metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 metuljček - lepa lepa... ko smo že ravno pri romantiki, me zanima...tiste, ki ste poročene...kako vas je vaš dragi zaprosil? Ja, tudi nama se zelo dopade Truly Madly Deeply. Zaprosil? Hja, po 6 letih in pol "hojenja" se nama je zdelo, da bi bil cajt za poroko. In ko sva sla se enkrat pogledat velikost prstana, ki naj bi ga kupil (merila sva po enem drugem), odprem skatlico & namesto tistega "testnega" me ze caka zarocni prstan. Jaz pa v jok, on meni: "A bi bila moja?" "Ja, ja, ja, ..." No, in sem se zdaj Aha, auroraa, tudi ti si fenica Novih fosilov. Ma, njihovi komadi so tko fajn, a ne? Za vse case. In za jagode! Meni tud zmeraj pasejo ... pa pravijo, da so alergene ... lari-fari! 3jemi, nasla sem vaju z bratom, mene se zal ne vidi, sem bila malce bolj desno. In Frida - meni je ta komad tolk svetoven! Res! Vcasih mi gre po glavi all day long ... over and over again ... je tolk nalezljiv, da ni res. Evo, si ga ze prepevam ... Frida je bila moja kraljica, Frida, Frida, ... neboglasnica, trikrat hura za tvojega in kako te je zaprosil! Kako ste sicer? Pa Almera, hd, mirjam, auroraa & ostale ... dobre zgodbe Majuska, sem mislila kaksen link do skupine, kjer si plesala. Ma, ni panike. Povej, kako ti je slo? Se znas? Je tezko? Meni izgledajo blazno sexy tiste plesalke, samo meni pa ne gre glih tko gladko - manjka vaje, I guess Almera, kaki naj bo mehak, ce ga bos takoj porabila. Sicer pa lahko tudi malce bolj trdega se kupis in ga zoris doma. Kot sem ze omenila, ce zelis, da dozori hitreje, daj zraven jabolka. Jaz sem nasi danes dala kar vanilij kaki + banano ter zmiksala s palicnim & je blo kul. ilatic, za modrcke! hd, lepa stena. Pase tista crta. In ja, tko je najbolj simpl, da das tisti trak in pobarvas, potem pa hopla trak stran (kot en selotejp je). Umpa resnicno grozno je tole vse skupaj! Se dobro, da imas zdaj Lukata in je on tvoje sonce, center tvojega sveta! glugluglu, kako pa kaj pri tebi dieta? Si brez vage, kaj ti pa pravi obcutek - je slo kaj dol? rebeca, we're waiting for your story ... mojcek, kako mala Ziva? Prej je pojedla 200 ml, si napisala! I'm impressed. , mala princeska, le v tem tempu naprej!