Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:08:53
|
|
|
|
nanka
|
Umpa ker vse to poznam, te popolnoma razumem imam podoben primer. Rebeka za vse štiri, tudi meni si izvabila solzice. Kako dolgo sta bila v bolnici?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:08:58
|
|
|
|
Netta
|
orientalski plesi - ne znam nič več nič...le še to kako se pravilno miga z boki tak da bi mogla najprej vse ponovit predno začnem koga učit tile kozmetične zadeve so pa tudi zame španska vas...mi je fajn, da lahko tu gor širim obzorja
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:11:03
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Kmalu grem na pilates in ne vem, če ne bo nazaj grede en McDonalds padel za svobodo. to dolguješ vsem Slovencem! ne nas izdat! In vas nisem. McDonalds je padel. Globoko v moj želodec, mnjami še bi mami. IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška gorska roža...ko boš v mc donaldsu..dej mi vzem enga čikna..pol se pa fejst potrudi pa orng zalučaj da prleti do mene... Prepozno si povedala, , pa naslednji ponedeljek, velja? Glugluglu: mi je že Levinja t. poslala, moram še preveriti, če dela pri meni. Mogoče pa ne bo želel. Umpa Lumpa: _rebeca_: alarm, kasneje bom prebrala tvojo zgodbo
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:11:09
|
|
|
|
metuljcek321
|
In se moja naj, naj pesem of all times: http://www.youtube.com/watch?v=0txMAXbHXw0 Pa vase naj pesmi? Meni je tko tezko odlocit se za eno, ma, tale od Gunsov mi vedno pozene kri po zilah ... in me spomni na brezskrbno mladost & zuriranje ... ah, ja, dobri stari casi! Mirjam, mal sem se update-ala spisek naj pevcev/pevk/bendov ... kar imam trenutno v glavi ... kaj pa ostale rade poslusate? Kaksen je vas okus? Pravis, mirjam, da imava podobnega - krasno! Almera, ZS
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:11:28
|
|
|
|
nanka
|
Orientalski plesi bi bili zdaj idealni zame, samo kaj ko na dom nihče ne pride, jaz se pa tako težko kam spravim, me pa mika. Uf sem ugotovila, da me veliko stavri mika, samo ne naredim pa nič v tej smeri, da bi kaj izpeljala do konca... se moram popravit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:11:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:13:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:13:50
|
|
|
|
Netta
|
Orientalski plesi bi bili zdaj idealni zame, samo kaj ko na dom nihče ne pride, jaz se pa tako težko kam spravim, me pa mika. Uf sem ugotovila, da me veliko stavri mika, samo ne naredim pa nič v tej smeri, da bi kaj izpeljala do konca... se moram popravit hihi, sem ravno ugotavljala, da bi bila sedaj vidit taka prava turkinja, ko bi mi moj trebušček visel čez kiklo prava trebušna plesalka mora met mal trebuščka, tiste suhice so zahodnjaška iznajdba...tak da me smo popolnoma primerne ane??
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:15:23
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 Orientalski plesi bi bili zdaj idealni zame, samo kaj ko na dom nihče ne pride, jaz se pa tako težko kam spravim, me pa mika. Uf sem ugotovila, da me veliko stavri mika, samo ne naredim pa nič v tej smeri, da bi kaj izpeljala do konca... se moram popravit hihi, sem ravno ugotavljala, da bi bila sedaj vidit taka prava turkinja, ko bi mi moj trebušček visel čez kiklo prava trebušna plesalka mora met mal trebuščka, tiste suhice so zahodnjaška iznajdba...tak da me smo popolnoma primerne ane?? Saj zato me pa mika, madona bi se tresel...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:15:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:15:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:16:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:18:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 ... hihi, sem ravno ugotavljala, da bi bila sedaj vidit taka prava turkinja, ko bi mi moj trebušček visel čez kiklo prava trebušna plesalka mora met mal trebuščka, ... Tocno to so ble tud moje misli, ves?
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:18:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:18:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:21:03
|
|
|
|
nanka
|
Mene sta ločili dve minuti od poroda v klistirnici do poroda v porodni, res je čisto malo manjkalo, da bi rodila v klistirnici.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:22:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:23:29
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ja, Julia Roberts je fletna, pa Nicole Kidman je bla vcasih - preden je zacela z botoxom pretiravat - enako velja za Meg Ryan - nekoc krasotica, zdaj strasilo. Vsecso mi se Catherine Zeta Jones, Reese Witherspoon, Katherine Heigl, Sandra Bullock ... ene so lepotice a la misice, druge pa lepoticke a la girl-next-door ...
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:23:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:24:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:25:21
|
|
|
|
Netta
|
rebeca...sedaj si mi dala pa motivacijo in sem začela pisati še svojo...jo bom v prihodnjih dneh enkrat objavila...je rekel mož da mi bo pomagal, da se jaz pol stvari itak ne spomnim iz porodne sobe pa še res je... ej a se vam tudi večkrat dogaja, da podoživljate svoj porod...vse občutke...meni se pogosto sredi noči, ko se zbudim in me preplavijo taka lepa čustva, da skoraj jokam...kot da bi me to zbudilo iz sanj...ma ne znam točno pojasniti
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:26:25
|
|
|
|
nanka
|
Vau, bravo za Živo, naša poje maksimum 170 ml.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:26:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 21:28:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
U, nanka, ti si bla pa ekspresna! Se moja porodna na hitro: Pri meni je blo tud hitro: ob desetih zvecer me je nekaj zasponalo in reklo: "Pnk," pocasi je odteklo nekaj malega vode. OK, greva v Lj, na pregledu se ulije plodovnica. Me posibajo v klistirnico, eno uro imam, da se fajn pokakam, nato v porodno. Na mizo me dajo ob 00:15, me zaspona tam spodaj tako, da sem videla zvezde. Rece sestra: "Gospa, kako vas je zabolelo - a tko, kot da boste sli na veliko potrebo?" Jaz pa z izbuljenimi ocmi: "Ne, tko kot, da me bo raztrgalo!!!" "Cakte, bom poklicala zdravnika ..." Zdravnik cez 5 sekund ze ob meni, v meni in rece: "Ja, gospa, otrok je tu!" Halo??? A ze kar? Oba z mozem sva bila cisto paf - a to je to al kaj? Potisnem se ene parkrat, boli kot svinja, a ob 00:50 je Anja ze tu Sestra pravi: "Deklica je." In se midva spogledava ko dva Butalca ... jaz sem imela namrec fuuuuuuuul obcutek, da bo decek ... potem pa taksno lepo presenecenje .... jokala sva kot dez, Anja pa je bila (seveda) najlepsi otrok na svetu ..................................
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 21:29:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ime za punčkobušykaIme za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!Viktorija (
13%)
Sofija (
23%)
Izabela (
30%)
Mila (
22%)
Megi (
12%)
Število vseh glasov: 627Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!