|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
19.1.2009 17:14:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Prebrala 131 - 135. Ne sfolgam vsega komentirat.

Ohoho, Katina se je javila user posted image user posted image  O ti mišek mali Inti, zdaj pa še norice...user posted image user posted image user posted image user posted image

jana81, a je Nejc samo po mangu bruhal? Je bilo potem ok?

*Tiana*, kako se obnese "ločeno" spanje male princeske?

ja samo po mangu, prejle pa ni hotu jest testenin z sirovo omako, sem pa opazla da je pokukal ven 5.zobek !!!!

user posted image user posted image user posted image  za zobek

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
19.1.2009 17:14:56   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pr nas se je pa sonček skril in je zdej spet ta dež, uf sm jezna k ne morem it vn.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Včasih bi blo fajn, da bi si lohk sami rihtal vremeuser posted image user posted image

Pri nas je samo malo pokukal sonček izza oblakov in se tudi takoj skril, dež pa trenutno HB na pada

joj ta dež, sva prišla do konca ulice, pa je začelo deževati, prej pa sonce.

mi ga še nimamo

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
19.1.2009 17:14:59   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

SS si že kupila Manci copatke ali bo kr v ABC zokenčkih?

trenutno ima ene copatke od Hello Kitty (so kot štumfki) in se kar vredu obnesejo, ima pa tudi štumfke z ABSkami.

ste baje imele neko debato o tem, samo je nisem brala, kaj imaš pa ti?

prej smo imeli ABs štumfe, zdej smo pa kupili ciciban copatke in čeveljčke.

jana ko si sprasevala da ne bos " nogice zafurala" :

Jaz mislim da je najboljsa zmernost... jaz ga imam ko je zmatran v nogavickah ponavadi popoldan ali pa proti veceru. Dopoldan ko je polen energije in veliko stopa na nogice pa v ortopedskih ceveljckih - mi nimamo cicibank so pa ista pesem kot cicibanke rece se jim pa step right...

Tako da vsakega malo pa bo verjetno najbolj prav je moje mnenje.user posted image

jaz isto delam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
19.1.2009 17:15:05   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Sicer nisem ponavadi ena od tistih, da bom jokala, da ste vse spregledale moj post, ampak vidm, da je res možen skupinski ignore...
Se zgodi včasih, vsaki se je že user posted image  Oprosti user posted image
Sem šla prebrat, da ste imeli pester vikend user posted image
Tiste, ki pridete jutri na čvek, mi pišite prosim na zs.
Fajn se načvekajte, naslednjo rundo pridem pa še jaz.

Naty to se meni redno dogaja user posted image user posted image   Pa se ne sekiram kaj dost...

Bi pa ob temle rada samo povedala da Spelin@ ti si pa res ena taka zlata punca user posted image user posted image , vedno ampak vedno ce me vsi spregledajo ti mi namenis par besed ali pa vsaj enega smajlija. Naj te Bog varuje in vse tvoje, amin.

to ni nikoli namerno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
19.1.2009 17:15:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jestiuser posted image Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30huser posted image user posted image Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne.
Upam, da boljši ju3.

tud Nejc noče jest, od 2h je pojedel 4 žlice gresa, in spil dve flaši čaja, pa prej še 4 žlice frutka, zdej spi..js pa mu kuham kosilo, juhico z mesekom in pol bom dala še zvezdice noter, včeri je tega ful pojedel.

No vam vsaj zobi rinejo venuser posted image . Jaz čakam sedaj, da bo šla spat in ji bom AM naštimala, za večerjo pa dobi današnje kosilo, če ne bo hotela tudi prav, sem že res sita prošenja in nje in Andraža. Včasih se počutim kot ta hujša fehtarca.

user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz nimam prave volje za pisanje. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
19.1.2009 17:15:15   
barbaw

Moram dve slikci nalimat:

1. Kako je Omar srecen ko ni Samie ( je na pocitnicah) in se lahko v miru naigra...

2. Ocitno bomo imeli se enega narcisa doma, ker kar veliko casa ze sedaj Omar prezivi pred ogledalom...

user posted image

user posted image

Vsi otroci se radi gledajo v ogledalo. Omar zdaj vlada. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
19.1.2009 17:15:17   
barbaw

Da se pohvalim: skoraj pol ure sem imela POPOLN mir in sem lahko z užitkom pogledala dokumentarec o odpravi Apolla 11 na Luno (na History) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi le večkrat bilo takole

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
19.1.2009 17:20:05   
barbaw
Sem jezna ko user posted image . Vse pasje in mačje lastnike, ki ne pobirajo drekov za svojimi živalmi oz. ne poskrbijo za njihovo stranišče bi kar dala pred strelni vod. user posted image user posted image user posted image   že tako imamo veliko problemov, ker ima sosed min 10 mačk in to je xx takih sosedov, pa mi serjejo vse povsod, zdaj pa sem nekje okrog svojega avta na naši parceli stopila na drek. Meni gre kar na user posted image . Nisem še ugotovila ali je pasji ali mačji in te stare superge, ki sem imela obute bom vrgla kar v kanto, ker so strgane. Mi niti na misel ne pride, da bi prala to sranje. HB imam prazen želodec, ker bi šla definitivno bruhat. UUUUUUUUfffffffff sem jezna. Me ma včasih, da bi sosedu namazala drek na kljuko, ker hodijo njegove mačke k nam srat. Bog ne daj, da pustim odkrit peskovnik. Druga soseda ima pa 3 mačke, pa k njim sploh ne moreš več na travo stopit, ker je drek na dreku. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
19.1.2009 17:24:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Evo bilo je kratko ali sladko...user posted image user posted image  Se prec bolje pocutim...

Sedaj pa sploh ne vem vec kaj naj mu dam se za jest, ker nic noce user posted image user posted image

A AM ti tudi noče?

Ja samo AM mu gre ... vse ostalo pa ne..

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 3634
19.1.2009 17:28:08   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sem jezna ko user posted image . Vse pasje in mačje lastnike, ki ne pobirajo drekov za svojimi živalmi oz. ne poskrbijo za njihovo stranišče bi kar dala pred strelni vod. user posted image user posted image user posted image   že tako imamo veliko problemov, ker ima sosed min 10 mačk in to je xx takih sosedov, pa mi serjejo vse povsod, zdaj pa sem nekje okrog svojega avta na naši parceli stopila na drek. Meni gre kar na user posted image . Nisem še ugotovila ali je pasji ali mačji in te stare superge, ki sem imela obute bom vrgla kar v kanto, ker so strgane. Mi niti na misel ne pride, da bi prala to sranje. HB imam prazen želodec, ker bi šla definitivno bruhat. UUUUUUUUfffffffff sem jezna. Me ma včasih, da bi sosedu namazala drek na kljuko, ker hodijo njegove mačke k nam srat. Bog ne daj, da pustim odkrit peskovnik. Druga soseda ima pa 3 mačke, pa k njim sploh ne moreš več na travo stopit, ker je drek na dreku. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
19.1.2009 17:31:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Sicer nisem ponavadi ena od tistih, da bom jokala, da ste vse spregledale moj post, ampak vidm, da je res možen skupinski ignore...
Se zgodi včasih, vsaki se je že user posted image  Oprosti user posted image
Sem šla prebrat, da ste imeli pester vikend user posted image
Tiste, ki pridete jutri na čvek, mi pišite prosim na zs.
Fajn se načvekajte, naslednjo rundo pridem pa še jaz.

Naty to se meni redno dogaja user posted image user posted image   Pa se ne sekiram kaj dost...

Bi pa ob temle rada samo povedala da Spelin@ ti si pa res ena taka zlata punca user posted image user posted image , vedno ampak vedno ce me vsi spregledajo ti mi namenis par besed ali pa vsaj enega smajlija. Naj te Bog varuje in vse tvoje, amin.

to ni nikoli namerno user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej vem...pa itak se res ne sekiram.

Jaz vedno razmisljam takole: jaz kadar imam cajt vse preberem in ko preberem da je ta bolan ali on ne je... si mislim ja bogi, pa da bi le bilo vse uredu ampak komentirat se mi pa res ne da vsakega posebej... ( in verjetno nisem edina )

Pa slikce pogledam in itak so vsi taki cukri pa tud vedno ne napisem komentarja...

Pa vreme in sankanje ter kidanje snega itak preskocim user posted image user posted image

Pa zmenke za cveke in obiske...pa bi se z veseljem dopisala na tisti seznam z k Naty.. ampak se ne morem.user posted image

No tako da men je cist kristalno jasno da se cist vsega pa ne da komentirat...ampak spelin@ se pa res full trudi in to ze od kar sem zalutala na tale forum...

Eh.. spet nakladam user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
19.1.2009 17:32:25   
tally

Evo bilo je kratko ali sladko...user posted image user posted image  Se prec bolje pocutim...

Sedaj pa sploh ne vem vec kaj naj mu dam se za jest, ker nic noce user posted image user posted image

A AM ti tudi noče?

mogoče pa so tudi pri vas zobki na pohodu pa zato ne je Gh

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
19.1.2009 17:32:50   
Anonimen

Joj, kaj te razumem... jaz tud to tok sovrazim in sem se v Slo. skoz kregala z vsakim ki sem ga videla da ni pobral dreka...

A ne obstaja ena rastlina ki mackam smrdi?? Ce bi vedela katera je, pa da jo zasadis okrog in okrog vase parcele...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
19.1.2009 17:33:24   
jana81

Špelin@ user posted image user posted image user posted image za oddih.

Estrella tudi 200ml AM je neki a ne, sej bo tudi GH papala, je pa smotano ko pripraviš pa noče jest. pa uživajta na plavanju

jana in **** upam da tudi vidve drnjohata zraven user posted image

jst ne, ker se je Nejc zbudu po 10 minutah, pol sva pa pojedla cel krožnik juhice z zvezdicami, korenčkom in mesekom

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
19.1.2009 17:34:30   
Anonimen

A AM ti tudi noče?

mogoče pa so tudi pri vas zobki na pohodu pa zato ne je Gh

Ne vem user posted image  spodnja dva sta ze dolgo zunaj, zgoraj ni pa nic videt?? Eh sam da ne bi bil bolan user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
19.1.2009 17:34:49   
jana81

Joj, kaj te razumem... jaz tud to tok sovrazim in sem se v Slo. skoz kregala z vsakim ki sem ga videla da ni pobral dreka...

A ne obstaja ena rastlina ki mackam smrdi?? Ce bi vedela katera je, pa da jo zasadis okrog in okrog vase parcele...

jst okol vhoda in na gugalnici, pa na terasi pošpricam z enim sprejem ko mačkam smrdi in jih ni naokrog več. Bom pogledala kok se reče če te zanima

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
19.1.2009 17:35:28   
Anonimen

Estrella tudi 200ml AM je neki a ne, sej bo tudi GH papala, je pa smotano ko pripraviš pa noče jest. pa uživajta na plavanju

jst ne, ker se je Nejc zbudu po 10 minutah, pol sva pa pojedla cel krožnik juhice z zvezdicami, korenčkom in mesekom

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
19.1.2009 17:40:11   
tally

Sej vem...pa itak se res ne sekiram.

Jaz vedno razmisljam takole: jaz kadar imam cajt vse preberem in ko preberem da je ta bolan ali on ne je... si mislim ja bogi, pa da bi le bilo vse uredu ampak komentirat se mi pa res ne da vsakega posebej... ( in verjetno nisem edina )

jaz sem tudi takauser posted image , včasih se mi ne ljubi pisat, preberem pa ponavadi vse. včasih pa drugae vse pokomentirajo pa se mi zdi brezveze isto pisat

Pa slikce pogledam in itak so vsi taki cukri pa tud vedno ne napisem komentarja...

Pa vreme in sankanje ter kidanje snega itak preskocim user posted image user posted image

Pa zmenke za cveke in obiske...pa bi se z veseljem dopisala na tisti seznam z k Naty.. ampak se ne morem.user posted image

user posted image user posted image user posted image
No tako da men je cist kristalno jasno da se cist vsega pa ne da komentirat...ampak spelin@ se pa res full trudi in to ze od kar sem zalutala na tale forum...
špelin@ je pa res carica in se vsake posebej spomni
Eh.. spet nakladam user posted image user posted image

nič ne nakladašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
19.1.2009 17:40:38   
Srčekgirll

1. Kako je Omar srecen ko ni Samie ( je na pocitnicah) in se lahko v miru naigra...

2. Ocitno bomo imeli se enega narcisa doma, ker kar veliko casa ze sedaj Omar prezivi pred ogledalom...

user posted image

user posted image

IIIiiiiii je cukrček. Kok lepo stoji.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
19.1.2009 17:41:12   
tana7
se spet švercam tuki gor brez da bi prej kaj vaše štorije bralauser posted image
ni bilo časa - zdaj je oči prevzel Brino, čeprav mu bo vseeno treba mal asistiratuser posted image

sem pa spet mal tečkena, ker spet ni jedla zelenjave - a naj jo res posiljujem do pančanja s tem in nič drugega dam?? to mi nekako ne gre
ampak v več kot 50% skoraj nič zelenjave ne pojeuser posted image

jutri torej imate čvek pri Žanu ali neuser posted image  mene malo mika, ampak me je pa spet mal strah, da mi totalno zaštrajka s papanjemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
19.1.2009 17:42:08   
tally

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
19.1.2009 17:48:09   
Anitka

Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jestiuser posted image Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30huser posted image user posted image Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne.
Upam, da boljši ju3.

Drugače pa pucam mal po hiši, ker se je kar dosti stvari nabralo, sem ter tja mal pokukam na RR, za pista pa niti nimam kake posebne volje.

Kaj pa je Alji ???

Moj tud ze dva dni strajka z hrano, pa tak pozeruscek je bil user posted image  

Ali so lahko nejesci ce jih zobki matrajo??

Aja pa sem prebrala kako si seti Z M.-jem zmenila glede gospodinjskih opravil in lahko recem stara moja ti si carica, ker ze dolgo nisem prebrala cesa tako realnega in pravicnega.user posted image user posted image

Pomoje je viroza. Že od petka ni najboljša, ima povišano temperaturo, tja do 38 max. Zobkiuser posted image Ma nimam pojma kaj je to. Je vask danj manj, danes GH sploh ni hotla povohat, no lažem ko je prejle jedel Andraž nagnusne hrenovke je skor skočila v njih, pa sem ji dala en kolutek on ga je pojedlauser posted image

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
19.1.2009 17:49:28   
Anitka

user posted image

user posted image

Jeeeeeeeeeej kako simpatičnouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
19.1.2009 17:50:18   
Anitka

Sem pa zdele jezna ko pajkuser posted image .
Nad nas so se eni preselili...in ta babnca tako kot nobena tle ne uporablja centrifuge. ( Zakaj mi se ni jasno, mi ne znajo razlozit ne tasca ne nobena druga sorodnica , ampak tako se jim pac zdi prav user posted image  )
No in ta babnca mi potem obesi perilo direkt nad mojega ... in moje je ze skoraj suho pa mi vse dol kaplja in se odceja in seveda je spet vse mokro.user posted image user posted image user posted image

Ufffffffffffuser posted image user posted image user posted image user posted image to pa lahko samo pop.i.zdiš

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
19.1.2009 17:50:40   
barbaw

Smo jo imeli, pa jo je sosedov maček grizel. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?