mimi30
|
kdaj ti pa zvečer zaspi, če ma tkole pozno pop. počitek k Ula ga ma nekje od 11ih do 13ih....zvečer pa pade med pol sedmo in pol osmo... Ulla, navadno gre čez vikend počivat okoli 13h, v vrtcu pa ob 12h. V vrtcu takoj zaspi, ker se tud vstane bolj zgodaj, med vikendi so pa težave. Dans naprimer se je vstal ob 9h, včeraj zvečer pa je šel spat ob 21h. Smo imeli pa tudi mi, ko je bil manjši, tak nekje kot tvoja Ula zdaj, čist drug ritem. Zvečer ni bilo variante, da si ga šel rihtat po 19h, ker je bil sam jok, zaspal je pa najkasneje do 20h. Prav fino je bilo, ko je še bil pol čas za kak film. zvezdica, jaz imam ta aspirator doma, nam ga je celo p. priporočal. Sam men se zdi, da je ta na sesalc, ki ga uporablja Ulla še vedno boljši. Se mi ni zdelo, da bi bil naš nekaj posebej učinkovit. PETRA88, ČESTITKE ZA ROJSTVO DAVIDA! Vidim, da vas ima kar nekaj težave s kolki. Mogoč je to od širjenja in priprav . Jaz sem se v prvo tudi razširila v bokih in so me boleli kolki zdaj pa skor nič . Itak, da to nič ne pomeni , ker bom rodila ful hitro in z malo bolečin , tak kot vse ve. Pa da ne bote mislile, da nimam nobenih bolečin. Grozno me bolijo vratna vretenca in trga me po ritnicah in dol po levi nogi. Imam pa danes filing kot, da bi bilo dete že čist dol v šiški nekje, ful mi dol pritiska, trebuh pa itak čist nizko. Sam rodit še pa ne bi šla. Ne dons, ni pravi dan. Masaža presredka: jaz sem jo v prvo tud izvajala in sem dobila en sam mali šiv. Nisem pa nikol takega terorja vzganjala, tud zdaj ga ne, tak da ne vem če je glih to pomagalo. Punce, a Keglove vaje kaj delate? Jaz jih skoz pozabim, tak da je bolj ne kot ja. Jih bo treba pol po porodu več. Zdej sem si pa mal nožice zmasirala in nazaj na kavč. za tole bi lahk pa tvojga s kavča vrgla . Zgleda skor tak kot pr nas, ko jaz mojga masiram on bo pa jutri mene (od tega sta že dva dneva ). Da še neki kar sem slišala zadnjič na radiu delim z vami: A vete zakaj ženske živijo v povprečju 8let več kot moški? Da nadoknadijo čas, ki ga porabijo za manevriranje in parkiranje . za vse otročke, da se čim prej pozdravijo.