Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:03:22
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: flower Mojcek kako se daje ranital prašek? V vodo ali lahko v mleko? Je šel moj v lekarno pa ni vprašal. jaz sem dala v čaj in na cucelj, ker žličko je ven pljunila. ena vem, da ej dajala v žličko melka. daja pa PRED hrano pol ure, da potem ne polije, drugače ne bo učinka. maš 15g? nam ni pomagal. controloc je boljše. vsaj nam. če ne bo bolje v 1 tednu, pojdi nazaj in pejte na preiskave. niso nč tko krutega. polivanje se zaradi tegane bo zmanjšalo, vsaj tako so mi rekli v PK, da ne boš raočarana. in naša še vedno proti jutru joče v spanju, pa včasih ponoč tudi, tko da... je pa tega zavračanja hrane čedalje čedalje več - in mislim, da nikoli ne odkrijejo VZROKA. to so samo posledice, gastritis in podobno, zdravila za blaženje in en odpravo. je pa kot največkrat omenjeni vzrok alergija, ampak ti imaš tako ali tako ADC mleko in to torej ne more slabšati stanja. flower, jaz mu stresem prašek na žličko in dodam malo svojega mleka, zmešam in hop v usta. Pa tako kot ti je mojcek napisala boš mogla pazit, da ti ga ne bo ven polil vsaj kakšne pol ure. Na koliko ur ga pa daješ?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:03:58
|
|
|
|
rovar_ka
|
kaj zdaj, je blond al ne?
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 22:04:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:05:17
|
|
|
|
tims
|
Angelina?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:05:21
|
|
|
|
nanka
|
Katy Holms
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:05:32
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: tims Dej nam eno slikco prpopi za pomoč collin farel Križana gora HD, Colin pa res ni blond a ben affleck pa je?
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 22:05:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:05:45
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Zej pa če ne boste začele čvekat bom vzela lego kocke, barbike in bom šla jokat pod pojstlo . Majuska; sem še kej pozabila? seveda, kanglico in lopatko
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:05:46
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika netki sej pa je tvoja slikca v nagradni igri... http://bibaleze.si/rubrika/fotografije_otrok/ ne morem verjet da je ratal.... pa itak jih je malo morje gor...tko da...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 22:05:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 22:06:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:06:34
|
|
|
|
rovar_ka
|
Natalie Portman
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 22:06:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:07:27
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika netki sej pa je tvoja slikca v nagradni igri... http://bibaleze.si/rubrika/fotografije_otrok/ ne morem verjet da je ratal.... pa itak jih je malo morje gor...tko da... ma sej nima veze. Nič te ne stane...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 22:08:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:08:13
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika netki sej pa je tvoja slikca v nagradni igri... http://bibaleze.si/rubrika/fotografije_otrok/ ne morem verjet da je ratal.... pa itak jih je malo morje gor...tko da... ma sej nima veze. Nič te ne stane... ti si dala?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:08:14
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: tims Dej nam eno slikco prpopi za pomoč collin farel Križana gora HD, Colin pa res ni blond a ben affleck pa je? sem gledala bolj na film A-rmageddon.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:08:48
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika aja netki, drug teden se gremo pol skupi prijavit? jaaaaa no sej se bomo še zmenle kdaj točno ok?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:09:07
|
|
|
|
tims
|
Penelope Cruz?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:09:08
|
|
|
|
nanka
|
Ann Hathaway
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 22:09:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:09:13
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika netki sej pa je tvoja slikca v nagradni igri... http://bibaleze.si/rubrika/fotografije_otrok/ ne morem verjet da je ratal.... pa itak jih je malo morje gor...tko da... ma sej nima veze. Nič te ne stane... ti si dala? ja, mi se pa kopamo na slikci.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 22:09:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 22:09:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 22:09:59
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: tims Dej nam eno slikco prpopi za pomoč collin farel Križana gora HD, Colin pa res ni blond a ben affleck pa je? sem gledala bolj na film A-rmageddon. ko je.be kak ded zgleda, film na črko A je važen
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?