Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:20:16
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Dober večer, a bo dons kej dogajal??? Dons sem se odločila in sva z mojim uredila otroško sobo. Prej smo bili vsi skupaj, zdaj sva najino posteljo odnesla v jedilnico, kar morava še zagradit seveda....ampak nisem mogla več čakat....sem ubogala notranji namig....tamali je kr hudo ker mora sama spat v svoji postelji, ampak zdej bom pa vztrajala.... Zdej grem pa mal prebrat za nazaj, če mi bo ratal... moraš nam poročak kako se je odneslo bom poročala, itak lahko pa da te preseneti in da sploh ne bo hotela več k vama iz tvojih ust v njeno lepo malo glavico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:21:13
|
|
|
|
aurora28
|
Jana potem pa Nejcu res ni odgovarjal okus . Jaz sem Galu zmiksala mango skupaj z banano in je pojedel kot velik. Tiana za potezo, to naju še tudi čaka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:21:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Dober večer, a bo dons kej dogajal??? Dons sem se odločila in sva z mojim uredila otroško sobo. Prej smo bili vsi skupaj, zdaj sva najino posteljo odnesla v jedilnico, kar morava še zagradit seveda....ampak nisem mogla več čakat....sem ubogala notranji namig....tamali je kr hudo ker mora sama spat v svoji postelji, ampak zdej bom pa vztrajala.... Zdej grem pa mal prebrat za nazaj, če mi bo ratal... za potezo. Mala se bože vnesla. Ha, kdo govorii, naš mali še vedno hodi k nama A res? Ma pa saj to ni tolk hudo kakor tako kot je bilo pri nas, da sploh ni hotela niti zaspat v svoji postelji....verjamem pa da je kar moteče. Če bo tamala prišla spat k nama, bom šla jaz na njeno posteljo, ker ona tako brca in se premetava v spanju da je joj Jaz to kar dostikrat prakticiram, posebej ko pride že ta 3 tjič k nama v noči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:22:00
|
|
|
|
jana81
|
a tvoj nickname je njeno ime? Ker men je tvoj nick ful všeč kot ime.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:22:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka jutri kar štartaj kam ja na obiske
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:22:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka tale Filip že zdej nakazuje kdo bo šef pri nas je pa glih obratno, ko kam gremo se ji vse na glavo obrne in nič ne spi. a si kaj grešila? Naša tudi bolj malo spi, če gremo kam, če je ful hudo zaspi v vozičku, sitna pa HB ni. Zdaj je že lažje z njo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:22:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka jutri kar štartaj kam Pridita k meni klinc k je moj doma dopoldne, pomoje bol letela mal po štacunah za hojico in stolček . ja ja zdej me kličeš, me zanima če boš tko klicala čez 14, 15, ...20let, ko bo Alja velika pupa Pri nas jih ima Spar v akciji z boni. Za 24 ali 25 eur. Pa neke igračke so gor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:22:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka tale Filip že zdej nakazuje kdo bo šef pri nas je pa glih obratno, ko kam gremo se ji vse na glavo obrne in nič ne spi. a si kaj grešila? filip HINAVC. ja.... pa kaj naj naredim, če se ne morem upret torti ajej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:23:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Da se še jaz po dolgem času javim na raport. Mi imamo že cel teden pestre noči, sem že čist . Zgleda, da je fasal norice, kar bomo še ju3 preverili pri P. Kje smo jih fasali, ker smo zadnje čase skoz doma (razen 2x pri zdravnikih) ne vem, verjetno so nam jih v kakšni čakalnici zapakirali za sabo . Drugače se moramo pohvalit, da jemo že tretjo hrano in smo brez pikic . Zaenkrat smemo polnzrnato pirino kašico, bučke in grisolino. Ja, grisolino smo sprobali bolj po pomoti in zaenkrat smo brez pikic . Upam, da tem jedem na jedilni list dodamo še kaj uporabnega. Saj vem, da se bo večini vas ole naše hranje zdelo tragikomično, ampak takle mamo. Zaenkrat smo še v klubu brezzobih nasmehov, drugače pa osvajamo druge spretnostne prvine . Lep pozdrav vsem (z)majčkom in (z)majčicam. Norice imajo kar dolgo inkubacijsko dobo in je čisto možno, da ste jo kje pobrali. Upam, da prebolite brez večjih težav. Ko bodo pikice suhe pa kopat v kamilice, da hitro krastice odpadejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:23:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je zaspal prvo rundo, sem pa jezna na mojga ko , ker še vedno leži..m.ater ko je pa treba it zvečer spat pa ne.. se grem mal ohladit Zakaj takrat ne greš sesat po stanovanju in pri postelji, pa malo pri omari Po možnosti še parkrat rukneš v posteljo. To so nam delale čistilke v P, ker so bile jezne, ker jih je šefica nadrla, ker so slabo pucale. Galu je pa pogledala zgornja dvojkica ven Imamo že 5 zobkov. za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:23:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana potem pa Nejcu res ni odgovarjal okus . Jaz sem Galu zmiksala mango skupaj z banano in je pojedel kot velik. Tiana za potezo, to naju še tudi čaka. sem se spomnila da sva že enkrat jedla mango in ga je tud takrat treslo, tko da mu ga ne dam več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:23:22
|
|
|
|
aurora28
|
Naty meni se tudi dopadejo copatki in bi imela kakšne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:24:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Naty meni se tudi dopadejo copatki in bi imela kakšne. aja sem pozabla čestitat za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:25:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana potem pa Nejcu res ni odgovarjal okus . Jaz sem Galu zmiksala mango skupaj z banano in je pojedel kot velik. Tiana za potezo, to naju še tudi čaka. sem se spomnila da sva že enkrat jedla mango in ga je tud takrat treslo, tko da mu ga ne dam več. jana čisto možno da mu okus ni včšeč. jaz ko sem Emiliji hotla dat melono je že po prvi žlički hotla bruhat tko da ji ne dajem več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:25:53
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Dober večer, a bo dons kej dogajal??? Dons sem se odločila in sva z mojim uredila otroško sobo. Prej smo bili vsi skupaj, zdaj sva najino posteljo odnesla v jedilnico, kar morava še zagradit seveda....ampak nisem mogla več čakat....sem ubogala notranji namig....tamali je kr hudo ker mora sama spat v svoji postelji, ampak zdej bom pa vztrajala.... Zdej grem pa mal prebrat za nazaj, če mi bo ratal... za potezo. Mala se bože vnesla. Ha, kdo govorii, naš mali še vedno hodi k nama A res? Ma pa saj to ni tolk hudo kakor tako kot je bilo pri nas, da sploh ni hotela niti zaspat v svoji postelji....verjamem pa da je kar moteče. Če bo tamala prišla spat k nama, bom šla jaz na njeno posteljo, ker ona tako brca in se premetava v spanju da je joj kok je pa stara?? joj mene kar živčno naredi, če spileze k nama v postelje pol sem pa vsa plava k tolk brca. zanč je Mark nekaj sanjal in je priletel k nama. celo noč nisem spala od njegovega brcanja pol se je pa začel še Filip oglašat in ga nisem mela kam dat- na koncu smo bili že vsi v budnem stanju . A sem dragija in Marka nagnala v otroško, da sem sploh lahko uspavala Filipa nazaj 4 leta je ravnokar dopolnila ja, še dobro da si ju imela kam poslati...mi smo bili prej vsi v isti sobici, zdaj bo pri nas tudi pela takšna pesem, če pride do tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:27:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana potem pa Nejcu res ni odgovarjal okus . Jaz sem Galu zmiksala mango skupaj z banano in je pojedel kot velik. Tiana za potezo, to naju še tudi čaka. sem se spomnila da sva že enkrat jedla mango in ga je tud takrat treslo, tko da mu ga ne dam več. jana čisto možno da mu okus ni včšeč. jaz ko sem Emiliji hotla dat melono je že po prvi žlički hotla bruhat tko da ji ne dajem več o Nejc pa obožuje melono, jo morem kupit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:27:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Dober večer, a bo dons kej dogajal??? Dons sem se odločila in sva z mojim uredila otroško sobo. Prej smo bili vsi skupaj, zdaj sva najino posteljo odnesla v jedilnico, kar morava še zagradit seveda....ampak nisem mogla več čakat....sem ubogala notranji namig....tamali je kr hudo ker mora sama spat v svoji postelji, ampak zdej bom pa vztrajala.... Zdej grem pa mal prebrat za nazaj, če mi bo ratal... moraš nam poročak kako se je odneslo bom poročala, itak lahko pa da te preseneti in da sploh ne bo hotela več k vama iz tvojih ust v njeno lepo malo glavico jo bom jaz zdej poklicala pa se bove midve že zmenle, boš vidla da bo spala, sam boš naslednji dan morala z no v šoping
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:28:21
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana potem pa Nejcu res ni odgovarjal okus . Jaz sem Galu zmiksala mango skupaj z banano in je pojedel kot velik. Tiana za potezo, to naju še tudi čaka. sem se spomnila da sva že enkrat jedla mango in ga je tud takrat treslo, tko da mu ga ne dam več. jana čisto možno da mu okus ni včšeč. jaz ko sem Emiliji hotla dat melono je že po prvi žlički hotla bruhat tko da ji ne dajem več moj tud ne mara niti melone niti manga...mu je presladko pomojem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:29:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka jutri kar štartaj kam Pridita k meni klinc k je moj doma dopoldne, pomoje bol letela mal po štacunah za hojico in stolček . ja ja zdej me kličeš, me zanima če boš tko klicala čez 14, 15, ...20let, ko bo Alja velika pupa mal se hecam sam zgleda, da me nisi razumela . kolk pa mam jaz do tebe??? Jaz sem razumela, da ko bo Alja večja, ne bom hotela, da bi Filip hodil naokrog Koliko imaš do mene' Kar precej se že obuvam grem na nožni pogon , do jutri pa mislim da pridem, ti kar prištimaj kofi ko se zbudiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:29:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Dober večer, a bo dons kej dogajal??? Dons sem se odločila in sva z mojim uredila otroško sobo. Prej smo bili vsi skupaj, zdaj sva najino posteljo odnesla v jedilnico, kar morava še zagradit seveda....ampak nisem mogla več čakat....sem ubogala notranji namig....tamali je kr hudo ker mora sama spat v svoji postelji, ampak zdej bom pa vztrajala.... Zdej grem pa mal prebrat za nazaj, če mi bo ratal... za potezo. Mala se bože vnesla. Ha, kdo govorii, naš mali še vedno hodi k nama A res? Ma pa saj to ni tolk hudo kakor tako kot je bilo pri nas, da sploh ni hotela niti zaspat v svoji postelji....verjamem pa da je kar moteče. Če bo tamala prišla spat k nama, bom šla jaz na njeno posteljo, ker ona tako brca in se premetava v spanju da je joj kok je pa stara?? joj mene kar živčno naredi, če spileze k nama v postelje pol sem pa vsa plava k tolk brca. zanč je Mark nekaj sanjal in je priletel k nama. celo noč nisem spala od njegovega brcanja pol se je pa začel še Filip oglašat in ga nisem mela kam dat- na koncu smo bili že vsi v budnem stanju . A sem dragija in Marka nagnala v otroško, da sem sploh lahko uspavala Filipa nazaj 4 leta je ravnokar dopolnila ja, še dobro da si ju imela kam poslati...mi smo bili prej vsi v isti sobici, zdaj bo pri nas tudi pela takšna pesem, če pride do tega Moj ima pa srečo, ker Jaka ne hodi več k nama in se naspi. Prej je vedno prilezel k nama in se s hrbtom naslanjal na atija in mene brcal, potem pa se je to obrnilo in je začel brcat njega. Najbolj zanimivo pa je, da je vedno dajal noge gor na naju ali na enega ai drugega. Zadnjič sem dala Majo k nama spat, ker se nisem mogla več vstajat in je ona naredila isto. Dala je noge na atija in spala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:29:38
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Dober večer, a bo dons kej dogajal??? Dons sem se odločila in sva z mojim uredila otroško sobo. Prej smo bili vsi skupaj, zdaj sva najino posteljo odnesla v jedilnico, kar morava še zagradit seveda....ampak nisem mogla več čakat....sem ubogala notranji namig....tamali je kr hudo ker mora sama spat v svoji postelji, ampak zdej bom pa vztrajala.... Zdej grem pa mal prebrat za nazaj, če mi bo ratal... moraš nam poročak kako se je odneslo bom poročala, itak lahko pa da te preseneti in da sploh ne bo hotela več k vama iz tvojih ust v njeno lepo malo glavico jo bom jaz zdej poklicala pa se bove midve že zmenle, boš vidla da bo spala, sam boš naslednji dan morala z no v šoping ej ampak resno .... tud v šoping grem z njo za cel dan, samo da nam tole rata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:31:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka jutri kar štartaj kam Pridita k meni klinc k je moj doma dopoldne, pomoje bol letela mal po štacunah za hojico in stolček . ja ja zdej me kličeš, me zanima če boš tko klicala čez 14, 15, ...20let, ko bo Alja velika pupa Pri nas jih ima Spar v akciji z boni. Za 24 ali 25 eur. Pa neke igračke so gor. hvala sem že prečekirala v torek je akcija na bone je pa 27eur. ne mislim kej ekstra al pa drago kupovat, ker ne mislim met nobenga več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:31:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj ima pa srečo, ker Jaka ne hodi več k nama in se naspi. Prej je vedno prilezel k nama in se s hrbtom naslanjal na atija in mene brcal, potem pa se je to obrnilo in je začel brcat njega. Najbolj zanimivo pa je, da je vedno dajal noge gor na naju ali na enega ai drugega. Zadnjič sem dala Majo k nama spat, ker se nisem mogla več vstajat in je ona naredila isto. Dala je noge na atija in spala. danes sta moja dva spala popoldne in sem šla pogledat in je Emilija imela svoje nogice na atiju in tko spala. a to jim je fetiš al kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:32:47
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Dober večer, a bo dons kej dogajal??? Dons sem se odločila in sva z mojim uredila otroško sobo. Prej smo bili vsi skupaj, zdaj sva najino posteljo odnesla v jedilnico, kar morava še zagradit seveda....ampak nisem mogla več čakat....sem ubogala notranji namig....tamali je kr hudo ker mora sama spat v svoji postelji, ampak zdej bom pa vztrajala.... Zdej grem pa mal prebrat za nazaj, če mi bo ratal... za potezo. Mala se bože vnesla. Ha, kdo govorii, naš mali še vedno hodi k nama A res? Ma pa saj to ni tolk hudo kakor tako kot je bilo pri nas, da sploh ni hotela niti zaspat v svoji postelji....verjamem pa da je kar moteče. Če bo tamala prišla spat k nama, bom šla jaz na njeno posteljo, ker ona tako brca in se premetava v spanju da je joj kok je pa stara?? joj mene kar živčno naredi, če spileze k nama v postelje pol sem pa vsa plava k tolk brca. zanč je Mark nekaj sanjal in je priletel k nama. celo noč nisem spala od njegovega brcanja pol se je pa začel še Filip oglašat in ga nisem mela kam dat- na koncu smo bili že vsi v budnem stanju . A sem dragija in Marka nagnala v otroško, da sem sploh lahko uspavala Filipa nazaj 4 leta je ravnokar dopolnila ja, še dobro da si ju imela kam poslati...mi smo bili prej vsi v isti sobici, zdaj bo pri nas tudi pela takšna pesem, če pride do tega Moj ima pa srečo, ker Jaka ne hodi več k nama in se naspi. Prej je vedno prilezel k nama in se s hrbtom naslanjal na atija in mene brcal, potem pa se je to obrnilo in je začel brcat njega. Najbolj zanimivo pa je, da je vedno dajal noge gor na naju ali na enega ai drugega. Zadnjič sem dala Majo k nama spat, ker se nisem mogla več vstajat in je ona naredila isto. Dala je noge na atija in spala. to je delal meni Erazem do pred kratkim, ko je spal pri meni kok so fletni, smeškoti mali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:34:17
|
|
|
|
aurora28
|
Gal ima tudi rad melono, on obožuje vso sadje, vsaj tisto kar sem mu dala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?