|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 11:32:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
18.1.2009 11:58:54   
nanka
ne, Almera pri nas ni sonca, je megla.

Naša noč je bila user posted image , ker ima ponoči prav napade kašljanja in se zbudi in jo komaj uspavam nazaj.

Za srečanje sem bolj 5.2., da se mala pozdravi, ker takšna res ni za nikamor.

Neposredna povezava do sporočila: 3102
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 12:06:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 12:07:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3104
18.1.2009 12:19:27   
Netta

1. možnost: naslednji teden, npr.: četrtek, 22.01. ob 10.30 uri

ALI

2. možnost: kdaj sem že rekla, npr. : četrtek, 05.02. ob 10.30.

meni je tudi drugi datum boljši

pri nas gre dež...spet cel dan notriuser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 12:22:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3106
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 12:39:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3107
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 12:40:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3108
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 12:50:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3109
18.1.2009 12:52:47   
Majuska
Blacky, zadnjič sem si jaz na FB kar nastavila, da me vidijo le prijatelji. Ker mi je kapnilo, da si je moj bivši lepo ogledal vse slike in me potlej kontaktiral, medtem ko ima on lepo skrit profil. Jasno da sem si takoj prenastavila stvari user posted image   nič mi ni do tega, da tip brska za mojimi podatki.

Saj kdaj najbrž vidiš, ko klikneš na neko osebo in ti napiše, da ga moraš dodati kot prijatelja, če želiš videti njegov profil. To je to.

Sonca pa pri nas ni user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3110
18.1.2009 12:57:20   
Majuska
BTW, katera od naših je Mojca S. na FB?

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
18.1.2009 13:45:27   
neboglasnica
No, Staš še vedno tako lepo pančka... in ko je vstal, je dobil zelenjavno juhico, ki jo je pojedel ogromno. Mašina, očitno mu je res všeč za mizo, ker tako odpira kljunček, da ga je veselje pogledati. Je jedel namesto dojenja, pa da vidim koliko časa bo zdržal.

Vreme: pri nas je tudi ena sama žalost, tako da sva primorana biti že dva dni noter, ker Ane pa res ne morem v takem ven vlečt.

Almera: boste šli pa drugič.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
18.1.2009 13:51:15   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

io

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
18.1.2009 13:55:43   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

a ma katera slučajno račun oz kupon za merkatorjev torkov popust, pa ga ne rabi?????

škoda, da nisem prej vidla, sem glih zdej vse papirčke zmetala v kamin user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3114
18.1.2009 13:57:57   
ksenci
zakaj meni večkrat RR tak zašteka, da ne morem, nič- še postov ne objavit, pa to se mi večkrat dogajauser posted image
si skušam naložt avatar pa ko kliknem brows, mi sploh noče odpretuser posted image

Aljaž pa reče mamauser posted image user posted image user posted image začel je tako, da je da je govoru amamam, kr naenkrat je to začel, pol pa sm ga parkrat popravla, zdaj pa je mama. kr nism mogla vrjet, da dm počakala mojga, da je prišu domov in je on potrdu. govori pa mama ko je sitn in če je lačenuser posted image user posted image user posted image sicer pa že kr velik čveka zlogov.

tako, zdaj pa tudi midva z dovoljenjem že 3-ji da jeva korenčekuser posted image user posted image user posted image mali je čist nor- odpira usta takooo na širokouser posted image user posted image user posted image ampak!!! vedno malo bruha po korenčku, pa ga pojeva smo nekaj žličkuser posted image se je to tud vam dogajalo ob uvajanju GHuser posted image

tudi naš najbolj uživa na penastih puzlih, sam se že spali dol, tak da moraš met učke non stop na njem, sedi že prav lepo, ampak gre kmalu na trebuh, kjer najbolj uživa.

spimo pa skoz tak slabouser posted image se zbudi majmajn 5x na noč, jz sm že včasih čist pff! pa ne vem, se mi zdi da ga včasih kaj matra, včas pa se zbuja kr takouser posted image pa 2 flaši sprazn ponoč bajsi maliuser posted image me je kr strah, kako bo v četrtek, ko mora prit 6 ur teš v pediatričnouser posted image po moje se bo dr ko živina, pa še čaja tud ne sme!

premala oblačila -vračam sestri nazaj, kar je njeno, nekaj posojam kolegici, ki ima dva mesca mlajšega, ostalo pa pol v vrečle pa za drugega šparatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
18.1.2009 14:00:43   
3jeMi
mi tud ne moremo vn... user posted image user posted image user posted image

mali sedi v fliperju (tenx blacky user posted image ) tule sredi dnevne sobe, sit in zadovoljen...

fotr posluša celine dion... user posted image ... ma ja, danes je itak cel pavliha... je ugotovil, da je Novalac najboljši in da mali je same dobre stvari user posted image ... a, mislite, da mi je kaj jasno... neeeeeeeee

mami pa je pospravljala omaro in samo stvari metala stran, ki zdaj čakajo, da jih fotr odnese v smeti...user posted image

pridne bodite... jaz grem še malo srfat po netu... bo res že treba stolček za hranjenje kupit... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
18.1.2009 14:04:05   
netki
blacky......mene ne najde noben v imeniku, ker doma sploh nimam stacionarnega telefona...sploh pa nisem več pri starših, čeprav sem tam prijavljenauser posted image

srečanje....meni je pa bolje drug teden user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
18.1.2009 14:36:53   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

io

thanks user posted image

evo, midva z malim sva prišla s kratkega sprehoda ... ker je prehlajen, ga nisem upala dolgo okoli nosit, pa sem ga dala v kengurujčka in sva šla samo malo čez zasneženo polje. Pa čuden zrak je, tako da sva kar hitro šla nazaj. Zdaj pa dojenje, nekaj se že oglaša ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
18.1.2009 14:53:48   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ko pa jaz samo dve besedi te pesmce zapojem se pa moja do ušes nasmeji:

ENKRAT JE BIL EN ŠKRAT
Enkrat, enkrat, enkrat je bil en majhen škrat.
Enkrat, enkrat, enkrat je bil en škrat.
Imel je dolgo bradico, vsa siva je bila.
Na hrbtu je nosil krošnjico, je polna b'la zlata.

Pomagal rad je vsem ljudem, ki dobri so bili.
Hudobneže preziral je, za nje ni imel oči.

Ti praviš, da ga ni bilo, dokazov da še ni.
V pravljici tej živel bo, zato zapojmo vsi:

tud midva pojeva to pesmico in mu je zelo všečuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3119
18.1.2009 14:58:16   
ksenci
sm dobla eno fajno ponudbo za 1. maj 5 dni banovcev- all inklusive za 2 osebi- 200 evrovuser posted image user posted image user posted image sam me je mal strah, če slučajno ne bo Aljaž zdravuser posted image sej vem da je se daleč in upam da se njegovo zdravje porihta kmal sam vseen je še malček dvoma- strahauser posted image moram pa se odločit ta tedn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3120
18.1.2009 15:16:45   
metuljcek321
Dober dan!

Nekaj zimske idile za zacetek:

user posted image

PS: Ne, to zal ni pogled skozi nase okno ---- tu je sneg ves rjav in plundrast - fuj in fej!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
18.1.2009 16:01:11   
metuljcek321
Anja je danes prvic poskusila korenje & loved it. Sem skupaj skuhala jabolko & korenje in je tolk usta odpirala, da ni blo resuser posted image  user posted image  Pridna pupa!

Smo se potepali pri babi & dediju & uzivali sto na uro. Ta mala se je skoz smejala in zganjala svoje standradne vragolije ---- ma, res je vsak dan lepse z otrockomuser posted image

Zdajle sem obesila eno zehto, druga se se pere, posesano je tud, pojedli smo ze, cas je za RR .... oujeeeeeeeee!

Naj vas malce pokomentiram:
Majuska, hja, mogoce pa prevajanje filmov res kdaj pride v postev, who knows? Ampak se mi zdi, da je to cist prevec suhoparno in samotarsko delo zame. In user posted image  user posted image , imas prav glede pomembnosti zajtrka - keep them coming every morning! Zjutraj se je treba posteno podkrepcati, kajne?

Mirjam, barvni posti so mi sedaj prav v veselje, ja! Itak najprej vse s crno napisem (imena pa pac odebelim s ctrl+b), pa potem klikam in barvam na koncu - je ful bolj hitrouser posted image

mojcek, pa mala le pri tasci joka ali tudi pri drugih ljudeh?

rovarka, Majuska & populis, super slikice! In Lara RES zgleda, kot da je bedro ... tisto od zadnjic, k ga je levinja pripopala.

user posted image  user posted image  user posted image Miran, Umpa & family, Ana, Natka, Aleksanderuser posted image  user posted image user posted image  

netki, kul biznis, tole s puzzli!

Mirjam, katero kasico pa imas, da ti povzroca taksne tezave? A primesas vodo ali mleko? Ali oboje? Kako je po receptu/navodilih? Kako topla voda/mleko? Morda je problem v tem? Ali je pa "made in China"user posted image  user posted image  user posted image  Hec, hec .... napisi, kaj imas in bomo skupaj pogruntale, kaj in kako! In thanks za delicipus breakfast in bed - se je prilegeluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

evo vmes pospravljam anino omaro...spet en kup novih oblekc...iiiii kak je men to fajn, kot bi se spet z barbikami igralauser posted image user posted image user posted image

Same here!

Glede kolicine tekocine, ki naj bi jo spili cez dan - sem mrzla, ne vem. Nasa itak se vedno pije samo mleko in NIC drugega. Almera, 400 ml je pa res velik! Najbrz to postopoma, ne pa kar iz nekaj zlick bum na 4 deci. Tisti "od" je pa zihr tipkarska napačauser posted image

hd, moja M je normalna, nic kaj na ful. Prva je bila bolj ornk, druga ze boljs, zdaj pa back to normal.

Blacky, ni blema za povzetek - my pleasure! In lepo je brati, da ste preziveli tak fleten dan. Slikic se pa itak veselimo - vedno!

Majuska, tale prihajajoci teden bo pa res zapolnjen. A ti imas tud zobarja? Jaz tud. 22. imam pregled pri ortodontu, 24. pa se zobarja - mi bo plombe na 6-kah zamenjal - so ze tolk dotrajane, da je joj! In vidim, da ima tudi lex miting z zoboderom ... potem bomo pa skupaj prepevale: "Jutr' 'mam zobarja, mama, bos z mano sla, se bova skupej drla kar oba?"user posted image  user posted image  user posted image

Facebook, hja, smo izpostavljeni, se strinjam. In okoli nas je polno norcev ... ampak po drugi strani smo pa potem lahko 24/7 doma, zaprti med stirimi stenami, ker se nam out there lahko kaj zgodi ... ne vem, ne vem. In ja, Majuska, jaz sem si nastimala, da lahko gledajo le frendi. To je vsaj delna zascita, se strinjam!

mojcek, kaj pa Ziva v lezalniku - does it work? Si probala? Za umirjanje? Pri nas je zdaj to ustaljena praksa, ker drugace je non-stop na trebuscku in se valja, brca, miga, pa pritiska nanj & gre potem hrana ven. Najprej mora dobro prebavit, potem telovadba.
auroraa, user posted image  za tooth nr. 1!

ksenci, user posted image  za najlepso besedo, kar jih zelimo slisati: "MAMA!"

3jemi, a ti kar v smeti vrzes cunje? Daj, nesi jih raje na Karitas - jih bojo z veseljem vzeli! Jaz jih vedno odpeljem tja. Nimam srca, da bi metala v kontejner.
Trojane, prvi datum mi NE ustreza - zobar, drugi so far so gooduser posted image  Ce ne bo spet sneg!

Sonce? Kaj je ze to? Ocitno je na dopustu & to daljsem! Mi imamo megle za izvoz, zraven se rahlo rosi ... bljak!

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
18.1.2009 16:11:53   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Naj vas malce pokomentiram:
Majuska, hja, mogoce pa prevajanje filmov res kdaj pride v postev, who knows? Ampak se mi zdi, da je to cist prevec suhoparno in samotarsko delo zame. In user posted image  user posted image , imas prav glede pomembnosti zajtrka - keep them coming every morning! Zjutraj se je treba posteno podkrepcati, kajne?

Ej zajtrk je ful pomemben, ker s tem vnesemo potrebno energijo za čez dan. Večina mojih frendov ga kar spusti, potlej pa jamrajo zaradi želodca in kdove kaj še vse pride zraven. Mojega sem na srečo uspela navaditi, ko sva šla na svoje, je začel z mano zajtrkovati user posted image

Majuska, tale prihajajoci teden bo pa res zapolnjen. A ti imas tud zobarja? Jaz tud. 22. imam pregled pri ortodontu, 24. pa se zobarja - mi bo plombe na 6-kah zamenjal - so ze tolk dotrajane, da je joj! In vidim, da ima tudi lex miting z zoboderom ... potem bomo pa skupaj prepevale: "Jutr' 'mam zobarja, mama, bos z mano sla, se bova skupej drla kar oba?"user posted image  user posted image  user posted image

Ja, zdravilo imam notri ... ziher bom spet dva dneva boga, če bo morala spet TOLK vrtat user posted image

Facebook, hja, smo izpostavljeni, se strinjam. In okoli nas je polno norcev ... ampak po drugi strani smo pa potem lahko 24/7 doma, zaprti med stirimi stenami, ker se nam out there lahko kaj zgodi ... ne vem, ne vem. In ja, Majuska, jaz sem si nastimala, da lahko gledajo le frendi. To je vsaj delna zascita, se strinjam!

Jah no, če lahko kaj sami naredimo, je fajn ne user posted image

3jemi, a ti kar v smeti vrzes cunje? Daj, nesi jih raje na Karitas - jih bojo z veseljem vzeli! Jaz jih vedno odpeljem tja. Nimam srca, da bi metala v kontejner.

Karitas zahteva brezhibne cunje, če smem komentirat in svoj čas so hoteli še potrdilo od čistilnice, ne vem kako je zdaj s tem. Poleg tega tisti, ki so pri skledi, prebirajo te stvari in če so jim všeč, jih vzamejo zase. Trust me, sem videla pri sestrični kako to gre user posted image   zato tudi Karitasu ne zaupam preveč.

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
18.1.2009 16:20:56   
metuljcek321

Karitas zahteva brezhibne cunje, če smem komentirat in svoj čas so hoteli še potrdilo od čistilnice, ne vem kako je zdaj s tem. Poleg tega tisti, ki so pri skledi, prebirajo te stvari in če so jim všeč, jih vzamejo zase. Trust me, sem videla pri sestrični kako to gre user posted image   zato tudi Karitasu ne zaupam preveč.

Mah, saj vem, kriz je tole, ja, komu lahko sploh clovek zaupa dandanes? Potem pa zagledas nekoga sredi Lj v tvojih cunjahuser posted image

Jaz oblacila itak vzamem iz omare, kjer so pac zlozena in oprana, tko da glede tega ni panike. Odpeljem pa na Hudovernikovo, tam je vedno polno revckov, ki cakajo na hrano, oblacila .... Tko kot pravim, nimam srca, da bi jih zabrisala stran, pa ceprav kdo ve kam grejo po tem, ko jih pustim tamuser posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
18.1.2009 16:25:44   
metuljcek321
Ena mini nagradna igrica oz. kviz: kdo je tole? Ga prepoznate? Odgovor sledi tomorrow.

Bye bye do takrat & have a great day!

user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!