aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je zaspal prvo rundo, sem pa jezna na mojga ko , ker še vedno leži..m.ater ko je pa treba it zvečer spat pa ne.. se grem mal ohladit Mene je že prej večkrat čudilo, da ga pustiš zjutraj spat. Jaz sem mojega tudi samo ne dlje kot do 9-ih. Kar je bilo čez sem pa Jako tja nesla, da ga je zbudil. tud js sem včasih žleht in to nardim..sej zvečer ga itak on hodi mirit ko se zbudi, sam vseen bi lahk prej vstal. Zakaj takrat ne greš sesat po stanovanju in pri postelji, pa malo pri omari Zakaj vam gre pa na zivce ce "deci" mal polezijo v nedeljo Razmisljam, pa razmisljam pa mi ni nic jasno, kaj je s tem narobe , pa si recem jah vprasi a ne... evo zakaj? Mene ne moti, ker imava oba naenkrat živo budilko - , najprej enega polubčka in potem drugega in če še vedno spiva to nadaljuje vse dokler se ne vstaneva in to je okrog 6. ure zjutraj, včasih pa jo še Gal prehiti Dedci...jaz sem mojemu lepo povedala, da je samo en način, kako bi se znebil rihtanja otroka in gospodinjskih opravil; tako, da najde službo, da bi toliko zaslužil, da bi jaz bila lahko doma. To pomeni, zaslužil toliko, da bi meni izplačeval plačo za opravljanje gospodinjstva,ostati pa bi moralo, da bi se 2x letno privoščilo orng počitnice Tega ne bom nikoli dočakala, zato si delo delimo in tako se mi zdi edino fer. Estrella tole si pa dobro napisala. Pri nama je tudi tako, da si vse deliva, pa čeprav sem jaz trenutno v porodniški. Čez teden (v dopoldanskem ali popoldanskem) in ponoči imam jaz Gala v oskrbi in zanj skrbim, ko pa pride mož domov, si vzame nekaj časa za počitek, se uredi v kopalnici in prevzame Gala, jaz pa se lahko v miru stuširam, kaj preberem in nato grem jaz Gala uspavat. Nimam težav, ker mi zares veliko pomaga. Edinaos za AT. Meni je pa Nejc ob 19h skoraj povzročile infarkt, sem mu naredila mango, in je odpiral usta kot vrabček, zraven pa se kremžil in parkrat ga je streslo, nato pa je vse zbruhal, se zaćel davit, men je pa skor srce padlo v hlače... Ojoj , vem, da ti je srce skoraj v hlače padlo od strahu, mene to tolk prestraši, da sem potem vsa panična ko naprej jeva. kakšne kose manga si mu pa dajala? Jana baby vac se ful obnese in sem Galu lepo spucala nos, tak da hvala ti še enkrat . Aja pa tvoj Miha je dobro kavico skuhal, sva ga pozabila pohvaliti, ker se je lepo potrudil. Galu je pa pogledala zgornja dvojkica ven Imamo že 5 zobkov.