|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
17.1.2009 10:59:06   
arabela*
jakauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
17.1.2009 11:05:20   
Lara Croft
se ni čulo druga kot to ko je na suhem migala, nič pljuska ko se je en zagnala....padla je pa vsaj meter ...zdaj je pa neka čudna...bomo vidli, če preživi..
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem vam že povedala.... moja torta je tkoooo dobra, da trže gate.... ma res je fina nooooooooooo... kr z rokami bi si jo basala v usta... user posted image user posted image user posted image

čuj ti,zdaj pa se malo ahtajuser posted image

Se bojim hladilnik odpret... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
17.1.2009 11:28:17   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

ena riba je skočila iz akvarijauser posted image ...se ni čulo druga kot to ko je na suhem migala, nič pljuska ko se je en zagnala....padla je pa vsaj meter ...zdaj je pa neka čudna...bomo vidli, če preživi..

user posted image ,oprosti fiši,ampak zdaj si me tak nasmejala .............

ko smo jih nabavili...cca 2 leti nazaj...je ena 2x ven skočila...smo takrat je bil akvarij zgoraj odprt....je bla prvič že čisto izsušena, pa se je zlizalauser posted image , pa pol drugič...smo bli v portorožu ...vikend paket...pa šli v piranu v akvarij...me kliče mama, da je ena riba spet zunaj...da sta jo dala nazaj not in je vse ok....

...no in sedaj je ena spet hotela na svobodo...sem že gruntala, če je slučajno free willy-ja gledlauser posted image

....ma je s temi ribami tako..sreča, da se ne navežeš na njih tako kot recimo na psa al pa mačko al pa kaj druga....   pa če se kaj takega zgodi, pač gre malo po školjki navzdoluser posted image ... 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
17.1.2009 11:28:45   
gold fish
saraya - si doblauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4454
17.1.2009 11:36:07   
Lara Croft
.ma je s temi ribami tako..sreča, da se ne navežeš na njih tako kot recimo na psa al pa mačko al pa kaj druga.... pa če se kaj takega zgodi, pač gre malo po školjki navzdol ...

Ma kaku je skočila ven, če je pokrito?

Meni ribe niso glih ljube.... brez veze mi jih je imet, ker se jih ne da pocartat... user posted image

So mi ble pa ful zaminive tiste v morju... med potapljanjem jih je tko fajn gledat, kako so radovedne, čisto zraven pridejo gledat, kaj je zdaj za eno čudo (mi) priplavalo... pa tisti zvok, ki prihaja iz regulatorja jim je zanimiv....

Moj mož pa že leta govori, da si bo nabavil akvarij..... samo kaj, ku ne pride samo od sebe... haha

Neposredna povezava do sporočila: 4455
17.1.2009 11:55:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma kaku je skočila ven, če je pokrito?

Meni ribe niso glih ljube.... brez veze mi jih je imet, ker se jih ne da pocartat... user posted image

.....je en del, ki je odprt, da pride zrak not....širina mogoče 4-5cm in po dolžini akvarija..... kak ji je ratalo...pojma nimamuser posted image

.... glih zato jih mamo... ker ko je user posted image  še ful mali nočem poslušat jokanja, da je umrl al podobno....pri ribah je bolj tak..je umrla.....pa kaj....  

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
17.1.2009 12:04:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Danes pa praznuje..........

JAKA....................

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
17.1.2009 12:15:53   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

...to je pa moj mali cuker...

user posted image

....tu sta pa oba...cukerčka....

user posted image

Res sta cukrčkauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
17.1.2009 12:29:29   
arabela*

saraya - si doblauser posted image

ne,v kaslu je bilo samo dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4459
17.1.2009 12:32:12   
gloria
user posted image imaš zsuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
17.1.2009 12:33:43   
arabela*

.... glih zato jih mamo... ker ko je user posted image  še ful mali nočem poslušat jokanja, da je umrl al podobno....pri ribah je bolj tak..je umrla.....pa kaj....  

mi smo imeli akvarij,pa par zlo velikih skalark notri.Samo nikoli več.prvo kot prvo se nikomur ni dalo pucat tega s...............,drugo kot drugo pa so na koncu ribe neke napade dobivale in jih je metalo sem in tja po akvariju.........groza za videt..........
pa želvo smo lani imeli,kar v isti bučki.Enkrat pa nikoli več.Petkrat na dan ji je blo treba tiste drekce pucat,fujjjjjjjjj,smo jo kar nazaj v hobby nesli,je pa bila drugač full družabna z nami.........................

Neposredna povezava do sporočila: 4461
17.1.2009 13:34:49   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

JAKA....................

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
17.1.2009 14:59:54   
gold fish
..... zgleda, da je danes res neki čudni danuser posted image ..

je bil možek v trgovini, nakupil stvari, škatlo odložil in šel s tavelikim ven se sankat...

..jaz sem kuhala, imela malega , pa pospravljala stvari iz trgovine kolikor sem lahko, ker je mali tečkal....

...pol možek vzame škatlo, pa še neke stvari, da jih gre skurit.....

....zdaj pa pride k meni, pa pravi, če sem jajca vzela iz škatle...pa jaz pravim, da ne...da je škatla z jajci bila v tisti škatli iz trgovine.....  in kaj...  lepo  je celo škatlo na ogenj vrgel z jajci vred user posted image ..

.... sem ga vprašala kak ve, da nisem jajc ven jemala...je rekel, da je bil zunaj in videl 10 jajc celih not v ognju.user posted image ...  malo so zdaj pečeno dimljeneuser posted image .....   

..pa to crkneš....    user posted image

..kaj me še čakauser posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
17.1.2009 15:00:34   
gold fish
...babike hvala za čestitke.......

user posted image ....user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
17.1.2009 15:35:27   
petra1978

ena riba je skočila iz akvarijauser posted image ...se ni čulo druga kot to ko je na suhem migala, nič pljuska ko se je en zagnala....padla je pa vsaj meter ...zdaj je pa neka čudna...bomo vidli, če preživi..

user posted image če rabiš kaj ribic, mi imamo od predvčerajšnjim 11 mladičkov molijev. Z veseljem podarim.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
17.1.2009 15:37:55   
petra1978

JAKA....................

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
17.1.2009 15:39:51   
petra1978
Danes sem pekla torto, tisto kokosovo, ki se mora dat zamrznit. Njami, komaj čakam, da jo lahko pojemo. Pride katera?

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
17.1.2009 16:02:28   
arabela*
sem ene par fotk dala v album,od A,kak uživa na snegu....

Neposredna povezava do sporočila: 4468
17.1.2009 16:07:35   
arabela*

...pol možek vzame škatlo, pa še neke stvari, da jih gre skurit.....

....zdaj pa pride k meni, pa pravi, če sem jajca vzela iz škatle...pa jaz pravim, da ne...da je škatla z jajci bila v tisti škatli iz trgovine.....  in kaj...  lepo  je celo škatlo na ogenj vrgel z jajci vred user posted image ..

.... sem ga vprašala kak ve, da nisem jajc ven jemala...je rekel, da je bil zunaj in videl 10 jajc celih not v ognju.user posted image ...  malo so zdaj pečeno dimljeneuser posted image .....   

..pa to crkneš....    user posted image

..kaj me še čakauser posted image user posted image

ma fiši,jaz bom hin od smeha tu danesuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4469
17.1.2009 16:08:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Danes sem pekla torto, tisto kokosovo, ki se mora dat zamrznit. Njami, komaj čakam, da jo lahko pojemo. Pride katera?

jaz

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
17.1.2009 16:12:40   
petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

jaz

Ti samo pridi. Pravi cuker je A. Kako je to supert, ko otroci tako uživajo na snegu.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
17.1.2009 16:55:00   
Lara Croft

sem ene par fotk dala v album,od A,kak uživa na snegu....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anes sem pekla torto, tisto kokosovo, ki se mora dat zamrznit. Njami, komaj čakam, da jo lahko pojemo. Pride katera?

Njam, njam.... glih še to se mi manjka, ja... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
17.1.2009 19:16:06   
pf
Joj mi delate lušte s temi tortami. Jaz še ostalega ne smem kaj preveč, kamoli torte.user posted image  user posted image  user posted image
Danes sva bile pa kar dobri dve uri zunaj, ko je bilo tak fajn vreme. Kak se paše malo zluftat, pa da te malo zazebe.
Saraya kak cart je Aneja v kombinizončku in kapci. Superca, da tak uživa v snegu. user posted image user posted image user posted image
Gold fish se vam kar dogaja pri hiši. Tole s jajci, pa z ribami je posrečeno. user posted image user posted image user posted image
Zdaj grem pa kopel pripraviti in se greva z user posted image malo namakati. Potem pa malo pred TV in kot Gold fish pravi po hitrem postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajat, ker sva oba čist adijo. Hrbtenica naju boli oba. Nočko in se pišemo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 4473
17.1.2009 19:18:54   
Virtualna
MTY ... ves, tu pri nas v Berlinu imajo dojencki preglede malo drugace, kot pri vas v Sloveniji...
Nasa je imela zadnji pregled 11.11.2008, kjer so ji opravili ultrazvocni pregled kolkov...takrat je imela tudi kompleten pregled opravljen...se pravi...takrat je bila stara 6 tednov...tehtala je 5.520g, velikost 58cm.
Naslednji pregled ima 28.1.2009...to bo njena druga "sistematika"...na ta dan bo natanco 4 mesece stara....ko bo pregled opravljen, ti sporocim podatke user posted image

Tu v Nemciji otrok ob rojstvu dobi Kinder-Untersuchungsheft...ki je otrokova popotnica vse do njegovega 15.leta starosti...se pravi v tej knjizici imam za Leylo ze v naprej dolocene datume pregledov...vse do leta 2014...64.Lebensmonat....

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

Neposredna povezava do sporočila: 4474
17.1.2009 19:26:05   
pf
Petra po kakem receptu si pekla to kokosovo torto, ki se da v skrinjo? Tak pečete torte punce vsak dan, da jo bom še jaz spekla zdajle enkrat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?