|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
19.1.2009 21:08:53   
nanka
Umpa user posted image user posted image user posted image ker vse to poznam, te popolnoma razumem imam podoben primer.

Rebeka user posted image user posted image user posted image za vse štiri, tudi meni si izvabila solzice. Kako dolgo sta bila v bolnici? 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
19.1.2009 21:08:58   
Netta
orientalski plesi - ne znam nič več nič...le še to kako se pravilno miga z bokiuser posted image user posted image user posted image tak da bi mogla najprej vse ponovit predno začnem koga učit

tile kozmetične zadeve so pa tudi zame španska vas...mi je fajn, da lahko tu gor širim obzorjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3602
19.1.2009 21:11:03   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Kmalu grem na pilates in ne vem, če ne bo nazaj grede en McDonalds padel za svobodo.

to dolguješ vsem Slovencem! ne nas izdat!

In vas nisem. McDonalds je padel. Globoko v moj želodec, mnjami še bi mami.

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

gorska roža...ko boš v mc donaldsu..dej mi vzem enga čikna..pol se pa fejst potrudi pa orng zalučaj da prleti do mene...

Prepozno si povedala, , pa naslednji ponedeljek, velja?

Glugluglu: mi je že Levinja t. poslala, moram še preveriti, če dela pri meni. Mogoče pa ne bo želel.

Umpa Lumpa: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_rebeca_: alarm, kasneje bom prebrala tvojo zgodbo

Neposredna povezava do sporočila: 3603
19.1.2009 21:11:09   
metuljcek321
In se moja naj, naj pesem of all times: http://www.youtube.com/watch?v=0txMAXbHXw0

Pa vase naj pesmi? Meni je tko tezko odlocit se za eno, ma, tale od Gunsov mi vedno pozene kri po zilah ... in me spomni na brezskrbno mladost & zuriranje ... ah, ja, dobri stari casi!

Mirjam, mal sem se update-ala spisek naj pevcev/pevk/bendov ... kar imam trenutno v glavi ... kaj pa ostale rade poslusate? Kaksen je vas okus? Pravis, mirjam, da imava podobnega - krasno!

Almera, ZS

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3604
19.1.2009 21:11:28   
nanka
Orientalski plesi bi bili zdaj idealni zame, samo kaj ko na dom nihče ne pride, jaz se pa tako težko kam spravim, me pa mika.

Uf sem ugotovila, da me veliko stavri mika, samo ne naredim pa nič v tej smeri, da bi kaj izpeljala do konca... se moram popravit

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:11:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3606
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:13:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
19.1.2009 21:13:50   
Netta
Orientalski plesi bi bili zdaj idealni zame, samo kaj ko na dom nihče ne pride, jaz se pa tako težko kam spravim, me pa mika.

Uf sem ugotovila, da me veliko stavri mika, samo ne naredim pa nič v tej smeri, da bi kaj izpeljala do konca... se moram popravit

hihi, sem ravno ugotavljala, da bi bila sedaj vidit taka prava turkinja, ko bi mi moj trebušček visel čez kiklouser posted image user posted image
prava trebušna plesalka mora met mal trebuščka, tiste suhice so zahodnjaška iznajdba...tak da me smo popolnoma primerne ane??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
19.1.2009 21:15:23   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

hihi, sem ravno ugotavljala, da bi bila sedaj vidit taka prava turkinja, ko bi mi moj trebušček visel čez kiklouser posted image user posted image
prava trebušna plesalka mora met mal trebuščka, tiste suhice so zahodnjaška iznajdba...tak da me smo popolnoma primerne ane??user posted image user posted image user posted image

Saj zato me pa mika, madona bi se tresel...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:15:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3610
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:15:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3611
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:16:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3612
19.1.2009 21:18:01   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

... hihi, sem ravno ugotavljala, da bi bila sedaj vidit taka prava turkinja, ko bi mi moj trebušček visel čez kiklouser posted image user posted image
prava trebušna plesalka mora met mal trebuščka, ...

Tocno to so ble tud moje misli, ves?

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:18:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3614
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:18:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
19.1.2009 21:21:03   
nanka
Mene sta ločili dve minuti od poroda v klistirnici do poroda v porodni, res je čisto malo manjkalo, da bi rodila v klistirnici.

Neposredna povezava do sporočila: 3616
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:22:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3617
19.1.2009 21:23:29   
metuljcek321
Ja, Julia Roberts je fletna, pa Nicole Kidman je bla vcasih - preden je zacela z botoxom pretiravat - enako velja za Meg Ryan - nekoc krasotica, zdaj strasilo.

Vsecso mi se Catherine Zeta Jones, Reese Witherspoon, Katherine Heigl, Sandra Bullock ... ene so lepotice a la misice, druge pa lepoticke a la girl-next-door ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3618
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:23:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:24:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
19.1.2009 21:25:21   
Netta
rebeca...sedaj si mi dala pa motivacijo in sem začela pisati še svojo...jo bom v prihodnjih dneh enkrat objavila...je rekel mož da mi bo pomagal, da se jaz pol stvari itak ne spomnim iz porodne sobeuser posted image user posted image user posted image   pa še res je...

ej a se vam tudi večkrat dogaja, da podoživljate svoj porod...vse občutke...meni se pogosto sredi noči, ko se zbudim in me preplavijo taka lepa čustva, da skoraj jokam...kot da bi me to zbudilo iz sanj...ma ne znam točno pojasniti

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
19.1.2009 21:26:25   
nanka
Vau, bravo za Živo, naša poje maksimum 170 ml.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3622
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:26:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3623
19.1.2009 21:28:45   
metuljcek321
U, nanka, ti si bla pa ekspresna!

Se moja porodna na hitro:

Pri meni je blo tud hitro: ob desetih zvecer me je nekaj zasponalo in reklo: "Pnk," pocasi je odteklo nekaj malega vode. OK, greva v Lj, na pregledu se ulije plodovnica. Me posibajo v klistirnico, eno uro imam, da se fajn pokakam, nato v porodno. Na mizo me dajo ob 00:15, me zaspona tam spodaj tako, da sem videla zvezde. Rece sestra: "Gospa, kako vas je zabolelo - a tko, kot da boste sli na veliko potrebo?" Jaz pa z izbuljenimi ocmi: "Ne, tko kot, da me bo raztrgalo!!!" "Cakte, bom poklicala zdravnika ..." Zdravnik cez 5 sekund ze ob meni, v meniuser posted image  in rece: "Ja, gospa, otrok je tu!" Halo??? A ze kar? Oba z mozem sva bila cisto paf - a to je to al kaj? Potisnem se ene parkrat, boli kot svinja, a ob 00:50 je Anja ze tuuser posted image  user posted image  user posted image  Sestra pravi: "Deklica je." In se midva spogledava ko dva Butalca ... jaz sem imela namrec fuuuuuuuul obcutek, da bo decek ... potem pa taksno lepo presenecenje .... jokala sva kot dez, Anja pa je bila (seveda) najlepsi otrok na svetu ..................................

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3624
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 21:29:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Ime za punčko
bušyka

Ime za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!

Viktorija (13%)

Sofija (23%)

Izabela (30%)

Mila (22%)

Megi (12%)

Število vseh glasov: 627

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!