|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
19.1.2009 17:12:26   
bamby
Meni ni nobeden nič rekel ampak smo kar tako napisali, ker so tistega meseca pač rojeni. Saj vnaprej moraš za otroka tudi kaj kupit, da se pripraviš na njegovo rojstvo in za to rabiš olajšavo user posted image .

No, midva sva res isti mesec vpisala, pa Anajo bova prav tako. Če jim ni kaj prav, naj pa sami popravljajo. Probat ni greh!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
19.1.2009 17:21:52   
dolenjka
Ojoj kolk sem jaz zaspana, sem si kar eno kafe skuhala v mašinci user posted image  Carica seveda še kar pančka in čez pol ure bi morali na 1 obisk, pa bova mi2 zgleda doma ostali, ker kraljična spi user posted image  user posted image

Marička user posted image  ČESTITKE za diplomco user posted image  user posted image  user posted image

Bamby se strinjam s teboj, jaz bi ziher od januarja pisala na tvojem mestu, ker je to edino logično. Jaz sem v B dobila otroški dodatek v celoti za februar, pa sem 24. rodila user posted image  user posted image  In mi je logično da velja za tisti mesec ko je rojen user posted image , pa tudi če je 31. v mesecu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.1.2009 17:48:50   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Meni ni nobeden nič rekel ampak smo kar tako napisali, ker so tistega meseca pač rojeni. Saj vnaprej moraš za otroka tudi kaj kupit, da se pripraviš na njegovo rojstvo in za to rabiš olajšavo user posted image .

No, midva sva res isti mesec vpisala, pa Anajo bova prav tako. Če jim ni kaj prav, naj pa sami popravljajo. Probat ni greh!

ja, sej tle se strinjam s tabo. Pač probaš, pol pa če rata, ratauser posted image .
Drugače pa naj bi blo baje tko, kot sem napisala prej...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
19.1.2009 17:51:00   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

No ma ko mi folk pove kolko je dal za kopalnico me zvije. Jaz računam okoli 3.500, da nardimo vse. Samo tudi delo je drago, mi jih bomo pa sami polagali, vse bova sama nardila.Tudi če bi mela denar( ga pa itak nimam), da mi kdo polaga ploščice, je težko dobit enega, da ti jih dobro položi. No na vhodu sva jih z mojim tudi sama prvič položila in so res precizno položene.user posted image

Se opravičujem ,če vam smetim z mojo bodočo kopalnico, zdej mi se to mota poglavi.

Mi je smešno, ko moja mam reče, da ma še svojo prvo kuhnjo. Ja sej jaz bo tudi svojo prvo kuhnjo rada imela.user posted image  No zdej mamo mlajšo. Ta ma 20 let, prejšnja je mela pa 30 let.

midva sva po hitri oceni dala za kopalnico dobrih 10000€, s tem, da ni nič posebno velika.

Kolko so vas pa stali delavci oz delo od teh 10.000e?

kaj vas je prišlo tako drago? Edino, če maste ploščice ful drage, pa kakšno masažno tuš kabino, ker če je bil WC cca. 190e, pa bide 190e, pa je to mali delež od 10.000euser posted image

No sej bom poročala, ko začnemo kupovat kopalniško opremo kolko nas bo prišlo stat. Upam, da mi ne pridemo do 10.000e, ki jih itak nimamo.user posted image  Smo našparali komaj 6.000e.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
19.1.2009 18:50:17   
Blacky*

ja, sej tle se strinjam s tabo. Pač probaš, pol pa če rata, ratauser posted image .

po moje tako ni panike ker imajo program narejen tako da preverja podatke... in najbrž preveri celotne datume, brez skrbi da ne bodo dali več kot pa bi slučajno mogli...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
19.1.2009 19:08:18   
Februarka08
Mary user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image

Hvala za info. glede olajšave in kater mesec naj se otroka vpiše... jaz sem bla v dilemi, ker je pač 29. rojenauser posted image vidim, da nam ˝pripada˝ tudi februaruser posted image no sej, kot ste rekle, probat ni grehuser posted image

Ella, a veš da mi je žal da se nisva že prej kdaj prisvaljkali do vasuser posted image ker od tebe sem mela glih 10 minuser posted image no ja... blo je pa super, upam da bosta spale kot ubiteuser posted image user posted image user posted image

Gremo počasi na večerni ritualuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
19.1.2009 19:53:11   
blaža
o pa kje ste vse?

Blaž že eno urco spi, matija je šel lih kar, jaz sem si obesla zavese, ki so se oprale in zdej glodam indijske oreščke.user posted image

No a bomo kero rekli?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
19.1.2009 19:54:44   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nov zobek user posted image

bamby user posted image user posted image user posted image pa da vročina čim prej mine

februarka pa kaj si ti mislila, da sem jaz na drugmu koncu slo doma user posted image user posted image user posted image to je sam čez hrib oz. sam mal okrog user posted image user posted image Zoja kot ubita že smrča user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
19.1.2009 19:55:41   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

o pa kje ste vse?

Blaž že eno urco spi, matija je šel lih kar, jaz sem si obesla zavese, ki so se oprale in zdej glodam indijske oreščke.user posted image

No a bomo kero rekli?user posted image

jaz pa jem jogurt, pa še razmišljam, kaj bi glodala zravn user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
19.1.2009 19:55:45   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nov zobek user posted image

bamby user posted image user posted image user posted image pa da vročina čim prej mine

februarka pa kaj si ti mislila, da sem jaz na drugmu koncu slo doma user posted image user posted image user posted image to je sam čez hrib oz. sam mal okrog user posted image user posted image Zoja kot ubita že smrča user posted image user posted image

Kje pa sta doma vedve? Da niste še kje blizu mene, pa še ne vem?!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
19.1.2009 19:57:25   
Februarka08
Evo, naša tud že smrčiuser posted image

Ma sem user posted image ker je spet popila samo 80 ml mlekauser posted image user posted image kaj ga res ne rabi več al kajuser posted image mogoče ji dam jutr žlico gresolinota not če ji bo boljši potemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
19.1.2009 20:00:20   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
19.1.2009 20:01:20   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ma sem user posted image ker je spet popila samo 80 ml mlekauser posted image user posted image kaj ga res ne rabi več al kajuser posted image mogoče ji dam jutr žlico gresolinota not če ji bo boljši potemuser posted image

a pa je tudi nazadnje pri nas jedla user posted image k Zoja je pozaugala 300 ml user posted image

blaža sigurno nismo kje blizu user posted image user posted image user posted image ti vdihavaš mal bolj primorski zrak, midve pa čisto gorenjskega user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
19.1.2009 20:04:15   
mala_pikica
Dober večer!

Punce jaz sem tako user posted image user posted image user posted image . Luka ima ful grdo gnojno angino, naju je hotela kar v bolnico poslatiuser posted image , zdaj bomo probali doma in upam, da nam bo že jutri boljše. Mi je pa pokazala grlo in je bilo res ful ful grdo za videti, mi je žal, da sem pogledala, ker me zdaj še toliko bolj skrbi. Je pa Luka res bogi, nič ne more jesti in piti, kosilo je že po 3 žličkah zbruhal, le malo mleka popije po flaški, pa še visoko vročino ima, tako, da ful čakam, da minejo tiste 4 ure, da mu lahko dam svečko.
Res sem čisto žalostna, sem že čisto naveličana teh bolezni. Sem danes že celo zmolila in prosila, da bi mu bilo boljše, ne vem kdaj sem nazadnje to naredilauser posted image . Pa še user posted image  sem dobila, tako, da še to vpliva na mene, eh ne bom vas več morila, lepo se imejte. Nočko.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
19.1.2009 20:04:31   
pina-1
čer.

mi pa še ne spimo. sploh še ne dajemo znakov za spanjeuser posted image . je popoldne spala 2 uri in 15 min, kar se ni zgodilo že  ohohoooooooooooooo cajta.

je pa danes fullt ečka. Ima probleme z ritko. Ni mogla kakat in posledično ma vso rito rdečo in prov popokano kožouser posted image . me prov zanima kja bo zdej v pelenici.

grem jih spravit spat, pa nazaj pridem.

Se pa moram pohvalit, ker je Pino končno dobil službo za nedoločen časuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
19.1.2009 20:06:56   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dober večer!

Punce jaz sem tako user posted image user posted image user posted image . Luka ima ful grdo gnojno angino, naju je hotela kar v bolnico poslatiuser posted image , zdaj bomo probali doma in upam, da nam bo že jutri boljše. Mi je pa pokazala grlo in je bilo res ful ful grdo za videti, mi je žal, da sem pogledala, ker me zdaj še toliko bolj skrbi. Je pa Luka res bogi, nič ne more jesti in piti, kosilo je že po 3 žličkah zbruhal, le malo mleka popije po flaški, pa še visoko vročino ima, tako, da ful čakam, da minejo tiste 4 ure, da mu lahko dam svečko.
Res sem čisto žalostna, sem že čisto naveličana teh bolezni. Sem danes že celo zmolila in prosila, da bi mu bilo boljše, ne vem kdaj sem nazadnje to naredilauser posted image . Pa še user posted image  sem dobila, tako, da še to vpliva na mene, eh ne bom vas več morila, lepo se imejte. Nočko.

mala pikica, upam, da se res čim prej pozdravite. Bogi Lukecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
19.1.2009 20:07:39   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

a pa je tudi nazadnje pri nas jedla user posted image k Zoja je pozaugala 300 ml user posted image

blaža sigurno nismo kje blizu user posted image user posted image user posted image ti vdihavaš mal bolj primorski zrak, midve pa čisto gorenjskega user posted image user posted image user posted image

doma je ratala spet neki sitna (lačnauser posted image ) in sem ji dala samo mal kruha za glodat, ker sem rekla da bo itak potem mleko dobila... no, pa ni blo učinkauser posted image ahhhhhhhhh

Blaža, koliko ti redčiš mlekouser posted image saj vem da si že pisala, prosim če lahko še 1xuser posted image npr. koliko vode bi dala v 150ml mlekauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
19.1.2009 20:08:58   
Februarka08

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2218
19.1.2009 20:09:27   
ella79

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem brez besed user posted image važno da veš, da mislimo na vas in vašega Lukca user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz upam, da bo šlo jutri le še na bolje user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2219
19.1.2009 20:10:46   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer.

mi pa še ne spimo. sploh še ne dajemo znakov za spanjeuser posted image . je popoldne spala 2 uri in 15 min, kar se ni zgodilo že  ohohoooooooooooooo cajta.

je pa danes fullt ečka. Ima probleme z ritko. Ni mogla kakat in posledično ma vso rito rdečo in prov popokano kožouser posted image . me prov zanima kja bo zdej v pelenici.

grem jih spravit spat, pa nazaj pridem.

Se pa moram pohvalit, ker je Pino končno dobil službo za nedoločen časuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pinetovo službo user posted image
pa user posted image user posted image user posted image za popoldansko spanje. Pri nas tudi že zelooooo dolgo ni tok spala čez dan v kosu user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
19.1.2009 20:12:41   
mala_pikica
Pina hvala, pa user posted image user posted image  za Pinota in njegovo službo.

Bamby hvala za razlago glede gosenice, dela pa tvoja sestra krasne torteuser posted image user posted image .

Lillchy in Lukec, resnično sem zelo veselauser posted image user posted image za Lukca, da je operacijo vredu prestal. Si ne znam niti predstavljati kaj pa si preživljala ti Lillchy, ko so Lukca odpeljali na OPuser posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
19.1.2009 20:14:33   
mala_pikica
Punce hvala za tolažbouser posted image , zdaj pa res grem počivati, ker bo noč še dolga.

Neposredna povezava do sporočila: 2222
19.1.2009 20:15:57   
Blacky*
jaz grem tudi malo počivat ker sem uničena

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2223
19.1.2009 20:18:11   
buči
Mala pikica, upam, da se pozdravite! Tilen vsaj je, čeprav je čisto fuč, ampak za hrano se pa še kar steguje. Aljaž že govori v spanju. Kadar ima vročino, blede. grozno je tole! Pa saj bo, me greje misel na dobust in plažo in morje in  ... komarje - no tudi te že pogrešam! user posted image

mery: BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lilči, z možem sva se kar objela od veselja, ves čas misliva na vaju z Likcem! (Upam, da  mi ni prenesel kakšen virusek!)

pinči, kako si kaj? Kako dolgo že nisva ničč podebatirali! A lahko tole za ndč še meni nekam skopira! user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 2224
19.1.2009 20:19:21   
bamby

Glej, meni niso komplicirali zaradi tega, saj je važen mesec rojstva, a ne?

mala pikica kako mi je hudo slišati, da je Lukec tako močno bolan user posted image . Naj se čimprej pozdravi in čimmirnejšo noč. Vem, da bo huda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

pina, super za končno težko pričakovano novo pogodbo tvojega user posted image !!

Anaja je prej popoldan spet zakuhala in sem ji dala svečko, da ji je vročina padla. Je takoj zaspala. Zdaj zvečer je bila kar OK. Je prišla tašča, da jo je malo pomerkala, da sem jaz Tima k telovadbi peljala. Upam, da bo tudi za nas bolj mirna noč user posted image ! Zdaj sem jo že dala spat.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Prehranski dodatki
Michonne RR

Ali dajete otrokom prehranska dopolnila?

Da (63%)

Ne (16%)

Občasno (21%)

Število vseh glasov: 19

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!