Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 15:45:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jesti Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30h Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne. Upam, da boljši ju3. Drugače pa pucam mal po hiši, ker se je kar dosti stvari nabralo, sem ter tja mal pokukam na RR, za pista pa niti nimam kake posebne volje. Kaj pa je Alji ??? Moj tud ze dva dni strajka z hrano, pa tak pozeruscek je bil Ali so lahko nejesci ce jih zobki matrajo?? Aja pa sem prebrala kako si seti Z M.-jem zmenila glede gospodinjskih opravil in lahko recem stara moja ti si carica, ker ze dolgo nisem prebrala cesa tako realnega in pravicnega. Pomoje je viroza. Že od petka ni najboljša, ima povišano temperaturo, tja do 38 max. Zobki Ma nimam pojma kaj je to. Je vask danj manj, danes GH sploh ni hotla povohat, no lažem ko je prejle jedel Andraž nagnusne hrenovke je skor skočila v njih, pa sem ji dala en kolutek on ga je pojedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 15:48:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jesti Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30h Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne. Upam, da boljši ju3. tud Nejc noče jest, od 2h je pojedel 4 žlice gresa, in spil dve flaši čaja, pa prej še 4 žlice frutka, zdej spi..js pa mu kuham kosilo, juhico z mesekom in pol bom dala še zvezdice noter, včeri je tega ful pojedel. No vam vsaj zobi rinejo ven . Jaz čakam sedaj, da bo šla spat in ji bom AM naštimala, za večerjo pa dobi današnje kosilo, če ne bo hotela tudi prav, sem že res sita prošenja in nje in Andraža. Včasih se počutim kot ta hujša fehtarca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 15:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jesti Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30h Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne. Upam, da boljši ju3. Drugače pa pucam mal po hiši, ker se je kar dosti stvari nabralo, sem ter tja mal pokukam na RR, za pista pa niti nimam kake posebne volje. Kaj pa je Alji ??? Moj tud ze dva dni strajka z hrano, pa tak pozeruscek je bil Ali so lahko nejesci ce jih zobki matrajo?? Aja pa sem prebrala kako si seti Z M.-jem zmenila glede gospodinjskih opravil in lahko recem stara moja ti si carica, ker ze dolgo nisem prebrala cesa tako realnega in pravicnega. Pomoje je viroza. Že od petka ni najboljša, ima povišano temperaturo, tja do 38 max. Zobki Ma nimam pojma kaj je to. Je vask danj manj, danes GH sploh ni hotla povohat, no lažem ko je prejle jedel Andraž nagnusne hrenovke je skor skočila v njih, pa sem ji dala en kolutek on ga je pojedla Ma sej vem da hrenovke so . Ampak jaz jih imam pa toooook rada in ves kaj ce bi jih tukaj imeli take dobre pisancje kot od PP in bi Omar hotu jest bi mu jih pa dala... Bolje da poje mal hrenovke kot pa nic... Ampak vidim da od Jane tud Nejc strajka..se pravi da je neki v zraku Moj ze dva dni poje glih eno tretino tistega kar je prej... zdele je stankal 150ml mleka in zaspal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 15:52:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jesti Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30h Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne. Upam, da boljši ju3. Drugače pa pucam mal po hiši, ker se je kar dosti stvari nabralo, sem ter tja mal pokukam na RR, za pista pa niti nimam kake posebne volje. Kaj pa je Alji ??? Moj tud ze dva dni strajka z hrano, pa tak pozeruscek je bil Ali so lahko nejesci ce jih zobki matrajo?? Aja pa sem prebrala kako si seti Z M.-jem zmenila glede gospodinjskih opravil in lahko recem stara moja ti si carica, ker ze dolgo nisem prebrala cesa tako realnega in pravicnega. Hvala Kaj ga pa Omar sračka, a se tudi zobi ali je kaj drugega vzrok neješčosti? Naša je bila tud žderica, no pa jo sedaj poglej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 15:55:21
|
|
|
|
Estrella*
|
****: saj jaz tud pojem hrenovke, da ne bo pomote So pa res svinjarija in mali gre očitno to v rit. Sicer ji kaj več kot kolutek ni naklonil, je raj sam vse zmazal. Saj ji bi skuhala, samo ko bi ji, sigurno ne bi hotla jest in jaz bbi bila Bo sedaj dobila po urniku mleko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 15:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jesti Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30h Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne. Upam, da boljši ju3. Drugače pa pucam mal po hiši, ker se je kar dosti stvari nabralo, sem ter tja mal pokukam na RR, za pista pa niti nimam kake posebne volje. Kaj pa je Alji ??? Moj tud ze dva dni strajka z hrano, pa tak pozeruscek je bil Ali so lahko nejesci ce jih zobki matrajo?? Aja pa sem prebrala kako si seti Z M.-jem zmenila glede gospodinjskih opravil in lahko recem stara moja ti si carica, ker ze dolgo nisem prebrala cesa tako realnega in pravicnega. Hvala Kaj ga pa Omar sračka, a se tudi zobi ali je kaj drugega vzrok neješčosti? Naša je bila tud žderica, no pa jo sedaj poglej Nimam pojma kaj Najhuje mi je ker se je zacela kazat zbircnost: Jogurta noce niti probat ne takega ne drugacnega... Pa danes spinaca pa krompir, 2 zlice pol pa je kar tiscal skupaj usta pa tok ima to rad, zmeri mi zmaze vsaj 250ml... Pa kr neki hrane ki mu jo ponujam mi tisci usta skupaj pa me celo po roki udari ... Pol ga pa ne silim..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 15:58:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jesti Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30h Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne. Upam, da boljši ju3. Drugače pa pucam mal po hiši, ker se je kar dosti stvari nabralo, sem ter tja mal pokukam na RR, za pista pa niti nimam kake posebne volje. Kaj pa je Alji ??? Moj tud ze dva dni strajka z hrano, pa tak pozeruscek je bil Ali so lahko nejesci ce jih zobki matrajo?? Aja pa sem prebrala kako si seti Z M.-jem zmenila glede gospodinjskih opravil in lahko recem stara moja ti si carica, ker ze dolgo nisem prebrala cesa tako realnega in pravicnega. Hvala Kaj ga pa Omar sračka, a se tudi zobi ali je kaj drugega vzrok neješčosti? Naša je bila tud žderica, no pa jo sedaj poglej Nimam pojma kaj Najhuje mi je ker se je zacela kazat zbircnost: Jogurta noce niti probat ne takega ne drugacnega... Pa danes spinaca pa krompir, 2 zlice pol pa je kar tiscal skupaj usta pa tok ima to rad, zmeri mi zmaze vsaj 250ml... Pa kr neki hrane ki mu jo ponujam mi tisci usta skupaj pa me celo po roki udari ... Pol ga pa ne silim.. Kot bi opisovala Aljo, samo ona ne udari, ampak odrine mojo roko. Res ne vem kaj za en jih je obsedel. Kot bi se zmenili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:00:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo pol ponoci pa na vsake 2 uri mleko ker cez dan ne je in je lacen... pa sem ko zombi pol proti jutru...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:01:36
|
|
|
|
jana81
|
Nejc pa usta skupi in se obrne stran.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram dve slikci nalimat: 1. Kako je Omar srecen ko ni Samie ( je na pocitnicah) in se lahko v miru naigra... 2. Ocitno bomo imeli se enega narcisa doma, ker kar veliko casa ze sedaj Omar prezivi pred ogledalom...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pa zdele jezna ko pajk . Nad nas so se eni preselili...in ta babnca tako kot nobena tle ne uporablja centrifuge. ( Zakaj mi se ni jasno, mi ne znajo razlozit ne tasca ne nobena druga sorodnica , ampak tako se jim pac zdi prav ) No in ta babnca mi potem obesi perilo direkt nad mojega ... in moje je ze skoraj suho pa mi vse dol kaplja in se odceja in seveda je spet vse mokro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:09:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Moram dve slikci nalimat: 1. Kako je Omar srecen ko ni Samie ( je na pocitnicah) in se lahko v miru naigra... 2. Ocitno bomo imeli se enega narcisa doma, ker kar veliko casa ze sedaj Omar prezivi pred ogledalom... jst dam Nejca pred ogledalo preden se greva kopat, ga postavim v umivalnik, da se nagleda in nareži, pol pa hopa v banjico. al pa v pedsobi, to se tak smeje in vriska, da se še jst narežim zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:10:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sem pa zdele jezna ko pajk . Nad nas so se eni preselili...in ta babnca tako kot nobena tle ne uporablja centrifuge. ( Zakaj mi se ni jasno, mi ne znajo razlozit ne tasca ne nobena druga sorodnica , ampak tako se jim pac zdi prav ) No in ta babnca mi potem obesi perilo direkt nad mojega ... in moje je ze skoraj suho pa mi vse dol kaplja in se odceja in seveda je spet vse mokro. pejd gor, pa ji pokaž kaj je to centrifuga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst dam Nejca pred ogledalo preden se greva kopat, ga postavim v umivalnik, da se nagleda in nareži, pol pa hopa v banjico. al pa v pedsobi, to se tak smeje in vriska, da se še jst narežim zraven. Kaj mislis a vedo da so to oni? Ali mislijo da je tam se en dojencek???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:15:08
|
|
|
|
špelin@
|
Da se pohvalim: skoraj pol ure sem imela POPOLN mir in sem lahko z užitkom pogledala dokumentarec o odpravi Apolla 11 na Luno (na History)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:19:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sem pa zdele jezna ko pajk . Nad nas so se eni preselili...in ta babnca tako kot nobena tle ne uporablja centrifuge. ( Zakaj mi se ni jasno, mi ne znajo razlozit ne tasca ne nobena druga sorodnica , ampak tako se jim pac zdi prav ) No in ta babnca mi potem obesi perilo direkt nad mojega ... in moje je ze skoraj suho pa mi vse dol kaplja in se odceja in seveda je spet vse mokro. A je elektrika tako draga, da špara na centrifugi?? IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst dam Nejca pred ogledalo preden se greva kopat, ga postavim v umivalnik, da se nagleda in nareži, pol pa hopa v banjico. al pa v pedsobi, to se tak smeje in vriska, da se še jst narežim zraven. Kaj mislis a vedo da so to oni? Ali mislijo da je tam se en dojencek??? Ej, to se tudi jaz sprašujem IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Sem pa zdele jezna ko pajk . Nad nas so se eni preselili...in ta babnca tako kot nobena tle ne uporablja centrifuge. ( Zakaj mi se ni jasno, mi ne znajo razlozit ne tasca ne nobena druga sorodnica , ampak tako se jim pac zdi prav ) No in ta babnca mi potem obesi perilo direkt nad mojega ... in moje je ze skoraj suho pa mi vse dol kaplja in se odceja in seveda je spet vse mokro. pejd gor, pa ji pokaž kaj je to centrifuga. A una ročna, okol ušes? ****, Omar je lepotko mali Estrella*, **** in jana81, kaj je zdaj to, da vaši sulci nočejo jest? Naš na srečo zaenkrat ne štrajka, ima kar lep apetit - upam, da bo to dolgo trajalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:23:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst dam Nejca pred ogledalo preden se greva kopat, ga postavim v umivalnik, da se nagleda in nareži, pol pa hopa v banjico. al pa v pedsobi, to se tak smeje in vriska, da se še jst narežim zraven. Kaj mislis a vedo da so to oni? Ali mislijo da je tam se en dojencek??? pomoje ne vedo da so to oni, se pač smejejo onemu na drugi strani.. Men se je pa zdle Nejc zbudu in sem ga prinesla v dnevno, pa je zaspal naprej na rami in sem ga kr na kavč odložila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Sem pa zdele jezna ko pajk . Nad nas so se eni preselili...in ta babnca tako kot nobena tle ne uporablja centrifuge. ( Zakaj mi se ni jasno, mi ne znajo razlozit ne tasca ne nobena druga sorodnica , ampak tako se jim pac zdi prav ) No in ta babnca mi potem obesi perilo direkt nad mojega ... in moje je ze skoraj suho pa mi vse dol kaplja in se odceja in seveda je spet vse mokro. A je elektrika tako draga, da špara na centrifugi?? IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst dam Nejca pred ogledalo preden se greva kopat, ga postavim v umivalnik, da se nagleda in nareži, pol pa hopa v banjico. al pa v pedsobi, to se tak smeje in vriska, da se še jst narežim zraven. Kaj mislis a vedo da so to oni? Ali mislijo da je tam se en dojencek??? Ej, to se tudi jaz sprašujem IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Sem pa zdele jezna ko pajk . Nad nas so se eni preselili...in ta babnca tako kot nobena tle ne uporablja centrifuge. ( Zakaj mi se ni jasno, mi ne znajo razlozit ne tasca ne nobena druga sorodnica , ampak tako se jim pac zdi prav ) No in ta babnca mi potem obesi perilo direkt nad mojega ... in moje je ze skoraj suho pa mi vse dol kaplja in se odceja in seveda je spet vse mokro. pejd gor, pa ji pokaž kaj je to centrifuga. A una ročna, okol ušes? ****, Omar je lepotko mali Estrella*, **** in jana81, kaj je zdaj to, da vaši sulci nočejo jest? Naš na srečo zaenkrat ne štrajka, ima kar lep apetit - upam, da bo to dolgo trajalo Elektrika in vsi ostali racuni so itak subvencionirani in to je res poceni..Zadnji racun sem imela 7 euro za elektriko. Ampak vse babe tukaj tako delajo. Perejo brez centrifuge , pa nimam pojma zakaj??? Ker mi nobena ne zna povedat... samo tako se jim zdi pac prav, pa da ni zmeckano pa....skoda besed. centrifuga okol kepe , ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:26:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Da se pohvalim: skoraj pol ure sem imela POPOLN mir in sem lahko z užitkom pogledala dokumentarec o odpravi Apolla 11 na Luno (na History) No, naša je spila 200AM, bi ga še pa ga mami ni več naštimala in zaspala GH pa ne in ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:27:44
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce, grem na plavanje, čauči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst dam Nejca pred ogledalo preden se greva kopat, ga postavim v umivalnik, da se nagleda in nareži, pol pa hopa v banjico. al pa v pedsobi, to se tak smeje in vriska, da se še jst narežim zraven. Kaj mislis a vedo da so to oni? Ali mislijo da je tam se en dojencek??? pomoje ne vedo da so to oni, se pač smejejo onemu na drugi strani.. Men se je pa zdle Nejc zbudu in sem ga prinesla v dnevno, pa je zaspal naprej na rami in sem ga kr na kavč odložila. Priden Nejc Spelin@: dober da si imela vsaj mal miru.. Jaz sem pa cist in grem zraven Omarja eno kitico odspat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:43:40
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, je pa veliko AM spila Saj od tega se tudi naje, nič se ne sekiraj, glavno, da nekaj spraviš vanjo Fajn se imejta z A. na plavanju!!! ****, odpočij si, vsaj malo jana81, tudi ti se malo po dolgem daj, če bo Nejc še drmavhal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 16:51:37
|
|
|
|
tally
|
Špelin@ za oddih. Estrella tudi 200ml AM je neki a ne, sej bo tudi GH papala, je pa smotano ko pripraviš pa noče jest. pa uživajta na plavanju jana in **** upam da tudi vidve drnjohata zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 17:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo bilo je kratko ali sladko... Se prec bolje pocutim... Sedaj pa sploh ne vem vec kaj naj mu dam se za jest, ker nic noce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 17:07:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo bilo je kratko ali sladko... Se prec bolje pocutim... Sedaj pa sploh ne vem vec kaj naj mu dam se za jest, ker nic noce A AM ti tudi noče?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?