MetiLu
|
Februarka, ne se tko jezit te pa čist razumem, ker Janez tud mene včasih tko razkur sej pol ko ga pa ni ob men, mam pa tako slabo vest včasih se mi zdi, da cel dan sam NE NE NE vpijem sam moram pa rečt, da tak gavner še ni, zaenkrat še nič ni razbil, predale mi pa tud on vse razmeče ... obdobje pač Stipe hvala za mnenje glede fimoze, s moram kar srinjat s tabo, ker kot sem že pisala vem kako zgleda, če tega problema nimaš rešenga ... Lilči za Lukca Suzi za uspešno hujšanje, za Žano pa ne vem kaj bi bilo, naš je zdej spet dobil pikice, ker je imel vročino. Mogoče je to z njenim prehladom povezano Pa za prve korake, naš naredi komaj dva, je tok previden, da je že noro, kok ima mal "nesreč" Blaža men se tudi viseči WC zdi super, sam mi ga nimamo, mogoče ko bomo v hiši bom pa jaz janeza navadila lulat sede, ker je tako najmanj špricanja, tud možek ma tako navado, tko da je wc skoz čist ojoj Blacky in Buči Mary lou bravoooooooooooooooooooooooo Dolenjka, blagor se vam za zobek, pri nas ga še kar ni Mala pikica da se Lukec končno pozdravi, res ste bogi s temi prehladi Ella hvala za odgovor, sej sem si kar mislila, da mal kompliciram, pa ga skoz v frišne cujne oblačim, se pa tud men zdijo trenerke še najbolj udobne Evo, sem celo vrečko čipsa požrla, medtem ko sem vas brala ...