špelin@
|
Ne boste verjele, princ in mala pika spita Samo sem se morala prej krepko namučiti, da sem ju speča vsakega posebej znosila iz avta Najprej kramo, potem deklino in nato še fanta. IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, vidim, da je Patrick resno vzel svoje preimenovanje Pa lahko to urediš brez privolitve biološkega očeta? Aha, sem prebrala, da mu je vseeno Jaz nisem zato. On bo to sam zrihtal ko bo 18 let star... Seveda pa sem zaradi ljubega miru prisiljena ga klicat sem in tja po novem . Eh, sem mislila, da ga bo minilo, pa ga drzi ze vec kot eno leto.. Če traja to že eno leto, potem je resno in si ne bo premislil. Saj sem ga res samo 1x srečala, ampak mi je deloval izredno odločen fant. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, a je Nejc samo po mangu bruhal? Je bilo potem ok? ja samo po mangu, prejle pa ni hotu jest testenin z sirovo omako, sem pa opazla da je pokukal ven 5.zobek !!!! za zobek. Hej, mislim, da bodo punce tudi tebe začele počasi že "označevati" glede določene hrane Mene so že pogruntale s segedinarjem, ti pa izstopaš s sirovo omakco Srčekgirll, vau, že 6. zobek IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Sicer nisem ponavadi ena od tistih, da bom jokala, da ste vse spregledale moj post, ampak vidm, da je res možen skupinski ignore... Se zgodi včasih, vsaki se je že Oprosti Sem šla prebrat, da ste imeli pester vikend Tiste, ki pridete jutri na čvek, mi pišite prosim na zs. Fajn se načvekajte, naslednjo rundo pridem pa še jaz. Naty to se meni redno dogaja Pa se ne sekiram kaj dost... Bi pa ob temle rada samo povedala da Spelin@ ti si pa res ena taka zlata punca , vedno ampak vedno ce me vsi spregledajo ti mi namenis par besed ali pa vsaj enega smajlija. Naj te Bog varuje in vse tvoje, amin. Draga moja, se trudim, čeprav vem, da mi marsikdaj kaj uide IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas se je pa sonček skril in je zdej spet ta dež, uf sm jezna k ne morem it vn. Včasih bi blo fajn, da bi si lohk sami rihtal vreme Pri nas sicer ni dežja, se pa vse topi in je po tleh taka čobodra, da mi je močno žal, ker si malo nazaj nisem kupila šekastih gumijastih škornjev, ki so jih imeli v Hoferju za "đabe" IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Ohhh ze 5 . Caki caki zdej se bo mixi javila in povedala da jih imajo ze 15... Daj povej mi a ves od kje imate uvozen mango in melone?? Me firbec matra... Če sem mal zlobno, bi jaz rekla, da bo rekla, da majo že vse ja pa da že hodijo Al' ste žleht IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo mene. Zglancala kopalnico in WC na pol pa še kuhinjo sem pospravila Zdele sva bile z Manco zunej na sprehodu mal, pa za južno je jedla domače knedelne z govejo juho (in ja, preden bo katera vprašala, če ni to pripravljeno z jajcem, JA je, in tudi beljak je notri) in ji je blo ful všeč. SEj je to jedla tud že včer, sam ji je blo tako všeč, da je moja mami dala še za donc en knedelček, ki ji je ostal in ga je z veseljem pomalcala Gregi že dolgo je rezance in ostale testenine, v katerih so tudi cela jajca Grem po dolgem gledat TV, ve pa stiskajte pestke, da bosta mulca še pol ure spala
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.1.2009 14:58:12 >
|