|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
17.1.2009 14:10:50   
Ejla
ej, eno vprašanje..jst namreč nisem stopke dobila, kr je bil lh že pozitiven in sem že ovulirala...zakaj pa si stopke ne moreš dati kar sam...kaj ni to ravno tako beta HCG kot potem čez en teden ko dobiš ta drugo inekcijo. Jst sem si jo danes uno ta drugo sama dala???

drugače pa kittyy čestitam za pridelek!!! bom v ponedeljek močno močno stiskala pesti!!!! In res imam občutek, da boš tokrat res  noseča!!!!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
17.1.2009 14:29:06   
boob
kittyy škoda. . . mogoče bom pa kje tam okoli pa lahko vseen greva na kavico. . a ti boš sama tam, al bo tud tvoj.. . no jst bom vidla kaj mi bojo jutri rekli na UZ, pa ti sporočim.
Zdej grem pa spat-spet user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
17.1.2009 14:45:34   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: buča

v kranj grem po stopko.Najbolj,da kar pokličem,al kaj?

jaz sem si stopko kar sama dala....ker sem velika punca,...user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
17.1.2009 14:49:25   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Jst pa sem v čakanju na IVF. Vmes mi je G. reku, da lahko grem še ene 2x na IUI, Pol je bla pa ena čudna sestra pr G. im me je poturila sestri Renati, Renata je rekla, da se sploh ne čaka več na IUI in da bi lahko marca že začela s postopkom. Zdaj pa sem se odloćila da ne grem na noben IUI, ker mi ta kemija ne odgovarja in da mal k sebi pridem. Je pa G. reku naj kar naravno poskušava, ker mogoče rata! user posted image

kimsy, super - kar z IVF-jem veselo na delo! Se mi zdi, da je pri IVF statistika uspešnosti dosti višja kot pri IUI. Postopek pa je v prvih korakih čisto identičen IUI-ju; edina razlika je ta, da naredijo punkcijo foliklov, jih v epruveti oplodijo in čez približno 3 dni prideš na transfer, kjer 'vstavijo' že oplojena jajčeca.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
17.1.2009 14:49:38   
kimsy
Ejla - vem, da je pri IVF še več kemije, ampak mam ene 3 mesce časa da se odklopim in poskušam po naravnem... jaja, fantaziram!user posted image  user posted image  user posted image  
Drugače pa sem jst prvi IUI šla brez stopke, ker sem mela že ovulacijo, pr drugi IUI pa sem si sama ob 24-ih dala stopko v špehek na vampku! user posted image
kittyy velik sreče v pondelk!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
17.1.2009 14:51:27   
neela
Punce, ki ste v postopku....javite, kdaj imate naslednje UZ oz IUI, da vpišem v našo lepo tabelco! user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
17.1.2009 14:52:51   
kimsy
neela - ti si nam opasna! user posted image  Dobr, da te mamo, da smo na tekočem!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
17.1.2009 14:54:30   
neela

neela - ti si nam opasna! user posted image  Dobr, da te mamo, da smo na tekočem!user posted image

user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
17.1.2009 15:04:46   
kittyy
cavci,jst mam 19.1. 2.IUI

UPAM DA ZADNJIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
17.1.2009 15:45:54   
Ejla
ja, ja zadnji...saj ti pravim!

neela res si pridna!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ejla -- 17.1.2009 15:49:15 >

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
17.1.2009 15:48:38   
Ejla

Ejla - vem, da je pri IVF še več kemije, ampak mam ene 3 mesce časa da se odklopim in poskušam po naravnem... jaja, fantaziram!user posted image  user posted image  user posted image  
Drugače pa sem jst prvi IUI šla brez stopke, ker sem mela že ovulacijo, pr drugi IUI pa sem si sama ob 24-ih dala stopko v špehek na vampku! user posted image
kittyy velik sreče v pondelk!

ja, ja 3 mesece je veliko...jaz stavim, da vama uspe...ti kar fantaziraj, pol pa bojo fantazije postale resničnost!

in sicer pa se boš res lepo odpočila in kot pravijo druge, je pri IVF več možnosti, pa se bo splačalo in boš hitro user posted image .

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
17.1.2009 16:16:34   
neela

user posted image  

user posted image
  • neela - 2.IUI v januarju
  • Fargi - 3.IUI v postopku (27.1.: 1UZ)
  • HANYBANY - 1. IUI

• kittyy - 2. IUI v 19.1. (test: 4.2.)
  • boob - 2.IUI v postopku (18.1.: UZ)
  • Ejla - 28.1. - test
  • buča - 1.IUI v 19.1. (test: 4.2.)
  • dysan - v nove boje 
  • kimsy - malo pavze za regeneracijo
                   user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image

Ejla - kaj ti si imela 1IUI? Že kakšni občutki???

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
17.1.2009 17:27:03   
Ejla
Neela, ja jaz sem imela prvi IUI, pa ne čutim čisto nič, tko da raje nič ne rečem...edino danes ko sem si dala inekcijo beta-HCG pa me je zvijalo po trebuhu...ampak to ne šteje. Se tolažim, da je vsaka mal drugačna, pa vsaka mal po svoje čuti oz. ne čuti...ko sem zanosila v prvo se tudi ne spomnim, da bi kaj posebnega čutila...nobenih napetih jošk, slabosti, glede špikanja se pa res ne spomnim.
Mi gre pa na živce, ker imam dolge cikle, tako da se vsakič ko čakam oz. ne čakam user posted image , kar pošteno napsihiram...ko bi blo vsaj hitro okol. Kaj nam pa ti Neela poveš, kdaj bi mogla dobit user posted image ?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
17.1.2009 17:39:28   
Ejla
dobro jutro boob? a si lepo spala? Pa sanjala kej vašo pikico?user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
17.1.2009 17:53:46   
boob
dobro jutro user posted image
nč nism sanjala oz še vedno spin z enim učom. . .

pa mal čekiram  . . klepetulje user posted image  

pa študiram al kej napisat al . . . neda se mi. .

morem it mal narezka pripravit k obiske dobimo. .

čau čau

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
17.1.2009 18:08:43   
neela
Ejla, saj imaš prav. Nič preveč ni treba študirati o znakih, ker tako ali tako sedaj ne moreš narediti nič. Sedaj je na vrsti samo še naša ljuba mati narava. Jaz jo pričakujem nekje do konca tedna, ki je pred nami. Menopur imam že približno dva meseca v hladilniku, ker sem decembrsko M dobila prepozno (bi imela IUI ravno med prazniki, ko kao ne delajo). Grem proti 2.IUI-ju, za katerega sem prepričana, da bo uspel.Ti imaš pa doma že enga otročka, kajne? Koliko star/a? Saj verjetno si že napisala, pa sem zgrešila...user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
17.1.2009 18:44:26   
gapii27
ojla... ura je odbila 16.00 in midva sva opravila svoje... ne vem pa zakaj je g na uz reklda, da en user posted image na dan... a več ne smemo al kaj? ne razumem....
upamo, da bo kaj iz tega....drgac pa punce drživa pesti za vse nas, da bomo že letos vsi dobili user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
17.1.2009 19:17:35   
Ejla
Neela, ja imam doma hčerkico, ki je stara 2 leti, so pa nama dohtarji rekli, da po naravni poti naj ne bi več uspelo, tako da sva rekla da ne bova čakala in sva šla na IUI. Upava, da nama bo naklonil Bogec še enega otroka, če pa ne, pa bova in sva srečna že zato, da imava njo.
Tko da še bolj stiskam pesti še za vas, da bi doživeli nekaj tako lepega kot je starševstvo. A ima katera od vas tudi že kakšnega otroka razen buče?(tud jaz nisem glih na tekočemuser posted image )

Gapii, ti si pa to tko resno vzelauser posted image user posted image user posted image ...Menda ni dobro, če  prepogosto sexaš, ker potem je seme slabše, logično redkejše, ker spermiji za dozoret rabijo okrog 18 ur, če se ne motim, včasih svetujejo vsak drugi dan, da je res kvalitetno seme...Tko, da zdej si mal odpočijta!user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
17.1.2009 19:20:49   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Grem proti 2.IUI-ju, za katerega sem prepričana, da bo uspel.

Bravo tako se govori...pa drugi so menda ta srečni!!!Prav gvišno tokrat uspe! Jaz si tud govorim, da če tokrat ne uspe, pol je pa itak ta drugi IUI ta boljši!!! Ampak še imam upanje.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
17.1.2009 19:21:58   
gapii27
user posted image midva sva natempirano čakala 16.00.....user posted image   test imam pa februarja, pa bomo vidli če bouser posted image  

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
17.1.2009 20:19:28   
buča
user posted image user posted image user posted image zdej že vidim,kdaj moram test delat....4.2..user posted image user posted image user posted image hvala neela,mi nau treba računat...user posted image user posted image user posted image pa če praviš,da nama pripada samo en poskus tud provuser posted image
ja,no,poj bom šla pa na dežurno...
meni je v bistvu v lj kr sama sestra rekla,naj grem raje po injekcijo h nekomu,ki je iz foha...ok,sm rekla,sej,če bi mi rekla,naj si jo dam sama,bi si jouser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
17.1.2009 22:17:53   
neela
Ejla, kaj pri hčerkici je vama ratalo naravno? Kmalu? Jaz te čisto razumem, da želita imeti še kakšnega pikeca. Nisem ena tistih, ki pravijo ''saj imaš že otroka, kaj bi še rada?'' Midva si želiva imeti 3 user posted image , pa vem, da se morava za prvega tolk namatrat, ker nama bosta preostala dva ratala en dva tri...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

midva sva natempirano čakala 16.00.....  

gapii, svaka čast! Sedaj pa noge v luft in položaj viseče šunke....user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: buča

zdej že vidim,kdaj moram test delat....4.2.. hvala neela,mi nau treba računat...

user posted image ...anytime...l

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
18.1.2009 8:00:39   
Ejla
neela, hčerkica je ratala po naravni poti, smo se trudli 4 leta( takrat smo bli še mladi norciuser posted image user posted image ), zdaj ko je stara  2 leti, pa  ne bova več čakala, ker ne bom z dneva v dan mlajši .
Ja ja najprej naj zalaufa, pol ko bo ta prvi...bo pa kar steklo...pa še kakšna dvojčka vmes, pa jih bo hitro cel kamion.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
18.1.2009 9:38:11   
buča
evo,ejla,si odgovorila tud na moje vprašanje.kolk si pa mlada,v bistvu,koliko ste vse mlade?Jaz bom 32 mlada,moj pa gre v 35.
kitty,pomoje,da si to ti tista taprava,k si bla v dežurni ponoči,ane?Maš rdečkaste lase,fant oz.mož pa ima očala?Iz katerega konca Kranja pa sta?
Aja,a ti si dobla stopko v ramo?user posted image Brala sem,da ene dobijo v trebuh,ampak,ampak...jest sem jo u rit dobilauser posted image ..a je to kaj pomembno?Pa še sestri se je tekočina mal polila,flaška prekucnilauser posted image ...ravno to je omenila sestra v lj,da se dogaja ljudem,ki niso iz foha...upam,da bo vse u redu.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
18.1.2009 11:03:34   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla
neela
, hčerkica je ratala po naravni poti, smo se trudli 4 leta( takrat smo bli še mladi norciuser posted image user posted image ), zdaj ko je stara  2 leti, pa  ne bova več čakala, ker ne bom z dneva v dan mlajši .
Ja ja najprej naj zalaufa, pol ko bo ta prvi...bo pa kar steklo...pa še kakšna dvojčka vmes, pa jih bo hitro cel kamion.user posted image

user posted image user posted image user posted image ...kaj sta se vedva z mojim user posted image slučajno kaj slišala? Tud on pravi, da bosta vsaj enkrat padla dvojčka.user posted image user posted image user posted image Ja, oba prihaja iz družin s 3 otroki in si jih tud midva želiva.
Vidva imata kar prav, če sta se že za vajin prvi sonček matrala tolko časa je res skoraj neumno, da bi se še za drugega.

buča, medve pa sva generacija! user posted image Jaz sem si stopko dala v moje lepe trebušne obline. user posted image Mi je na listku, ki sem ga s stopko prejela pisalo, da si jo dam s.c.. Sem tukaj na rr vprašala punce, pa so mi pojasnile, da to pomeni v trebuh. Verjetno je to tako, ker sem si tud Menopur dajala v trebuh.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?