Sploh danes ga imam zelo rada ko je pustil avto doma pa mastercard a veš da imam jaz še od petka njegovo kartico...hmmmmmmmmm počasi mi začenja domišlija delovati Pusti domisljijo za ponoc... zdej sibej in udejanji prakso
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7, pol skute je že napredek, jaz si kar ne upam dat GH je spila ob 8h 150AM in sedaj čakam do malo pred 11h, ko fre spat, da ji dam sadje. ja je napredek če gledam zadnje par dni ko do 12 ni hotla nč.Jest ji sploh ne bom nč kuhala, sm raj vzela iz skrinje, ker se mi zdi brezveze neki pacat pa da pol spet ne bo jedla..poročaj kako bo Alja jedla. o videk pa že 6. zobek Jest pa mislim da ma Gaja sor, nism sigurna, ji mažm z dektarinom.Sej verjetn ni nč narobe če jo tud če niosm sigurna al kako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:49:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mj h,k khpšn c-ćy,<<<<<<<<<<<<<<<29' ppmonbv<dtrRqs--.+ OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJM,. >Bh PI OP'4'ČLK<----------------.......................JM UB Evo to so pa jutranji pozdravčki Mance za vse hroščke ngbbd oKIOUUZUH B,MJUNCJMNMBG FIKKJL. M Ti so pa najbrž od Gala? Aha , mu je uspelo prej poslati kot sem jaz uspela kometirati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:49:53
|
|
|
|
sesil
|
jutro vidim da čvek odpade, škoda. Žan , pozdravi se, ker Aneja je že vsa nestrpna da te vidi. Barbaw, za - kg. Z mano ni pa nič . Kako gre pa ostalim?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:50:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jz pa ne vem kaj se z Manco dogaja zadnja 2 dni. Sam če ima mal časa, da ne ve kaj bi počela se vsede in da palec v usta in cuza palec Kva je zdej to?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:50:51
|
|
|
|
Anitka
|
Aja, Videk za zobek. Zdaj greva pa papat z Galom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo Omar je previt in preoblecen (vsak dopoldan ga nadeva tja do sred hrbta potem cez dan pa v mejah normale) sedaj sem mu dala cist tekoco mlecno rizevo kasico za spit in bo zaspal inshallah.. Jaz pa vmes pospravim stanovanje in skuham kosilo, ce bo slucajno gospod **** junior pri volje za jest ko se zbudi in pol sibam... Vsem vam zelim lep dan...in vam posiljam soncek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:59:07
|
|
|
|
tally
|
dober dan, naša noč je bila superrrrrr. spala je do 4 brez zbujanja potem popila 100ml am in spala do 7. zgleda da je bilo res kaj na sadju in kosmičih, da jo je tako napenjalo. gggggggggg , 8huuu m gfhbvdrdrb vdr pozdravček od Emilije Žanko in vsi ostali bubančki veliki in mali veliko za čimprejšnje okrevanje. moj je šel notarju in upam da bo stvar danes zaključena, da končno izplačamo stanovanje, potem pa v akcijo za opremo . grem malo za nazaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:59:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz pa ne vem kaj se z Manco dogaja zadnja 2 dni. Sam če ima mal časa, da ne ve kaj bi počela se vsede in da palec v usta in cuza palec Kva je zdej to? mogoče si čoha dlesni, nejc si celo roko not tišči in riba dlesni.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?