|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
18.1.2009 12:49:50   
FLASK_A
Zdravo, bodoče nevesticeuser posted image

Samo sporočam, da imam na razpolago kup revij Moja poroka. Če katera želi kakšen izvod, naj mi na ZS javi koliko in kam naj jih pošljem. Revije seveda podarim, samo poštne stroške si pokrijete same.

LP,
Flask_a

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
19.1.2009 8:22:45   
zimbra
Pozdravljena Martina, ti se pa zadnje čase tako malo oglašaš...user posted image user posted image user posted image
Jup, v Dubaju se splača it malo v šoping. Sicer imajo enkrat januarja ali februarja "šoping festival" kjer dobiš stvari za skoraj zastonj, a tudi oktobra boš lahko uživala v sprehodu po trgovinah. Tam je res nešteto šoping centrov, in jaz sem uspela obiskati samo enih par pa sem bila tam en teden. Ogromne stavbe z ogromnim številom trgovin.. ni da ni. Pa če hočeš kaj zlatega, moraš nujno na tržnico zlata. user posted image Tam pa barantat. Meni je bil Dubaj zelo všeč, upam da bo tudi tebi.

Midva sva ravno v soboto naročila torto v Sladkaču. Oziroma rezervirala in zaarala termin. Izbrala sva okuse in zdaj nama bo gospa pripravila tiste tortice za pokušino, jih bova najprej probala nato pa naročila. Gotovo pa bo zgornja pomarančna, spodnja pa čokoladna (ker veliko ljudi ne je sadnih tort). Za okrasitev pa je dovolj če poveva en teden prej, pravi gospa. Moram zdaj malo pogledat na netu, če je kaj primernega. Tvoja torta izgleda čudovito. user posted image

Lyra, super za seznamček, me res čudi, da ob dveh malih sončkih uspeš še seznamčke urejat. Kako pa vama gre z pripravami? Še štiri mesece pa bo... joj, gre hitro čas. user posted image user posted image

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
19.1.2009 15:12:56   
lyra*
Ojla nevesticeuser posted image

Zoja je komaj zdaj zaspalauser posted image Se je ob 9ih zbudila in jo vse drugo bolj zanima kot pa spanjeuser posted image In pol seveda gleda okoli,se pogovarja z igračkami.. Zara pa itak zaspi takoj,ko jo dam v ležalnikuser posted image

Moram vam povedat,da mam svojo oblekcouser posted image user posted image user posted image Sem bila prejšnji teden v poročnem salonu in takoj kak sm jo oblekla sem dobila nek občutekuser posted image In yeeees končno jo mamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj grem še samo na lov za čevlji... Morajo bit čist taki kot sm si jih zamislila z 2cm petko.. Kje pa bom to dobila pa še sicer ne vem.user posted image

zimbra hja sm mogla najt čas za seznamčekuser posted image Ve ga niste poiskale in obnovile pa mi ni preostalo druga kot,da jaz stopim v akcijo.user posted image

Na poročno potovanje v tem letu še ne gremo.. Mogoče,ko bomo dobro premislili bomo mogoče  šli v ZDA ampak to bo vse prej kot pa poročno potovanjeuser posted image Čez par let pa tut razmišljamo kakšne Maldive al pa Bora Borauser posted image

em... V četrtek grema gledat za njegovo obleko. Bo imel kar črno. Nevem al naj ima belo kravato in barvno srajco ali barvno kravato in belo srajco????!! Kaj mislite?

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
19.1.2009 15:19:30   
zimbra
Hehe, smo bolj lene sorte in nobena ne takne seznama. Vse čakamo nate. Jaz se šele ob tvojem seznamu zavem, kako kmalu bo poroka tu. user posted image

Lyra, hitro oblekco v album da ocenimo. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem zagovornik bele srajce in barvne kravate, se mi zdi bolj elegantno od obratnega. Še posebej če je kakšna močna barva, bordo rdeča al kaj takega. Sicer pa so okusi različni, ko bosta kupovala obleko probajta oboje, pa bosta takoj videla kaj vama boljše zgleda.

Za poročno potovanje pa imata še čas, morata pikici najprej malo zrasti. Tako da ne obremenjujta se s tem, ko bo čas ta pravi, bo potovanje še lepše.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
19.1.2009 15:20:42   
os*
pozdravljene bodoče neveste,

joj kako vam zavidam....
zavidam vam dan , ki vas čaka...
moj je bil 04.10.08 in bi dala vse, da ga lahko ponovim...

en teden pred poroko mi je dala nasvet ena znanka, ki se je poročila pred mano
nasvet iz srca priporočam, namreč rekla mi je:

ne pozabi, ko se bo odvijal tvoj dan, se vsake toliko ustavi in se uščipni ter si
povej, da se vse to dogaja tebi...vdihni dogodke z polnimi pljuči...

vam moram priznat, da je bil dober nasvet... res sem se morala vsake toliko
zavestno ustaviti in si dopovedati, da se vse to res dogaja meni user posted image

upam, da nisem zatežilauser posted image
želim vam čim manj stresne priprave in nepozaben DAN!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
19.1.2009 16:05:08   
Pupsika
Hoj bejbeuser posted image

Lyra takoj pokaži oblekcouser posted image ...vsaka čast za seznam, pridna siuser posted image user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 17:48:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KATY&TIMMY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
19.1.2009 20:00:03   
total
Čer punce,kako ste? Jaz sm pa mal prej razervirala naše letošnje morje,sem ful vesela da sem dobila ta termin in ta APP...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iyra prosim,da pokažeš oblekico,saj veš da sem firbčna...user posted image
Jaz še zaenkrat mirujem,grem kmal v akcijo..čakam sejem če dobim še kako idejo,pol pa brž še do cvetličarke da se do konca zmenimo..torto bom pa kr naročila v njihovi slastičarni v Šmarjeških,da še nimam stem skrbi.

uživajte..

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
19.1.2009 20:04:41   
Martina27
Hej punce....

zimbra - hvala za nasvete, sej če bom še kaj radovedna glede Dubaja, lahko vprašam a neuser posted image  V katerem hotelu sta pa bila vidva?

Povej mi prosim, kolk nadstropno torto bosta vidva imela in koliko jo je bilo potrebno zaarat?
Midva bova tudi šla, sam ne vem kdaj, ker se časovno ne morem z njimi uskladit, edino v soboto sam naju zdaj tudi 3 sobote ni v Lj....oz 31 sem sam imam obisk.....

Aha, da vam pokažem moj poročne sandalčke....user posted image

user posted image

Poročne prstane bova dala delat po naročilu, ker teh ki jih želiva midva ni nikjer za dobit....

Še malo punce, sam da gre ta mraz mimo, pa smo na vrsti....user posted image user posted image  uuuhhh mam kar tremo že zdaj, kaj šele bo.....

Lep večer in lepo spiteuser posted image

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
19.1.2009 20:06:56   
Martina27
Total - kam pa grete na morje? In kdaj? Aja sej ti se septembra poročiš a ne?
No lepo, mi gremo pa 4.4. v Egipt po barvouser posted image user posted image
Pa pa

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
19.1.2009 20:21:48   
*maja
Lyra daj pokaži oblekco da jo ocenimo user posted image .

Midva sva se pa danes dokončno odločila kam dava narest torto, pa še ful poceni bova prišla skozi. Za cca. 80 kosov bova dala 100 EUR user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2686
19.1.2009 20:31:19   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Total - kam pa grete na morje? In kdaj? Aja sej ti se septembra poročiš a ne?
No lepo, mi gremo pa 4.4. v Egipt po barvouser posted image user posted image
Pa pa

Martina gremo konec julija od Zadra še malo naprej,tako da si bom jaz čez poletje nabirala barvo,da bom do jeseni lepo zagorela,mam veliko časa,pa še bazen mam za hišo poleti tak da ni panike..user posted image
Ti pa moreš mal pohitet...boš pred mano stopla pred oltar,pa ne pozab na kakšen nasvet,po poroki..user posted image ok?
Ej sandalčki so fenomenalni....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2687
19.1.2009 21:32:33   
Pupsika
Živjo punceuser posted image -

Kako ste kaj?

Jst pridno delam in sploh nimam več časa za ničuser posted image ...

Martina, lepi sandalčki, jst tud moram malo pogledat kako in kaj.

Midva sva bila danes v ZC in sva spet gledala prstane in imajo res lepe in ugodno tko, da midav jih bova itak dala pri njih delat.
Sem pa danes nesla svoje sčistit in sem dobila eno dobro idejo..imam štiroglat srebrn prstan, njihova kolekcija Lencia in ker sem si ga zdej dala sčistit bodo še vprašali ali mi lahko takšnega naredijo poročnega, samo da bo belo zlato in briljatnki..upam, da se bo dalo, ker so mi oglati prstani ful všeč in tudi na prste mi zelo paše.

Sej verjetno tole ne bo nobena prebrala ali komentirala...pa vseeno, da veste, da sem še tukajuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
19.1.2009 21:49:24   
lyra*
em... bejbe nimam slikuser posted image user posted image
Sm bla v avstriji in je bla sestra z mano pa še user posted image user posted image ..tko,da ko grem na 2.pomerjanje bom mislila na vasuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
19.1.2009 21:50:19   
lyra*
iiii....total boste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A nas vzamete zraven?user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
19.1.2009 22:10:58   
memole
Martina zelo lepi čevlji!

pupsika če ti ga bojo naredili je to super še posebej zato ker če ti je tko všeč in če se da zakaj pa ne!

No nam je pa tamala zbolela!user posted image
Teh viroz očitno ni še konec!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
19.1.2009 22:16:07   
pomar*ANČA*
hej..... ne bom z vami čvekala, saj sva spremenila datum poroke na leto 2010, maj. v petih mesecih je nemogoče dobiti obleko, anasambel, narediti vabila, najeti fotografa.... poleg vseh priprav pa še poskrbeti za majhnega otroka in dokončati fax.... preveč stvari bi bilo na kupu.

imejte najlepši poročni dan in seveda poročno nočuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
19.1.2009 22:24:25   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Martina zelo lepi čevlji!

pupsika če ti ga bojo naredili je to super še posebej zato ker če ti je tko všeč in če se da zakaj pa ne!

No nam je pa tamala zbolela!user posted image
Teh viroz očitno ni še konec!user posted image

joj memole, upam, da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image .
Jst tud komaj čakam da bo konec te zime in viroz,..pismo no kar ni konca.
Naša je tudi zdaj prebolela že drugič bronhiolitisuser posted image .

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
19.1.2009 22:34:21   
ery
ojla.

imam tamauga v naročju, zato samo pokomentiram sandalčke od MARTINE. NOOOOORIIII SO...

kje si jih to kupila=

pa še nekaj, ali boste imele sandalčke odprte ali na tak način čeveljce kot jih ima kattytimmy?

papA

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
20.1.2009 0:02:28   
memole
Jaz imam tak stil kot katty&timmy so spredaj zaprti in na špico ter pasek za zapet okoli gležnja!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
20.1.2009 8:05:18   
zimbra
Martina, itak da lahko vse vprašaš glede Dubaja. Uf, za hotel bi morala pogledat, sem že pozabila kako mu je ime.

Najina torta bo trinadstropna, lahko pa imava tri ali štiri različne okuse. Midva sva samo rezervirala datum, ker gospa ne vzame več kot par tort na soboto, pa da slučajno naju ne bi kdo prehitel. Obliko, okuse, okrasitev vse to lahko sporočim do enega tedna prej. Za rezervacijo pa sva dala 40€. Gospa ima tam tudi album vseh tort, ki jih je naredila in si lahko pogledaš če ti je katera všeč. Lahko pa seveda tako kot vidva prineseš svojo sliko in naredi enako torto. Zdaj ko malo iščem po netu torte, sem opazila eno torto na eni ameriški strani, ki je bila očitno všeč eni nevesti, ker so v Sladkaču naredili točno tako, samo v drugih barvah. user posted image Probaj poklicat in se samo pozanimat ali ima za tvoj datum še fraj, pa se dogovorite kdaj bi lahko prišla. Meni je rekla, da ob petkih dlje delajo, ker hodijo ljudje po torte, pač dokler je. Gospa je zelo prijazna in verjamem, da če ji boš rekla, da delaš do petih da te bo počakala.

Sandali so pa FANTASTIČNI!!! A tej so tisti, ki ti jih je ena kolegica v Trstu kupila? Če se prav spomnim iz starih debat? A prideta na sejem v Union?

Lyra, le glej da ne pozabiš fotke naslednjič, ker čakamo slikce. A si boš obleko sposodila ali jo boš kupila?

Os* hvala za dobre nasvete. Že več nevest mi je reklo, da tisti dan mine v eni taki eforiji, v takem čustvenem stanju, da mine v trenutku... Še dobro da ostanejo slike, čeprav najbolj štejejo spomini. user posted image

Pupsika jaz še vedno nisem dobila vabila za modno revijo. user posted image user posted image user posted image A ti si čevlje že našla? Pa ti si neke slike tort limala sem gor. Se spomnim, da mi je bila ena res super. A bi lahko dala slikce v album, da ne bom iskala po forumu nazaj? Sem take bolj lene sorte. Plisssssss user posted image

Total super tole z morjem. A vidva bosta imela najprej predporočno potem pa še poročno potovanje? Jaz bi tudi.

< Sporočilo je popravil zimbra -- 20.1.2009 8:07:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 2696
20.1.2009 8:11:38   
KATY&TIMMY
Jutrouser posted image
Mi2 sva pa včeraj obupovala glede fotografauser posted image Vsakega ki smo klicali je bil zaseden!!!user posted image
Samo še Branko Furlanič je bil prost in še to sem ga zadnje pol ure poklicala, ker ga je takoj za mano še ena nevesta klicala za isti danuser posted image
V sredo se z njim dobimo in vse zmenimo..user posted image
Glede torte sva pa malo neodločena...bova danes vidla kako in kaj....user posted image

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
20.1.2009 8:16:18   
lyra*
Jutro..mi smo zgodnji danesuser posted image

Ja ja ja... bom se naslednjič slikala. Sam ne bit jezne ker se nisem slikalauser posted image

Midva boma imela 4 nadstropja na torti. Za okuse pa še nevem.. Vse različneuser posted image

Martina lepi čevljiuser posted image user posted image user posted image
Bom pa jaz imela zaprte čevlje.

Zdaj počakam,da pride dragi z službe pol pa pičimo v zlatarno pa za njega obleko gledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
20.1.2009 9:26:11   
ajataja
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA
*

hej..... ne bom z vami čvekala, saj sva spremenila datum poroke na leto 2010, maj. v petih mesecih je nemogoče dobiti obleko, anasambel, narediti vabila, najeti fotografa.... poleg vseh priprav pa še poskrbeti za majhnega otroka in dokončati fax.... preveč stvari bi bilo na kupu.

imejte najlepši poročni dan in seveda poročno nočuser posted image

Zakaj pa bi bilo nemogoče vse uredit v petih mesecih.Midva sva se za novo leto odločila,da se poročiva 9 maja in imava že zdej urejeno-prostor,glasbo,vabila začneva raznašat konec tedne, fotografa sva rezervirala včeraj,moj dragi si je obleko že kupil,jaz grem na lov za njo drug teden,prstane imava že ogledane in greva konec februarja da se točno zmenimo kakšne naj naredijo-skratka še en mesec ni minil od najine odločitve o poroki pa imava že več kot pol narejenega pa imam tudi jaz user posted image starega osem mescev pa  user posted image staro 6 let pa če si neki ful želiš vse gre.Nemogoče je mogoče.Pa upam,da boš tudi ti čimprej dočakala svoj dan.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
20.1.2009 9:54:15   
Anonimen
Jaz moram tudi poskrbet za mojo obleko pa mlajše hčere in moža.user posted image
Torej tudi skrbi kajne?user posted image

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......