tims
|
Se mi zdi, da dons pa niste tok velik naklofale. Sem imela samo tri strani za prebrat. Bravo jest . Hja, vam so bile moje sanje smešne, men pa čist nič. Sem bila čist prešvicana, k sem se zbudila. Zdej pa ne vem, a od tega k sem se tok drla, al ker sem se bala da nam vzamejo RR . Neboglasnica, hudi vici ful . Ta drug mi je še boljši. . Sladoled???? Hmmm, moj gre na košarko, prid k men, pa bova skupi zmazale banjico. Ilatic, včeraj sem imela obiske in je bila ena kolegica pri meni iz Domžal. In ji seveda kažem fotke iz našga srečanja. Pa naenkrat: "Jooooooj, sej njo pa poznam. Je Sanja iz Domžal" Pa jest prov vzvišeno. "Ja. je Sanja, sam pa ni iz Domžal". Ko da bi za vse vedla, kje ste doma . Pa ona men spet: "Ja pa je, ker jo poznam. Sem jo taužnkrat vidla." Pa jest njej spet: " Ma, po moje pa ne, no. Jo bom pa vprašala." Pa sem verjetn kr surlo mal potegnila, ker tud ona pozna kakšno od julijk . K da bi ble sam moje . UmpaLumpa, da bo le vse ok z Lukcem. Se mi zdi, da je najhuj ta driskanje in bruhanje, ker sam čakaš kaj bo. Almera, sorry. Sem mislila, da sta dons prvič dala brokoli. Evo, k nisem vse natančn prebrala . Nej te potolažim: jaz jem šele kakšnih pet let brokoli, prej ga pa vidt nisem mogla Midva z mojim sva pa dons mela za kosilo poleg mesa še pire krompir. Pa je Nina tako ubogo gledala, pa sem ji dala mal na žilčko, za probo. Ga je govtala, k da nikol ne bi jedla. Pa ji dam še mal, pa potem še tretjič. In potem pogledam okoli ust....... Groza. Spet čist flekasta. In potem sem se spomnila, da je seveda notri mleko in zgleda, da bo res imela alergijo nanj , ker isto je bilo zadnjič z uno riževo kašico. Sem prov žalostna
|