|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
17.1.2009 18:25:18   
krtekxx
Čestitke vsem novim mamicam.
Barba, če ti pa trebuh tolk otrdeva, pol pa bo še pred naslednjim ctgjem nekaj.
Pri nas je pravi direndaj, se mi zdi, da gre to naši Briti prav na živce, saj ponoči dobro spi, podnevi pa nikakor ne.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
17.1.2009 18:28:21   
kiara24
Sam tolk da se vam pofočkamuser posted image , še vedno sem doma... ne vem čudna. No upam, da so bile tisto kar sem prej pisala kakšni znaki,...user posted image  

razen če se me kaj ne prijemle, kakšna viroza ali kaj podobnegauser posted image , upam da ne.

grem ležat, mogoče pa še kaj zaspim pol pa grem rodituser posted image , nikoli ne reci nikoliuser posted image  

če ne prej se vam pa jutri še kaj javim.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
17.1.2009 19:16:19   
Jancci
Čer!

Vam moram povedat, da se počutim kot da bi me nekdo ornk prebutal, al pa da sem ne vem... z vozečega vlaka ven padla in se valila po enih skalah nek! user posted image user posted image

Mi gre tok slabo, da sem šla prej rižev narastek delat (to je zelo neznačilno zame k sem totalno nekuharski tip) no, in pol seveda, sem pol pladnja sama požrla.. rajš ne povem kaj je temu sledilo!! user posted image

Dons sem bla pa tut že ene 3x na skretu... ma sej boljš, da neham jamrat k nimate nič od tega...user posted image user posted image

Upam, da se mate vi boljš!?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
17.1.2009 19:53:43   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: barba
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Ja, ja bo zgleda kar treba neko fizično oviro nastavit!!  user posted image user posted image user posted image

Jst sem jo prvi mesec, ko sem prišla k hiši .... ključavnico na vrata in mir.user posted image  Zdej je pa tašča itak za vsak drek jezna name ... trenutno ima tihi teden in se me izogiba, pa niti slučajno venem zakaj. Zadnjič je bla jezna, ker sem pršla domov iz porodnišnice. user posted image user posted image user posted image  Kdo bi razumel.

Ma ja, sam ne smemo se sekirat! To so dejansko njihove težave!! user posted image
Men je zdej prov fino, ker me nihče več ne upa poklicat in vsi mojo sestro kličejo in jo sprašujejo... kaj pa vem kaj... v bistvu me prav mal briga! user posted image Men se res ne da vsakmu razlagat zakaj še nisem rodila!! Ko da vem??

< Sporočilo je popravil Jancci -- 17.1.2009 19:56:26 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
17.1.2009 20:06:00   
Anonimen
čeruser posted image

sem vas na brzino prebrala, komentirala nam nič, k al ste se že vse zmenla al pa nimam kej pametnega za povedatuser posted image

je bla ludnica cel dan, Ula je obupno sitna, sam mami mami mami, pa po rokah, pa cartat pa stiskatuser posted image tko da sem bla čist okupirana, sej je boga revca moja....vročine je mal sam zdej zvečer malo, drgač ne, sam je taka čudnauser posted image bohve kaj ji je...

zdej sem si pa en kozarc piva prvoščla, pa za glodat še morm neki stakntuser posted image pol pa bo...

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
17.1.2009 20:24:21   
Zvezdica
Plohca hvala. ja cuker je, tudi tko je zelo priden fantek.

Krtexx... eni otroci enostavno ne spijo podnevi. Žal. Če ti dobro spi ponoči je super, vendar tako majhni bi morali spati tudi čez danuser posted image

Vam moram povedat, da se počutim kot da bi me nekdo ornk prebutal, al pa da sem ne vem... z vozečega vlaka ven padla in se valila po enih skalah nek!

Jancci...ti mal preveč tarantina gledašuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ja je nek čudn dan. Pa bo jutri bolje, boš vidla.

Ulla, naš mali je bil tak 3 dni nazajuser posted image . Se mi ej mešal.

Jst sem jo prvi mesec, ko sem prišla k hiši .... ključavnico na vrata in mir. Zdej je pa tašča itak za vsak drek jezna name ... trenutno ima tihi teden in se me izogiba, pa niti slučajno venem zakaj. Zadnjič je bla jezna, ker sem pršla domov iz porodnišnice. Kdo bi razumel.

Barba, upam, da se ne sekiraš. Klinc jo gleda, če se kuja pa naj se. Ti jo ravno tako ignoriraj. Mi smo imeli take fore, ko smo živeli v isti hiši, pol se nama je utrgalo, sva šla po kredit in imava svoje kraljestvo. In svoj duševni mir.
Sem se pa jast full sekirala zarad tašče, ampak sej pravim pol mi je pa film počil pa smo šli. Zdaj je odnos OK, sicer jast vem, da me nima rada tako kot govori, ampak njena stvaruser posted image Men prav fino dol visi.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
17.1.2009 20:24:33   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Krtexx... eni otroci enostavno ne spijo podnevi. Žal. Če ti dobro spi ponoči je super, vendar tako majhni bi morali spati tudi čez danuser posted image

Vam moram povedat, da se počutim kot da bi me nekdo ornk prebutal, al pa da sem ne vem... z vozečega vlaka ven padla in se valila po enih skalah nek!

Jancci...ti mal preveč tarantina gledašuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ja je nek čudn dan. Pa bo jutri bolje, boš vidla.

Ulla, naš mali je bil tak 3 dni nazajuser posted image . Se mi ej mešal.

Jst sem jo prvi mesec, ko sem prišla k hiši .... ključavnico na vrata in mir. Zdej je pa tašča itak za vsak drek jezna name ... trenutno ima tihi teden in se me izogiba, pa niti slučajno venem zakaj. Zadnjič je bla jezna, ker sem pršla domov iz porodnišnice. Kdo bi razumel.

Barba, upam, da se ne sekiraš. Klinc jo gleda, če se kuja pa naj se. Ti jo ravno tako ignoriraj. Mi smo imeli take fore, ko smo živeli v isti hiši, pol se nama je utrgalo, sva šla po kredit in imava svoje kraljestvo. In svoj duševni mir.
Sem se pa jast full sekirala zarad tašče, ampak sej pravim pol mi je pa film počil pa smo šli. Zdaj je odnos OK, sicer jast vem, da me nima rada tako kot govori, ampak njena stvaruser posted image Men prav fino dol visi.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
17.1.2009 20:25:24   
Zvezdica

Ulla, naš mali je bil tak 3 dni nazajuser posted image . Se mi je mešal.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
17.1.2009 20:26:56   
Anonimen
sej praujo - v tretje gre radouser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
17.1.2009 20:42:20   
Ploha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
17.1.2009 20:55:38   
Ploha

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29        pregled:                                          
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       RODILA                user posted image      ŽIGA             
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA              user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?        RODILA               user posted image      BRITA       KR    
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    RODILA                 user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA              user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30        RODILA             user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?                RODILA        user posted image     NIKO      
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     RODILA              
user posted image       TAJ      
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                  user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     RODILA                   user posted image        OSKAR
magor  (5 , 4)      35      pregled:                 user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                  user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                   user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                   user posted image
mavrica24 (1,0)    29   RODILA               user posted image     MARKO
jancci       (1,0)     31    pregled: 12. 1.        user posted image            KR
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  RODILA                 user posted image      DAVID  NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    pregled:  14.1           user posted image           KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  pregled:                     user posted image           MS
snikolina  (1,0)    29   pregled:                     user posted image              
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                   user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image  
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  
Kiara24   (1,0)    24    pregled: 8.1              
           KR
18.1.09
_kathy_   (1,0)      ?    pregled:                     user posted image           CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  pregled:                    user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   pregled:                       user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (1, 0)  21 RODILA                    user posted image   ANINA   CE
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:    22.1            user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image            
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 pregled:                    user posted image DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  pregled:                     user posted image                                                                  

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled: 13. 1.            user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled: 16. 1.            user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 21.01., 19.1   user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   pregled:                       user posted image
PAJO       (2,1)     22    pregled:                 
31.01.09
ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 pregled:                      user posted image        CE 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:19.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                        user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN        user posted image    NOAH  3090g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                              user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08   KINOKIJA                                                                      user posted image user posted image    PDP (6. 1. 2009)

24. 12. 08   URŠAP                       user posted image      ŽIGA    3500g   51 cm         user posted image user posted image   PDP (2. 1. 2009)

29.12.08    MAVRICA24                  user posted image      MARKO  3600g   52 cm     
user posted image   user posted image     PDP (12.1.2009)
31.12.08    M*O*J*C*A               user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                      user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09     OLJICA                        user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image   user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09      RONJA                        user posted image       LEJLA   3520g    53 cm    user posted image user posted image      PDP (17.1.2009)

04.01.09      KRTEKXX                   user posted image        BRITA   3390g    54 cm   user posted image   user posted image     PDP (3.1.2009)

06. 01. 09  
   SAŠA78
                  user posted image        ANŽE   4210g    53 cm      user posted image user posted image     PDP (6. 1. 2009)

07.01.09        PIKAPOKA2           user posted image        NEŽA   3280g     50 cm     user posted image user posted image      PDP (4.1.2009)

11.01.09        ŠTRUKELČEK          user posted image         TAJ      4040g    55 cm      user posted image user posted image     PDP  (7.1.2009)

12.01.09       ACITAK                   user posted image         NIKO    3400g     51 cm     user posted image user posted image       PDP (6.1.2009)

12.01.09       NIIA                       user posted image          OSKAR   3740g     54cm     user posted image user posted image        PDP (9.1.2009)

15.01.09       LUNICA12              user posted image         ANINA      2800g    48cm   user posted image user posted image      PDP (22.1.2009)

17.01.09       PETRA88                 user posted image     DAVID                                   user posted image   user posted image    PDP (14.1.2009)                            

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
17.1.2009 21:07:31   
Anonimen
dans je moja pupa točno en let pa pol stara user posted image user posted image

sem zdejle ugotovilauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
17.1.2009 21:09:26   
Jancci
Moj je zdele mal tole prebiral... pol je pa izjavu, da bom na koncu sam še jest tle gor visela in se sama s sabo pogovarjala!!

Zgleda je tut že čist obupan nad temu čakanjem... itak zdej folku razlaga, da jest sploh nisem noseča, ampak, da sem ga samo mal nateg... in sem se samo tako svinjsko zredila!! user posted image

Dobr, da je zdej šu.. sankat al kam, da mam mir!! user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
17.1.2009 21:11:45   
Anonimen
da jest sploh nisem noseča, ampak, da sem ga samo mal nateg... in sem se samo tako svinjsko zredila!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izjava leta user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
17.1.2009 21:12:56   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

dans je moja pupa točno en let pa pol stara user posted image user posted image

sem zdejle ugotovilauser posted image

Pol bi se pa spodobilo, da mamica eno tortico in pol speče!! Plus je, da lahko pol sama celo poješ, Uli daš pa polovičko, k je še bolj mejhna! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 17.1.2009 21:13:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
17.1.2009 21:32:06   
Anonimen
bom štrudl jutruser posted image misliš da nau okuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
17.1.2009 21:34:10   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

bom štrudl jutruser posted image misliš da nau okuser posted image

Ma super!! Odlična mamica!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
17.1.2009 21:38:23   
mimi30
Ulla, ravno sem na enem drugem forumu prebrala, da je na Poljskem Ula okrajšava za Uršula. Si vedela?
Tam je ena punca to komentirala, ker je ena ravno svojo januarčico poimenovala Ula.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
17.1.2009 21:39:40   
Anonimen
Ula okrajšava za Uršula. Si vedela?

user posted image možno....

drgač je pa Ula skandinavsko imeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
17.1.2009 21:43:08   
Anonimen
sm šla poguglat..po eni verziji je nemška, po drugi ruska itduser posted image ma dobr....a veš da se res nikol nism v to spuščalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
17.1.2009 21:43:23   
mimi30
drgač je pa Ula skandinavsko ime

kakorkoli lepo ime je in sigurno tvoji punčki paše

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
17.1.2009 21:46:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

drgač je pa Ula skandinavsko ime

kakorkoli lepo ime je in sigurno tvoji punčki paše

to pa itakuser posted image

to je blo taprvo ime, k se mi je dopadlo...pa mojmu ni blo glih najbluser posted image pol pa nikakor nisma pršla skp, jst sem se za manco tud zagrela, njega je pa kap skoruser posted image no, pa smo nazaj k uli pršli, se mu je kuj bl sprejemljiva zdelauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
17.1.2009 21:48:44   
_kathy_
Mimi, kaj si poljski forum brala?

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
17.1.2009 21:49:43   
mimi30
to je blo taprvo ime, k se mi je dopadlo...pa mojmu ni blo glih najbl pol pa nikakor nisma pršla skp, jst sem se za manco tud zagrela, njega je pa kap skor no, pa smo nazaj k uli pršli, se mu je kuj bl sprejemljiva zdela

mal jih je treba včasih spalamudit user posted image . Mojmu tud ni všeč ime za fanta, ki je meni, pol sem mu pa vmes še dva druga omenla, pa čez en teden spet probala in je že sprejemljivo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
17.1.2009 21:51:10   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Mimi, kaj si poljski forum brala?

user posted image user posted image user posted image , ne. Nimam pojma o poljščini. Ena punca na forumu živi na Poljskem.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?