|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 9:39:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
19.1.2009 9:39:47   
Majuska
'morning ladies,

kako ste danes? Evo kofi
user posted image

Mi smo vstali nekje ob 7:30, je imel mali najprej zaprte očke in me je vrgel na finto, da bo še spal. Jok brate! Pa smo hitro šli po flaško. Me je pa mož šokiral, ker je šel ful kasneje od doma - pozabila sem namreč, da imajo neko izobraževanje in da kasneje začnejo.

Evo mali še pančka zdajle. Tako je že velik, da že ful šlata igračke na mobilu, ki mu visi nad posteljo user posted image   Ej pupe, dajte povedat, kakšni so vaši malčki med vožnjo v avtu - je vsem všeč, da se premikajo, spijo, gledajo, so mirni???

Da vas še malo preberem vmes ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3402
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 9:41:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
19.1.2009 9:43:19   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Btw: a ste ze bile kdaj pri vedezevalki?

pri vedeževalki ne. sem šla pa na razlago natalne karte user posted image

tetovaza: nimam, bi pa imela majhnega delfincka zadaj na lopatici oz. na rami .... hm .... mogoce bi pa raje metuljcka, ce pomislim se 1xuser posted image  Anyway: sem ze parkrat rekla, da si ga grem delat, pa potem nekako ni bilo dovolj motivacije .... in sem se tud zacela v stilu starih mam sprasevat, kako bo to zgledalo, ko bom starejsauser posted image  Majuska, kaj si imela ti tetovirano? Imas kaksno slikico? In kaj si plesala? I

Uh narobe si me razumela. Sem rekla samo, da me je pred leti zelo imelo, da bi si ga dala narediti, ampak nikoli nisem prišla do tega. Odvrnila me je misel, da to ful boli user posted image   hodila sem pa na orientalski ples in sem sanjala, da nekaj pa še bo iz mene user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
19.1.2009 9:47:01   
nanka

nisem bila pa bi šla, samo ne vem kam pa nikakor ne sama, me pa zanima zelo...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 9:48:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3406
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 9:49:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3407
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 9:50:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3408
19.1.2009 9:51:51   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

> KAJ DOBIS, CE KRIZAS JAPONCKA IN SEBE?
>
> ENGA, K BI FUL RAD DELAL, PA SE MU NE DA!

you talk about me? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3409
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 9:51:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3410
19.1.2009 9:53:01   
ilatic
Ilatic, saj bo najbrž ima slab dan.

Ja ja ima sej vem ampak kako se je lepo vedno na ženo spravt! Sej žez kakšno uro me bo pa že klicu kot da ni nič reku in: kako si lubica, kaj delata, a si kej moja...bo pa ves osladn...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
19.1.2009 9:54:10   
ilatic

nisem bila pa bi šla, samo ne vem kam pa nikakor ne sama, me pa zanima zelo...

Jaz sem bila pa nikoli več. Poznam eno full dobro. Je full dolga zgodba o njej če vas zanima jo lahko povem, mi je pa full zadela!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
19.1.2009 9:54:32   
rovar_ka
Jutro babikeuser posted image !

Kako ste prespale noč? Mi smo jo brez večjih posebnostiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

je kateri tale pisava všeč???

http://www.shrani.si/?1p/9r/Y8U9WUr/untitled1.png

jaz nisem tetovirana, sem pa razmišljala, če bi se slučajno dala, bi si dala v tej arabski pisavi nekaj napisat (od zapestja proti vrhu mezinca) - še nikoli nisem videla in bi mi blo ful všečuser posted image Ful mi je dobra pisavauser posted image

Najina pesem - je nimavauser posted image Ena je sicer skoraj najina, pa je ni na youtube.. Je pa od Enjoy - Nije mi važno

Karamela
- kako je bila vaša noč? Se je pikica zbudila? Ti se zmeraj do takšnih jutranjih ur učiš? Kdo pa se potem vstane z malo zjutraj? Ti? Al ti jo kdo prevzame? Ker jaz bi naravnost umrla...
Ful si pridna, resuser posted image

Pa lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image ( to bo blacky ponosna, da uporabljaš slikomatuser posted image user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

HD, tatuja nimam, ker nimam jajc , bolečinski prag je namreč na dnu....sicer pa, če sem rodila, bi si lahko še en tatu dala delat

to pa res Tinkyuser posted image Jaz si čisto vsakič ko me kaj boli rečem, eh, kaj jamraš, to ni nič v prmerjavi s porodomuser posted image Tud ko so me šivali me doktor sprašuje, kaj boli? Pa sem si misla, ti samo šivaj, to ni ničuser posted image

Populis - ne morem verjet kak je spretna mala Lara - WAUuser posted image user posted image user posted image   Zdaj sem šla gledat kolko je stara in je skor isto ko naša piška, a naša se niti približno še ne plaziuser posted image user posted image user posted image Evo, pa imamo še punčko, ki je tako napredna kot Lukec med fanti! Bravo Laraaaaauser posted image user posted image user posted image

Neboglasnica - fajn zrihtajte pri P in poročaj kako je bilouser posted image

Mojcek - ful sem vesela za vas, da Živa končno papauser posted image Bravo miška malauser posted image

Rebeca - bravo za izgubljene kguser posted image

Vse ostale, ki še jih niste zgubile - bravo za vaš trud in da ste se sploh podale v touser posted image

Inigo, Brin - čimprej pridita domovuser posted image

Majuska - naša ponavadi spi, če pa ne, pa je tiho kot mišuser posted image

Auroraa - jaaaa, pokaži nam Maticauser posted image

a ni fajn gledat kak napredujejo naši julijčki? Jaz sem tak ponosna na vsakega posebejuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3413
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 9:54:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
19.1.2009 9:55:58   
Gilo
Dobro jutro!

Vidim, da ste pridno pisale, sem ostala na 100 strani in imam še dosti za brat. Med vikendom sva imela obiske in je bilo bolj malo časa za RRuser posted image
Sem ful vesela, ker sem za Kiaro končno dobila fužeka Freda. Naročila sem ga na soncek.si ampak kakor sem videla, jim ga je spet zmanjkal, tako da Blacky30 - upam, da ga tudi ti dobiš.

Naša mala zgleda še nekaj časa ne bo dobila zobeka, se ful slini ampak ostalo nič. Mi je pa rekla ena znanka, da je bolje, če zrastejo kasneje oz. čimkasneje, ker so potem "kao" lepši. Kolk je to res, ne vem ampak vseeno. Ko bo, pa bo.
Nadomestili smo že en obrok z GH, ima pa rada samo čisto zmiksano sadje, nič koščkov, najraje pa je mlečne kašice.
Obračamo se na trebušček in obratno ampak še kr samo po levi strani. Na desno stran se obrne samo z mojo pomočjo. Bo že..

Katero že zanima za tatoo? Jaz ga imam - sonček z luno, na desno roki, pa če bi imela možnost še 1x izbirat, bi ga tudi imela, samo nekje drugje, ne na roki.

Pridno pišite, da bomo imeli kaj za brat, ko naši malčki spijo user posted image

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

Neposredna povezava do sporočila: 3415
19.1.2009 9:58:55   
netki
blacky......nisem se pozabla tehtat...imam 82,6....od torka sem na istem...HB glede na to kolk sem grešila...morem ta teden bit bolj pridna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3416
19.1.2009 10:00:27   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Sem posnela Laro kako se postavi sama na noge.Kvaliteta je boj tako tako ker je mobitelom posneto, iz fotoaparata pa pride prevelik fajl pa ga ne znam skompresiratuser posted image .
user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiii, vauuuuuuuuuuu, a je blo hudo na koncu??user posted image

Slikce - MEtuljček, hvala za komplimente. Ko sem nalagala, shrani.si ni delal, pa sem prešaltala na slikomat. Kljub temu, da Blacky pravi, da je boljši, meni ni. user posted image Sem 100x ponavljala, da bi naredila pravo velikost, pa ni ratalo. No, potem pa je tako ostalo. Čakaj, da vidim, če dela zdaj shrani.si .... ne dela oz. firefox preprečuje, da vi delal. Blacky, prosim za inštrukcije glede slikomata in velikosti slik, kateri link moram kopirat in kakšno resolucijo slik moram naštimat.

IZVIRNO SPOROČILO: nanka
Blacky sem se stehtala, 72,3 se pravi ostala na istem kot prejšnji teden, zato se zdaj bašem z jaffa piškoti.

tak je tudi moj način ...

ilatic user posted image user posted image user posted image

vedeževalka - bila, 2x, nekaj sta zadeli, nekaj pa (še) ne

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Ilatic, saj bo najbrž ima slab dan.

Ja ja ima sej vem ampak kako se je lepo vedno na ženo spravt! Sej žez kakšno uro me bo pa že klicu kot da ni nič reku in: kako si lubica, kaj delata, a si kej moja...bo pa ves osladn...

to tud jst najbolj sovražim ... očitbo desci pozabjo take stvari po 2 sekundah, pol te pa gledajo k tele v nova vrata, zakaj se držiš

rovarka, Nina se je zbudila ob 3.30 in ker jo je oči nazadnje previjal user posted image je bil polulana čez in čez - sem jo šla celo preoblečt. Potem pa ziza in je dokaj hitro nazaj zaspala. Potem pa spet ziza ob 7h in bolj ko sem jo k sebi stiskala in hotela še malo nazaj uspavat, bolj se je ona režala in vriskala. Jah nič, smo pač ustali, ne. So sej, jaz bom tudi umrla. Drugače sem vedno nočni ptič, ko se gre za učenje. Mi tako paše. Ponoči se kamot učim 5,6h skupaj, podnevi pa ni variante. Problem je seveda zdaj, ko Nina hoče vstat, jaz bi pa spala. Ampak, moram zdržat do srede, ko imam tadrugi izpit. Bo že.

No, greva zdej jest s tamalo. Potem pa bom videla. Mogoče bom šla še malo z njo zadremat, ali pa nazaj za knjige...ker, kot ponavadi, mi fali kak dan. user posted image user posted image user posted image

se beremo...

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 19.1.2009 10:10:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 3417
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 10:02:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 10:03:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gilo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 10:05:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 10:07:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3421
19.1.2009 10:29:39   
netki
auroraa....a imata vidva ta novga senika? sej sem ga že vidla pred hišo user posted image pa sem pozabla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3422
19.1.2009 10:30:09   
3jeMi
jutro!

najprej... user posted image  na n za vse bolčkane... hitro se pozdravit... user posted image

blacky... user posted image user posted image user posted image  za zobek user posted image ... zdaj pa naprej celo noč spat!

metuljcek... novi fosili reunion... midva z bratom sva bila... v prvi vrsti user posted image ... moj brat je še vedno tako zaljubljen v Sanjo user posted image , pa je že star b'k...
in kake oke... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

na sprehodu v slovenj gradcu:

user posted image  

tole pa je resen pogled... Kali ne tako gledat, si še premajhna za tak odrasel pogled... user posted image

gracie... pozdravljena user posted image

karamela... kakšna dobrovoljka je Nina user posted image

populis... Lara je neverjetna... user posted image user posted image user posted image

ilatic... jaz sem našega ene parkrat najdla na trebuhu... po moje so že dovolj veliki... se mi pa zdi, da Lovru paše na trebuhu spat takrat, ko ima malo zabasan nosek user posted image
user posted image user posted image user posted image (glede deca)... ja, moški so full bogi... zadnjič mi je moj povedal, da se je njegov sodelavec (rodili so septembra, ima delo na domu) odločil, da gre februarja za en teden sam na dopust, da se bo odpočil user posted image ... me zanima kaj si njegova punca misli o tem... da meni to moj naredi, naju s tamali ne najde več tam kjer naju je pustil... user posted image

zdaj grem pa Lovra po rit našeškat... od 6.30 je že pokonc, pa ne spat...

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
19.1.2009 10:30:16   
ilatic
Stara sem bila 20 let in zelo razočarana nad moškimi po neuspeli dve letni vezi! Delala sem kot natakrica, vsak dan žurala imela PREKRASNO ŠEFICO AGATO, takrat staro 25 let! Imela je enega fanta (smotanega do amena). Hodila je k eni vedeževalki v Medvode. Enkrat je mene in sodelavko nahecala, da greva z njo( to je bilo nekje marca, aprila). Bila sem tretja na vrsti. Povedala mi je:
1. da bom kmalu v roku parih mesecev spoznala svojega moža, da bo nosil uniformo in da bo imel otroka od prej. Ha ha veš da sem ji verjela
2. povedala mi je da bo nekdo od mojih bližnjih prijateljev imel prometno nesrečo, zaradi alkohola in da bo umrl.
3.povedala mi je še par stvari, ki pa so mi ušle iz glave. Ena izmed teh stvari pa se ni uresničila.

Ko smo odšle na pijačo smo pač predebitirale kaj nam je napovedala. Ta druga sodelavka je prav tako povedala, da ji je povedala isto da ji bo nekdo od prijateljev umrl. Bilo smo čisto šokirane. Pričele smo razmišljati le kdo bi to lahko bil. Me tri nismo nikoli vozile in pile, šefica pa sploh ni pila. Skratka najbolj nam je bil na sumu sodelavec kuhar, ki ga je rad pil, žural in vozil. Zmenile smo se da bomo govorile z njim da mu povemo, da naj ne pije in vozi.

Zdaj pa to
1. Maja sem spoznala svojega moža, uniforma-kuhar, zdaj intervent, ima hčerko od prej!
2. Na mojo največjo žalost je moja PREDRAGA ŠEFICA, ugotovila julija, da jo fant vara že več kot leto dni. Čisto je bila potolčena. Septembra, ko je eden izmed kuharjev imel rojstni dan, smo zaprli lokal in ga žurali. Tudi ona je pila. Ker sem bila jaz že noseča, sem se po 1 uri odpravila domov. Ko sem odhajala me je objela in rekla: tebe imam najraje od vseh mojih delavk. Sem ji prijateljica in ne zaposlenka. Bila je zelo vesela zame ker sem bila noseča. Vidla sem da je pila iz razočaranja in ni mi bilo to preveč všeč, ker ni prenesla pijače. Boga reva je imela poln denarja, najraje se je vozila pa s katrco, čeprav je imela doma doga. Žal so me naslednjo jutro obvestili, da so se odločili da gredo naprej žurat v LJ. Na celovški je bila spolzka cesta, ni bila prevezana vozila je malo prehitro in seveda jo je zaneslo in žal se zaletela.!!! Umrla je žez teden dni!user posted image user posted image user posted image user posted image
to je bil zame velik šok, še zdaj mi je hudo za njo. Rada jo imam še vedno in nikoli jo ne bom pozabila. Zelo rada je poslušala Makareno in to pesem imam zelo rada, samo nikoli se ne morem sprostiti ko jo poslušam!

Minilo je veliko let od takrat, vendar mi ni dalo mira in sem želela še enkrat iti do nje in jo vprašati, če je vedla, da bo ona to, saj je bila pri njej skoraj vsak teden ko je zvedela da jo fant vara. Seveda sem šla. Takoj me je prepoznala po večih letih in mi povedala, da včasih lahko kaj prepreči, opomni, samo da njej je bilo to zapisano in da ji ni mogla pomagati. Ni vedela kdaj se bo zgodilo, poskusila ji je dopovedati da naj ne pije... ni ji pa smela povedati kaj jo čaka. Je poskusila preko naju ma kaj nam še nakraj pameti ni prišlo da bi bila to ona.
Je pa fora v tem, da ko sem drugič šla k njej, sem imela v glavi, da bi se ločila, saj sem imela na sumu, da me moj dragi vara, ker je bil zelo odstoten nekaj mi je bil čudn in vsega sem imela zaodsti. Ko mi je odprla karte mi je prvo rekla. Pa kaj je z vami, da ste tako ljubosumni!!! Zvest vam je bolj kot pes. Vsak ima slabo obdobje, žal ga ima on sedaj, raje naj ga poskusim razumeti in se neham smilito sama sebi. Zaenkrat sem vesela, da mi je tako svetovala saj se res še vedno odlično razumeva (z manjšimi težavami) in tudi ni sluha in duha od varanja. Kako je ugotovila kaj mi se mota po glavi mi ni jasno!

Skratka kaj naj še rečem....

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
19.1.2009 10:31:41   
ilatic
user posted image user posted image user posted image me je že klical! A imata toplo lubči, joj komaj čakmam da pridem domov, vse mi gre narobe, rad te imam..joj ves osladn. Še dobr da ga poznam ,če ne bi lohk držala surlo in bi se kregala do amena!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?