zimbra
|
Martina, itak da lahko vse vprašaš glede Dubaja. Uf, za hotel bi morala pogledat, sem že pozabila kako mu je ime. Najina torta bo trinadstropna, lahko pa imava tri ali štiri različne okuse. Midva sva samo rezervirala datum, ker gospa ne vzame več kot par tort na soboto, pa da slučajno naju ne bi kdo prehitel. Obliko, okuse, okrasitev vse to lahko sporočim do enega tedna prej. Za rezervacijo pa sva dala 40€. Gospa ima tam tudi album vseh tort, ki jih je naredila in si lahko pogledaš če ti je katera všeč. Lahko pa seveda tako kot vidva prineseš svojo sliko in naredi enako torto. Zdaj ko malo iščem po netu torte, sem opazila eno torto na eni ameriški strani, ki je bila očitno všeč eni nevesti, ker so v Sladkaču naredili točno tako, samo v drugih barvah. Probaj poklicat in se samo pozanimat ali ima za tvoj datum še fraj, pa se dogovorite kdaj bi lahko prišla. Meni je rekla, da ob petkih dlje delajo, ker hodijo ljudje po torte, pač dokler je. Gospa je zelo prijazna in verjamem, da če ji boš rekla, da delaš do petih da te bo počakala. Sandali so pa FANTASTIČNI!!! A tej so tisti, ki ti jih je ena kolegica v Trstu kupila? Če se prav spomnim iz starih debat? A prideta na sejem v Union? Lyra, le glej da ne pozabiš fotke naslednjič, ker čakamo slikce. A si boš obleko sposodila ali jo boš kupila? Os* hvala za dobre nasvete. Že več nevest mi je reklo, da tisti dan mine v eni taki eforiji, v takem čustvenem stanju, da mine v trenutku... Še dobro da ostanejo slike, čeprav najbolj štejejo spomini. Pupsika jaz še vedno nisem dobila vabila za modno revijo. A ti si čevlje že našla? Pa ti si neke slike tort limala sem gor. Se spomnim, da mi je bila ena res super. A bi lahko dala slikce v album, da ne bom iskala po forumu nazaj? Sem take bolj lene sorte. Plisssssss Total super tole z morjem. A vidva bosta imela najprej predporočno potem pa še poročno potovanje? Jaz bi tudi.
< Sporočilo je popravil zimbra -- 20.1.2009 8:07:20 >
|