glugluglu
|
Evo mene, po kratkem odmoru sem uspela prilesti do RR. Umpa, najprej pokliči, da ti svetujejo kako in kaj, boš bolj mirna, če boš morala priti, pa boš, to je res čudno Brin No pri nas je bilo pa tako: včeraj pop. kličem za drugi del izvida in ni bil dober, je bilo na meji in sva morala spet nazaj ponovno dati urin. In potem tisti prvi del urina je bil pa včeraj spet zanič . Pa me je prestrašila malo, da bo treba danes najbrž naprej na pediatrično, če drugi del (uricult, ki ga pustijo čez noč) danes ne bi bil v redu. jaz pa sem imela danes zase zdravnika, pa še na Žale sem imela namen iti, ker je moji šefici oče umrl. No in kličem zjutraj in je bilo HB ok. Sem pa biola že čisto pripravljena na najhujše. Potem smo šli pa v LJ., ker sem jaz šla k zdravnici (sem bila naročena), da dam končno kri in urin za KT, potem sem šla na Žale kropit, ker je moji šefici oče umrl, vmes je imel moj oče Tiana. Potem sva pa s Tianom letela nazaj v Logatec po recept, da nadaljujeva z antibiotikom, ker zjutraj nisem imela časa ga priti iskat, zato sem morala biti nazaj v Logatcu do 12.30. Očeta sem pa pustila doma v LJ., ker se je on tudi nekaj v mehur prehladil. No in smo sedaj sami za dva dni. V nedeljo ali ponedeljek grem pa po taščo. Sedaj pa Tian spi, kar v lupinici, ker je v avtu zaspal ko sem šla Nino iskat, ob 18. grem itak po Marka in zgleda, da bo Tian kar ves čas v lupinici. Upam. Drugače pa ful pogrešam Mitrja, si ne predstavljam kako bi bilo, če bi šel za pol leta. Groza. Hujšanje: trenutno jem riževo čokolado in pijem kavo . Nič več se ne pazim kaj jem, mogoče bom kaj izgubila od vsega tega letanja, ali pa ravno obratno, tehtala se bom lahko šele potem ko Mitja pride, ker je s seboj vzel tehtnico. On tudi kao hujša. me prav zanima, če mu bo kaj uspelo.
|