metuljcek321
|
Anja je danes prvic poskusila korenje & loved it. Sem skupaj skuhala jabolko & korenje in je tolk usta odpirala, da ni blo res Pridna pupa! Smo se potepali pri babi & dediju & uzivali sto na uro. Ta mala se je skoz smejala in zganjala svoje standradne vragolije ---- ma, res je vsak dan lepse z otrockom Zdajle sem obesila eno zehto, druga se se pere, posesano je tud, pojedli smo ze, cas je za RR .... oujeeeeeeeee! Naj vas malce pokomentiram: Majuska, hja, mogoce pa prevajanje filmov res kdaj pride v postev, who knows? Ampak se mi zdi, da je to cist prevec suhoparno in samotarsko delo zame. In , imas prav glede pomembnosti zajtrka - keep them coming every morning! Zjutraj se je treba posteno podkrepcati, kajne? Mirjam, barvni posti so mi sedaj prav v veselje, ja! Itak najprej vse s crno napisem (imena pa pac odebelim s ctrl+b), pa potem klikam in barvam na koncu - je ful bolj hitro mojcek, pa mala le pri tasci joka ali tudi pri drugih ljudeh? rovarka, Majuska & populis, super slikice! In Lara RES zgleda, kot da je bedro ... tisto od zadnjic, k ga je levinja pripopala. Miran, Umpa & family, Ana, Natka, Aleksander netki, kul biznis, tole s puzzli! Mirjam, katero kasico pa imas, da ti povzroca taksne tezave? A primesas vodo ali mleko? Ali oboje? Kako je po receptu/navodilih? Kako topla voda/mleko? Morda je problem v tem? Ali je pa "made in China" Hec, hec .... napisi, kaj imas in bomo skupaj pogruntale, kaj in kako! In thanks za delicipus breakfast in bed - se je prilegel IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 evo vmes pospravljam anino omaro...spet en kup novih oblekc...iiiii kak je men to fajn, kot bi se spet z barbikami igrala Same here! Glede kolicine tekocine, ki naj bi jo spili cez dan - sem mrzla, ne vem. Nasa itak se vedno pije samo mleko in NIC drugega. Almera, 400 ml je pa res velik! Najbrz to postopoma, ne pa kar iz nekaj zlick bum na 4 deci. Tisti "od" je pa zihr tipkarska napača hd, moja M je normalna, nic kaj na ful. Prva je bila bolj ornk, druga ze boljs, zdaj pa back to normal. Blacky, ni blema za povzetek - my pleasure! In lepo je brati, da ste preziveli tak fleten dan. Slikic se pa itak veselimo - vedno! Majuska, tale prihajajoci teden bo pa res zapolnjen. A ti imas tud zobarja? Jaz tud. 22. imam pregled pri ortodontu, 24. pa se zobarja - mi bo plombe na 6-kah zamenjal - so ze tolk dotrajane, da je joj! In vidim, da ima tudi lex miting z zoboderom ... potem bomo pa skupaj prepevale: "Jutr' 'mam zobarja, mama, bos z mano sla, se bova skupej drla kar oba?" Facebook, hja, smo izpostavljeni, se strinjam. In okoli nas je polno norcev ... ampak po drugi strani smo pa potem lahko 24/7 doma, zaprti med stirimi stenami, ker se nam out there lahko kaj zgodi ... ne vem, ne vem. In ja, Majuska, jaz sem si nastimala, da lahko gledajo le frendi. To je vsaj delna zascita, se strinjam! mojcek, kaj pa Ziva v lezalniku - does it work? Si probala? Za umirjanje? Pri nas je zdaj to ustaljena praksa, ker drugace je non-stop na trebuscku in se valja, brca, miga, pa pritiska nanj & gre potem hrana ven. Najprej mora dobro prebavit, potem telovadba. auroraa, za tooth nr. 1! ksenci, za najlepso besedo, kar jih zelimo slisati: "MAMA!" 3jemi, a ti kar v smeti vrzes cunje? Daj, nesi jih raje na Karitas - jih bojo z veseljem vzeli! Jaz jih vedno odpeljem tja. Nimam srca, da bi metala v kontejner. Trojane, prvi datum mi NE ustreza - zobar, drugi so far so good Ce ne bo spet sneg! Sonce? Kaj je ze to? Ocitno je na dopustu & to daljsem! Mi imamo megle za izvoz, zraven se rahlo rosi ... bljak!