Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:08:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se mi je zdelo, da sem pozabla nekaj komentirat. luškane slikce. Veš, da me prav zanima koliko si bosta podobna ko bosta malo večja Mene tudi, ker sta si zdaj ful.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:09:54
|
|
|
|
barbaw
|
Edina a ti tvojo malo kličeš samo Anja ali Anja Tia? Meni sploh ne gre z jezika, da bi napisala samo Anja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:13:14
|
|
|
|
tally
|
čer , a danes bo kaj bolj tukaj gor al kva?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:13:29
|
|
|
|
jana81
|
Meni je pa Nejc ob 19h skoraj povzročile infarkt, sem mu naredila mango, in je odpiral usta kot vrabček, zraven pa se kremžil in parkrat ga je streslo, nato pa je vse zbruhal, se zaćel davit, men je pa skor srce padlo v hlače...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:14:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Da se vam še jaz malce javim. .NO naj vam pvem, da pri nas od 3h popoldan KONČNO SPET TEČE VODA (in ja kričim, ker sem vesela ). Je ob 2h popoldan prišel moj oče iz službene poti in ob 3h popoldan je bial stvar več ali manj sanirana . Sedaj pa še počakamo dan ali dva, da bomo videli, če stvar dokončno sanirana. Upam, da! Tako da danes lahko grem končno spet pod tuš, ker je že čas, ker že malo zaudarjam Grem par stvari pokomentirat ne pa vsega, ker nisem vsega brala za prihod iz kamene dobe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:17:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally čer , a danes bo kaj bolj tukaj gor al kva? Jaz grem zdaj na zasluženo kopel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:18:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Meni je pa Nejc ob 19h skoraj povzročile infarkt, sem mu naredila mango, in je odpiral usta kot vrabček, zraven pa se kremžil in parkrat ga je streslo, nato pa je vse zbruhal, se zaćel davit, men je pa skor srce padlo v hlače... Ojej. Nekaj mu ni odgovarjalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:18:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Da se vam še jaz malce javim. .NO naj vam pvem, da pri nas od 3h popoldan KONČNO SPET TEČE VODA (in ja kričim, ker sem vesela ). Je ob 2h popoldan prišel moj oče iz službene poti in ob 3h popoldan je bial stvar več ali manj sanirana . Sedaj pa še počakamo dan ali dva, da bomo videli, če stvar dokončno sanirana. Upam, da! Tako da danes lahko grem končno spet pod tuš, ker je že čas, ker že malo zaudarjam Grem par stvari pokomentirat ne pa vsega, ker nisem vsega brala za prihod iz kamene dobe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:25:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Vidm, da je tekla debata o vstajanju descev zjutri. Jest morm rečt, da mam full srečo, ker moj zjutraj kmal vstaja in pol čez vikend on Gajo vzame, jest pa še mal spim . Drugač pa mi vsak dan manj jemo, dons je pojedla približno 100g kosila in pa pol frutka Sploh noče. Pa sej me ne bi tolk skrbel, če bi vsaj pila, pa tud to noče. Pa še popoldne je mela mal vročine, zdele pa ne več. Ma sploh ne vem kaj ji je, ker drugače je čist uredu, aktivna kot zmeri. Ma upam, da bo jutr bolš. Drugač pa sm jest dons dobla , čeprov naj bi pršla šele 22.,23. Več sreče prihodnjič ane, sam mal pa sm . Grem zdej Gajo zrihtat pa mogoče pridm nazaj, razn če ne bova z mojim filma gledala. zate mogoče so pa tudi pri vas zobki na pohodu in Gaja posledično slabše je. Emilija je en dan imela isto mall vročino in zdej bo naenkrat tri zobka dobila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:26:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Meni je pa Nejc ob 19h skoraj povzročile infarkt, sem mu naredila mango, in je odpiral usta kot vrabček, zraven pa se kremžil in parkrat ga je streslo, nato pa je vse zbruhal, se zaćel davit, men je pa skor srce padlo v hlače... ojoj bogi mali sonček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:31:27
|
|
|
|
jana81
|
aja vsem ki iščete službo, želim da jo najdete čimprej in to še tako kokršno si želite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:33:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Vidm, da je tekla debata o vstajanju descev zjutri. Jest morm rečt, da mam full srečo, ker moj zjutraj kmal vstaja in pol čez vikend on Gajo vzame, jest pa še mal spim . Drugač pa mi vsak dan manj jemo, dons je pojedla približno 100g kosila in pa pol frutka Sploh noče. Pa sej me ne bi tolk skrbel, če bi vsaj pila, pa tud to noče. Pa še popoldne je mela mal vročine, zdele pa ne več. Ma sploh ne vem kaj ji je, ker drugače je čist uredu, aktivna kot zmeri. Ma upam, da bo jutr bolš. Drugač pa sm jest dons dobla , čeprov naj bi pršla šele 22.,23. Več sreče prihodnjič ane, sam mal pa sm . Grem zdej Gajo zrihtat pa mogoče pridm nazaj, razn če ne bova z mojim filma gledala. zate mogoče so pa tudi pri vas zobki na pohodu in Gaja posledično slabše je. Emilija je en dan imela isto mall vročino in zdej bo naenkrat tri zobka dobila jst sem pri Nejcu vedla da bo sobil zobek samo po tem ker je nenormalno veliko kakal in to vse čudne barve in oblike, pa slinil se je kot polž..je pa res te dni zjutraj tud štrajkal s hrano, samo flaša in nič druga do 12h.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:33:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Da se vam še jaz malce javim. .NO naj vam pvem, da pri nas od 3h popoldan KONČNO SPET TEČE VODA (in ja kričim, ker sem vesela ). Je ob 2h popoldan prišel moj oče iz službene poti in ob 3h popoldan je bial stvar več ali manj sanirana . Sedaj pa še počakamo dan ali dva, da bomo videli, če stvar dokončno sanirana. Upam, da! Tako da danes lahko grem končno spet pod tuš, ker je že čas, ker že malo zaudarjam Grem par stvari pokomentirat ne pa vsega, ker nisem vsega brala za prihod iz kamene dobe ojoj men se meša že ko 2 uri ni vode ali elektrike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:37:42
|
|
|
|
mafi
|
čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:39:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Meni je pa Nejc ob 19h skoraj povzročile infarkt, sem mu naredila mango, in je odpiral usta kot vrabček, zraven pa se kremžil in parkrat ga je streslo, nato pa je vse zbruhal, se zaćel davit, men je pa skor srce padlo v hlače... uhhhhhh to mi je pa znano sam če mu ponudim zelenjavo je skoz tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:40:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja vsem ki iščete službo, želim da jo najdete čimprej in to še tako kokršno si želite se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:40:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka jutri kar štartaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:41:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka tale Filip že zdej nakazuje kdo bo šef pri nas je pa glih obratno, ko kam gremo se ji vse na glavo obrne in nič ne spi. a si kaj grešila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:41:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Da se vam še jaz malce javim. .NO naj vam pvem, da pri nas od 3h popoldan KONČNO SPET TEČE VODA (in kja ričim, ker sem vesela ). Je ob 2h popoldan prišel moj oče iz službene poti in ob 3h popoldan je bial stvar več ali manj sanirana . Sedaj pa še počakamo dan ali dva, da bomo videli, če stvar dokončno sanirana. Upam, da! Tako da danes lahko grem končno spet pod tuš, ker je že čas, ker že malo zaudarjam Grem par stvari pokomentirat ne pa vsega, ker nisem vsega brala sam da ti glasilke ne bodo odpovedale . za dedija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:42:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka No, pol pa kar v akcijo in po obiskih Naša je ravno na obiskih tečka in je izjemoma pridna, da bi spala pa skoraj nemogoče. At home only
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:42:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka jutri kar štartaj kam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:43:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka jutri kar štartaj kam Pridita k meni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:44:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka tale Filip že zdej nakazuje kdo bo šef pri nas je pa glih obratno, ko kam gremo se ji vse na glavo obrne in nič ne spi. a si kaj grešila? filip HINAVC. ja.... pa kaj naj naredim, če se ne morem upret torti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:46:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka jutri kar štartaj kam Pridita k meni klinc k je moj doma dopoldne, pomoje bol letela mal po štacunah za hojico in stolček . ja ja zdej me kličeš, me zanima če boš tko klicala čez 14, 15, ...20let, ko bo Alja velika pupa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 20:48:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka jutri kar štartaj kam Pridita k meni klinc k je moj doma dopoldne, pomoje bol letela mal po štacunah za hojico in stolček . ja ja zdej me kličeš, me zanima če boš tko klicala čez 14, 15, ...20let, ko bo Alja velika pupa
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?