|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
14.1.2009 22:27:52   
memole
Ja to je pa super in dokaz da porok ni vse manj ampak vse več!user posted image user posted image user posted image

Midva greva v soboto v gostišče se menit za menu in ostale zadeve potem greva pa še za pesmi se zmenit z enim od banda!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
15.1.2009 9:05:16   
Anonimen
Moram se považit, da bo moja hči čudovita nevesta v rdečem, prava princesa.
Ženin (moj zetuser posted image )pa bo imel enake barve telovnik in kravato pod temno obleko, še tamlega mormo podobno oblečt.
Sem pa predlagala hčeri, da bi zaporosila svate, da bi imeli na sebi vsaj nekaj rdečega-kos garderobe ali modni dodatek.

Ajme meni tašča bom.user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2627
15.1.2009 9:24:35   
robinzon
Sxy, na nekaj bi te opozorila glede poročnega kotička. Ne vem, kakšne izkušnje imajo druge neveste, mi smo bili nad njimi zelo razočarani.

Hčerka se je tudi zaljubila v eno od njihovih oblek in bila je res lepa, še nenošena. Pasala ji je kot ulita, rezervirala jo je za več kot pol leta naprej.  Plačala je akontacijo in zmenjeno je bilo, da jo caa deset dni pred izposojo pokličejo in da se s šiviljo pogovorita, če bo kaj ven ali not za vzet ali za krajšat. Do sem je bilo še vse v redu, ko pa je prišla na pomerjanje, ni bilo nobene šivilje, ampak prodajalka, na vprašanje, kje je obljubljena šivilja, pa se je sprenevedala in rekla, da je ona za to. Obleka je bila vzeta not in prodajalka jo je prepričevala, da tako mora biti, da ne leze dol. Končno smo prišle do tega, da je treba obleko spustit ven na obeh straneh. Škoda, ker jo nisem zmerila in zapisala. Ko sva jo prišli par dni pred poroko iskat, jo je še zmeraj precej stiskala. Ko sem kasneje o tem premišljevala, sem prišla do zaključka, da jo sploh niso ven dali,  ker je bila čisto enako natrgana pod pazduhama, kot prejšnikrat. Malo bolje je bilo že zaradi tega, ker je bila v zadnjih dneh precej nervozna in je bolj malo jedla in kakšno kilco vzela dol.

Obleka je bila zmahana, določeni detalji na njej so manjkali. Ne vem no, če sva midve to opazili, kako da niso oni. Sicer se je pri prvem pomerjanju k sreči  fotografirala in  sva z obleko in slikami šli od tam naravnost k svoji šivilji, da je obleko dopolnila.  V zagovor se je prodajalka samo nasmihala in rekla, da je zato cena izposoje 100€ nižja, kot ob podpisu pogodbe o izposoji. Verjemite mi, da bi takrat raje dala 100€ več od dogovorjene cene, samo, da bi bila obleka v takem stanju, kot mora bit.

Torej, šivilja je obleko dopolnila z rožami, ki so manjkale in so dale obleki tisto piko na i, sama sem doma par ur ročno prešivala čipke, ker so dobesedno stran visele. Pa ne mi rečt, da sem sitna, ker se je morala na poroki predčasno preoblečt in ni čakala do polnoči, ker bi drugače zlezla skupaj, ker ji je bilo slabo od stiskanja.

Čeprav je od tega že nekaj mesecev, sem se morala skašljat, pa v opozorilo drugim, na kaj naj bojo pozorne, da jih ne bojo tako grdo nasamarili. Konec koncev te izposoje niso niti tako poceni.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
15.1.2009 11:46:37   
memole
Ejla!

Robinzon si storila čisto prav da si povedala kako in kaj da bojo neveste pozorne mislim da je prav da se pove take stvari in nobena se s tako situacijo ne sme sprijaznit ampak more vstrajat pri svojem in tečnarit izposojevalnici saj kot si sama rekla izposoja obleke ni poceni za en dan nošenja!

Punce jaz imam pa dve skrbi manj!
Kupila sem si čevlje in pa une samostoječe najlonke al kaj so že ki pridejo samo gor do stegen!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
15.1.2009 13:00:34   
total
Zdravo punce in dobrodošle še noveuser posted image . Mene je pa včeri kmal sneg zametu,sem komaj pršla domov iz službe...kriza je blauser posted image .
Jaz sem pa prejle govorila z cvetličarko in grem se kmalu zmenit kaj bi mela..je mela kr ideje in že komaj čakam,da spravimo skupaj stvari in ideje...user posted image user posted image user posted image user posted image .
Memole jaz tem rečem šnel*****arce.....user posted image user posted image user posted image jih mam kr nekaj. Za prstane sem tut poslala povpraševanje v eno zlatarno in majo kr visoke cene,morama it pogledat.
Neva rdeča barava je res nekaj posebnega,ena znanka se je poročila lani jeseni in je mela rdečo obleko in tut on je imel takšno kombinacijo.
Jaz bom kr ostala pr beli obleki,ker mi je to res edina želja,nosit takšno poročno obleko..user posted image
Robinzon ste pa mele res smolo,jaz bi kr znorela..user posted image ,ampak verjemi mi se to dogaja vsepovsod nažalost.

Pridne bodite..

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
15.1.2009 13:31:50   
memole
Evo sem dala sliko čevljev v album!user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
15.1.2009 14:30:14   
soraia
punce, tiste, ki bi rade šle na modno revijo, ki bo v soboto, 31. januarja, si je potrebno naročit prezplačne vstopnice.

http://www.misson.si/09maturant.htm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
15.1.2009 14:56:22   
KATY&TIMMY
Jup moja obleka je temno rdeča IN SICER TA:

user posted image

čevlji, ki so tudi že doma pa tej:

user posted image

Zraven pa bel šal čez ramena in bele rokavice..user posted image

Bela mi pač ne ugaja, ker se mi zdi pusta in sem si od vedno želela nekaj drugega. sicer pa ima vsak svoj okus in poročne obleke so vse lepeuser posted image

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
15.1.2009 15:17:21   
soraia
ooo ful lepa obleka, in čevlji tudi.

kje pa si jo našla.

jaz tudi nisem za belo, oz sama se ne želim poročiti v belem, najbolj me mika zelena barva, pa tudi rdeča se mi zdi zelo privlačna.

(odgovor članu KATY&TIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
15.1.2009 15:33:44   
memole
Katy&Timmy lepa obleka in čevlji so tudi ful lepi!user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
15.1.2009 16:01:16   
*maja
Katy ful dobra obleka, jaz sem tud na vsak način hotla imet rdečo obleko, pa nisem nikjer našla nič primernega, kje si jo pa ti našla.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
15.1.2009 18:33:23   
sxy
robinzon, hvala za opozorilo...
Vem da se takšne stvari dogajajo in zato neželim riskirat in sem se raje odločila da kr kupim obleko. Tako da bo nova in da jo bom nosila edino jaz!!!
Tako sem jo danes pomerila in tudi kupila, sedaj jo bom pa edino 14 dni pred poroko nesla nazaj, da jo po meni zožajo in namesto zadrge naredijo trakce za zavezat, da bom lahko regulirala stinjenost, zaradi trebuh.
Tudi jaz sem se odločila za rdečo obleko, rdečo, kot žametne vrtnice, z srebrnim izvezenim zgornjim delom-steznikom, preko prsi. Tudi jaz sem želela posebno obleko, tako da em se odpovedala beli obleki, pa še vraže obstajajo da bela obleka ni primerna za nosečo nevesto, saj naj bi bila bela obleka za nedolžne neveste. user posted image (če take še obstajajo)user posted image malo za šalo, malo za res, vraže babic pač....

KATY&TIMMY...
Tudi tvoja obleka je božanska...
tudi čevlji... Kje pa si našla čevlje, če ni skrivnost???

Jaz čevljev še žal nimam, sem razmišljala da bi imela mogoče čevlje v srebrni barvi, a jih moram še najdit, kakšne takšne, da se bom zaljubila v njih, pa da bodo še udobni...

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
15.1.2009 18:44:50   
majcci
Se vam na kratko javljam.
Še vedno imam v službi dela čez glavo.
Kljub temu nama pa je uspelo urediti par stvari.
Tako imava zdaj rezerviran ansambel, fotografa in gostišče. rože mi bo zrihtala sestrična, tako da imam eno delo manj user posted image
Vabila bova poizkušala narediti do konca januarja, da jih začneva v februarju raznašati.
Konec januarja bom šla tudi jaz na lov za obleko user posted image .
Za dragega pa bova šele enkrat aprila šla po nakupih.

Nimava še občutka, da se poročiva, zato se tudi bolj obirava user posted image .
Kljub temu pa nama gre zenkrat vse kot po maslu user posted image .

Pa pozdrav vsem novim nevestam.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
15.1.2009 20:17:13   
soraia
sxy kje pa si si kupila obleko in koliko te je stala?

majcci super za poštimane stvari!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
15.1.2009 21:19:20   
Looney27
Živijo punce

zanima me, kje v lj ali v bližini vrhnike se da narediti tečaj za zakonsko skupnost? Če je katera seznanjna s tem bi se priporočila za odgovor

lp

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
15.1.2009 22:24:55   
Looney27
sem že najdla user posted image

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
16.1.2009 8:22:25   
KATY&TIMMY
Jutro punce!user posted image

Obleko si bom sposodila v Butiku Bella v NGuser posted image oz sem jo že zaarala. Takoj mi je padla v oči user posted image
Čevlje pa eBuy, iz anglije -Footwear.user posted image

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
16.1.2009 8:52:54   
KATY&TIMMY
sxy lepe dobiš na eBuy. Jaz tudi nisem verjela in sem rekla tako naročat niti pod razno, ma pol sem rekla, "ala probamo" in ti povem da sem super zadovoljnauser posted image

probaj tukaj poiskat, na levi strani lahko si daš točne iskalne nize.

http://clothes.shop.ebay.co.uk/items/Wedding-Clothing__W0QQ_catrefZ1QQ_sacatZ3259QQ_trksidZm38

user posted image

< Sporočilo je popravil KATY&TIMMY -- 16.1.2009 8:53:23 >

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

Neposredna povezava do sporočila: 2643
16.1.2009 10:35:39   
sxy
soraia...
obleko sem kupila v poročnem kotičku, cena je bila 1140evrov, dali pa so mi 5% gotovinskega popusta, tako da me je prišla malo manj kot 1000evrov.

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

Neposredna povezava do sporočila: 2644
16.1.2009 11:08:30   
sxy
obleka je pa ta tukaj:

http://www.porocnikoticek.si/obleke/c51

eh,neznam narediti prav, da bi jo pokazalo... user posted image

v glavnem temno rdeča, reče pa se ji moliere

< Sporočilo je popravil sxy -- 16.1.2009 11:10:44 >

Choice is yours...

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
16.1.2009 11:32:04   
total
sky ful lepa obleka,ta barva mi je všeč..user posted image ,kako pa da si se odločla za nakup? Men je bla tut v Poročnem kotičku ena favoritka,ampak je bla sam za nakup,nažalost.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
16.1.2009 11:40:46   
Anonimen
Na teh straneh bodoča nevesta masikaj najde.
Poglejte.

http://clothes.shop.ebay.co.uk/items/Wedding-Clothing__W0QQ_catrefZ1QQ_sacatZ3259QQ_trksidZp3907Q2em21

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
16.1.2009 13:36:53   
pikica030407
Pozdravljene bodoče neveste!

Tud jaz se vam pridruzujem tej temi porocila se boma 5.9.2009

se se kaj javim
lepo bodite
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
16.1.2009 13:39:06   
sxy
total...
da si bom obleko kupila sem se odločila že dolgo nazaj, ker se pač mislim poročit samo enkrat in ker ti od poroke ostane samo prstan, slike in obleka če jo kupiš, vse druga so spomini. Tako da sva se z mojim user posted image odločila, da na teh stvareh ne boma šparala.
Sploh pa si želim imeti poročno obleko v kateri se bom poročila edino jaz in ne že x nevest pred menoj, je pa tudi tako kot je pisala že ena prej, pri izposoji moraš biti pazljiv, kajti lahko se zgodi da rezerviraš lepo obleko, ki pa je potem že tako znošena, da je to čisto nekaj drugega. Jaz pa nočem biti razočarana na svoj poročni dan, sploh ne zaradi obleke.
In tako sem jo/sma jo včeraj kupila in sedaj sem sreeečnaaaaaa!!!!!
Samo predelajo mi jo še po mojem nasvetu(zadnjih 14dni zaradi nosečnosti), kar z izposojeno ne bi šlo, tako da nebo straha če se preveč zredim!!!!

Choice is yours...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
16.1.2009 15:23:37   
total
Ja vsak ima svoje želje,men je škoda dat toliko denarja,da mi bo pol v omari stala za samo tisti dan,tako da bom ostala kr na sposoji....in mislila na najbolje.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......