Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:05:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Aha tilci vidim, da ti je ze Estrella odgovorila.Hvala ti vseeno No moj ima laringitis pa nic ne kaslja in nic ne piska. Ima samo vnete glasilke in je hripav... Pediatrinja pravi da bo minilo samo od sebe ... Ja sem brala,da nekje do 8.leta to mine Samo tvoj ima pa kar hudo obliko... po tvojem opisu. da se cim prej pozdravite Kakor sem brala,so baje še hujše oblike,ko še dihati ne morejo Evo sem ze na 150 strani Upam da mi uspe cez vse priti, ker se mi mudi v trgovino. Imam avto in mozevo kartico he,he....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:06:37
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz sem ok, mene se vročina ni prijela, le slabo počutje, z nosu mi teče..... otroka sta šla danes v vrtec, ker sta bila včeraj brez vročine....upam, da me ne bodo spet klicali. še vedno pa kašljata, pa iz nosu jima teče.....pa moj je danes šel v službo. Varja pa še spi, bom videla ko vstane kaj bo. Jo bom pa kasneje peljala v varstvo, da bom doma kaj naredila za biznis....pospravljanje bo še počakalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ful dobre ampak drage. Wauuuuuu svetske sanke, kaj vse ze danes ne izdelujejo Ko smo bili mi mali smo imeli samo lesene pa smo jih z voskom mazali da je bolj letelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Manca, pejd se sama kopat, mami nima časa Tale je hot, sam bi mu glavao zamenjala. Davida ne maram Bjak.... jaz imam boljsega doma Men niso vsec depilirani moski, razen pod pazduho pa tam spodaj....po prsih pa nogah pa mora bit mal kosmat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:12:47
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Videk še skoz spi, to še od včeraj zvečer. Slišim pa, da nekaj kašlja, upam, da se mu ne kuha kaj, ker tako dolgo že lep čas ni spal. Sedaj pa si grem skuhat kavico, pa za nazaj je ogromno za prebrat. Je bi namreč ati včeraj doma, pa me je uspel že na vse zgodaj razkurit, tako da sma se danes poslovila samo z hladnim adijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:14:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Manca, pejd se sama kopat, mami nima časa Tale je hot, sam bi mu glavao zamenjala. Davida ne maram Bjak.... jaz imam boljsega doma Men niso vsec depilirani moski, razen pod pazduho pa tam spodaj....po prsih pa nogah pa mora bit mal kosmat... kako smo si različni. Meni je bil Matej ko je bil star 20 let bolj všeč, ker je imel le malo dlak, sedaj je pa kot medved
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:15:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa začel med jedjo delati nekaj podobnega dežku, in to res medtem ko ima žlico v ustih....in potem si lahko predstavljate, kako hrana šprica povsod naokoli.... je prov smešen ko se mu vidi da mu je full fino da je nekaj novega pogruntal Upam da ga kmalu mine Naša tudi to počne na čase. HB jo je že več ali manj minilo Aja, pa vedno ko mu za kakšno stvar rečem NE, tega pa ne smeš, in seveda moram ta NE ponavljat ene miljonkrat... se začne režat...mu je full smešno....je začel nagajat vragec mali Aha, ker točno ve, kaj pomeni in naredi ravno obratno
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:16:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Videk še skoz spi, to še od včeraj zvečer. Slišim pa, da nekaj kašlja, upam, da se mu ne kuha kaj, ker tako dolgo že lep čas ni spal. Sedaj pa si grem skuhat kavico, pa za nazaj je ogromno za prebrat. Je bi namreč ati včeraj doma, pa me je uspel že na vse zgodaj razkurit, tako da sma se danes poslovila samo z hladnim adijo. Saj bo bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:17:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kako smo si različni. Meni je bil Matej ko je bil star 20 let bolj všeč, ker je imel le malo dlak, sedaj je pa kot medved
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANŽE IN ANEJA ZA 8 MESECEV VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!! TUD OD NAS...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Vidim, da je bil večerni čvek v polnem zagonu in bom imela dosti branja Spali smo kot ponavadi: za en Potem pa je Gregi ravno mrknil in je malo pred poltretjo klical šofer iz službe... No, v glavnem: danes gremo k bioenergetiku, last hope, kaj naj rečem No jaz sem cist adijo pa ne vem, kaj pa je Gregiju Zakaj gre k bioenergetiku?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:19:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ne ni mu vroce, spodaj ima body s kratkimi rokavi in pa nogavicke cez pa trenerko in majcko. V stanovanju pa imamo sedaj pozimi cez dan od 18 -20 stopinj. Ker je dan kratek in se ves ta beton ne more segreti na zunanjo temperaturo pa ponoci se shladi zunaj na 10 stopinj, potem imamo povsod razen v spalnicah po tleh keramiko, kar naredi vse skupaj se bolj hladno... Po pravici povedano si niti predstavljati nisem znala kako toplo imate sedej pri vas, samo ko si pisala, da imate čaz dan zunaj 26 stopinj se mi je zdelo, da je veliko oblečen, no ja, samo naši je itak skozi vroče, tako da ne znam za druge ravno prav presodit Ti povem da mu popoldan po 4 uri ko se stemni in shladi oblecem se zabice pa se eno majcko... Drugace pa komaj cakam pomlad...ker tud mene ponoci zebe ce sedim pred tv in sem nabavila en radiatorcek na elektriko in ga kar zalaufam tam po 7 uri zvecer... Si res nisem predstavljala, da se tako shladi Kar se tice pa perila : Razen sedaj pozimi je vedno suho v kaki urci ali dveh. Naprimer ko menjam posteljnino jo operem in ko obesim zadnjo rjuho lahko prvo ki sem jo obesila ze zacnem likat, tako hitro je suho. Tukaj v zraku ni vlage zato se tako hitro susi perilo. Madonca, hitreje kot v sušilcu
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:20:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo sem ze na 150 strani Upam da mi uspe cez vse priti, ker se mi mudi v trgovino. Imam avto in mozevo kartico he,he....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:20:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ful dobre ampak drage. Wauuuuuu svetske sanke, kaj vse ze danes ne izdelujejo Ko smo bili mi mali smo imeli samo lesene pa smo jih z voskom mazali da je bolj letelo Ja, to sem pa še jaz počela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:21:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Predvidevam, da čvek danes pri Žanu odpade?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:21:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz sem ok, mene se vročina ni prijela, le slabo počutje, z nosu mi teče..... otroka sta šla danes v vrtec, ker sta bila včeraj brez vročine....upam, da me ne bodo spet klicali. še vedno pa kašljata, pa iz nosu jima teče.....pa moj je danes šel v službo. Varja pa še spi, bom videla ko vstane kaj bo. Jo bom pa kasneje peljala v varstvo, da bom doma kaj naredila za biznis....pospravljanje bo še počakalo. SE ZATE KASSO IN ZA VSE TVOJE...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:21:59
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro! Noč minila standardno, le mene se nekaj po malem loteva in me glava boli pa grlo, pa malo kiham. Upam, da ne obležim. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANŽE IN ANEJA ZA 8 MESECEV VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!! Še do naju z Galom!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:22:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kako smo si različni. Meni je bil Matej ko je bil star 20 let bolj všeč, ker je imel le malo dlak, sedaj je pa kot medved
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:22:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mi še spimo od 21h in to brez zbujanj v kosu Sedaj samo še upam, da začne jesti normalno GH, vsaj kak obrok za spanje. In upam, da vam bo GH stekla prav kmalu. Kavica, čaj, kakav, kapučin................. Ooooooo, hvala za postrežbo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:24:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz sem ok, mene se vročina ni prijela, le slabo počutje, z nosu mi teče..... otroka sta šla danes v vrtec, ker sta bila včeraj brez vročine....upam, da me ne bodo spet klicali. še vedno pa kašljata, pa iz nosu jima teče.....pa moj je danes šel v službo. Varja pa še spi, bom videla ko vstane kaj bo. Jo bom pa kasneje peljala v varstvo, da bom doma kaj naredila za biznis....pospravljanje bo še počakalo. SE ZATE KASSO IN ZA VSE TVOJE... Še od naju z Manco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Manca, pejd se sama kopat, mami nima časa Tale je hot, sam bi mu glavao zamenjala. Davida ne maram Bjak.... jaz imam boljsega doma Men niso vsec depilirani moski, razen pod pazduho pa tam spodaj....po prsih pa nogah pa mora bit mal kosmat... kako smo si različni. Meni je bil Matej ko je bil star 20 let bolj všeč, ker je imel le malo dlak, sedaj je pa kot medved ljubavni tepih je zakon Sej vse v merah normale..prov kosmat ko medved mi pa tud ne bi bil vsec... Mah kakor koli... moj Medi je zame najlepsi Sploh danes ga imam zelo rada ko je pustil avto doma pa mastercard
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:26:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Noč minila standardno, le mene se nekaj po malem loteva in me glava boli pa grlo, pa malo kiham. Upam, da ne obležim. Se zate par
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:27:43
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro Spanje: lubi a tko dober uspaval da je zaspal mal čez 20h in spal do 9h, jedel ob 22.30 in 7h. Brala še nisemnič, ker rabim najprej kafe. Špelin@ musklfibra šeni, se pa počutim odlično..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 9:29:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ful dobre ampak drage. Wauuuuuu svetske sanke, kaj vse ze danes ne izdelujejo Ko smo bili mi mali smo imeli samo lesene pa smo jih z voskom mazali da je bolj letelo Ja, to sem pa še jaz počela Moram potem naložit naše fotografije, kako se Videk sanka z lesenimi sankami. Sem kupila tisto ograjico, pa mu ni nič manjkalo , še prav zaspal mi je revež na sankah
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?