|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
17.1.2009 10:43:10   
VRTNICA84
Jaz se drugače počutim zelo dobro.  Razen bolečin v kolkih in tega, da se težko vstanem iz postelje če predolgo počivam. Je drugače vse ok.
Ubija me pa čakanje na ctgju. Pa nisem občutljiva. Samo 2 uri čakanja pa je preveč.

Drugače pa čestitke vsem, ki ste že postale mamice.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
17.1.2009 10:46:19   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Dobro jutro!

Že dolgo vam nisem pisala, ker enostavno nisem imela časa. Priprave in še zadnja dejanja za prihod naše pupe so me čisto utrudle.
Zadnje dneve me full bolijo kolki in vse, ampak drugače pa je vse ok.
Upam, da ste tudi ve ok.

Ja smo opazile da te niuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa bodi na liniji, vsaj toliko, da bomo vedele če si rodila. Imaš št od katere?

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
17.1.2009 10:48:07   
Zvezdica
Sonček, moj mali pa danes ni imel vročine jupiiii.
Nos pa še vedno zabasan. Ampak fiziološka deluje in kak sirup, pa bo kmalu kot rožica.

Kako si ti danes? Sem te že na ivfu brala danesuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
17.1.2009 11:04:26   
sonček33
Super za liama...pa držim pesti tudi za vse osatle vaše malčke, včeraj je kar vse po vrsti nekaj kuhalo.

jJaz sem ok. Ponoči sicerbolj komsi komsa, zdajle pa superca.  Si videla na iVf so nama postavile stavnico. Zdaj pa da vidiva, katera je zadela.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
17.1.2009 11:37:30   
Zvezdica
jJaz sem ok. Ponoči sicerbolj komsi komsa, zdajle pa superca. Si videla na iVf so nama postavile stavnico. Zdaj pa da vidiva, katera je zadela.

Vidla vidla. Sončki so te naše ivfovke. Komaj čakam, da bodo vse user posted image

Ja, mene tud zanima. Jast bi re najraje šla v nedeljo, naslednjo sevedauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
17.1.2009 11:41:44   
kiara24
Ojlauser posted image ,

evo sedaj sem ravno iz Ctg-ja in vas sproti malo berem ter si kar pišem da malček še pokomentiram.
Pri meni ni nič novega CTG ni nič posebega zasledil, me pa sedaj na vsake tolk časa malček štokne, samo  mislim da ninič takega.

nina166- nič posebega ali pa kaj strašbega ni. No vsaj meni ni bilo. No meni je najprej vzel bris. Potem pa je s prsti preveri kolk velik nastavek potrebuje, vzame eno dolgo palčko s katero gre notri pol pa posveti še z lučko. Moraš pa biti sporščena, recimo tako kot pri vaginalnem pregledu. To je moja izkušnja. Lahko se ti pojavi tudi rjavkast do krvav izcedek isti dan kar pa ni panike.

No drugače sem panroe napisla, sem danes gledala v mat.knjigico da mi piše da sem bila za en prsti odprta že 8.1... zato so mi lahko amnio tudi naredili. Ups moja napak ko sem rekla da sem zaprta k konzerva.

Včeraj sem šal v Medisan še po eno vrečko tega čaja (malinovih listov) in sem  se tam malo pogovarjala pa mi je rekla da se lahko dela tudi kopel iz slezenih zrn... da tudi pomaga... Nojaz itak nisemvezla ker je zame prepozno.

Sem se vam pa včeraj ful nasmejala ko ste pisale za masažo presredkauser posted image  kakšne to izvajate...

za vse malčke držim pesti, da bodo čim prej zdravi.

Joj sem videla Petra je rodila fantka, jupiuser posted image , bravo mami. Želim ti veliko cartanja z sinčkom.

Sedaj grem pa malo ležat, ker že tri dni bolj malo spim, pa bolj slabo.user posted image

Se kasneje še kaj oglasim, do takrat pa uživajte.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
17.1.2009 11:54:42   
sonček33
Kiara sej ti si pa danes na vrsti za rodit...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
17.1.2009 13:34:45   
Zvezdica
user posted image

No tak je bil moj liam pri 8 m. Sem ga nalepla pri IVFovkah, pa da ga še vam pokažem. Zdaj je pa itaq velik fant.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
17.1.2009 13:43:17   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jancci vidim te, dej kej povej no

Ja veš, jest sem zjutraj mal pofirbcala po račkotu, pol pa kar pustila vse prižgano in odkorakala v meglo!! Pa sem pol zgleda kar on-line skos. user posted image

Sem šla malo v knjižnico tiste knjigice iskat, ko smo zadnjič govorile, da mal pregledam. Pol pa še na eno šetnjo.. samo sem si mal velik krog umislila in sem se zdej komaj do doma privlekla.user posted image Sem vmes mojga klicala pa ništa.. pridem domov pa frajer leži na kavču..sem mu rekla, da ima odzivnost ko crknjen konj user posted image user posted image
Pa me je potolažu, da zgleda še nisem rodila, tko da nimam kej težit... pol se pa pejt!? user posted image

Zdej sem si pa mal nožice zmasirala in nazaj na kavč. Se dons ne mislim kaj več velik premikat. Sej mali tok bolj telovadi. Očitno ga tole zelo zabava, jest mam pa počas že dovolj! Ne vem kako se bomo zmenil??

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
17.1.2009 13:45:56   
crtka
Petra88 čestitke za Davida!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
17.1.2009 14:23:20   
khurde
Petra, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
17.1.2009 14:31:23   
khurde
Vrtnica, super, da si se oglasila. Probaj večkrat, drugače pa vsaj takrat, ko rodiš.

Jaz spim ok, počutim se ok, samo včasih me ultra prime, da bi jedla sladko in se kar ne morem zadržat... Zvečer me običajno daje neka čudna bolečina v kolkih in dimljah, pa malo potuje okoli križa, drugače je pa ok.

Danes sem bila v knjižnici, sem si hotela izposoditi tisto knjigo Povezovalno starševstvo, pa je niso imeli. Sem pa našla nekaj o razvoju otrok v prvem letu in kaj so zmožni narediti pri kakšni starosti, pa tisto knjigo, Kako najhitreje uničiti svojega otroka ali nekaj podobnega, in sem se že na drugi strani prav nasmejala. Pomoje je super, vsaj če sklepam po začetku.

Grem jest jogurt; je šel moj včeraj v trgovino po mleko, pa je prinesel dva litra jogurta, pa še ene 5 jogurtov v lončkih (pač, Ljubljanske mlekarne imajo podobno embalažo za vse stvari, moj pa ne bere ravno kaj gor piše, ampak vzame najbližje in kar najbolj spominja na naročenouser posted image , prebere šele naslednjič, potem ko se je enkrat že "nasral"user posted image ).

Pa mal grem naprej brat ta začeten kviz v tej knjigi.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
17.1.2009 14:32:13   
khurde
Aja, Mimi, sem videla, da si ravno onlajn... koliko si dala potem za tisti sling na palici? Sej si rekla, da si ga kupila, pa da je bil v akciji, a ne?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
17.1.2009 14:33:21   
kiara24
Sonček- ja danes je moj datum, user posted image

Mogoče pa bo kaj, nikoli ne veš. Fora je pa v tem, da sem ful čudna, zmatrana sem, pa prej sem šla za eno uro letaž, pa me je samo zvilo... sem mogla takoj na  WC letet in sem imela drisko... no pol se hočem obrisat se spredaj mi je pa sorry izrazom dol viselo nekaj čudnega (gmota goste sluzi, malo rjavkasto- mislim da je bilo to čepek), nič kaj prava nisem kar se tiče hrane mi ne sede, za kosilo sem pojedela zelo malo. Pa v križz me boli, ko me ni še nikoli.Tako da ne vem kaj bo.
Mogoče bom pa res še cartala danesuser posted image , pustimo se presenetiti.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
17.1.2009 14:48:17   
mimi30
kdaj ti pa zvečer zaspi, če ma tkole pozno pop. počitek k Ula ga ma nekje od 11ih do 13ih....zvečer pa pade med pol sedmo in pol osmo...

Ulla, navadno gre čez vikend počivat okoli 13h, v vrtcu pa ob 12h. V vrtcu takoj zaspi, ker se tud vstane bolj zgodaj, med vikendi so pa težave. Dans naprimer se je vstal ob 9h, včeraj zvečer pa je šel spat ob 21h. Smo imeli pa tudi mi, ko je bil manjši, tak nekje kot tvoja Ula zdaj, čist drug ritem. Zvečer ni bilo variante, da si ga šel rihtat po 19h, ker je bil sam jok, zaspal je pa najkasneje do 20h. Prav fino je bilo, ko je še bil pol čas za kak film.

zvezdica, jaz imam ta aspirator doma, nam ga je celo p. priporočal. Sam men se zdi, da je ta na sesalc, ki ga uporablja Ulla še vedno boljši. Se mi ni zdelo, da bi bil naš nekaj posebej učinkovit.

PETRA88, ČESTITKE ZA ROJSTVO DAVIDA! user posted image user posted image user posted image

Vidim, da vas ima kar nekaj težave s kolki. Mogoč je to od širjenja in priprav user posted image . Jaz sem se v prvo tudi razširila v bokih in so me boleli kolki zdaj pa skor nič user posted image . Itak, da to nič ne pomeni user posted image , ker bom rodila ful hitro in z malo bolečin user posted image , tak kot vse ve.
Pa da ne bote mislile, da nimam nobenih bolečin. Grozno me bolijo vratna vretenca in trga me po ritnicah in dol po levi nogi.
Imam pa danes filing kot, da bi bilo dete že čist dol v šiški nekje, ful mi dol pritiska, trebuh pa itak čist nizko.
Sam rodit še pa ne bi šla. Ne dons, ni pravi dan.

Masaža presredka: jaz sem jo v prvo tud izvajala in sem dobila en sam mali šiv. Nisem pa nikol takega terorja vzganjala, tud zdaj ga ne, tak da ne vem če je glih to pomagalo.

Punce, a Keglove vaje kaj delate? Jaz jih skoz pozabim, tak da je bolj ne kot ja. Jih bo treba pol po porodu več.

Zdej sem si pa mal nožice zmasirala in nazaj na kavč.

za tole bi lahk pa tvojga s kavča vrgla user posted image . Zgleda skor tak kot pr nas, ko jaz mojga masiram user posted image on bo pa jutri mene (od tega sta že dva dneva user posted image ).

Da še neki kar sem slišala zadnjič na radiu delim z vami: A vete zakaj ženske živijo v povprečju 8let več kot moški? Da nadoknadijo čas, ki ga porabijo za manevriranje in parkiranje user posted image .

user posted image user posted image user posted image   za vse otročke, da se čim prej pozdravijo.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
17.1.2009 14:50:06   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Aja, Mimi, sem videla, da si ravno onlajn... koliko si dala potem za tisti sling na palici? Sej si rekla, da si ga kupila, pa da je bil v akciji, a ne?

tolk dolg pišem, ker sproti vse za nazaj berem, da mi vmes kr enih par postov napišete. 158evrov za komplet.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
17.1.2009 14:53:17   
mimi30
kiara24, držimo pesti, da bo mogoč pa to res tvoj dan. Bom bolj pogosto čekirala, če so že kake novice. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
17.1.2009 15:42:12   
barba
Ojla, čveke!

Men trebuh že 2 dni noro otrdeva, na cajte boli ko hudič. user posted image user posted image user posted image  Pol grem pa pod tuš in je vsega konc user posted image user posted image user posted image .

Zdej grem pa še za nazaj prebrat ... ostala sem nekje na 113 strani. user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
17.1.2009 15:43:43   
uršika***
Dan.
Sem pohajala od 8 zjutraj, do zdajle in sem čist crkjena. Seveda danes spet ni taprav dan za rodituser posted image user posted image user posted image
Dogaja se nič, mali veselo brca v rebra in boksa v mehur- standard. Novega ni nič, grem vas za nazaj pokomentiratuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
17.1.2009 15:45:53   
uršika***
Ja to pa itak!! To bo 1,2,3 vse fertik, pa še orgazem bom zraven doživela!!! Komi čakammmmmmm!!

Jancci tako se govori!!!!! Jaz bom tudi tako rodila, samo s to razliko, da bom doživela dva orgazmauser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
17.1.2009 15:47:46   
uršika***
ej zvezdica a to pr teb teli linki, a če samo kliknem gor je namen dosežen a morm pol še kej v mestu klikat???

to sm jo že jst sprašvala, pa me je ignorirala al pa sm jst pol njo

Ja, takšne ste januarčice. Ignorirate-sploh Zvezdicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
17.1.2009 15:54:45   
uršika***
Ja, kolki so hudič. Predvsem ponoči. Zato pa ne grem rada spat, pa kar lutam po stanovanju kot tak zombiuser posted image

Petrca iskrene čestitke za Davida!!!!!

Vprašanje:

Tiste, ki ste že dojile- ali ste kdaj spravljale svoje mleko v hladilnik??? Kako ste ga potem segrele na primerno temperaturo?? Ker men je ena zatežila, da se lahko greje samo v tistem posebnem grelniku za flaškeuser posted image pa jaz tole ne verjamem najboljuser posted image
Kaj pa zamrzovanje mleka?? Je katera to prakticirala?
Grem, ker sem bedna sama sebi, k imam monologeuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
17.1.2009 16:37:39   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Barba-a ja da je tak dren da je tolk nabasano ja pol je pa skoz huje, ker v zadnje mi ena k dela na gink, rekla da je poden da jih je res ful. Kaj pa na Jesenicah ali je tam tudi tako? Če ni mi je zelo čudno to, da jih potem ne dajo tja ali pa nekako usmerijo na Jesenice, če tam ni takega drena.
Mislim pa da je v KR zato tudi dren, ker je ena izmed P, kjer delajo ultivo in se jih zelo veliko odloči da, samo zaradi tega pride v KR

Ja pa še nekaj tisto kar ste napisle nekaj časa nazaj za KR P, da so po 3 v sobi ne drži... v sobah so še vedno po 2 ali 1!user posted image  Vem iz prve roke, razen na ginekološkem oddelku so po 3 notri.
Menda se stanje umirje. Včeri sem bla na ctg, pa so rekle, da se stanje počas normalizira. Naslednji vikend bo pol lih fajn user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Ja, ja bo zgleda kar treba neko fizično oviro nastavit!!  user posted image user posted image user posted image

Jst sem jo prvi mesec, ko sem prišla k hiši .... ključavnico na vrata in mir.user posted image  Zdej je pa tašča itak za vsak drek jezna name ... trenutno ima tihi teden in se me izogiba, pa niti slučajno venem zakaj. Zadnjič je bla jezna, ker sem pršla domov iz porodnišnice. user posted image user posted image user posted image  Kdo bi razumel.

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
Urha, joj kok mi je simpatičen, pa fullll prijazen, upam da še sprejema nove pacientke ker po porodu mislim menjat G in it k njemu,...

Je res faca! user posted image user posted image user posted image  Grem v sredo spet na amnio, da vidim kaj mi bo zdej povedu. Sva se menila, da bi naslednji vikend tega našga otroka na svet zbezal. user posted image user posted image

LUNICA ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image

PETRA88 ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

Kiara24 - men je delal Rizner nuhalno, ker je bil Urh ravno na dopustu in je delal ful grozne face. Povedal mi itak nič ni. Sta bla pa z mano tud mož in Meta. Tamala ga je gledala pol mu je pa rekla:" Ti pa nisi dober zdravnik." Men je blo nerodno, on se je pa celo posmejal. Kaj čmo, otroci so iskreni.user posted image

Ziher sem kero ignorirala ... sam če nimam kej za komentirat pač ne komentiram. Sorry!user posted image

Zdej grem pa kuhno pucat pol pa še mal gobelin delat. user posted image

Aja, pa dons še NE grem rodit .... je preveč gosta megla. user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
17.1.2009 17:46:33   
Zvezdica
Vprašanje:

Tiste, ki ste že dojile- ali ste kdaj spravljale svoje mleko v hladilnik??? Kako ste ga potem segrele na primerno temperaturo?? Ker men je ena zatežila, da se lahko greje samo v tistem posebnem grelniku za flaške pa jaz tole ne verjamem najbolj
Kaj pa zamrzovanje mleka?? Je katera to prakticirala?

Uršika, jast tega nisem počela, če sem kam šla, sem imela na stand by kak milumil al kaj je že blo. Men to ni šlo, črpanje pa se nisem obremenjevala. Sem imela pa tamalga skoz s seboj, razen na izpitih ne, pa sem ga podojila, šla in opravila, prišla, podojilauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
17.1.2009 18:00:48   
Ploha
aaaaaaaaa zvezdica kaki fleten fant je user posted image user posted image user posted image , joj ko tko vidm tele otročke me tako prime da bi šla kuj rodit, joj punce jest komaj komaj komaj čakam, zadnji dnevi se mi vlečejo ko hudič,..pismo no, komaj čakam, da bom stisnla svojo štruco k seb in vse ostalo,...ah ja,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.