|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
18.1.2009 9:37:33   
pf
Dobro jutro.
Petra bom sprobala en dale tole tvojo torto.
Me to you po moje ni prepozno, če jo daš spat okrog 20.00 ure, saj pa taki mali bavci morejo iti tak hitro spat. Edino kar bi jaz naredila na tvojem mestu je to, da bi jo zbudila, ko bi šla jaz spat in dala flaško. Po moje bi se znalo zjutraj poznati kako urco.
Lara a je vredu Mamma mia film? Me mika, da bi ga gledala. Je Lari všeč zelenjava? A sadja si ji že dala kaj?
Naša pa spi od 19.00 pa tam med  7.oo in 8.oo zjutraj. Sem vesela. Sicer vmes dvakrat jeva in dvakrat, trikrat dava dudo, ampak šta se mora, nije teško. Itak takoj zaspi nazaj. Včeraj se celo na joški ni drla popoldne, tako kot par dni nazaj od cepljenja dalje. Upam, da je bolje karkoli je že bilo. user posted image user posted image user posted image
Danes je pa tako lepo sonce, da je joj. Kak bo fajn zunaj.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
18.1.2009 9:38:02   
pf
Čestitke vsem user posted image za obmesečnico danes. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
18.1.2009 9:43:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jutro.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................puncem jaz sem že čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................ponoči vstajam vsako uro enkrat, da ji dam dudo, jedla je ob dveh, je zdle (jo možek futra), jaz pa vas prosim za nasvet............ali naj jo dam zvečer kasneje spati, ker jaz enostavno ne morem več???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ponavadi gre spati tja do 20. kar je super.user posted image  nato, do cca. 23-ure kar lepo spi, potem se pa začne..........ne vem, jaz enostavno ne morem iti spati ob 20., ker imam še kakšno delo, mi pa po pravici povedano tudi štima, da imam pol ure zase, se v miru stuširam, pogledam tv, sva kakšno urco z user posted image  zase........potem pa celo noč vstajanje, pa še tkole hmal auf...........

user posted image , niti kapljice ne pomagajo............no, so en dan.................user posted image user posted image user posted image user posted image

ramišljam, da jo dam vseeno spati okrog 20, ker je takrat tudi zaspana, potem pa jo mal po 21

pri nas je isto,danes je spet bla na zizi ene 6 kratuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 18.1.2009 9:53:01 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
18.1.2009 9:53:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Čestitke vsem user posted image za obmesečnico danes. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
18.1.2009 12:09:51   
gloria

Danes pa praznujejo.............

INES
INGRID
ELA........................

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
18.1.2009 12:10:24   
gloria

Danes pa praznujejo............

TARIK
TIT
NIKO
MAJ.....................

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
18.1.2009 12:13:04   
gloria
...dober dan...lepo nedeljo vsemuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
18.1.2009 13:51:19   
Lara Croft
Petra 1978... ma zakaj je treba dat v skrinjo? Če potem itak ješ odmrznjeno?  Sem si prepisala, bom naredila. user posted image

Pf... nič sadja še, samo zelenjavo zaenkrat, da se ne navadi takoj na sladko. Danes sem ji dala bučko.... ma kako ona to vse je... user posted image user posted image

Mamma mia je luškan film... tk na izi.. user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 18.1.2009 13:57:25 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
18.1.2009 16:02:53   
gold fish

jutro.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................puncem jaz sem že čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................ponoči vstajam vsako uro enkrat, da ji dam dudo, jedla je ob dveh, je zdle (jo možek futra), jaz pa vas prosim za nasvet............ali naj jo dam zvečer kasneje spati, ker jaz enostavno ne morem več???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ponavadi gre spati tja do 20. kar je super.user posted image  nato, do cca. 23-ure kar lepo spi, potem se pa začne..........ne vem, jaz enostavno ne morem iti spati ob 20., ker imam še kakšno delo, mi pa po pravici povedano tudi štima, da imam pol ure zase, se v miru stuširam, pogledam tv, sva kakšno urco z user posted image  zase........potem pa celo noč vstajanje, pa še tkole hmal auf...........

user posted image , niti kapljice ne pomagajo............no, so en dan.................user posted image user posted image user posted image user posted image

ramišljam, da jo dam vseeno spati okrog 20, ker je takrat tudi zaspana, potem pa jo mal po 21 zbudim, ali pa ji okrog 22.30 dam samo flaško???

mty - moj je zadnjih nekaj dni isti..., zaspi nekje do 21ure..je okrog 19-20, pol pa spi....max do 1, pol je pa vsako uro budenuser posted image , pa nekaj jamra, mu dam dudo, pa zaspi....za 1 uro...pol dam za jest..mogoče 2 uri mir...okrog 6 pa spet.....danes se mi je skoraj zmešalouser posted image , pa še user posted image  sem dobila....

...Je pa okrog 3 ful veselo brcal po kinderpetu, pa se mi smejal na veliko...zgleda, da se je naspal....   

Je pa zanimivo to, da tudi čez dan ne spi toliko kot takrat ko fajn spi.....

Ma jaz tud več ne vem kaj naj...ker lačen ni..... da bi se zaradi tega zbujal....kar nekaj se premetavauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
18.1.2009 16:04:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Čestitke Ines, Ingrid, Ela, Tarik, Tit, Niko in Maj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4510
18.1.2009 16:07:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pf... nič sadja še, samo zelenjavo zaenkrat, da se ne navadi takoj na sladko. Danes sem ji dala bučko.... ma kako ona to vse je... user posted image user posted image

Mamma mia je luškan film... tk na izi.. user posted image

midva sva pa danes prvi frutek - jabolko probala..... zankrat ok..., jutri spet....user posted image

mama mia - je meni tud fajn...sem ga tud doma gledala, pierce brosnan pa je meni tud tak smešen tam na  koncuuser posted image ...muzika mi je fajn

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
18.1.2009 17:24:51   
arabela*
dober dan.
Mi pa smo od tašče.Sem se spet nak nažrla,da me bo razneslo.Moj user posted image je kar zaspal od prenažrtostiuser posted image
Kak je toplo zunaj,6 stopinj.Upam,da bo jutri zjutraj tak,da bomo šli lahko peš v posvetovalnico,mamo že ob sedmihuser posted image ,težko izvedljivo,ko user posted image tak nič ne spi ponoči,bo verjetno to pravi šok za njouser posted image .Ma bomo že preživeli nekak.
Jaz pa sem že dva dni lena,nič se mi ne da,zgleda da se me je lotila zimska lenoba.
mty,naša ga tud biksa ponoči.Včeraj je ob pol desetih lepo zaspala,jaz itak še ne grem tak zgodaj v postlo,sem šla ob pol enih,mala se je takrat prvič zbudila,pol pa na vsako uro se mi zdi sem ji zizo tiščala v usta,saj ne joka,samo mrda,pa se obrača sto na uro in nekaj jamra.Z dudo jo samo razjezim,na zizi pa mi vsaj za urco zadremauser posted image .Pa saj bo,še prekmalu......meni je dost lažje,zdaj ko sem si dala tv v spalnico,prej pa mi je bila muka....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
18.1.2009 17:25:45   
arabela*
kaj zaj user posted image ,nisi mi napisala,če greš z mano na fitness?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
18.1.2009 17:26:52   
arabela*
naša je včeraj še eno kašico jedla in sicer grozdje,jabolko in rižek.Pa se je pačla zraven,pa kar namesto dol požirala,je ven špukala...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
18.1.2009 17:37:45   
petra1978

Petra 1978... ma zakaj je treba dat v skrinjo? Če potem itak ješ odmrznjeno?  Sem si prepisala, bom naredila. user posted image

V skrinjo jo moraš dat zato,ker je tista čokoladna krema drugače preveč tekoča. Če pa jo zmrzneš in potem odtališ, je pa OK.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 4515
18.1.2009 17:48:12   
*bubi*
Daaaan user posted image

Ne folgam vas več user posted image

Čestitke vsem slavljencem danes user posted image user posted image user posted image

In včerajšnjemu - malemu pikcu od fišike user posted image user posted image user posted image

Grem - bubi čaka, da se pridem igrat "Ne zbudi očka" user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4516
18.1.2009 18:05:36   
Lara Croft

V skrinjo jo moraš dat zato,ker je tista čokoladna krema drugače preveč tekoča. Če pa jo zmrzneš in potem odtališ, je pa OK.

A razumem.... pol ne smem naredit preveliko, ker imam malo skrinjo.... user posted image Bom biskvit iz treh jajc naredila...

Neposredna povezava do sporočila: 4517
18.1.2009 18:14:57   
Lara Croft
gloria... te vidim... hihihi

Neposredna povezava do sporočila: 4518
18.1.2009 18:47:08   
pf
Saraya fajn zrihtajte jutri v posvetovalnici.
Jaz sem pa danes spekla rolado z mascarpone kremo in bananami. Jaz mali košček, ostalo vse razdevala, malo mojim, malo njegovim in veliko user posted image . Če bi vedela, da mu bo tako všeč bi mu pustila kar celo, da poje. Bili smo na kosilu in dve urci na sprehodu, pa na kavico smo šli v en pub v mestu z eno tudi mlado družinico, ki imajo tudi user posted image par dni starejšega od naše babike.

Neposredna povezava do sporočila: 4519
18.1.2009 19:06:21   
Lara Croft
Še nekaj ur in adijo.....

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
18.1.2009 19:16:15   
*bubi*

Še nekaj ur in adijo.....

user posted image

user posted image user posted image user posted image  boš zalila do konca? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4521
18.1.2009 20:23:05   
taja1235

Ingrid se vam vsem zahvaljuje za čestitke ob 4-mesečnici

Me se še vedno dojimo čez dan, zvečer pa mi poje 80ml Novalaka in lepo spi naprej.

Mam eno prosnjo za vas..ne uspem brat nazaj...zato bi vas prosila če mi lahko kera
napiše kako je začela z gosto hrano...vse od kuhanja do pitanja-kok žličk pa kok dni zapored isto hrane dajete
ste dajale...mal sm zmedena glede tega....vsak mi po svoje pametuje..js bi pa rada vse najbolš za mojopikico

zahvaljujem se vam za odgovore...

lep vecer se naprej

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
18.1.2009 20:35:29   
Lara Croft
boš zalila do konca?

Samo en pir imam.... bom malo manj zalila, ker sem prej pognojila dobro.... hahaha

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
18.1.2009 20:38:12   
Lara Croft
vse od kuhanja do pitanja-kok žličk pa kok dni zapored isto hrane dajete

Jaz sem začela s par žličkami na dan... in sicer najprej dva dni brokoli, potem dva dni korenček, dva dni cvetačo, danes bučko, jutri tudi bučko....

Ne vem pa niti sama, kdaj bi nadomestila cel obrok...

Aja.... skuhala pa sem v ekonom loncu in potem zmiksala...

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 18.1.2009 20:41:39 >

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
18.1.2009 21:02:10   
gloria

gloria... te vidim... hihihi

user posted image user posted image user posted image si me zvohala

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?