|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
19.1.2009 20:18:55   
Netta
umpalumpa - sedaj bi te objela, če bi te lahko...se mi kar srce trgauser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 20:21:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
19.1.2009 20:24:58   
metuljcek321
Anja je ob osmih mrknila - cista koma. Smo prej tolk pleasali & peli, da jo je popolnoma vrglo.

Na POP TV je fajn film - Jeklene magnolije - ameriski Jug (moje zanimanje - mag. & dr. - yummy, yummy) - pa same dobre igralke: Julia Roberts, Sally Field, Darryl Hannah, Olympia Dukakis, ... Vam dam se link za nekaj dodatnih info:
http://www.imdb.com/title/tt0098384/

PRIPOROCAM!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
19.1.2009 20:25:57   
metuljcek321
What have you been talking about? Grem precekirat, kaj je dogajalo od popoldneva naprej. Be back soon!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
19.1.2009 20:30:38   
Tinky
Umpa, gmail?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3580
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 20:42:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3581
19.1.2009 20:44:11   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

metuljček - lepa lepa...user posted image user posted image

ko smo že ravno pri romantiki, me zanima...tiste, ki ste poročene...kako vas je vaš dragi zaprosil?user posted image

Ja, tudi nama se zelo dopade Truly Madly Deeply.

Zaprosil? Hja, po 6 letih in pol "hojenja" se nama je zdelo, da bi bil cajt za poroko. In ko sva sla se enkrat pogledat velikost prstana, ki naj bi ga kupil (merila sva po enem drugem), odprem skatlico & namesto tistega "testnega" me ze caka zarocni prstan. Jaz pa v jok, on meni: "A bi bila moja?" "Ja, ja, ja, ..." No, in sem se zdajuser posted image
Aha, auroraa, tudi ti si fenica Novih fosilov. Ma, njihovi komadi so tko fajn, a ne? Za vse case. In user posted image  za jagode! Meni tud zmeraj pasejo ... pa pravijo, da so alergene ... lari-fari! 3jemi, nasla sem vaju z bratom, mene se zal ne vidi, sem bila malce bolj desno.

In Frida - meni je ta komad tolk svetoven! Res! Vcasih mi gre po glavi all day long ... over and over again ... je tolk nalezljiv, da ni res. Evo, si ga ze prepevam ... Frida je bila moja kraljica, Frida, Frida, ...

neboglasnica, trikrat hura za tvojega in kako te je zaprosil! Kako ste sicer? Pa Almera, hd, mirjam, auroraa & ostale ... dobre zgodbeuser posted image

Majuska, sem mislila kaksen link do skupine, kjer si plesala. Ma, ni panike. Povej, kako ti je slo? Se znas? Je tezko? Meni izgledajo blazno sexy tiste plesalke, samo meni pa ne gre glih tko gladko - manjka vaje, I guessuser posted image

Almera, kaki naj bo mehak, ce ga bos takoj porabila. Sicer pa lahko tudi malce bolj trdega se kupis in ga zoris doma. Kot sem ze omenila, ce zelis, da dozori hitreje, daj zraven jabolka. Jaz sem nasi danes dala kar vanilij kaki + banano ter zmiksala s palicnim & je blo kul.

ilatic, user posted image  user posted image  user posted image  za modrcke!

hd, lepa stena. Pase tista crta. In ja, tko je najbolj simpl, da das tisti trak in pobarvas, potem pa hopla trak stran (kot en selotejp je).

Umpa user posted image  user posted image  user posted image  resnicno grozno je tole vse skupaj! Se dobro, da imas zdaj Lukata in je on tvoje sonce, center tvojega sveta!

glugluglu, kako pa kaj pri tebi dieta? Si brez vage, kaj ti pa pravi obcutek - je slo kaj dol?

rebeca, we're waiting for your story ...
mojcek, kako mala Ziva? Prej je pojedla 200 ml, si napisala! I'm impressed. user posted image , mala princeska, le v tem tempu naprej!

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
19.1.2009 20:45:23   
netki
ja danes je baje najbolj stresen dan.....jst sem že cel dan nataknjena
pa vam še neki povem:

sem naročila puzzle v dm in kaj so mi naredili.....pol glave na vrhu slike šo odrezali, čeprav bi lahko spodaj...in to poročna slika mojega brata......lepe bojo te puzzle, jutri jih pokličem.....jooojjuser posted image user posted image

kot drugo pa spet tašča.....je prej med vrati govorila z mojim in sta se menila glede papirjev za bajto in ona reče: ja dejta se zdej zmenit, jaz grem v sredo rihtat papirje....in moj kao presliši.....na koncu pogovora pa ona še enkrat na hitro reče: kaj zdej ja al ne.....pa moj reče ja neki bo treba ukrepat...ona pa: ok, v sredo grem rihtat......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem pa luft...pa mojmu sem včeraj rekla da se usedemo za mizo in zmenimo, pol pa kr kima matki, mene pa k da ni......dvignilo mi je pokrov, jutr boljš da je ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 20:49:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 20:49:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 20:50:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3586
19.1.2009 20:52:08   
metuljcek321
mirjam .... komadi, joj, jaz OBOZUJEM pesmi & sem nora na musko .... pop, rock, coutry-pop, ... o tem bi se lohk pogovarjala ure in ure ... res, zadela si zebljico na glavico. In imam fuuuul naj bendov, pevcev, pevk ... nekaj najljubsih nekoc/danes --- pomesano:

bendi:
Queen
U2
The Rolling Stones
Guns'n'Roses
Bon Jovi
Heart
Blondie
The Bangles
Atomic Kitten

pevci:
Robbie Williams
Jon Bon Jovi

pevke:
Shania Twain
Faith Hill
Kylie Minogue
Beyonce
Christina Aguilera
Madonna
Mariah Carey
Avril Lavigne
Pink
Nelly Furtado

Pa se in se in se ... milijon je tudi folka, k ma en hit ali dva ipd., pa so mi tiste pesmi noro dobre!

kopanje: vsak drugi dan, namilim 2 x/teden, kapice ne uporabljam, z oljckom namazem gube. Tko je pri nas. Pri vas?

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 19.1.2009 21:07:34 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3587
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 20:54:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3588
19.1.2009 20:55:43   
Netta
Majuska, sem mislila kaksen link do skupine, kjer si plesala. Ma, ni panike. Povej, kako ti je slo? Se znas? Je tezko? Meni izgledajo blazno sexy tiste plesalke, samo meni pa ne gre glih tko gladko - manjka vaje, I guess

sem spregledala prej...jaz sem tudi trenirala orientalske plese...no pol sem se pa odselila in je blo konec...pa mi je še vedno včasih žal...verjetno bom, ko bo ana večja spet začela...tako malo za rekreacijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3589
19.1.2009 21:00:21   
metuljcek321
OMG, rebeca, solze mi tecejo po licih ... izredno ganljiva zgodba, kar pohlastala sem jo.

Prekrasno, samo, da se je vse tako lepo koncalo. Zgodbico pa le shrani, da jo bosta tudi otrocka prebrala, ko bosta vecja!

Prava mala borca sta tale tvoj Tariq in Iraya! Kapo dol! In vidva sta se tudi dobro drzala. Marija, si kar predstavljam, kaj vse te je moglo takrat prevevat - koliko misli, skrbi, vznesenosti, nevedenja o tem, kaj bo ... noro, noro. Se nam, ki smo rodile na rok, se je porajalo toliko enih vprasanj, neznank, kaj sele tebi ... ko ne ves, al bo slo vse OK skozi ali ne ... I'm speechless!

Bravo, rebeca!

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:01:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3591
19.1.2009 21:01:40   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

sem spregledala prej...jaz sem tudi trenirala orientalske plese...

Ooo, se ena orientalka. Mirjam & Majuska, morda bi se pa zmenile, da bi vidve vodili orientalske plese za julijske cvekice?

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
19.1.2009 21:02:50   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

zaupaj mi kaj greš- velasmooth? newlife? al boš migala?

Joj, hd, zame je tole cisti esperanto ... pojma nimam, o cem tece beseda. Pri tehle receh sem pa cisto bosa, res.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3593
19.1.2009 21:04:20   
Tinky
rebeca, user posted image user posted image
kar solzice so mi stopile v oči user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3594
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:05:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3595
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:05:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3596
19.1.2009 21:06:13   
Netta
rebeca - tudi meni so se sedaj kar orosile oči...tako lepouser posted image

metuljček- vidim da imava podoben okus za glasbouser posted image tudi jaz kopam še po šolsko...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:06:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3598
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:08:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3599
19.1.2009 21:08:50   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

aja, da ne pozabim.

morm pohvalit mojo zlato mamico. živi eno nadstropje nižje in odkar smo bolni, ni NITI enkrat prišla in vprašala, kako smo, kako je luka, ali kaj rabimo iz trgovine, lekarne, mogoče kaj za skuhat.

niti po telefonu danes iz službe, če se že boji, da se okuži

a nimam jst zlate mamice? user posted image

to pa ni lepo od mamiceuser posted image  user posted image user posted image user posted image

HD - lepo si to pobarvala, je dnevna soba čisto drugačna. Kak malo je potrebno ne?user posted image Ko se bomo preselili lahko prideš še k nam eksperimentirat z barvanjem, ker vidim da ti gre odlično od rokuser posted image

Ilatic - žalostna, lepa in shrljiva zgodba tisto z vedeževalko.. žal mi je za tvojo šeficouser posted image In praviš, da ima tvoj že od prej hčerkico? Koliko pa je stara in kako se razumete?

Aja, pa super modrc maš, mam jaz enakegauser posted image Šparovi so najtaboljšiuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?