karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Karamela, ti si pa zelo pridna študentka, a imaš še veliko izpitov? da ne boš pregorela pri takem tempu učenja. joj, da te moji bližnji slišijo ...pridna sem zdaj, prej pa bila lena do konca ... sem absolventka, imam pa še 6 izpitov in to najtežjih 6 point je, da sem brez službe in da grem po koncu "porodniške" delat tako ali drugače. Rada bi končala do septembra, da lahko iščem službo moje stroke in ne kar nekaj ... Zdaj šele vidim, kako bi se lahko prej z lahkoto učila. Jebi ga... IZVIRNO SPOROČILO: tims Pri nas je tko, da če mala kej jamra, pa jo on nosi (nahranjena je petnajst minut nazaj): " Tamala, a je Nina lačna?" " Ne." Po dveh minutah: " A si ziher?" " Ja." " Men se zdi, pa da je, veš." " Po čem to sklepaš?" " Ja, ful se za tabo obrača" " Pa jo zamot s čim, igrej se z njo." " Kaj pa?" " Ne vem, znajd se." " A boš kmal pospravla? Ker je res lačna, jo vidim." In potem jo vzamem, ker se mi ne da več furat tazga butastga dialoga. jaoooo tims, kot bi opisala najine dialoge ... s tem, da je pri naju še tole, ko mala začne sitnarit: - joj, dej jo še ti mal prim, me tko na wc tišči ... in pol ko pride z wc-ja itak da je ne vzame več nazaj .... al pa: - dej jo prim, grem Maxa vn pelat ... drgač ga je treba zmer spomnit na to ... mah, najbolj me to jezi, ko se ne zna z njo igrat ... sam nosi jo in itak se mala kmal naveliča in začne sitnarit ... matic
< Sporočilo je popravil karamela6 -- 19.1.2009 12:38:52 >
|